-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
infinity πραγματικά απορώ με το πόσο φανατισμένος είσαι ενάντια στο 'οχι διόδια'.
έλα παραδέξου το , κάποια σχέση έχεις με νεα οδό,αιγαίου κτλ,δε μπορεί!
Όσον αφορά τα τσιγάρα που ανέφερες , μπορεί να πληρώνεις κι εκεί για να πεθάνεις , αλλά κι εδώ τα λεφτά πάνε για καλό σκοπό καθώς ένα μεγάλο ποσοστό πάει μέσω φόρων στο κράτος . Άρα και τα τσιγάρα κάνουν καλό στην κοινωνίαΕ ναι λοιπόν, το παραδέχομαι!
Πάντως έχεις ένα δίκιο στο δεύτερο που λες. Απλά οι φόροι των τσιγάρων δεν πάνε σε εμάς τους εργολάβους και δε με συμφέρει να το πω. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
....................................................Οτι ο βουλευτής, όμως, ξυλοκόπησε μια αθώα και 'ανήμπουρ' γυναίκα είναι αλήθεια.
Ευτυχώς υπάρχουν κάποια αντικειμενικά μέσα όπως το blog του δεν πληρώνω για να μαθαίνουμε την αλήθεια.Εδω που τα λεμε απο οτι δειχνει και το βιντεακι οι επαναστατες ηταν μπολικοι,αντιθετα ο βουλευτης δεν φανηκε να εχει και καμια συμπαρασταση....Αν την πλακωσε στις γρηγορες ολοι οι αλλοι οι συμμαχητες τι στο διαολο εκαναν ,γιατι δεν του ορμαγαν να τον κανουν τουλουμι στο ξυλο η τουλαχιστον να γλυτωσουν την παθουσα.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
....................................................Οτι ο βουλευτής, όμως, ξυλοκόπησε μια αθώα και 'ανήμπουρ' γυναίκα είναι αλήθεια.
Ευτυχώς υπάρχουν κάποια αντικειμενικά μέσα όπως το blog του δεν πληρώνω για να μαθαίνουμε την αλήθεια.Εδω που τα λεμε απο οτι δειχνει και το βιντεακι οι επαναστατες ηταν μπολικοι,αντιθετα ο βουλευτης δεν φανηκε να εχει και καμια συμπαρασταση....Αν την πλακωσε στις γρηγορες ολοι οι αλλοι οι συμμαχητες τι στο διαολο εκαναν ,γιατι δεν του ορμαγαν να τον κανουν τουλουμι στο ξυλο η τουλαχιστον να γλυτωσουν την παθουσα.....
Αμφισβητείς την εγκυρότητα των δεν πληρώνω;
Άλλο ένα τσιράκι του πασόκ. -
γμσ τα...
-
Ε ναι λοιπόν, το παραδέχομαι!
Πάντως έχεις ένα δίκιο στο δεύτερο που λες. Απλά οι φόροι των τσιγάρων δεν πάνε σε εμάς τους εργολάβους και δε με συμφέρει να το πω.Πέρασε καιρός, αλλά επιτέλους μάθαμε την αλήθεια, έστω και μέσω αστεϊσμού.
Μπορείς να είσαι πιο αναλυτικός ως προς το ποια σχέση υπάρχει με τους νέους δρόμους και τα διόδια αυτών;
Ευχαριστώ.
-
Δυστυχώς δεν μπορώ.
-
'Σε πρωτοφανείς σκηνές με την πολιορκία δύο αστυνομικών κτιρίων και την… εισβολή σε ένα από αυτά, προχώρησαν τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω»! Στην πρώτη περίπτωση, εισέβαλαν στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας στο Κιάτο και άρπαξαν τα αντίγραφα κλήσεων που είχαν δοθεί στους οδηγούς οι οποίοι δεν είχαν καταβάλει το αντίτιμο. Στην δεύτερη, πολιόρκησαν την Ασφάλεια Πάτρας απαιτώντας να αφεθεί ελεύθερη μια από αυτούς η οποία είχε συλληφθεί για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Ένα ακόμη μέλος του κινήματος συνελήφθη ως υποκινητής.
