-
Εχει διαφορά το 'δίνω τόσα και περνάω' με το 'δίνω τόσα χ3 και περνάω'. Μου φάνηκε αυθαίρετο το 'πληρώνω και έχω'. Εγώ πληρώνω και καταλαβαίνω ότι πρέπει να πληρώνω, αλλά νορμάλ ποσά...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Εχει διαφορά το 'δίνω τόσα και περνάω' με το 'δίνω τόσα χ3 και περνάω'. Μου φάνηκε αυθαίρετο το 'πληρώνω και έχω'. Εγώ πληρώνω και καταλαβαίνω ότι πρέπει να πληρώνω, αλλά νορμάλ ποσά...Έχεις δίκιο! Από τη στιγμή που θα δεχθούμε ότι πρέπει να πληρώνουμε για να έχουμε (πρώτη επιλογή, δηλαδή), επόμενο βήμα είναι το πόσο... Τόσο για α χρόνια; 2χ Τόσο για α/2 χρόνια; Τόσο /2 για 2χ α χρόνια; Εδώ οι επιλογές είναι πολλές, και ξεκινούν από το πόσο είναι το «τόσο»...
Δυστυχώς όμως, το πρόβλημα είναι ότι η αρχή της συζήτησης είναι το «δεν πληρώνω και έχω». -
Ο χρήστης μανδραβέλης έγραψε:
Toυ Πασχου Mανδραβελη
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 011_439546Και ως γνωστόν πάντα μας αρέσει και η άλλη άποψη
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011
Πολλά ήταν τα ψέματα π’ ακούσαμε ως εδώ, ας πούμε και μια αλήθεια κι ας πέσει στο γιαλόΚίνημα «Δεν πληρώνω» με χορηγούς ο τίτλος του πονήματος του Πάσχου Μανδραβέλη (Καθημερινή), ο οποίος έβγαλε λαβράκι, δηλαδή ένας blogger το έβγαλε κι αυτός βρήκε ευκαιρία να ξεσαλώσει …
Ένας blogger, λοιπόν, αλίευσε μια περίεργη όσο και εξωφρενική δαπάνη (οργή) του Επιμελητηρίου Πιερίας. Ο πρόεδρός του κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (ο οποίος μάλιστα εκλέχτηκε με το χρίσμα της Ν.Δ.) (μάλωμα στον Σαμαρά) αποφάσισε «την πληρωμή ποσού 1.734,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ... για εκτύπωση διαφόρων εντύπων και πανό για την κατάληψη των διοδίων»! (απόφαση 10089/Φ. 120/22.12.2010).
Έχει και συνέχεια …
Δεν είναι μόνο αυτά. Σύμφωνα με την απόφαση ...10087/Φ. 130/22.12.2010) το επιμελητήριο πλήρωσε 98,15 ευρώ για προμήθεια ανακλαστικών γιλέκων για την κατάληψη των διοδίων (τηρούνται δηλαδή και οι κανόνες υγιεινής ασφαλείας) (λεπτή ειρωνεία), 1.131,6 ευρώ «για την διανομή φυλλαδίων για την κατάληψη των διοδίων» και τέλος υπάρχει και το κερασάκι του αγώνα: το Επιμελητήριο Πιερίας πλήρωσε 131,99 ευρώ για «γεύμα οκτώ ατόμων την ημέρα της κατάληψης των διοδίων» (απ. 10073/Φ. 130/22.12.2010).
Και τελειώνουμε με τα ηθικοπλαστικά (κουνάμε το δάκτυλο) και ακαταμάχητα, ερωτήματα και επιχειρήματα …
Εδώ όμως πρέπει να τεθούν κάποια ερωτήματα. Πρώτον: πόσο αυθόρμητες είναι οι καταλήψεις «δεν πληρώνω» αφού έχουν και μηχανισμούς χορηγίας και μισθώνουν (έστω με λεφτά άλλων) τις υπηρεσίες επιχειρήσεων να μοιράζουν φυλλάδια; Δεν είναι σε εθελοντική βάση η αντίδραση;
Η συνέχεια του κειμένου περιλαμβάνει χώσιμο στο θεσμό των επιμελητηρίων, κατά της ανομίας το ανάγνωσμα, παίρνει λίγο ξώφαλτσα το ΠΑΜΕ (;;;) κι ότι άλλο χωράει σε ένα κείμενο 580 λέξεων. Με ένα σμπάρο, πολλά τρυγόνια δηλαδή.
