-
ακομα και με φορα να πεσεις πανω τους δε παθαινεις τιποτα.ειναι πολυ ελαφριες με εξωτερικο αφρολεξ
-
Επικινδυνο το σπορ με το περασμα διοδιων κοντα & πισω απο αυτοκινητο. Για 2 λογους:
-
Αν σε περιμενει η τροχαια για την εισπραξη αμεσως μετα την μπαρα, εχεις και επιπλεον ... μπονους.
-
σε καποιο λαθος του προπορευομενου (φρενο κλπ) θα γινει και τρακαρισμα, οποτε ...
-
-
Ο χρήστης mark1 έγραψε:
Επικινδυνο το σπορ με το περασμα διοδιων κοντα & πισω απο αυτοκινητο. Για 2 λογους:-
Αν σε περιμενει η τροχαια για την εισπραξη αμεσως μετα την μπαρα, εχεις και επιπλεον ... μπονους.
-
σε καποιο λαθος του προπορευομενου (φρενο κλπ) θα γινει και τρακαρισμα, οποτε ...
δεν υπαρχει πλεον τροχαια στα διοδια
-
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Επικινδυνο το σπορ με το περασμα διοδιων κοντα & πισω απο αυτοκινητο. Για 2 λογους:
-
-
υπαρχει.
το Σαββατο βραδυ εκανα ενα ταξιδακι αστραπη περνωντας τα διοδια Μοσχοχωριου Πελασγιας Θερμοπυλωνκαι πισω.
ειχε ατυνομια σε ολα τα διοδια.μαλιστα στο γυρισμο στα διοδια Πελασγιας ο αστυνομικος ηταν εξω απο το περιπολικο και μας κοιτουσε τοσο εντονα που η γυναικα μου μου ειπε να σταματησω
-
-
Kαλα και μενα εχει τυχει να σφυραει και να με δειχνει αλλα σιγα μη σταματαγα...
Οχι στα διοδια παντως, οπου και γω δεν εχω πετυχει ποτε μπατσικο. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
-
-
υπαρχει.
το Σαββατο βραδυ εκανα ενα ταξιδακι αστραπη περνωντας τα διοδια Μοσχοχωριου Πελασγιας Θερμοπυλωνκαι πισω.
ειχε ατυνομια σε ολα τα διοδια.μαλιστα στο γυρισμο στα διοδια Πελασγιας ο αστυνομικος ηταν εξω απο το περιπολικο και μας κοιτουσε τοσο εντονα που η γυναικα μου μου ειπε να σταματησω
αν ειναι εκει δε θα ειναι για τα διοδια.γιατι πλεον δε χρειαζεται αστυνομικος για να σε γραψει
-
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν ειναι εκει δε θα ειναι για τα διοδια.γιατι πλεον δε χρειαζεται αστυνομικος για να σε γραψει
επειδή καταγράφεται μέσω της κάμερας (όπως έχω ακούσει ότι υπάρχει) ο αριθμός σου η ώρα και η μέρα που πέρασες τα διόδια χωρίς να πληρώσεις?
-
υποτιθεται ετσι γινεται πλεον
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
υποτιθεται ετσι γινεται πλεονΥποτίθεται. Γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που περνάνε τζαμπέ. Οπότε αμφιβάλλω πλέον αν υπάρχει αυτό το σύστημα
-
οι καμερες καταγραφουν για να σου στειλουν το λογαριασμο σπιτι . το μπατσικο αν σε δει να περνας ετσι εχει 200€ και αφαιρεση διπλωματος.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
υποτιθεται ετσι γινεται πλεον
Υποτίθεται. Γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που περνάνε τζαμπέ. Οπότε αμφιβάλλω πλέον αν υπάρχει αυτό το σύστημα
μαλλον δε το ξερουν
-
χθες βραδυ κατα τις 12, στην παρακαμψη των διοδιων Πυργετου, μετρησα 30 !!! νταλικες να κανουν την παρακαμψη προς τα Βορεια (εγω εκανα την αντιθετη κατευθυνση).
Εντυπωση μου εκανε οτι η μπροστα απο μενα ειχε Αυστριακα νουμερα.
Ελληνικες βουλγαρικες Ρουμανικες κλπ βλεπω τακτικα, αρχισαν τωρα να μας την πέφτουν και οι 'δυτικοευρωπαίοι';Βλεπω πολλες νταλίκες στις παρακαμψεις, αλλα αυτο το χαλι το χθεσινο δεν το εχω ξαναδεί.
