-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρετε κανένα προγραμματάκι 'φτηνό' για να κάνω recovery σε σβησμένα αρχεία του δίσκου?GetDataBack for NTFS ή FAT, αγοράζεις αυτό που ταιριάζει για το σκληρό σου
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ξέρετε κανένα προγραμματάκι 'φτηνό' για να κάνω recovery σε σβησμένα αρχεία του δίσκου?
GetDataBack for NTFS ή FAT, αγοράζεις αυτό που ταιριάζει για το σκληρό σου
Ευχαριστώ!
Με αυτό έκανα τη δουλειά μου
-
Εδώ και λίγο καιρό, όταν προσπαθήσω να μεταφέρω μεταξύ σκληρών δίσκων μεγάλα αρχεία, μου βγάζει το μήνυμα 'Windows - Delayed Write Failed' και αυτομάτως εξαφανίζεται το περιεχόμενο του ενός δίσκου (επανέρχεται με reboot). Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο δίσκος. Έκανα backup με τα χίλια ζόρια σε έναν εξωτερικό (καινούργιο) και πήγα αυτόν που έχανε το περιεχόμενό του στο πλαίσιο όπου και μου τον αντικατέστησαν εντός εγγύησης με έναν καινούργιο. Πάω τώρα να μεταφέρω από τον εξωτερικό ξανά πίσω στον καινούργιο δίσκο και εμφανίζεται πάλι το ίδιο μήνυμα ('Windows - Delayed Write Failed') και ταυτόχρονα εξαφανίζεται το περιεχόμενο του εξωτερικού σκληρού (επανεμφανίζεται με reboot).
Μήπως μετά από 6 χρόνια είναι καιρός να αλλάξω pc; Καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει;
-
σε πρώτη φάση άλλαξε το καλώδιο τροφοδοσίας και το κανάλι, δλδ αν είναι Primary Master κάντον Secondary Master. Μπορεί επίσης να είναι και ο εξωτερικός ή η μητρική ή κακής ποιότητας usb καλώδιο. αφού αποκλείσεις όλα αυτά, τότε πας για νέα μητρική ή/και τροφοδοτικό
-
Καλά το φαντάστηκα πως πάω για νέο pc
Ευχαριστώ για την απάντηση
-
IDE Controller στα τελευταια του
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρετε κανένα προγραμματάκι 'φτηνό' για να κάνω recovery σε σβησμένα αρχεία του δίσκου?
Ευχαριστώ!
Έτσι για την ιστορία: Ξέρετε πόσο πάει το recovery αρχείων σε καμένο σκληρό δίσκο;
1000€ το GB
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έτσι για την ιστορία: Ξέρετε πόσο πάει το recovery αρχείων σε καμένο σκληρό δίσκο;
1000€ το GB
μη μου πεις μμμ, για mac ;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ευχαριστώ!
1000€ το GB
Σε Windows, εδω χρεωνουν απο 1.000ευ το δισκο.
αναλογα με το ποσο δυσκολο ηταν να ανακτηθουν τα δεδομενα, ανεβαινει το κασε -
Για wd μήπως?
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σε Windows, εδω χρεωνουν απο 1.000ευ το δισκο.
αναλογα με το ποσο δυσκολο ηταν να ανακτηθουν τα δεδομενα, ανεβαινει το κασεΑν έχει χαλάσει η βελόνα είναι σχετικά εύκολο. Αν έχει απομαγνιτιστεί ο δίσκος...αν μπορούν καλά θα έιναι.
-
Όπως λέει κι ο Wagner ανάλογα με τη ζημιά.
-
Αν τον δίσκο τον βλέπει το BIOS τότε:
α) με ένα πρόγραμμα ανακτάς γρήγορα τα αρχεία με τα ονόματά τους.
β) με ένα πρόγραμμα ανακτάς πολύ αργά τα αρχεία με ή χωρίς τα ονόματά τους. -
Αν τον δίσκο δεν τον βλέπει το BIOS τότε πρέπει να αγορασθεί/βρεθεί ολόιδιος δίσκος, να δανεισθούν τον controller και να κάνουν την παραπάνω διαδικασία.
-
Αν υπάρχει φυσική ζημία στον μηχανισμό ανάγνωσης τότε το κοστολόγιο ανεβαίνει κι άλλο + clean room.
-
-
FF 3.5.1
-
αν δεν βγει update για tab mix plus (χρησιμοποιώ το restore sessions που έχει, με βολεύει πολύ στη δουλειά) το βλέπουμε. προς το παρόν 3.0.11
-
ρησιμοποιώ το restore sessions που έχεινομιζω στις τελευταιες εκδοσεις, η λειτουργια αυτη ειναι ενσωματωμενη
-
linuxades: help!
έχω σ'ένα φάκελο εκατοντάδες αρχεία. θέλω να κάνω tar μόνο αυτά των τελευταίων 5 ημερών. τι εντολή δίνω?
-
linuxades: help!έχω σ'ένα φάκελο εκατοντάδες αρχεία. θέλω να κάνω tar μόνο αυτά των τελευταίων 5 ημερών. τι εντολή δίνω?
κανεις Sort by date, επιλεγεις τα αρχεια των τελευταιων 5 ημερων με το ποντικη, δεξι κλικ και add to tar...
Tar;;;;;
Εντολη;;;;;
...Δεν μιλαμε για Windows??? -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
έχω σ'ένα φάκελο εκατοντάδες αρχεία. θέλω να κάνω tar μόνο αυτά των τελευταίων 5 ημερών. τι εντολή δίνω?
κανεις Sort by date, επιλεγεις τα αρχεια των τελευταιων 5 ημερων με το ποντικη, δεξι κλικ και add to tar...
Tar;;;;;
Εντολη;;;;;
...Δεν μιλαμε για Windows??? -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Tar;;;;;
Εντολη;;;;;
...Δεν μιλαμε για Windows???Τι πεταγεσαι εσυ;;;
Του το χρωσταγα απο αλλο τοπικ.... -
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]