**Τι δεν βλέπουμε στο κείμενο; **
Τις απόψεις του κινήματος ‘Δεν πληρώνω’ και του Επιμελητηρίου Πιερίας
Του χρηματοδότη και του χρηματοδοτούμενου δηλαδή. Αυτοί οι οποίοι εγκαλούνται ως παράνομοι, αυτών τη θέση δεν ακούμε. Τυχαίο; Δε νομίζω Πάσχο…
Για τον πολύ απλό λόγο ότι η απόφαση 10089/Φ.130/22-12-2010 του Επιμελητηρίου Πιερίας που επικαλείται, αναφέρει απλά την εκτύπωση διαφόρων εντύπων και πανό για την κατάληψη των διοδίων και όχι κάποια επιχορήγηση άλλου φορέα ή ιδιώτη. Είναι δηλαδή πράξη και απόφαση του ιδίου του Επιμελητηρίου Πιερίας για συμμετοχή του σε κατάληψη των διοδίων Μαλγάρων, την 12η Δεκεμβρίου 2010 από τις 11:00 έως τις 15:00.Μία δράση η οποία διοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια Θες/νίκης και Πιερίας και στηρίχθηκε από πληθώρα φορείς, ομάδες πολιτών και πολιτικά πρόσωπα. Τι πιο φυσικό, το Επιμελητήριο Πιερίας, το οποίο έχει οικονομικούς πόρους, σε μια δράση δικιά του, να τυπώσει τα δικά του έντυπα και πανό, προκειμένου να περάσει τα δικά του μηνύματα. Τα οποία μηνύματα, όπως φαίνεται και από τις εικόνες παρακάτω, δεν έχουν και πολύ σχέση με αυτά των κινημάτων ‘Δεν πληρώνω’.
Τι θα λέγανε τώρα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και τα κινημάτα ‘Δεν πληρώνω’ Πιερίας, αν δε βαριόσουν και τους ρώταγες Πάσχο ;
«Το θέμα του κινήματος «Δεν πληρώνω» δεν αφορά εμάς. Πρόκειται για μία ομάδα εθελοντική που κάνει κάποιες δραστηριότητες με τις οποίες δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση. Εκείνοι κάνουν κάθε βδομάδα τέτοιες ενέργειες, δεν έχουμε καμία θέση μ’ αυτό. Μάλιστα μερικές φορές ήρθαμε και σε σύγκρουση μαζί τους. Εμείς αυτό που λέμε πάντα είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε κατά των διοδίων. Τα διόδια δεν είναι κάτι καινούριο, υπάρχουν εδώ και δεκαετίες. Διαμαρτυρόμαστε, ωστόσο, με σκοπό να μας φτιάξουν τους παράπλευρους - από την εθνική οδό - δρόμους, για να μπορέσουν οι δημότες αλλά και οι επιχειρηματίες της περιοχής, να μετακινούνται από τη μία περιοχή στην άλλη χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν γίνεται να έχει τρία διόδια ένας νομός σε απόσταση 60 χλμ. Συγκεκριμένα είχαμε κάνει μία σύσκεψη μαζί με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Ζορπίδη όταν έγινε η αύξηση των διοδίων των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα».
