-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Είναι ένα απ τα ελάχιστα άτομα της εποχής μας που πραγματικά θαυμάζω. Είναι το πρότυπο μου, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αυτόςΚαι η καλή σου φαντάζομαι δε θα κρατιέται και θα ανυπομονεί να σε δει έτσι.
-
Η καλή μου είναι τεκνατζού, γι αυτό είναι μαζί μου
-
-
Οταν μεγαλώσεις εσυ θες να γίνεις egobrain ε πονηρούλι;
-
στη fog αρμόζει κάτι πιο καλλιτεχνικό
-
Έτσι για να πουμε μια κουβέντα, το ανοιχτό λογισμικό κατά την άποψη μου δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία του μέλλοντος. Παρακάμπτει την κλασική οδό του στεγνού οικονομικού συμφέροντος και κάνει τον κόσμο να μοιράζεται καί επιστημονική γνώση αλλα ΚΑΙ ΠΡΟΊΟΝ. Είναι φανταστικό, είναι μοναδικό. Οι συμμέτοχοι λέγονται και είναι κοινότητα. Κοινωνία. Όλοι λειτουργουν για όλους.
Σκεφτείτε. Υπάρχουν οι λίγοι και ισχυροί, και κάποια στιγμή οι πολλοί λένε ΑΙ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ, ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ
-
Ναι αλλα δεν εχεις καποιον να διαολοστελνεις οταν οταν δεν ανοιγει,ουτε το tray του optical drive
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ναι αλλα δεν εχεις καποιον να διαολοστελνεις οταν οταν δεν ανοιγει,ουτε το tray του optical driveΠώς δεν έχεις, κάποιος το έφτιαξε αυτό, στείλε τον στον άνετα.
Αν πάλι τη βρίσκεις να πληρώνεις για να βρίζεις υπάρχουν εναλλακτικές και στο χώρο του λογισμικού. -
Διάβαζα την βιογραφία του ινδάλματός σου τάσε
Ο τύπος είναι τρελό rispek
είναι φοβερό πως μια τέτοια παραφωνία μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα όχι απλά επιβιώνει, αλλά ίσως μας δείχνει το δρόμο
(γμτ, να λέω καλά λόγια για πισάδες, θα πέσει ο στύλος της ΔΕΗ και θα με σκοτώσει )
-
ο Stallman είναι για δέσιμο ρε
-
προφανώς
έχει πάθει stall engine
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διάβαζα την βιογραφία του ινδάλματός σου τάσεΟ τύπος είναι τρελό rispek
είναι φοβερό πως μια τέτοια παραφωνία μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα όχι απλά επιβιώνει, αλλά ίσως μας δείχνει το δρόμο
(γμτ, να λέω καλά λόγια για πισάδες, θα πέσει ο στύλος της ΔΕΗ και θα με σκοτώσει )
Ξέρεις τι γίνεται ρε μάστορα; Ο τύπος έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνουν τα αριστερά κόμματα ανα τον κόσμο. Δεν παπαγάλισε, δεν πιθήκησε κανέναν, απλά εμπνεύστηκε και προσάρμοσε με τον καλύτερο τρόπο στον τομέα του και στην επιστήμη του τις όποιες κοινωνικές (η πολιτικές) επιρροές του. Δεν έκανε την επανάσταση του 1917 αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Βρήκε όμως τον δρόμο για την κοινή ιδιοκτησία και το κυριότερο την θωράκισε με μπετον και δεν μπορεί κανένας πούστης να τον καβαλήσει.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Ναι αλλα δεν εχεις καποιον να διαολοστελνεις οταν οταν δεν ανοιγει,ουτε το tray του optical drive
Πώς δεν έχεις, κάποιος το έφτιαξε αυτό, στείλε τον στον άνετα.
Αν πάλι τη βρίσκεις να πληρώνεις για να βρίζεις υπάρχουν εναλλακτικές και στο χώρο του λογισμικού.ε αυτο λεμε,που να καθεσαι να βρισκεις οσους συμμετειχαν στην ταδε διανομη.Ενω με τα Win βριζεις την MS και ξενοιαζεις
παντως αυτη τη στιγμη τα win7 φανταζουν ελκυστικα(οχι μονο επειδη θα τα παρω επισημα και στο τζαμπα )
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Πώς δεν έχεις, κάποιος το έφτιαξε αυτό, στείλε τον στον άνετα.
Αν πάλι τη βρίσκεις να πληρώνεις για να βρίζεις υπάρχουν εναλλακτικές και στο χώρο του λογισμικού.ε αυτο λεμε,που να καθεσαι να βρισκεις οσους συμμετειχαν στην ταδε διανομη.Ενω με τα Win βριζεις την MS και ξενοιαζεις
παντως αυτη τη στιγμη τα win7 φανταζουν ελκυστικα(οχι μονο επειδη θα τα παρω επισημα και στο τζαμπα )
Εγώ δε λέω αυτό, λέω πως όταν δεν ανοίγει το drive βρίζεις τον κατασκευαστή του drive, αλλιώς σου φταίει ο γάιδαρος και βρίζεις το σαμάρι.
Εμένα δε θες να μάθεις τι μου φαίνεται ελκυστικό αυτή τη στιγμή. Περί ορέξεως κολοκυθόσπορος
-
Μή μου πεις ο Stallman, γιατί αφήνω μούσι επιτόπου
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ξέρεις τι γίνεται ρε μάστορα; Ο τύπος έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνουν τα αριστερά κόμματα ανα τον κόσμο. Δεν παπαγάλισε, δεν πιθήκησε κανέναν, απλά εμπνεύστηκε και προσάρμοσε με τον καλύτερο τρόπο στον τομέα του και στην επιστήμη του τις όποιες κοινωνικές (η πολιτικές) επιρροές του. Δεν έκανε την επανάσταση του 1917 αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Βρήκε όμως τον δρόμο για την κοινή ιδιοκτησία και το κυριότερο την θωράκισε με μπετον και δεν μπορεί κανένας πούστης να τον καβαλήσει.
ρεφόρμερ λοιπόν, καλά τον είχα καταλάβει
θα κάτσω να διαβάσω το licence ή πως διάολο το λένε το GNU, για να δώ αυτά που λές
(αν έχεις και κανα λινκ γιατί εμείς δε σκαμπάζουμε από τέτοια ) -
ρεφόρμερ λοιπόν, καλά τον είχα καταλάβει
θα κάτσω να διαβάσω το licence ή πως διάολο το λένε το GNU, για να δώ αυτά που λές
(αν έχεις και κανα λινκ γιατί εμείς δε σκαμπάζουμε από τέτοια )Αν και είναι σπάνιο και δισεύρετο ντοκουμέντο θα κάνω μιαν εξαίρεση
http://el.wikipedia.org/wiki/GNU_General_Public_License -
http://www.gnu.org/licenses/quick-guide-gplv3.html
http://www.gnu.org/licenses/gpl.htmlΚαλό διάβασμα
Μή μου πεις ο Stallman, γιατί αφήνω μούσι επιτόπουΠεριμένω φωτογραφίες με μούσι και ριχτό ρουχαλάκι και βλέπουμε
-
freetards
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]