Επίσης παρατηρω ολο και περισσοτερες νταλικες κανουν την παρακαμψη διοδιων Λεπτοκαρυας.
Απλα αντι να βγουν στον κομβο με τα πλευρικα διοδια βγαινουν στον επομενο -
Ποιό είναι το πρόβλημα να κάνουν τις παρακάμψεις οι νταλίκες ?
Σε αντίθεση με το 'είμαι τζάμπαμάγκαςδεμπληρώνω' , το να κάνεις την παράκαμψη είναι ο σωστός και νόμιμος τρόπος να τους δείξεις ότι το προϊόν τους είναι πολύ ακριβό -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιό είναι το πρόβλημα να κάνουν τις παρακάμψεις οι νταλίκες ?
Σε αντίθεση με το 'είμαι τζάμπαμάγκαςδεμπληρώνω' , το να κάνεις την παράκαμψη είναι ο σωστός και νόμιμος τρόπος να τους δείξεις ότι το προϊόν τους είναι πολύ ακριβόστη συγκεκριμενη παρακαμψη (Πυργετος) απαγορευονται οι νταλικες.
Σε πολλα σημεια ο δρομος ειναι πολυ στενος για να περασουν εστω και με ΙΧ απεναντι.
Σε μια στροφη συγκεκριμενα, πρεπει να σταματησουμε ολοι απο απεναντι για να μπορεσει να μπει το 'τερας'.Ενα κοματι του δρομου της παρακαμψης φτιαχτηκε απο τον Δημο για να μπορουν να πηγαινουν οι ντοπιοι στα χωραφια τους (και οι υπολοιποι στις παραλιες που ειναι διπλα ).
Εκει ειναι που τοποθετουνται κατα καιρους τα μεταλλικα 'Π' χαμηλου υψους για να μην περνανε μεγαλα οχηματα και για τα οποια τοσος ντορος εγινε στο παρελθον. -
αρα απο που να περνανε οι νταλικες?
-
Από Ελασσόνα.
-
Eγώ λέω να πάνε από Ιωάννινα.
-
Η 'επίσημη εναλλακτική' για το συγκεκριμενο κοματι ειναι οντως απο Ελασσόνα (ή απο Εγνατία μεσω Καλαμπακας Γρεβενων).
Ηταν η διαδρομη που χρησιμοποιήθηκε οταν εκλεισαν τα Τεμπη
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Εντυπωση μου εκανε οτι η μπροστα απο μενα ειχε Αυστριακα νουμερα.
Ελληνικες βουλγαρικες Ρουμανικες κλπ βλεπω τακτικα, αρχισαν τωρα να μας την πέφτουν και οι 'δυτικοευρωπαίοι';Εαν η αυστριακη νταλικα ηταν του Gartner να θεωρεις σχεδον βεβαιο το γεγονος οτι ο οδηγος της ηταν Ελληνας.
Οι δε βουλγαρικες, ρουμανικες αλλα και γερμανικες ειναι κατα κανονα ελληνικων συμφεροντων (κατι σαν τις σημαιες Λιβεριας, Μαλτας, Παναμα στα καραβια). -
Οντως οι νταλίκες με τις αυστριακές πινακίδες είναι Gardner και έχουν Ελληνες οδηγούς. Αυτές οι νταλίκες, που είναι όλες ΜΑΝ και κιτρινο-πρασινο χρώμα είναι από τις πρώτες που συναντούσα στις παρακάμψεις (Μοσχοχώρι, Λεπτοκαρυά, Πυργετός) όταν ξεκίνησαν τα ακριβά διόδια.
Στη Λεπτοκαρυά οι νταλίκες περνούν μετά τα διόδια πάνω από την Εθνική (κατεύθυνση Κατερίνη) και συνεχίζουν στον βόρειο παραδρομο και ξαναμπαίνουν στο κόμβο του Λιτοχώρου. Εξαίρεση τοπικές με χωματουργικά και φορτηγά με χώματα που παραβιάζουν τη μπάρα στον παράπλευρο σταθμό διοδίων.
Επίσης, στην παράκαμψη Πυργετού το οδόστρωμα στο έχει αρχίσει να έχει μεγάλες καταστροφές.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!