Ηλία Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
Γνωρίζουμε λοιπόν στον κ. Mανδραβέλη και σε όλους τους συναδέλφους του, οι οποίοι αναπαρήγαγαν την παραπάνω είδηση, πως θα έπρεπε να γνωρίζουν τα εξής:
Πρώτον: Με πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Πιερίας και Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε, την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11π.μ. - τις 3μ.μ. να πραγματοποιηθεί κατάληψη στο σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα, προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατακόρυφη, κατά 40%, αύξηση στην τιμή των διοδίων (από 2 σε 2,80 ευρώ για επιβατικά οχήματα). Τα δύο Επιμελητήρια, για να κάνουν γνωστή τη δράση τους, εξέδωσαν δελτία τύπου και παρήγαγαν ενημερωτικό υλικό, το οποίο τυπώθηκε και διανεμήθηκε από ιδιωτική εταιρεία σε ολόκληρη την Πιερία και στη Θεσσαλονίκη. Η αφίσα που διανεμήθηκε στο Ν. Πιερίας ήταν η παρακάτω:
Σε καμία από τις δράσεις του «Δεν πληρώνουμε», πανελλαδικά(!), δεν έλειπε από τα ενημερωτικά φυλλάδια το γνωστό σήμα του κινήματος κατά των διοδίων. Η κατάληψη των Μαλγάρων της 12.12.2010 οργανώθηκε με πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Πιερίας και Θεσσαλονίκης και** οι διοργανωτές διαφοροποιήθηκαν σαφώς από το πανελλαδικό κίνημα, αποφεύγοντας συνειδητά τη χρήση του γνωστού σήματος.**
Που αποσκοπεί λοιπόν αυτή η γενίκευση και η ταύτιση του κινήματος με μηχανισμούς χορηγίας;
Δεύτερον: Παρά τις παροτρύνσεις τοπικών εκπροσώπων του κινήματος «Δεν πληρώνουμε», να συμπεριληφθεί το γνωστό σήμα της δράσης, στην αφίσα που θα διένειμαν οι διοργανωτές, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ήταν κάθετα αντίθετος με την παραπάνω πρόταση, διότι πολλές φορές, και στο παρελθόν, είχε εκφράσει τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις του για το κίνημα και την πρακτική άρνησης καταβολής του αντιτίμου των διοδίων. Οι διοργανωτές εκτύπωσαν το παραπάνω έντυπο, ένα πανό με τίτλο «Όχι στο μαρασμό της Πιερίας» και με δικά τους έξοδα, οργάνωσαν την εκδήλωση διαμαρτυρίας της 12.12.2011.
Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας
-
τί εικονίδιο έχει το οπλοστάσιο του infinity άραγε για περίπτωση fail
-
Χθες Ελευσίνα ήταν τα διόδια ανοιχτά από τους 'δεν πληρώνω'. Μιλάμε για πολλά χαμένα έσοδα! Θα έτσουξε!
Επίσης πήγα μέχρι 3πολη και μετά off στον ΑΔΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣ 'παλιό' υπέροχο δρόμο!!!! Πέρασα υπέροχα, δεν πλήρωσα τα επόμενα 2 διόδια και έκανα κ λίγότερο χρόνο γιατί ο νεός ήταν καραπηγμένος! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τί εικονίδιο έχει το οπλοστάσιο του infinity άραγε για περίπτωση failΔεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω τώρα επειδή χαλαρώνω με την τσιλιμίγκρα.
Πάντως αυτός του επιμελητηρίου δεν έδωσε απάντηση στην πιο βασική ερώτηση που έθεσε ο Μανδραβέλης.
Πάμε άλλη μία:**μπορεί ένα ΝΠΔΔ -έστω και αν δεν είναι κράτος με τη στενή έννοια- να χρηματοδοτεί παράνομες ενέργειες; **
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω τώρα επειδή χαλαρώνω με την τσιλιμίγκρα.