Μια ομάδα 70 ατόμων είχε συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας, απαιτώντας να αφεθεί ελεύθερη μια κοπέλα μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω» που είχε συλληφθεί μετά από μήνυση που της είχε υποβάλει η Εισαγγελία Κορίνθου για συμμετοχή στην κινητοποίηση που είχε γίνει στα διόδια Ζευγολατιού. Η Αστυνομία της είχε αφαιρέσει τις πινακίδες επειδή αρνήθηκε να πληρώσει διόδια, αλλά τις επέστρεψε με απαίτηση μελών του κινήματος. Ωστόσο, ο εισαγγελέας της άσκησε αυτεπάγγελτα δίωξη για διατάραξη ειρήνης και υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου, συνελήφθη, κρατήθηκε στην Ασφάλεια Πάτρας και, παρά την συγκέντρωση, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Κορίνθου για να της απαγγελθούν κατηγορίες.
Ως υποκινητής των πρωτοφανών επεισοδίων που είχαν γίνει το βράδυ της Κυριακής στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας στο Κιάτο, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του στην Κηφισιά από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μετά από σχετική εντολή του εισαγγελέα! Λίγες ώρες νωρίτερα, άλλα 50 άτομα είχαν εισβάλει στο τμήμα και πήραν από το αρχείο περίπου 1.000 αντίγραφα κλήσεων τα οποία… έκαψαν στο προαύλιο!
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και υπεξαγωγής εγγράφων και αναζητούν τους δράστες. Ωστόσο, οι οδηγοί που οι κλήσεις τους κάηκαν δεν θα γλιτώσουν τόσο εύκολα… Οι βεβαιώσεις των παραβάσεων θα αναπαραχθούν από το… βιβλίο συμβάντων του τμήματος, στο οποίο είχαν ήδη καταχωρηθεί! '
Απο το Πρωτο Θεμα
-
Ela mwre ta paidia... Ti ekanan? epeidh mpoykaran se 2 tmhmata me to etsi 8elw?
An toys pyroboloyse kanas astynomiko omws 8a eixame ta idia poy eixame me ton Aleksh!!!!!
H kakia politeia kai to kako kratos poy skotwnei toys polites..... ELEOS...... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
An toys pyroboloyse kanas astynomiko omws 8a eixame ta idia poy eixame me ton Aleksh!!!!!
H kakia politeia kai to kako kratos poy skotwnei toys polites..... ELEOS......Γιατί ο Αλέξης μπούκαρε σε κάνα τμήμα και τον πυροβολήσανε? Δεν κατάλαβα??
-
Χωρίς να δικαιολογώ το κάψιμο των κλήσεων, αλλά οι φασιστικές απόψεις που διαβάζω εδώ με βγάζουν απ'τα ρούχα μου. Να τους πυροβολήσουν επειδή μπούκαραν στο τμήμα; ΜΟΝΟ αν απειλείται η ζωή του αστυνομικού έχει δικαίωμα να πυροβολήσει.
-
Άλλο ένα τσιράκι του πασόκ.Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί ακριβώς έγινε.
Αυτό που προσωπικά θεωρώ αρνητικό είναι η όλη συμπεριφορά του βουλευτή (πρόσεξε, όχι το ότι ήθελε να πληρώσει διόδια).
Τώρα ποιά πλευρά 'κέρδισε' από τη δημοσιότητα, δεν το ξέρω.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
H kakia politeia kai to kako kratos poy skotwnei toys polites..... ELEOS......Γιατί ο Αλέξης μπούκαρε σε κάνα τμήμα και τον πυροβολήσανε? Δεν κατάλαβα??
Mallon den katalabes.....
