-
Ρε αντε κοψε τις εξυπναδες και πες τιποτα!!!
-
Όχι Πάνο λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Πήγαινε πρώτα στην Τοσιμπα και κατέβασες τους drivers για τα 7αρια και κυρίως για τις κάρτες δικτύου ωστε να μπορείς να κατεβάσεις και τους υπόλοιπους από το λαπτοπ μετά ...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποιο μετα θα επιχειρησω να περασω τα Win 7 σε laptop Toshiba αλλα δυστυχως μοντελο δεν θυμαμαι,ειναι 2ετιας παντως.Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με drivers, κλειδωματα και τετοια η κανω κανονικα την εγκατασταση οπως σε desktop???(δεν εχω φορμαρει ποτε laptop )κι εγω στο τοσιμπα τα περσα χωρις προβλημα
Ευχαριστώ! Το βρήκα απλά τώρα ψάχνω να βρω τη σωστή κωδικοποίηση.
εαν θες να επεμβεις σε υποτιτλους κατεβασε το subtitle workshop 4 ειναι δωρεαν και δεν χρειαζεται εγκατασταση
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Όχι Πάνο λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημαΠήγαινε πρώτα στην Τοσιμπα και κατέβασες τους drivers για τα 7αρια και κυρίως για τις κάρτες δικτύου ωστε να μπορείς να κατεβάσεις και τους υπόλοιπους από το λαπτοπ μετά ...
Αν το Laptop αρχικά είχε τα Vista υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει τίποτα για τα 7!!!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Όχι Πάνο λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημαΠήγαινε πρώτα στην Τοσιμπα και κατέβασες τους drivers για τα 7αρια και κυρίως για τις κάρτες δικτύου ωστε να μπορείς να κατεβάσεις και τους υπόλοιπους από το λαπτοπ μετά ...
Αυτο Γιαννη να το κανω σε περιπτωση εγκαταστασης των 7 πανω στα Vista σωστα???Γιατι αν κανω ολικη διαγραφη δαμερισματος θα σβηστουν τα παντα.
@iant
ναι vista εχει -
@iant
ναι vista εχειΠήγαινε πρώτα στην Τοσιμπα και κατέβασες τους drivers για τα 7αρια και κυρίως για τις κάρτες δικτύου ωστε να μπορείς να κατεβάσεις και τους υπόλοιπους από το λαπτοπ μετά ...
Τότε εξασφάλισε τα Bold+Κόκκινα!
Και μετά Backup τα αρχεία, φωτογραφίες, βίντεο σου και προχώρα σε Format... -
Όχι Πάνο λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Πήγαινε πρώτα στην Τοσιμπα και κατέβασες τους drivers για τα 7αρια και κυρίως για τις κάρτες δικτύου ωστε να μπορείς να κατεβάσεις και τους υπόλοιπους από το λαπτοπ μετά ...
Αυτο Γιαννη να το κανω σε περιπτωση εγκαταστασης των 7 πανω στα Vista σωστα???Γιατι αν κανω ολικη διαγραφη δαμερισματος θα σβηστουν τα παντα.
@iant
ναι vista εχειεαν κανεις εγκατασταση πανω στα svista ειναι σα να χτιζεις ουρανοξυστη πανω σε παλια μονοκατοικια
προτεινω καθαρη εγκατασταση
-
Και γω καθαρη θελω να την κανω απλα φοβαμαι μην εχω προβλημα με τους drivers μετα.
-
drivers vista Και 7 ειναι πρακτικα οι ιδιοι
-
αν πας στο σαιτ της τοσιμπα και βαλεις το μοντελο του λαπτοπ κλπ θα σου βγαλει οτι drivers υπαρχουν διαθεσιμοι
-
και να μην τους βγαλει δεν εχει προβλημα αφου ολο και κατι θα υπαρχει ειτε απο τα legacy ειτε απο 3rd party
-
Και γω καθαρη θελω να την κανω απλα φοβαμαι μην εχω προβλημα με τους drivers μετα.υπαρχει αυτη η περιπτωση
οχι οτι δε μπορει να λυθει, αλλα ενδεχομενως θα χρειαστεις αρκετο ψαξιμο
εγω στο δικο μου ημουν τυχερος και δουλεψαν ολα με τη μια, αλλα αυτο δεν ειναι ο κανονας
ψαξε στο νετ να δεις αν το χουν κανει κι αλλοι με ιδιο ή παρομοιο hw
το πιο μεγαλο προβλημα που μπορει να σου τυχει ειναι να μη δουλεψει το wifi και μεχρι να βρεις λυση να πρεπει να εισαι με το καλωδιο (αν δουλεψει η καρτα δικτυου )
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
η πλακα ειναι στο firefox που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι developers και καταπινει ολα τα λαθη και μετα πας να το δοκιμασεις σε αλλον και βλεπεις κατι λαθαρες που στο firefox παιζουν μια χαρα
αυτό ξαναπέστο (δεν πάει για σένα το εικονίδιο )
-
Εγώ έχω βάλει με clean install 7 από βίστα, σε 5 λάπτοπς ( τα 3 ήταν όμοια με του κιούση βέβαια) και τα δέχτηκαν αμάσητα. Τώρα θα περάσω 7 σ´ένα τοσίμπα. Δεν είχα σκεφτεί ότι ενδεχομένως να έχω θεματάκι και διαβεβαίωνα την ευκολία του εγχειρήματος άπαντες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε παλιό λάπτοπ Toshiba (χρονολογίας 2003) το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οτι δέν υπήρχαν drivers για την καρτα γραφικών και έτσι δέν δούλευε το Aero και δέν υποστηριζε την native ανάλυση της οθόνης οπότε τα έδειχνε λίγο θολά.