Θα σε παρακαλούσα να μην χαλαρώνεις με τη μέλλουσα σύζυγό μου. [mod]
-
Ο χρήστης Ακανές έγραψε:
διάβασε 2-3 posts παραπάνω, αυτά που λέει ο nidosan, o pipinos κι εγώ, και που έχουν γραφεί επανηλειμμένα στο thread αυτό. Εκτός αν δεν θεωρείς ότι είναι εφαρμόσιμα (παρ'όλο η τεχνολογία που αναφέρεται είναι αρκετά ώριμη και χρησιμοποιείται στην υπόλοιπη Ευρώπη αρκετά).
Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, οι προτάσεις που λες αφορούν ανταπόδοση σημερινών διοδίων στο μέλλον. Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο (δύσκολο αλλά όχι αδύνατο). Δεν ξεφεύγει όμως από το «δίπολο» που ενοχλεί τον pipinos «πληρώνετε για να πάρετε δρόμους ή δεν πληρώνετε και σκοτώνεστε στους υπάρχοντες»...
Γενικά αποδεκτή γνώμη είναι ότι όλοι θέλουμε τους αυτοκινητόδρομους. Δε νομίζω ότι ο pipinos εγκλωβίζεται στο δίπολο που παραθέτεις - το δίπολο αυτό θέτουν κάποιοι από εδώ που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν πειράζει να πληρώσουμε όσο όσο αρκεί κάποια στιγμή να γίνουν οι δρόμοι.
Δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να πιστεύει ότι οι δρόμοι θα έπρεπε να φτιαχτούν 'μαγικά'... όλοι γνωρίζουμε ότι το κόστος τους θα το πληρώσουν οι πολίτες και οι χρήστες. Καλώς ή κακώς, τα λεφτά που έχουμε ήδη πληρώσει για δρόμους φαγώθηκαν οπότε η δικαιολογία δεν πληρώνω γιατί τα έχω ήδη πληρώσει είναι μεν σωστή αλλά δεν θα μας πάει και μπροστά. Το θέμα μας είναι αν υπάρχουν, έστω και τώρα, λύσεις οι οποίες α) να είναι πιο δίκαιες φορολογικά για τους πολίτες β) να ελαχιστοποιούν το κόστος για τους πολίτες και το Δημόσιο γ) να αποκλείουν ή να ελαχιστοποιούν τα φαινόμενα διαπλοκής και δ) να εξασφαλίζουν θεμιτά κέρδη για τους κατασκευαστές. Αυτά τα γράφω με τη σειρά προτεραιότητας που θεωρώ ότι ένα σοβαρό κράτος υπερασπιζόμενο το δημόσιο συμφέρον θα έπρεπε να βάζει.
Λοιπόν υπάρχουν εδώ μερικοί που είτε λένε ότι δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα με τις υπάρχουσες συμβάσεις παραχώρησης είτε είναι διατεθιμένοι να τις αποδεχτούν, παραδεχόμενοι τη στρεβλότητά τους, για να φτιαχτούν με οποιοδήποτε κόστος κάποια στιγμή οι δρόμοι.
Θεωρώ και τις 2 στάσεις επικίνδυνες διότι στην πρώτη περίπτωση είτε θα πρέπει να καταλογιστεί έλλειψη νοημοσύνης και ικανότητας κατανόησης των επιπλοκών είτε σκόπιμος δόλος κατά του δημοσίου συμφέροντος, στην δεύτερη περίπτωση δε που θεωρώ ακόμα πιο επικίνδυνη, καταλογίζω ανευθυνότητα (έλα μωρέ τώρα τι κάνουμε, αύριο βλέπουμε, ας πληρώσουν οι επόμενες γενιές) ή/και δόλο και προπαγανδισμό υπέρ των ανευθύνων κρατικών λειτουργών που υπέγραψαν τις συμβάσεις και όσων επιβουλεύονται το δημόσιο χρήμα, ή ακόμα και ίδιο συμφέρον (ποιος ξέρει αλήθεια ποιοί από δώ πληρώνονται για να εκφράζουν γνώμη;).
