-
Πασχάληηηηηη
http://typingontherun.blogspot.com/2007 ... bravo.html -
Καλημέρα!!!
Εμπρός στην Εκκλησία όλοι. Εμπρός....
-
Έχω αποχρώσες ενδείξεις που οδηγούν σε βάσιμες υποψίες ότι το subaru του Τάσου πνέει τα λοίσθια.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να τοποθετηθούν -
1)Μπηκα στο σάιτ της άλφα
2)Κολλάει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Έχω αποχρώσες ενδείξεις που οδηγούν σε βάσιμες υποψίες ότι το subaru του Τάσου πνέει τα λοίσθια.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να τοποθετηθούνΡε τραχανέμπορα ολλανδέ μπετούγια για το ματίς είχα παραγγείλει απ το ιντερνετ
Πω, άλλος πασχος μας βρήκε -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εισαι πιο χαζουλης κι απο τον ιαπωνα σχεδιαστη του cuore...κοιτάς το έξω και χάνεις την ουσία ο cuoras σκίζει
πήγα Καρρά χθες και Κολέτσα φωτό αργότερα
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να τοποθετηθούνΡε τραχανέμπορα ολλανδέ μπετούγια για το ματίς είχα παραγγείλει απ το ιντερνετ
Πω, άλλος πασχος μας βρήκεΦοράει τουρμπίνα το ματιζ
-
Πω, άλλος πασχος μας βρήκεΦοράει τουρμπίνα το ματιζ
ρε ρχ8_τρίφτη την μπετούγια τουρμπίνα την λέτε στην ολλανδία;
(Το ματίζ το πούλησα χτες ) -
Ρε τον παλιοπετούγια, το πούλησε το εργαλείο.
Ποιος κακομοίρης το αγόρασεΚαι τώρα το σουμπαρού θα το οδηγάει η τάσαινα
-
Ανατροπές στο forum πάντως...
O elteo που είχε και ομηρικούς καβγάδες περί group vag στο παρελθόν με κάποιους εγκάθετους (ονόματα δεν λέμε ), πήρε αυτοκίνητο group vag.
Οι italakias και pasxos παρόλο που το παίζουν φανατίλα ιταλόφιλοι, αποδεικνύονται κρυφοί γερμανόφιλοι.
Ο HF που κατηγορεί τις καγκούρικες μάρκες όπως τις ονομάζει, και δίνει βάση στην τιμή και στην οικονομία, ετοιμάζεται να πάρει rx8.
Ο skye εκεί που ήταν χύμα, παράτησε τις άλλες με τα ταγάρια και άρχισε να βγαίνει με κυριλάτες γκόμενες σε trendy μαγαζία της Αττικής.
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...
-
Ξέρεις πιο είναι το επόμενο βήμα, έτσι?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ανατροπές στο forum πάντως...O elteo που είχε και ομηρικούς καβγάδες περί group vag στο παρελθόν με κάποιους εγκάθετους (ονόματα δεν λέμε ), πήρε αυτοκίνητο group vag.
Οι italakias και pasxos παρόλο που το παίζουν φανατίλα ιταλόφιλοι, αποδεικνύονται κρυφοί γερμανόφιλοι.
Ο HF που κατηγορεί τις καγκούρικες μάρκες όπως τις ονομάζει, και δίνει βάση στην τιμή και στην οικονομία, ετοιμάζεται να πάρει rx8.
Ο skye εκεί που ήταν χύμα, παράτησε τις άλλες με τα ταγάρια και άρχισε να βγαίνει με κυριλάτες γκόμενες σε trendy μαγαζία της Αττικής.
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...
Πλησιαζει το http://www.youtube.com/watch?v=x3NQ0Di7 ... re=related
-
Ξέρεις πιο είναι το επόμενο βήμα, έτσι?Να πάρει ο manosk evo;
-
Лада
-
http://www.youtube.com/watch?v=0LworwMz ... re=related
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ξέρεις πιο είναι το επόμενο βήμα, έτσι?
Να πάρει ο manosk evo;
Να γράψει το παιδί στην ΚΝΕ!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ αν δεν δω τα νέα τέλη (έχω βαρεθεί να το λέω ), δεν αγοράζω τίποτε (ευτυχώς έχω απόθεμα σε κωλόχαρτο.. )!
Μάρκα χωρίς κάγκουρες ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Κάποιες έχουν περισσότερους, κάποιες έχουν λιγότερους... Το RX-8 κάποια στιγμή είχε ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ και ακόμη υπάρχουν πολλοί εξ αυτών που το έχουν στο γκαράζ τους, γιατί οι περισσότεροι το πούλησαν μιας και έριξαν όλα τα λεφτά τους στην 'βελτίωση' και δεν τους έμεινε τίποτε για βενζίνη...Ερώτηξις κρίσεως: υπάρχει άλλο ζμπορ (και μάλιστα πισωκίνητο... ) , τετραθέσιο με 200 ίππους, ωραία εμφάνιση και τιμή κοντά στα 15Κ εύκολα;
Που επιπλέον αν μείνουν τα τέλη και οι ασφάλειες στην υπάρχουσα λογική, θα έχει πάγια κόστη σαν το Υ;
Βάλτε στον λογαριασμό πως τις περισσότερες βενζίνες της πληρώνει η εταιρεία και πως ελάχιστα χιλιόμετρα κάνω πλέον με το δικό μου! (από την αρχή της χρονιάς λιγότερο από 1000 )
Ακούω...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βάλτε στον λογαριασμό πως τις περισσότερες βενζίνες της πληρώνει η εταιρεία και πως ελάχιστα χιλιόμετρα κάνω πλέον με το δικό μου! (από την αρχή της χρονιάς λιγότερο από 1000 )
Ακούω...
αφού είναι έτσι, γιατί να το πάρεις το αμάξι και να κάθεται?
κρίμα δεν είναι?αν και πιστεύω πως αν το πάρεις, θα αρχίσεις να κάνεις βόλτες και θα τα αυξήσεις τα χιλιόμετρα πάλι
-
Άμα το χεις δεν κάθεται, πόσο μάλλον όταν σου πληρώνει άλλος τις βενζίνες.
Πλάκα πλάκα, νομίζω θα είναι βασικό κριτήριο στην απόφασή μου πού θα δουλέψω
Άλλη ερώτηση πρέπει να του κάνουμε του ηταφι.
Έχει πέραση στα γκομενάκια το συγκεκριμένο Αμφιβάλλω... -
Ρε , θέλω ένα αμάξι να γουστάρω να το οδηγώ , γιατί με τον κωλοδουλειά, έχω σιχαθεί λίγο την οδήγηση και δεν μ' αρέσει!
Θέλω ένα εργαλείο, να μπαίνω μέσα και να θέλω να ξεχυθώ για στροφιλίκι!
Τις βολτούλες μου, με το δικό μου τις κάνω και τώρα! Απλώς σε λίγο καιρό θα έχω και μετρό στο σπίτι, οπότε δεν θα χρειάζομαι το Lancia...Tώρα για τα γκομενάκια, είναι απλό: θα ψάχνω στα δυτικά προάστεια! Εχουν καλύτερα μωράκια και τους αρέσουν και τα ΡοΧι, δεν έχουν πρόβλημα αυτές!
(Χθες ήμουν για καφέ ΣΕΦ-Μικρολίμανο... Τι μ υνί κυκλοφορεί εκεί ρε φούστη μου; )
Pub - σουβλατζίδικο [#28]