-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά μαγαζιά, βολικό για μας τους πελάτες αλλά πολυέξοδο γι'αυτούς
το μαγαζι τους διαφερει αρκετα απο τα Multirama/plaisio εκει ειναι το ζητουμενο..κατα 90% ειναι μικρα με 2-3 μεσα και δεν εχουν στοκ προιοντα κοινως ειναι μια αποθηκη ειναι πολυ πιο φτηνα για ολους για αυτο ειναι τοσο φτηνα αλλιως..
Που τα ειδες τα ποιο φθηνα??
σε πολλα ειναι φτηνα σε σχεση με κατι αλλα.. (εχω να αγορασω κατι γενικα 1.5χρονο αλλα δεν νομιζω να εχουν ανεβει οι τιμες)
-
Οι τιμες ειναι ιδιες,εκτος αν θεωρειτε διαφορα το 1-2-3 ευρω.Ακομα και στα crazy sundays οι τιμες ειναι τραγικες.
-
για δες τιμες για hdd/gpu/cpu ειδικα κατι toxic εχουν διαφορα τιμης 30 ευρω..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Οι τιμες ειναι ιδιες,εκτος αν θεωρειτε διαφορα το 1-2-3 ευρω.Ακομα και στα crazy sundays οι τιμες ειναι τραγικες.- 100 !!! Εδώ και καιρό έχω να πάρω κάτι από εκεί!
Όταν έχουν ίδιες τιμές πάντα προτιμώ τα κανονικά καταστήματα !
Στα 90% των προϊόντων τις έχει τις ίδιες (να μην πω και πιο ακριβές) τιμές από τα γνωστά κανονικά καταστήματα!
Υ.Γ. Τον έχουν βγάλει από το skroutz?????
- 100 !!! Εδώ και καιρό έχω να πάρω κάτι από εκεί!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για δες τιμες για hdd/gpu/cpu ειδικα κατι toxic εχουν διαφορα τιμης 30 ευρω..Ένα πρώτο και τυχαίο παράδειγμα:
E-Shop : WESTERN DIGITAL WD7500AARS 750GB 53.00 €
Skroutz: Από 45.79 € μέχρι 51.14 €Μιλάμε για το ίδιο προϊόν!!!
-
2ο και παράδειγμα:
E-Shop : MSI R5770 HAWK 1GB 154.90 €
Skroutz: Από 131.13 €
154.90 - 131.13 =
'εχουν διαφορα τιμης 30 ευρω' προς τα που εννοούσες ???Μιλάμε για το ίδιο προϊόν!!!
-
Ξέρουμε αν θα βγει στο κοντινό μέλλον iphone 5?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ξέρουμε αν θα βγει στο κοντινό μέλλον iphone 5?Αν και συνήθως η Apple ανακοινώνει νέο iphone κάθε Ιούνιο (τέλη), υπάρχουν φήμες που λένε για Σεπτέμβρη.
Προσωπικά αν και δεν είμαι ειδήμων θεωρώ ότι μάλλον θα δούμε βελτιωμένη έκδοση του 4. (κάτι όπως η μετάβαση 3G--->3GS).Υπάρχουν και φήμες για μικρότερο (φθηνότερο) iphone.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ξέρουμε αν θα βγει στο κοντινό μέλλον iphone 5?Καλά Χριστούγεννα (και δεν είναι ειρωνικό)
-
το skroutz ειναι κατι σαν το eshop και δεν το εχω καταλαβει τοσα χρονια?
-
το skroutz ειναι κατι σαν το eshop και δεν το εχω καταλαβει τοσα χρονια?Όχι, είναι μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά σε e-shops.
-
εγω μιλησα για μεγαλα καταστηματα..
eshop/plaisio/multirama κτλ κτλ κτλ
τα μικρα του skroutz σαφως και δεν εχουν αντιπαλο.......................(δεν εχει και νοημα βεβαια ) -
τα μικρα του skroutz σαφως και δεν εχουν αντιπαλο.......................(δεν εχει και νοημα βεβαια )Αναλογα τι εννοεις μικρο και τι αντιπαλο
Καποια απο αυτα παντως περα απο πολυ καλες τιμες εχουν και πολυ καλη εξυπηρετηση
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
τα μικρα του skroutz σαφως και δεν εχουν αντιπαλο.......................(δεν εχει και νοημα βεβαια )To Zero1.gr μάλλον είναι στο κτλ κτλ κτλ! Είναι κανονικό (και e-shop) κατάστημα!
