-
windows έχεις και αν ναι ποια; ελληνικά ή αγγλικά;
Πίνακας Ελέγχου->Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας -
Στο σπιτι εχω τα Win7 64bit ελληνικα.Για να μου ανοιγει τις φωτο απο το imageshack τι πρεπει να βαλω???
-
για να σου βγάζει βατράχια σημαίνει ότι βλέπει ότι μπαίνεις από εξωτερικό.
-
Eλλαδα μου εχει ως τοποθεσια.
-
Σε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να δώσω βάρος κατά την έρευνα αγοράς laptop προκειμένου να διαχειρίζομαι* όσο το δυνατόν ταχύτερα 'μεγαλούτσικα' αρχεία excel (~ 130mb, .xlsx μάλιστα); Επεξεργαστή, μνήμη, hdd, κάτι άλλο;
- π.χ. φιλτράρισμα δεδομένων 900.000 γραμμών Χ 8 στηλών, άνοιγμα αρχείου, κλπ
-
RAM, RAM, RAM και RAM. Α, και δίσκο 7200rpm.
-
δισκο ssd καλυτερα αν βρεις φτηνο στα 2.5(δυσκολα αλλα ψαξε)
-
Άρα ψάχνω για laptop με 8gb ram και ssd. Από εκεί και πέρα θα ήθελα απαραιτήτως όχι μικρότερη από 15' οθόνη, όχι περισσότερα από 3 κιλά βάρος, έναν ικανοποιητικό επεξεργαστή (i5 και δυστυχώς όχι mac γιατί χρειάζομαι τα windows (και τα parallels και vmware τρώνε μνήμη)
-
Τιμη;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δισκο ssd καλυτερα αν βρεις φτηνο στα 2.5(δυσκολα αλλα ψαξε)Με τους ssd τι παιζει;;;
Εχω χασει την μπαλα... τι κοιταμε;;; τι ψαχνουμε;;; που δινουμε βαρυτητα;;;Ο OCZ που εχω κλεινει 2 χρονια το καλοκαιρι και θελω να τον αλλαξω για λογους ασφαλειας καθαρα.
Τους HDD τους αλλαζω μια φορα το χρονο και τον SSD τον κρατησα παραπανω.
Θελω να παω και παλι σε 128αρι.
Κοιταω read speed και write speed αλλα οταν εχεις 5~6 εφαρμογες που θα αποφασίσουν να γραψουν ή να διαβασουν τον δισκο ταυτοχρονατι παιζει;;
το χω παθει μερικες φορες καιθα θελα να το αποφυγω.Εχει βγαλει και η WD hybrid δισκο που ειναι HDD και SSD μαζι.
HDDγια τα αρχεια που δεν διαβαζει συχνα και SSD για το συστημα... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τιμη;Υπάρχουν τόσες επιλογές με αυτά τα χαρακτηριστικά; Δεν έχω συγκεκριμένο μπάτζετ. Αν βρω κάτι που να με ενθουσιάζει θα δώσω το κάτι παραπάνω.
-
Δε θα έλεγα ότι είναι πολλές οι επιλογές απλά βρήκα 2-3 με κάποια διάφορα τιμής:
http://www.skroutz.gr/s/280983/Toshiba- ... 5-11T.html
http://www.skroutz.gr/s/318805/Sony-Vai ... 8E-BI.html
http://www.skroutz.gr/s/311032/HP-EliteBook-8540w.html
Δυστυχώς κανένα δεν είναι με SSD οπότε υπολογίζεις 200€ ακόμα για έναν στα 100+GB.
Υπαρχει και η επιλογή να φτιάξεις το δικό σου κτηνος alienware στη Dell αλλα μάλλον θα ξεφύγει.
-
οι 3.5 σχετικα κοστιζουν
οι 2.5 κοστιζουν ακομη πιο πολυ ομως..! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Με τους ssd τι παιζει;;;
Εχω χασει την μπαλα... τι κοιταμε;;; τι ψαχνουμε;;; που δινουμε βαρυτητα;;;Ο OCZ που εχω κλεινει 2 χρονια το καλοκαιρι και θελω να τον αλλαξω για λογους ασφαλειας καθαρα.