Τελικά γι αυτό το λόγο έβαλα πάλι XP και ειλικρινά λυπήθηκα γιατί πήγαινε σφαίρα με τα 7, ίσως και καλύτερα απο τα XP
Το δικό σου εφόσον είναι μόλις 2ετίας δέν θα έχει κανένα πρόβλημα με drivers.
-
Ποιο μετα θα επιχειρησω να περασω τα Win 7 σε laptop Toshiba αλλα δυστυχως μοντελο δεν θυμαμαι,ειναι 2ετιας παντως.Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με drivers, κλειδωματα και τετοια η κανω κανονικα την εγκατασταση οπως σε desktop???(δεν εχω φορμαρει ποτε laptop )Αφου ειναι 2 ετων το συστημα, με τα 7αρια θα ειναι πολυ ευκολη η εγκατασταση.
Κατ αρχας θα ψαξεις για τα προγραμματα που χρησιμοποιείς, προσωπικα δεδομενα και e-mail να τα πεταξεις σ ενα usb ή εξωτερικο δισκο να τα χεις προχειρα οταν ειναι ετοιμο το συστημα.
Βαζεις το dvd windows 7 μπουταρεις απο αυτο και ξεκινας την εγκατασταση.
Οταν ερθει η ωρα να επιλεξεις σε ποιο δισκο θα κανεις την εγκατασταση, θα εχεις επιλογη για format και delete partitions.
Θα σβησεις και το βλαμμενο vista recovery partition που κατα 99,9999% θα εχει βαλει η Toshiba και ξεκινας την εγκατασταση.Οταν ολα ειναι ετοιμα, θα δεις οτι οι περισσοτερες συσκευες του συστηματος ειναι ετοιμες για χριση και δεν χρειαζεται να τρεχεις να ψαχνεις για drivers συμβατοτητες και λοιπες βλακειες.
Βρησκεις το Microsoft Security Essentials απο την σελιδα της Microsoft
Πας στο windows update κατεβαζεις ολες τις αναβαθμησεις εκει που λεει 'Important updates'
Στα Optional updates απλα ριχνεις μια ματια να δεις μηπως χρειαζεσαι κατι.
Περνας τα προγραμματα που θες κ εισαι ετοιμος.Εγω τα περασα στο HTPC και ψαχνω τωρα μια καλη καρτα TV tuner να ρυθμησω και τον Windows Media Center να βλεπω τα ψηφιακα της digea απο κει.
Καλη αναβαθμιση -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σε παλιό λάπτοπ Toshiba (χρονολογίας 2003) το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οτι δέν υπήρχαν drivers για την καρτα γραφικών και έτσι δέν δούλευε το Aero και δέν υποστηριζε την native ανάλυση της οθόνης οπότε τα έδειχνε λίγο θολά.Τελικά γι αυτό το λόγο έβαλα πάλι XP και ειλικρινά λυπήθηκα γιατί πήγαινε σφαίρα με τα 7, ίσως και καλύτερα απο τα XP
Το δικό σου εφόσον είναι μόλις 2ετίας δέν θα έχει κανένα πρόβλημα με drivers.
Κοιταξες αν υπαρχουν και αν κανουν drivers των sVista;;;
-
βγηκε καινουρια εκδοση του FF 3.6.14
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ο πωλητης του πλαισιου, μου αντιπροτεινε τα τουρμπο-εξ.. τον εγραψα στα παλαιοτερα και πηρα τα JBL Creature IIIσαν τσιχλόφουσκες που περπατάνε είναι
imac και τρεντικα ηχεία...χμμμ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο πωλητης του πλαισιου, μου αντιπροτεινε τα τουρμπο-εξ.. τον εγραψα στα παλαιοτερα και πηρα τα JBL Creature III
σαν τσιχλόφουσκες που περπατάνε είναι
Πάντως αν τα ακούσεις (ακόμα και με τη στοκ κάρτα ήχου της μητρικής) θα σε κοπεί το γέλιο
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]