Στο παράδειγμα με το WD Caviar Green WD7500AARS €48,61 -
μα καλα θα το ξαναπω γιατι μαλλον θα φαω μυνηση αμα το πω αλλιως
ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ /caps off
skroutz κτλ κτλ ειναι αστεια σαφως και δεν υπαρχει μεγαλη εταιρεια να συναγωνιστει τις μικρες αλλα οι μικρες δεν μπορουν να αντεξουν σε αυτες τις τιμες για καιρο....... -
γιατι να μην μπορουν? μια χαρα τα καταφερνουν τοσα χρονια
και οταν σε ενα ολοκληρο pc μπορει να κερδισεις μεχρι και 200 ευρω καλυτερα να αρχισεις να το σκεφτεσαι
οι μεγαλες αλυσιδες πιανουν αδικαιολογητα κωλους πολλες φορες , το μονο θετικο τους ειναι οτι τα καταστηματα τους ειναι παντου και εχεις σχετικα αμεσο service (για αυτο και οτι βρεις σε κοντινη τιμη με τα φθηνα το παιρνεις απο αυτους) , αλλα τελικα δεν ειναι και τοσος κοπος να στειλες με courier ενα part στη θεσσαλονικη ή κρητη
-
ε μα αυτο λεω
τωρα ας πουμε αμα μου χαλασει το lg τα μισα λεφτα θα μου φυγουν για να παω και να ερθω στο μαγαζι
δεν ειναι απλα πηρα ενα εξαρτημα στο γερακα και εσωσα 50 ευρω την στιγμη που τα μισα απο αυτα που γλυτωσα εφυγαν για την διαδρομη -
αμα σου χαλασει το lg, ασχετα τι λεει ο νομος (που στην ελλαδα τον γραφουν στα @@ τους ), ακομα και τα μεγαλα καταστηματα θα σε στειλουν στην lg
οποτε ειναι το ιδιο πραγμα (εκτος και αν τα intenet-ομαγαζα εχουν κανει παραεισαγωγη , οπου εκει μιλας μονο μαζι τους για να το στειλουν αυτοι εξωτετικο), αλλα σε ενα part του pc για παραδειγμα τρως απλα τη αργοπορια των μεταφορικων
προσφατα φιλος μου εφτιαξε pc τερας με καποια parts απο πλαισιο, καποια απο μαγαζι στη κρητη και καποια απο μικροτερο μαγαζι στην αθηνα
ειχε προβλημα με την καρτα γραφικων (η οποια ηταν νεκρη, δε δουλευε σε κανενα pc ) και μετα απο ψαξιμο δικο μας (αφου αλλαχτηκε , λαθος απο οτι φανηκε τελικα, και μητρικη απο το πλαισιο που ηταν ευκολο) , βρηκαμε οτι υπαρχει και θεμα με τις μνημες (ενα dimm συγκεκριμενα)
αυτα τα 2 ηταν αγορασμενα απο τη κρητητο μαγαζι απο τη κρητη , ηταν εξυπηρετικοτατο , τα πραγματα σταλθηκαν ξανα κρητη και αντικατασταθηκαν χωρις κανενα προβλημα με επιβαρυνση του ιδιου του καταστηματος (γιατι μερικοι βαζουν το πελατη να πληρωσει ) και ολα ωραια ολα καλα
το θεμα ειναι οτι στα πραγματα που παρθηκαν απο κει κατω το κερδος ηταν σημαντικα μεγαλο (μιλαμε για το μισο pc και οχι καμια φθηνια υπολογιστη ) και η εξυπηρετηση αρκετα καλη δεδομενης της αποστασης
με καποια μικρα μαγαζια υπαρχει θεμα, αλλα καποια ειναι πολυ καλα και αξιζει να τα εμπιστευθεις για να μην πληρωνεις κερατιατικα
και σε μερικα μαγαζια , ακομα και στην αθηνα (πχ eshop) πιο πολυ περιμενεις για αντικατασταση πιστεψε με
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
τα μικρα του skroutz σαφως και δεν εχουν αντιπαλο.......................(δεν εχει και νοημα βεβαια )To Zero1.gr μάλλον είναι στο κτλ κτλ κτλ! Είναι κανονικό (και e-shop) κατάστημα!
Στο παράδειγμα με το WD Caviar Green WD7500AARS €48,61Αν πάρεις ένα τυχαίο προιόν απο ένα κατάστημα και το βάλεις στο skroutz τότε είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα το βρείς φτηνότερο κάπου αλλού.
Πχ απο το παραπάνω κατάστημα: http://www.zero1.gr/product_info.php?cP ... _id=197749 360,54€
Στο σκρουτζ: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=HP+625 ξεκινανε απο 339.
Αν ένα κατάστημα έχει ένα προιόν φτηνά δέν σημαίνει οτι τα έχει όλα φτηνά και το αντίστροφο.
-
Με τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ για βρες παράδειγμα που να έχει +30 €!
Τελευταία μόνο = (στο λεπτό κιόλας) βρίσκω!
Σε αυτήν την περίπτωση ΠΑΝΤΑ προτιμώ το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!
Γιατί έχουν ΚΑΛΥΤΕΡΟ (από το E-SHOP) σέρβις!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]