Oxi o alekshs den mpoykare se tmhma.... Apla to xrhshmopoiw san paradeigma opoy poliths skwto8hke apo astynomiko kai meta kaigotan h A8hna gia meres kai einai to pio prosfato paradeigma....... Etsi 8a to doyne loipon kai oloi oi ypoloipoi kai paei legontas...... -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Χωρίς να δικαιολογώ το κάψιμο των κλήσεων, αλλά οι φασιστικές απόψεις που διαβάζω εδώ με βγάζουν απ'τα ρούχα μου. Να τους πυροβολήσουν επειδή μπούκαραν στο τμήμα; ΜΟΝΟ αν απειλείται η ζωή του αστυνομικού έχει δικαίωμα να πυροβολήσει.Ποια λύση προτείνεις στην τυπική φρουρά ενός αστυνομικού τμήματος (2-3 άτομα) για να αποτρέψει μια ομάδα 50-60 ατόμων να μπουκάρει;
α) Να κάνει την πάπια; Όμως, τότε δε μιλάμε για κράτος αλλά για αναρχία. Μπάτε σκύλοι αλέστε.
β) Να προσπαθήσουν ως Στίβεν Σιγκάλ με τα χέρια/γκλοπ να τους απωθήσουν; 3 vs 50 ακούγεται πολύ σίγουρη λύση.
γ) Να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό στην αρχή;Εγώ ψηφίζω το (γ) ως σοβαρή αντίδραση σε σοβαρό κράτος. Τώρα, αν δεν υποχωρήσουν παρόλα αυτά (χλωμό αν είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι - εγώ θα 'χεζόμουν' από πυροβολισμό μπροστά μου ακόμα και στον αέρα), τι να πω... Ας πρόσεχαν...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Χωρίς να δικαιολογώ το κάψιμο των κλήσεων, αλλά οι φασιστικές απόψεις που διαβάζω εδώ με βγάζουν απ'τα ρούχα μου. Να τους πυροβολήσουν επειδή μπούκαραν στο τμήμα; ΜΟΝΟ αν απειλείται η ζωή του αστυνομικού έχει δικαίωμα να πυροβολήσει.E ok.... Tote na mpoykaroyme kai se strapopeda na pernoyme diafora xartia, dikasthria, trapezes klp.... E ok.... KAi afoy den apeileite h zwh kanenos na toys afhnoyme na kanoyn oti 8eloyn.... Siga ta wa.....
Mallon gia ayto h atimwrisia kai h egklhmatikothta sthn Ellada exei baresei kokkino.... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτό που προσωπικά θεωρώ αρνητικό είναι η όλη συμπεριφορά του βουλευτή (πρόσεξε, όχι το ότι ήθελε να πληρώσει διόδια).
Εγώ το μόνο που βλέπω (στο βίντεο) είναι τον βουλευτή ψύχραιμο και έναν πιτσιρικά να πηγαίνει συνέχεια να του επιτεθεί και οι συναγωνιστές να τον κρατάνε.
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 71&catid=6
-
Εγώ το μόνο που βλέπω (στο βίντεο) είναι τον βουλευτή ψύχραιμο και έναν πιτσιρικά να πηγαίνει συνέχεια να του επιτεθεί και οι συναγωνιστές να τον κρατάνε.
Καλά, δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί, γιατί υποτίθεται ότι το χρονικό σημείο στο βίντεο είναι μετά το συμβάν. Τέλος πάντων, εγώ είχα αρχικά σχολιάσει ότι και οι δυο πλευρές στο περιστατικό είναι λάθος.
-
Ο κ. βουλευτης ξεροντας οτι εχει ασυλια 'θελησε να πληρωσει' για να κανει τζερτζελε.Δεν του βγηκε ομως μεχρι τελους καλα μια και καποια επαναστατρια του εκανε ρελανς και του πηρε το κολπο.
Μετα απο μερικα χρονια θα ξερουμε τη καταληξη του επεισοδειου. -
Εγώ δε καταλαβαίνω κάτι. Εντάξει, αυτοί που δε θέλουν να πληρώσουν ας μη πληρώσουν. Γιατί εμποδίζουν όμως αυτούς που θέλουν να πληρώσουν; Με ποιό δικαίωμα κάθονται μπροστά στον γκισέ, εμποδίζοντας τους να πληρώσουν;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Εγώ δε καταλαβαίνω κάτι. Εντάξει, αυτοί που δε θέλουν να πληρώσουν ας μη πληρώσουν. Γιατί εμποδίζουν όμως αυτούς που θέλουν να πληρώσουν; Με ποιό δικαίωμα κάθονται μπροστά στον γκισέ, εμποδίζοντας τους να πληρώσουν;Γιατί μπορούν.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!