-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αγόρασα αυτό σήμερα. Ένα πράγμα θα γράψω:ΜΑΚΡΙΑ._
Κατέστρεψα την τηλεόρασή μου (μάλλον πάω και καινούργια πλακέτα power supply)...
To ειχα δοκιμασει χωρις να δημιουργηθει προβλημα αλλα δεν ειχα ηχο. Μηπως το εβαλες αναποδα?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αγόρασα αυτό σήμερα. Ένα πράγμα θα γράψω:ΜΑΚΡΙΑ._
Κατέστρεψα την τηλεόρασή μου (μάλλον πάω και καινούργια πλακέτα power supply)...
Τι εγινε;;;
Εγω ειχα αλλαξει 4 τετοια μεχρι να μου πουν οτι μαλλον δεν ειναι συμβατο με την τηλεοραση μου...
Ειχες σβησει την τηλεοραση πριν το βαλεις;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αγόρασα αυτό σήμερα. Ένα πράγμα θα γράψω:
ΜΑΚΡΙΑ._
Τι εγινε;;;
Εγω ειχα αλλαξει 4 τετοια μεχρι να μου πουν οτι μαλλον δεν ειναι συμβατο με την τηλεοραση μου...
Ειχες σβησει την τηλεοραση πριν το βαλεις;;;Δεν έχω ιδέα τι έγινε. Αύριο θα έρθει ο τεχνικός να την δει. Εννοείται πως είχα σβήσει την tv και το έβαλα όπως δείχνει το βελάκι.
Απαράδεκτα πράγματα....
-
αγορασα αυτο το φλασακι (γιατι το 8αρι μου verbatim μας αφησε χρονους , γτπ η συγκεκριμενη εταιρεια στα φλασακια ) και δηλωνω αρκετα ικανοποιημενος για την τιμη του
write speed στη πραξη 12-16 MB/s και read speed 30-33 MB/s
(δοκιμασα αρχειo μεχρι 7+ GB)τα 16 GB (14.9 ελευθερα) ειναι αρκετα για να κουβαλαω σχεδον οτιδηποτε θα χρειαστω απο ενα φλασακι.
και τα 8 (7.5 ελευθερα) καλα ηταν , αλλα μου ειχαν τυχει καμποσες φορες που περιοριστηκα και δε μου εφτασε ο χωροςοποτε αν καποιος ψαχνει κατι τετοιο σε λογικη τιμη το συνιστω ανεπιφυλακτα μιας και γενικα ειμαι χρονια ικανοποιημενος απο τη συγκεκριμενη εταιρεια , το 1GB μου ακομα ζει και βασιλευει (αν και μου το χουν καβατζωσει )
θα το ηθελα να μην ειναι συρομενο μιας και δεν τα πολυσυμπαθω τα συρομενα, αλλα η τιμη του με κανει να παραβλεπω το μονο (για μενα ) μειονεκτημα του
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Wagner, οχι Wanger...
επιτηδες, βγαζω το αχτι μου για το ergobrain των κιουση και τριφτη
τυχαιο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
τα 16 GB (14.9 ελευθερα) ειναι αρκετα για να κουβαλαω σχεδον οτιδηποτε θα χρειαστω απο ενα φλασακι.
...Η εμπειρία έχει δείξει πως ΠΟΤΕ δεν φτάνει ο χώρος σε ένα φλασάκι!!!!
Έχω ένα των 16 GB... -
η εμπειρια δειχνει οτι γενικα δεν φτανει ποτε ο χωρος ειτε ειναι δισκος ειτε ειναι usb stick
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αγόρασα αυτό σήμερα. Ένα πράγμα θα γράψω:
ΜΑΚΡΙΑ._
Τι εγινε;;;
Ειχες σβησει την τηλεοραση πριν το βαλεις;;;Κάτι πρέπει να πήγε στραβά. Εχουμε βάλει σε 2 τηλεοράσεις (την δική μου - Philips, και του αδερφού μου - LG) από τότε που ήρθε η ψηφιακή στο Λεκανοπέδιο και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Στην philips δε έχω κάνει και plug-out, plug-in ενώ λειτουργούσε και δεν κατάλαβε τπτ....