Το κίνημα 'Δεν πληρώνω' είτε μας αρέσει ο τρόπος δράσης του είτε όχι αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι εδώ έχει πέσει χοντρό φαγοπότι εις βάρος του. Αντί να μας προβληματίσει Η ΟΥΣΙΑ, να συζητάμε δημιουργικά για το πως θα μπορούσε να σταματήσει το φαγοπότι και να προταθούν δράσεις, τον παίζουμε όλοι μαζί κυριολεκτικά επί σχεδόν 300 σελίδες τόπικ για το ύψος των διοδίων, για το αν είναι παράνομες οι καταλήψεις, για το ποιός είναι Συριζα ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, για το τί είναι σωστή δημοσκόπηση και για το ποιός από δω δουλεύει σε κατασκευαστική.
Ο nidosan κι εγώ τουλάχιστον προτείναμε μια βιώσιμη εναλλακτική. Κάποιοι άλλοι προτείναν τις βινιέτες. Δεν έχω δεί από κανέναν άλλον κάποια άλλη λύση να προτείνεται ΕΞΩ από τα ήδη συμφωνηθέντα. Θέλετε να μπούν λοιπόν μέχρι π.χ. 30/4 όποιες άλλες προτάσεις θέλετε και να τις ψηφίσουμε με βάση την ρεαλιστικότητα, το κόστος υλοποίησης και αποτελεσματικότητάς τους για παράδειγμα; Να μου πεις τι θα βγεί; Μπορεί τίποτα (όπως δεν βγαίνει τίποτα με την υπάρχουσα συζήτηση) αλλά μπορεί και κάτι. Από εμάς εξαρτάται.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Καλώς ή κακώς, τα λεφτά που έχουμε ήδη πληρώσει για δρόμους φαγώθηκαν οπότε η δικαιολογία δεν πληρώνω γιατί τα έχω ήδη πληρώσει είναι μεν σωστήαυτό με το παρακάτω δεν κολάνε μαζί...
Θεωρώ και τις 2 στάσεις επικίνδυνες διότι στην πρώτη περίπτωση είτε θα πρέπει να καταλογιστεί έλλειψη νοημοσύνης και ικανότητας κατανόησης των επιπλοκών είτε σκόπιμος δόλος κατά του δημοσίου συμφέροντος, στην δεύτερη περίπτωση δε που θεωρώ ακόμα πιο επικίνδυνη, καταλογίζω ανευθυνότητα (έλα μωρέ τώρα τι κάνουμε, αύριο βλέπουμε, ας πληρώσουν οι επόμενες γενιές) ή/και δόλο και προπαγανδισμό υπέρ των ανευθύνων κρατικών λειτουργών που υπέγραψαν τις συμβάσεις και όσων επιβουλεύονται το δημόσιο χρήμα, ή ακόμα και ίδιο συμφέρον (ποιος ξέρει αλήθεια ποιοί από δώ πληρώνονται για να εκφράζουν γνώμη;).
είναι σαν να λές ότι κάποιος είναι έξυπνος βλάκας..Πιο συγκεκριμένα, τι, πότε, πώς και πόσο πλήρωσες για να κατασκευαστεί κάποιος δρόμος;Ποιός δρόμος ήταν αυτός και πόσο κόστισε συνολικά και σε πόσο χρόνο κατασκευάστηκε; Επίσης, αν υπάρχει τέτοιος δρόμος, πόσοι πεθάνανε μέχρι να ολοκληρωθεί(το χρόνο πέρα του προβλεπόμενου);
Το κίνημα 'Δεν πληρώνω' είτε μας αρέσει ο τρόπος δράσης του είτε όχι αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι εδώ έχει πέσει χοντρό φαγοπότι εις βάρος του. Αντί να μας προβληματίσει Η ΟΥΣΙΑ, να συζητάμε
Ο κόσμος το μόνο που καταλαβαίνει είναι οι έννοιες 'μέσο', 'βύσμα', 'βόλεμα', 'δημόσιος υπάλληλος', 'αραλίκι', 'μεγάλη κούρσα', επείδη σχεδόν όλα αυτά τελείωσαν ψάχνει να βρεί τι του φταίει. Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε οι κατασκευαστές και οι επενδυτές. Κατά τη γνώμη η χώρα δεν θα ισορροπήσει ποτέ αν δεν πάνε φυλακή όσοι σπατάλησαν ή έκλεψαν δημόσιο χρήμα. Στις συμβάσεις, το ένα συμβαλλόμενο μέρος είναι ο 'εντολοδόχος', το κράτος δηλαδή, το οποίο για πολλοστή φορά δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Το άχρηστο ψευτοκίνημα 'δεν πληρώνω' αντί να στραφεί έναντια στο κύριο και αποκλειστικό υπεύθυνο, το κράτος δηλαδή, στρέφεται ενάντια των απλών χαμηλόμισθων εργαζομένων, γιατί οι επενδυτές και οι κατσκευάστες ξερούν πολύ καλά τη δουλεία τους, να κερδίζουν δηλαδή.
