-
mustek 1200VA δε μου χει βγάλει 3 ή 4 χρόνια κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Σχετικό άσχετο με το θέμα: Ξέθαψα στο υπόγειο τον παλιό μου υπολογιστή από το 2001. AMD 64 ήτανε, νομίζω.
Παρέα πάνε και μια οθόνη και πληκτρολόγιο. Που τα πετάω; Άμα τα πάω σε κάποια Ηλεκτρονική Αθηνών θα τα πάρουν χωρίς να αγοράσω κάτι; -
παλι bad sectors στο λαπτοπ
-
λιγο πριν το τελευταιο φορματ 'κατεβασε' το HDD Regenerator
αν ειναι software θεμα δεν θα το λυσει
αν ειναι μαγνητικο αυτο το προγραμμα θα σου επαναφερει ολα τα bad sectors -
εγω ξερω οτι εχω 5 χρονια εγγυηση και θα ζητησω αλλον
βεβαια δε ξερω πώς τη παλευει το eshop αυτη την εποχη απο εξυπηρετηση
-
Επανέρχομαι στα ups: Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να προτιμήσω κάποιο επώνυμο (π.χ. το APC) αντί των Turbo-X; Εντάξει, ό,τι πληρώσεις παίρνεις αλλά και η διαφορά στα χρήματα είναι αρκετά μεγάλη χωρίς να φαίνεται στα χαρτιά τουλάχιστον ότι υστερεί κάπου το φτηνό turbo-x
-
μην παρεις turbo x ειναι για πεταμα, ειχα 2 και μολις χαλασε και το 2ο πηρα ενα acc και εκανα τη δουλεια μου, μεχρι που το θεωρησα αχρηστο και το πουλησα
γενικα τα turbox ειναι για πεταμα ο,τι κι αν ειναι αυτο
-
Δεν ξέρω, αλλά ένα (από τα φθηνά) APC, 500άρι, μου κράτησε 8 χρόνια και έσωσε από κάμποσες πτώσεις τάσης pc και οθόνη. Λέω να του αλλάξω μπαταρία αντί να το πετάξω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω, αλλά ένα (από τα φθηνά) APC, 500άρι, μου κράτησε 8 χρόνια και έσωσε από κάμποσες πτώσεις τάσης pc και οθόνη. Λέω να του αλλάξω μπαταρία αντί να το πετάξω.προφανώς, άλλωστε αυτό είναι το 'αναλώσιμο'.
-
-
λαπτοπ μέχρι 400ε?
καλή αυτονομία και το βασικό να είναι δοκιμασμένο -
Παίδες, δώστε μου λίγο τα φώτα σας:
Σύνδεση HDMI με laptop (Windows 7) στην τηλεόραση. Αμέσως σβήνει η οθόνη του laptop, για να κάνει extend στην τηλεόραση, αλλά επειδή η tv δεν βρίσκει σήμα από υπολογιστή, έχω ένα ωραιότατο σκοτάδι και στα δύο μέχρι να βγάλω το HDMI από το laptop και αφού περάσει και λίγη ώρα ακόμα.
Σαν λύση, έχει προταθεί (ως γνωστό πρόβλημα) να σβήνω την τηλεόραση και να κάνω όλη τη διαδικασία σύνδεσης ενώ είναι σβηστή και μετά θα βρίσκει σήμα. Το δοκίμασα, αλλά δεν είναι 100% η επιτυχία κάθε φορά. Καμιά άλλη ιδέα ή κάποιο πρόγραμμα manager που να με αφήνει να κάνω τις ρυθμίσεις χωρίς να σκοτεινιάζει το laptop και να αναγνωρίζει σίγουρα την τηλεόραση χωρίς να μου σπάνε τα νεύρα;
-
Η TV είναι full HD?
-
Ναι. To laptop δίνει 1366Χ768 και η τηλεόραση είναι 1920Χ1080.
-
Χμμ...δοκίμασες να χαμηλώσεις την ανάλυση στο laptop και να ξαναδοκιμάσεις?
-
Τώρα που μου το λες, θα το δοκιμάσω βεβαίως βεβαίως. Γιατί όμως να χαμηλώσω στο λάπτοπ;
-
Γιατί αντιμετώπιζα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και διορθώθηκε έτσι. Εγώ βέβαια το είχα σε HD ready τηλεόραση, αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις...
Αλλιώς ψάξου και για κάνα firmware update της TV σου.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Σχετικό άσχετο με το θέμα: Ξέθαψα στο υπόγειο τον παλιό μου υπολογιστή από το 2001. AMD 64 ήτανε, νομίζω.
Παρέα πάνε και μια οθόνη και πληκτρολόγιο. Που τα πετάω; Άμα τα πάω σε κάποια Ηλεκτρονική Αθηνών θα τα πάρουν χωρίς να αγοράσω κάτι;Αν λειτουργούν φίλε θα μπορούσες να τα δώσεις σε κάποιο σχολείο, π.χ. στο δημοτικό του γιού μου έχω αναλάβει να βρώ μερικά μηχανήματα για να αντικαταστήσουμε μερικά χαλασμένα από το εργαστήριο πληροφορικής.
Αν θες επικοικώνησε μαζί μου να περάσω να τα πάρω κάποια στιγμή.
-
Funky, Windows Key + P
-
Δεν κάνει κάτι. Στέλνει και καλά (γιατί με το που κουμπώνεις καλώδιο γίνεται αυτόματα) την τηλεόραση σε extend, αλλά σήμα δεν παίρνει αυτή. Επίσης, το win+p δεν επιστρέφει την οθόνη στο λάπτοπ από εκεί και πέρα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]