-
Κανένα (σχετικά) αξιόπιστο review site για laptops?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
@wagner
δες καλυτερα εκει ειναι σε λεω
(δεν θυμαμαι ακριβως να σου πω κιολας)Το κοιταξα και... δεν ειναι:-(
Το ρουτερακι ειναι TG585v8 και ηρθε πακετο απο την Forthnet.
Στην αρχη νομιζα οτι ειναι πετσοκομμενη η firmware της 4ΝΕΤ αλλα οσες firmware κυκλοφορουν, δεν εχουν την ρυθμηση.
Στο ST585v6 ειναι εκει και στο ST780WL εκει ειναι.
Στο μπρικι αυτο, ή εγω δεν τη βρίσκω την γ**ο-ρύθμιση, ή δεν ειναι εκει!http://www.google.gr/url?sa=t&source=we ... 1Tu8qkoVLg
Ακριβως....
Μιλανε για δυο διαφορετικα ρουτερακια
Το TG585v8 που δεν εχει WDS και
Το TG585v7 που ειχε WDS
Καταλήγουν στο οτι
Το TG585v8 ΔΕΝ εχει ιδιο board με το TG585v7 αρα
Το TG585v8 δεν μπορει να παρει firmware του TG585v7Παντως με την τελευταια firmware της 4ΝΕΤ που του περασα, το μπρικη εκπεμπει σε 802.11n και ας μη το λεει το αυτοκόλλητο πισω και ας μη το ειχε η firmware της 4ΝΕΤ με την οποια μου ρθε...
Υ.Γ. Σ΄ευχαριστω για τον χρονο σου
-
Τι λέτε γι' αυτό το τεμάχιο?
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 3S9E-B.htm -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παντως με την τελευταια firmware της 4ΝΕΤ που του περασα, το μπρικη εκπεμπει σε 802.11n και ας μη το λεει το αυτοκόλλητο πισω και ας μη το ειχε η firmware της 4ΝΕΤ με την οποια μου ρθε...
H μαλακία με το firmware αυτό είναι ότι κλειδώνει το telnet και δεν μπορείς να πειράξεις καθόλου το router.
Εγώ δεν το βαλα... -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Κανένα (σχετικά) αξιόπιστο review site για laptops?αυτο μου φαινεται οτι κανει σοβαρη δουλεια
http://www.notebookcheck.net/ -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Τι λέτε γι' αυτό το τεμάχιο?
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 3S9E-B.htm1000 ευρω για netbook Που εχει της παναγιας τα ματια και δεν θα κραταει η μπαταρια του?..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
1000 ευρω για **netbook **Που εχει της παναγιας τα ματια και δεν θα κραταει η μπαταρια του?..Ποιος σου είπε ότι είναι netbook; subnotebook είναι, με i5.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
1000 ευρω για **netbook **Που εχει της παναγιας τα ματια και δεν θα κραταει η μπαταρια του?..
Ποιος σου είπε ότι είναι netbook; subnotebook είναι, με i5.
ειδα το link να λεει netbook
αλλα και παλι δεν βλεπω τον λογο να παρει κανεις ενα chuck norris notebook εκτως και θελει να δοκιμασει τις αντοχες του -
Whatever
-
τι παραπανω εχει απο αυτο?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906421
η απο ενα πραγματικο notebook που κανει αυτο που λεει?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908252 -
Είναι 2 κιλά, είναι 13.3 ίντσες, μεγαλύτερη μπαταρία, υποστήριξη αντιπροσωπείας, μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, καλύτερο επεξεργαστή, UMTS/HSDPA 3G in. Μπορώ να βρώ κι άλλα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι 2 κιλά, είναι 13.3 ίντσες, μεγαλύτερη μπαταρία, υποστήριξη αντιπροσωπείας, μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, καλύτερο επεξεργαστή, UMTS/HSDPA 3G in. Μπορώ να βρώ κι άλλα5400rpm δισκο....
-
ssd επρεπε να χουν αυτα για να μη καταλαβαινουν απο χτυπηματα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Είναι 2 κιλά, είναι 13.3 ίντσες, μεγαλύτερη μπαταρία, υποστήριξη αντιπροσωπείας, μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, καλύτερο επεξεργαστή, UMTS/HSDPA 3G in. Μπορώ να βρώ κι άλλα
5400rpm δισκο....
Its a fucking laptop και απευθύνεται σε συγκεκριμένο προφίλ χρηστών που ποτέ δεν θα τους απασχολήσει αν έχει 5400 ή 15400 rpm ο σκληρός τους. Αντίθετα το αν έχει 3G, αν είναι κομψό, αν είναι ελαφρύ κλπ αποτελούν κριτήρια αγοράς.