Πρόκειται για την πιό ανούσια συζήτηση γύρω απο ένα παντελώς ανούσιο 'κίνημα'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω τώρα επειδή χαλαρώνω με την τσιλιμίγκρα.
Θα σε παρακαλούσα να μην χαλαρώνεις με τη μέλλουσα σύζυγό μου. [mod]
words cant bring you down so i bought this
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Toυ Πασχου Mανδραβελη
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 011_439546Και ως γνωστόν πάντα μας αρέσει και η άλλη άποψη
Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας
Έλα όμως που καταλήγει να είναι η καθημερινή που γράφει παπαριές ολκής και τελικά να ψαχνόμαστε ότι 'ναι αλλά σε εκείνο το σημειάκι εν μέσω ψεύδους και παπαρολογίας έγραψε και κάτι που...'
τί εικονίδιο έχει το οπλοστάσιο του infinity άραγε για περίπτωση fail
Σας χρωστούσαμε μια απάντηση με τον Πάσχο!
http://www.medium.gr/index.php?option=c ... &Itemid=91
-
Μετά από πολύ καιρό χρησιμοποίησα την εθνική Κορίνθου-Πατρών για τις πασχαλινές μου διακοπές.Πραγματικά οι τυποί κατάφεραν να κάνουν έναν δρόμο μπουρδέλο..ακόμη πιο μπουρδέλο Σε όλη τη διαδρομή οι 2 λωρίδες γινόντουσταν μία και το αντίστροφο,κάθε 10 λέπτα.Σε σημεία που παλαιότερα υπήρχαν 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση με διάζωμα,μαντέψτε...Πλέον έχει μία χωρίς διάζομα Απορώ γιατί παραπονιούνται μερικοί για τα διόδια
Το διάζωμα εκτός απο 2 σημεία των 500 μέτρων έκαστος είναι μέσα στο νεροφάγωμα και σε αρκετά σημεία έχουν βγει και τα χαλίκια έξω σε τέτοιο βαθμό που νόμιζα ότι ανεβαίναμε κάτι ανηφόρες στην περιοχή μου που έχουν τσιμέντο με χαλίκι για άσφαλτο.Σε ένα σημείο καταφέραμε και κολλήσαμε γιατί έμεινε λόγω βλάβης ένα αυτοκίνητο και ο δρόμος ήταν τόσο στενός που χωράει ακριβώς ένα όχημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει δεξιά και το πήγε σπρώχνοντας μερικά μέτρα που ανοίγει λίγο ο δρόμος στα δεξιά για να μπορούμε να περνάμε μιας και προσπέραση δεν μπορούσαμε να κάνουμε λόγω κόνων.