τι ocz ειναι? ψηνεσαι να μου τον πουλησεις σε φιλικη τιμη?
τι χρηση εχει φαει? δε πιστευω να του εκανες κανα defragment?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Με τους ssd τι παιζει;;;
τι ocz ειναι? ψηνεσαι να μου τον πουλησεις σε φιλικη τιμη?
τι χρηση εχει φαει? δε πιστευω να του εκανες κανα defragment?
OCZ Solid Series SATAII - 120GB
Αυγουστο κλεινει 2 χρονια.
Στο φορητό της δουλειας μου το χω, οποτε δεν εχει φαει ιδιετερο ζορι.
Εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμησεις για fetch off, prefetch off, trim on, sys restore kai page file off
τρωει μια φορα την ευδομαδα , για κανα διορακι ζορι με το acronis αλλα ως εκει.
Το hard drive inspector τον βλεπει μια χαρα ακομα.
defragment γιατι να του κανω αφου δεν εχει κινητα μερη;;;αν βγαλω ακρη και παρω αλλο δισκο, why not?
-
defragment γιατι να του κανω αφου δεν εχει κινητα μερη;;;
αυτο βασικα του κανει κακο και οπως λες δε προσφερει τιποτα αφου δεν λειτουργει οπως οι συμβατικοι δισκοι, ρωταω γιατι ακουσα προσφατα ατομο να χει κανει κατι τετοιο
εγω προσωπικα περιμενω να πεσει η τιμη του ocz vertex 2 120 GB σημαντικα κατω απο τα 200 ευρω που περιπου κανει τωρα για να τον τσιμπησω
νομιζω οπου να ναι σκανε και οι vertex 3 οι οποιοι ειναι σε sata 3 , οποτε ευελπιστω το παλιοτερο μοντελο να απαξιωθει λιγακι
vertex 2 80αρη εβαλε φιλος μου σε i5 2500K και σκοτωνει (γενικα το συστημα του σκοτωνει στα 4.5GHz ) , αλλα η ταχυτητα του ssd ειναι πραγματικα αστεια
ουτε καν welcome screen δε προλαβαινουν να δειξουν τα windows , συνηθως ουτε καν οι μπαλιτσες του λογοτυπου δεν προλαβαινουν να κλεισουν δευτερολεπτο
οποτε με κατι τετοιο θα ημουν πανευτυχης (ασχετως αν ερθουν και πιο γρηγοροι μελλοντικα) , το θεμα μου ειναι οτι θελω 120 γιγα για να μαι σχετικα ανετος, να περναω και κανα παιχνιδακι , αλλα τα λεφτα αυτη τη στιγμη τα βρισκω πολλα
αλλα μαλλον για κατι τετοιο με βλεπω
-
μια πρώην μου έκανε 2-3 φορές την εβδομάδα defrag δεν ήξερε από pc αλλά της είχαν πει να κάνει συχνά defrag εγώ ζήτημα αν έχω κάνει 2-3 φορές στη ζωή μου στους σκληρούς που έχω τώρα ποτέ
-
...
...γιατί τόσο γρήγορα?
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
...
...γιατί τόσο γρήγορα?
just in case
-
Ελπίζω να μην το αναφέρω σε λάθος topic...είναι καλή είδηση για όποιον δεν την παλεύει αυτό το καιρό και θέλει να κάνει ταξίδι.
'Τα Καταστήματα Forthnet σας στέλνουν όλους… στη Σαντορίνη
Με κάθε νέα σύνδεση σε οποιαδήποτε υπηρεσία Forthnet ή και Nova, στα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, κερδίζετε 4 ημέρες διακοπές για δύο άτομα στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, χωρίς κλήρωση, μια καλή ευκαιρία να αποδράσετε όλοι από τους ρυθμούς της καθημερινότητας! '
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... x?p=317772
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]