-
Τελικά, για πείτε (και αυτό είναι που ενδιαφέρει βασικα): είναι, κατά τη γνώμη σας καλό value for money? υπάρχει αντιπρόταση στα λεφτά του?
-Ναι, θα ήθελα SSD, για τους γνωστούς λόγους, αλλά πάμε πολύ πιο ψηλά -υπάρχει προοπτική, βέβαια για αντικατάσταση του HDD με SSD.
-Λεει ότι δεν έχει πλαστικό περίβλημα, συν το spill-proof πληκτρολόγιό του, που, για την τσαπατσουλιά τη δική μου είναι ότι πρέπει. Άλλωστε, δεν με παίρνει με τίποτα για κάτι τέτοιο... ....που θα ήταν το ιδανικό για μένα....
-
Δεν ξέρω γιατί το θές αλλά καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Έχουμε ένα στην δουλειά το οποίο τελευταία φορά έκανε μπάνιο σε λάσπη και νερά χωρίς να καταλάβει απολύτως τπτ. Για δώσε info
-
Προφανώς και δεν έχουν σχέση. Απλά ανέφερα το Toshiba, επειδή έτυχε να το δουλέψω, σε συνθήκες για τις οποίες προορίζεται και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. (Τεράστια αυτονομία μπαταρίας (μπαταριών: δύο έχει): ενα πεντάωρο για πλάκα, οθόνη που είναι readable ακόμα και με μεσογειακή λιακάδα, touch screen, και συμπαθητικό για τις προδιαγραφές του βάρος.
Αλλά δεν μπορώ, ούτε και πρόκειται να αγοράσω κάτι τέτοιο.
Αυτό που θέλω και μπορώ να κάνω είναι να πάρω ένα λαπτοπάκι σε αντικατάσταση του αρχαίου που εχω (και γράφω τώρα), το οποίο παραδίδει το πνευμα όπου να΄'ναι.
Η αντοχή σε κακομεταχείριση είναι ένα συν, πέρα από τα άλλα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Ούτως ή άλλως, δύσκολα θα το 'γονατίσω'. Αρκετή μνήμη να έχει και ικανοποιητική κάρτα, μια και κάποιες από τις εφαρμογές που θα τρέχουν σε αυτό είναι μνημοβόρες. Κατά τα άλλα, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, εκτός της καλής δυνατότητας ασύρματης επικοινωνίας/δικτύωσης (που νομίζω ότι έχει). (Αν έπαιζε και μια USB3, καλύτερα θα ήταν, βέβαια.) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
5400rpm δισκο....
Its a fucking laptop και απευθύνεται σε συγκεκριμένο προφίλ χρηστών που ποτέ δεν θα τους απασχολήσει αν έχει 5400 ή 15400 rpm ο σκληρός τους. Αντίθετα το αν έχει 3G, αν είναι κομψό, αν είναι ελαφρύ κλπ αποτελούν κριτήρια αγοράς.
Ε τοτε να το ποσταρε στο φορουν του κοσμοπολιταν, που ασχολειτε με τετοια κομψα, ομορφα και ψοφια.
Παντως με την τελευταια firmware της 4ΝΕΤ που του περασα, το μπρικη εκπεμπει σε 802.11n και ας μη το λεει το αυτοκόλλητο πισω και ας μη το ειχε η firmware της 4ΝΕΤ με την οποια μου ρθε...
H μαλακία με το firmware αυτό είναι ότι κλειδώνει το telnet και δεν μπορείς να πειράξεις καθόλου το router.
Εγώ δεν το βαλα...Δεν ειμαι τοσο ψαγμενος ωστε να με πειραζει οτι δεν μπορω να παιξω με telnet.
Αφου δουλευει και εκπαιμπει σε 802.11n με την firmware που εβαλα, τι αλλο να σκαλισω -
-
laptop emergency : δεν πατιεται περιοχη του πληκτρολογιο (backspace,enter,right shift,backslash,quotes κλπ). Ξαναγινε παλιοτερα αλλα με ενα ψαχουλεμα - φυσημα το ξεχνουσε. Τωρα η φθορα ( ; ) μου το απαγορευει εντελως Δεν εχω δευτερο enter οποτε καποια πραγματα στο web δεν γινονται καν. Για σβησιμο δουλευω με delete και σε CL κανω δουλεια με alias (ctrl-m,u,h) κατι που πλεον ειναι πολυ σπαστικο. Το πλητρολογιο ανοιγοντας το ειναι μια αλουμινενια μπαρα που απο την κατω μερια εχει μικρες οπες και ολο μαζι συνδεεται με το συστημα με καλωδιο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]