-
Αυτές τις μέρες παίζει προσφορά σε Multirama & Public αυτό στα 139€! Πήγα και την τσίμπησα σήμερα το πρωί και έδωσα άλλο ένα 20ρικο για επαναφορτιζόμενες + φορτιστή + θήκη.
Την βρήκα πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της ειδικά για το 18ρι ζουμ που έχει. Στα + ότι έχει πολλές ρυθμίσεις που συνήθως οι compact δεν έχουν και αρκετά εργονομικό μενού όπου μπορείς να επιλέξεις εύκολα και γρήγορα settings.
Στα μείον ίσος η ποιότητα κατασκευής του κελύφους που είναι πλαστικούρα όταν σε αυτά τα λεφτά παίζουν μεταλλικές. Βέβαια το ζήτημα είναι τι φωτό βγάζει και αυτό θα το διαπιστώσω τις επόμενες μέρες σε διάφορες συνθήκες.Είναι καλή φάση για κάποιον που θέλει να αρχίσει να ασχολείται με φωτογραφία αλλά δεν έχει τα λεφτά να πάρει DSLR με την πρώτη.
Μήπως έπρεπε να ποστάρω στο thread με τις φωτό; Δεν ξέρω
-
Mεγειες!
Ναι καλύτερα στο Φωτογραφικό thread
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
...
τα 16 GB (14.9 ελευθερα) ειναι αρκετα για να κουβαλαω σχεδον οτιδηποτε θα χρειαστω απο ενα φλασακι.
...Η εμπειρία έχει δείξει πως ΠΟΤΕ δεν φτάνει ο χώρος σε ένα φλασάκι!!!!
Έχω ένα των 16 GB...αμα χρειαστει επιστρατευω τα 2 τερατα του εξωτερικου , αλλα καλυτερα να μη χρειαστει γιατι ειναι αβολο
μακαρι να μπορουσα να παρω μεγαλυτερο φλασακι, αλλα ειμαι πολυ τσιγκουνης το 20αρικο το θεωρω ηδη παρα πολυ για κατι τετοιο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αγορασα αυτο το φλασακι ...οποτε αν καποιος ψαχνει κατι τετοιο σε λογικη τιμη το συνιστω ανεπιφυλακτα μιας και γενικα ειμαι χρονια ικανοποιημενος απο τη συγκεκριμενη εταιρεια , το 1GB μου ακομα ζει και βασιλευει (αν και μου το χουν καβατζωσει )
...+1 για την Transcend. Επίσης είμαι ικανοποιημένος και από τις μνήμες της που έχω βάλει στα laptop, ibook και iMac.
-
που θα βρω ρε μαγκες παλιο υπολογιστη 3,79 3,89 εως πεντιουμ 1;
-
αρχαιολογος εισαι?
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
που θα βρω ρε μαγκες παλιο υπολογιστη 3,79 3,89 εως πεντιουμ 1;τι είν' αυτά;
-
ετσι μου ειπαν οτι λεγοντα παλια,στην ουσια ψαχνω για υπολογιστη να μην ειναι πιο συγχρονος απο πεντιουμ 1.
ξερει κανεις κανα καταστημα που να πουλαει μεταχειρισμενα; -
384 μαλλον ηθελαν να σου πουν και δεν παιζει να βρεις τιποτα τετοιο σε καλη κατασταση....
πιο ευκολα θα βρεις k6 amd να δουλευει παρα τιποτα τετοια -
Μάλλον 386/486 εννοεί.
Έχω έναν Pentium για πέταμα που κατά πάσα πιθανότητα ανοίγει αλλά δεν ξέρω αν ο σκληρός δίσκος του την παλεύει.
Αν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου βρίσκονται λύσεις..Για πες, γιατί το θες να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι;
-
γιατί το 384 τι είναι;
Δεν παίζει να βρεις σε κατάστημα. Μιλάμε για επεξεργαστές 18 ετών πίσω (για τους Pentium). Από κανά ebay αν το πουλάει/χαρίζει κανείς για 'συλλεκτικό', κι αν.
Ορίστε, στο 4τφ υπάρχουν λύσεις (είδα το παραπάνω ποστ)
Αλήθεια, τι το θες; -
386, 486 μπορούν να βρεθούν πάντως ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
386, 486 μπορούν να βρεθούν πάντως ...που ρε φιλε ,πες μου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]