-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
νεότερα με το θέμα on telecoms.αφού έπρηξα τους τεχνικούς ήρθε χθες ένας να το δει. αποφάνθηκε ότι φταίει που το ρούτερ παραμένει ανοιχτό και ότι η γραμμή είναι καθαρή. εν τω μεταξύ δε μπορούσα να δουλέψω γιατί κολλούσε κάθε 10 λεπτά. Επίσης τους είχα πει να κοιτάξουν τη γραμμή γιατί το τηλέφωνο δεν ακούγεται όπως πριν με ΟΤΕ.
δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι να του βάλω το router στον κώλο και να του πω ότι με το προηγούμενο το sagem του ΟΤΕ έπαιζε απροβλημάτιστα 24/7 συνδεδεμένο...
διάβασα και στο adslgr και σε άλλα fora ότι το router τους το μαύρο είναι γτπκ. τελικά πήγα και αγόρασα ένα linksys με N.
Ποιό ρούτερ σου είχαν δώσει?
Και εγώ με το Speedtouch που μου είχαν δώσει (ST780 νομίζω) όλο προβλήματα και αποσυνδέσεις είχα. Τελικά έβαλα το παλιό netgear και κανένα πρόβλημα απο τότε.
-
Eγω παλι το Siemens Speedstream το εχω αλλαξει 2 φορες σε 2.5 χρονια.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
νεότερα με το θέμα on telecoms.
αφού έπρηξα τους τεχνικούς ήρθε χθες ένας να το δει. αποφάνθηκε ότι φταίει που το ρούτερ παραμένει ανοιχτό και ότι η γραμμή είναι καθαρή. εν τω μεταξύ δε μπορούσα να δουλέψω γιατί κολλούσε κάθε 10 λεπτά. Επίσης τους είχα πει να κοιτάξουν τη γραμμή γιατί το τηλέφωνο δεν ακούγεται όπως πριν με ΟΤΕ.
δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι να του βάλω το router στον κώλο και να του πω ότι με το προηγούμενο το sagem του ΟΤΕ έπαιζε απροβλημάτιστα 24/7 συνδεδεμένο...
διάβασα και στο adslgr και σε άλλα fora ότι το router τους το μαύρο είναι γτπκ. τελικά πήγα και αγόρασα ένα linksys με N.
Ποιό ρούτερ σου είχαν δώσει?
Και εγώ με το Speedtouch που μου είχαν δώσει (ST780 νομίζω) όλο προβλήματα και αποσυνδέσεις είχα. Τελικά έβαλα το παλιό netgear και κανένα πρόβλημα απο τότε.
μαύρο Pirelli
-
Καλησπερα.Εχω εναν κωδικο στον υπολογιστη του μοντεμ για την ακριβια που τον εχω ξεχασει.Στο πισι ειναι σε μορφη ******.Ξερετε τι μπορω να κανω να εμφανισω τους αριθμους?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καλησπερα.Εχω εναν κωδικο στον υπολογιστη του μοντεμ για την ακριβια που τον εχω ξεχασει.Στο πισι ειναι σε μορφη ******.Ξερετε τι μπορω να κανω να εμφανισω τους αριθμους?καλησπέρα G
υπάρχουν 3 τρόποι:- ψάχνεις για password reveal πρόγραμμα που να κάνει για το λειτουργικό σου σύστημα.
- κάνεις hard reset το modem/router
- εάν χρησιμοποιείς mozilla firefox και κάνεις αποθήκευση κωδικών, τότε πήγαινε Tools->Options->Saved Passwords->Show Passwords. αν έχεις ελληνικά κάνε τη μετάφραση μόνος σου, τι έκανες αγγλικά
εγώ θα προτιμούσα το 3 και μετά 1 διαφορετικά το 2
-
Τον mozzila χρησιμοποιω.Θα προσπαθησω το 3.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καλησπερα.Εχω εναν κωδικο στον υπολογιστη του μοντεμ για την ακριβια που τον εχω ξεχασει.Στο πισι ειναι σε μορφη ******.Ξερετε τι μπορω να κανω να εμφανισω τους αριθμους?
καλησπέρα G
υπάρχουν 3 τρόποι:- ψάχνεις για password reveal πρόγραμμα που να κάνει για το λειτουργικό σου σύστημα.
- κάνεις hard reset το modem/router
- εάν χρησιμοποιείς mozilla firefox και κάνεις αποθήκευση κωδικών, τότε πήγαινε Tools->Options->Saved Passwords->Show Passwords. αν έχεις ελληνικά κάνε τη μετάφραση μόνος σου, τι έκανες αγγλικά
εγώ θα προτιμούσα το 3 και μετά 1 διαφορετικά το 2
Φοβερος ευχαριστω πολυ!!!!!!
Eχω το εξης προβλημα.Το πισι μου κατεβαζει κατεβαζει κατεβαζει χωρις να ξερω τι!!!Χτες ειχα 20 gb ελευθερα και τωρα εχω 16kb.
-
Το ξέρω οτι σας έχω πρήξει με το FreeNAS αλλά μόλις χθές ανακάλυψα οτι έχει και υπηρεσία bittorrent.
Αφού μένει έτσι κι αλλιώς ανοιχτό 24/7 ας κατεβάζει torrent
-
Από backup σκίζουμε βλέπω.
-
Πάντα backup όλα τα νόμιμα αγορασμένα παιχνίδια
-
Για εμάς τους macάκες:
http://www.macupdate.com/info.php/id/31962/smashtunes -
Παιδιά καλησπέρα.Θα ηθελα μια χάρη.Έβαλα σήμερα τα windows 7.Πρωτες εντυπώσεις έχω να πω καταπληκτικές.Αλλά έχω το εξής πρόβλημα.Οι drivers της κάρτες γραφικών και το cd που έχω απο τα vista δεν είναι αναβαθμισμενα.Ξέρετε αν θα μπορέσω να βρω μέσα στο ιντερνετ;;;
-
Παιδιά καλησπέρα.Θα ηθελα μια χάρη.Έβαλα σήμερα τα windows 7.Πρωτες εντυπώσεις έχω να πω καταπληκτικές.Αλλά έχω το εξής πρόβλημα.Οι drivers της κάρτες γραφικών και το cd που έχω απο τα vista δεν είναι αναβαθμισμενα.Ξέρετε αν θα μπορέσω να βρω μέσα στο ιντερνετ;;;google;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.Θα ηθελα μια χάρη.Έβαλα σήμερα τα windows 7.Πρωτες εντυπώσεις έχω να πω καταπληκτικές.Αλλά έχω το εξής πρόβλημα.Οι drivers της κάρτες γραφικών και το cd που έχω απο τα vista δεν είναι αναβαθμισμενα.Ξέρετε αν θα μπορέσω να βρω μέσα στο ιντερνετ;;;
google;
Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι εχω μεσα για καρτα ηχου για να googlaρω.
-
τα αγορασες???? τα windows 7?????
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τα αγορασες???? τα windows 7?????Τα εχω Τριαλ και θα παρω ενα προγραμμα να τα φτιαξω μετα.
-
google;
γραφικων ή ηχου;
Μπορεις να τις δεις απο τις ιδιοτητες συστηματος ή οπως αλλιως λεγονται στα 7.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
google;
γραφικων ή ηχου;
Δεν τις δειχνει απλα δειχνει οτι υπαρχουν σαν αγνωστες συσκευες.
-
google;
γραφικων ή ηχου;
update δοκιμασες?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
google;
γραφικων ή ηχου;
update δοκιμασες?
Ναι και δεν κανει τιποτα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]