Εμπειρία ο Κορίνθου-Πατρών -
Και το καλύτερο είναι οτι 28/4 λήγει η σύμβαση ώς ανεκλπήρωτη και αν δεν γίνει πρόβλεψη/τροποποίηση από το Κράτος έτσι θα παραμένει για αρκετό καιρό καθώς θα πρέπει να γίνει νέος διαγωνισμός κλπ κλπ οπότε το 6μηνο μέσα στο νερό για όλα αυτά.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Και το καλύτερο είναι οτι 28/4 λήγει η σύμβαση ώς ανεκλπήρωτη και αν δεν γίνει πρόβλεψη/τροποποίηση από το Κράτος έτσι θα παραμένει για αρκετό καιρό καθώς **θα πρέπει να γίνει νέος διαγωνισμός **κλπ κλπ οπότε το 6μηνο μέσα στο νερό για όλα αυτά.Αν συμβουν αυτα που λες... οχι 6 ... 16, 26, μηνες....
-
Εδώ και καιρό έχω γράψει ότι τα έργα στην Κορινθού-Πατρών ΤΕΛΟΣ. Τα εργοτάξια βάλανε λουκέτο εκτός απο ένα, νομίζω, στην περιοχή που έχουν πρόβλημα με κατολισθήσεις. Για να γίνει ο δρόμος θα πρέπει όλα να γίνουν απο την αρχή, χαιρέτα μας δηλαδή Εδώ, τα Τέμπη προχωράνε με νύχια και με δόντια, υπήρχε σχεδιάσμος για πάυση εργασιών αλλά προς το παρών ξεπεράστηκε και βλέπουμε....
Πολύ μιζέρια πάντως....
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Εδώ και καιρό έχω γράψει ότι τα έργα στην Κορινθού-Πατρών ΤΕΛΟΣ. Τα εργοτάξια βάλανε λουκέτο εκτός απο ένα, νομίζω, στην περιοχή που έχουν πρόβλημα με κατολισθήσεις. Για να γίνει ο δρόμος θα πρέπει όλα να γίνουν απο την αρχή, χαιρέτα μας δηλαδή Εδώ, τα Τέμπη προχωράνε με νύχια και με δόντια, υπήρχε σχεδιάσμος για πάυση εργασιών αλλά προς το παρών ξεπεράστηκε και βλέπουμε....Πολύ μιζέρια πάντως....
ωραια, δικαιολογια για Θηβα - Αραχωβα - Ναυπακτος...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εδώ και καιρό έχω γράψει ότι τα έργα στην Κορινθού-Πατρών ΤΕΛΟΣ. Τα εργοτάξια βάλανε λουκέτο εκτός απο ένα, νομίζω, στην περιοχή που έχουν πρόβλημα με κατολισθήσεις. Για να γίνει ο δρόμος θα πρέπει όλα να γίνουν απο την αρχή, χαιρέτα μας δηλαδή Εδώ, τα Τέμπη προχωράνε με νύχια και με δόντια, υπήρχε σχεδιάσμος για πάυση εργασιών αλλά προς το παρών ξεπεράστηκε και βλέπουμε....
Πολύ μιζέρια πάντως....
Πως ειναι ο δρομος για να πας Αγρινιο απο εκει??? Κατι σαν Κορινθου-Πατρων??? Μπορεις να πας σχετικα ανετα δλδ ~120 χλμ.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πολύ μιζέρια πάντως....
Πως ειναι ο δρομος για να πας Αγρινιο απο εκει??? Κατι σαν Κορινθου-Πατρων??? Μπορεις να πας σχετικα ανετα δλδ ~120 χλμ.
Υπολόγισε τον διπλάσιο χρόνο τουλάχιστον. Ο διαδρομή είναι πολύ ωραία.
-
Υπερβολή. Καμια ώρα max παραπάνω, ίσως και λιγότερο, αν πάει σβέλτα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Υπερβολή. Καμια ώρα max παραπάνω, ίσως και λιγότερο, αν πάει σβέλτα.Μισή ώρα θα κάνεις μόνο να διασχίσεις την αράχωβα.
Επίσης απο ιτέα και μετά έχει πολλές κάμερες, τροχαία και χαμηλά όρια.
Άσε που ο ταρίφας δεν είναι για βουνά γιατί του χαλάνε την κατανάλωση.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!