-
**Αφαιρεθηκαν τα offtopic. **
-
τι φωνάζετε? σάμπως θα βγάλετε κανέναν άλλο?
θα έρθει εκείνη η ώρα και θα σας πουν 'απο τη ψήφο σας κρέμεται το μέλλον της χώρας' 'όχι για σένα για την φουκαριάρα τη κόρη σου' 'μη πάει χαμένος ο κόπος' μπλα μπλα
το πολύ πολύ να παίξει και η Ντορίτα συνεργασία, εκπροσωπώντας βέβαια το 'υπεύθυνο κομμάτι της κοινωνίας' που 'δεν εκφράζεται απο το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν μπορεί να συνεργήσει και στη καταστροφή της χώρας οδηγώντας σε ακυβερνησία'μην μου άγχεστε όλοι οι γνωστοί θα φάνε, θα βρεθεί τρόπος....
-
H μαλακία έχει ξεφύγει απο κάθε όριο:
ΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ... ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
http://www.facebook.com/group.php?gid=115509301819488Σε λίγο θα δούμε
ΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ... ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
ΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΕ... ΜΠΟΡΕΙΣ!!!edit: Είναι παλιό, αλλά τώρα το ξαναθυμήθηκαν.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://www.facebook.com/group.php?gid=115509301819488Το concept δεν πληρώνω είναι τόσο απλό και ισχυρό που -αν αργήσει ακόμα η κυβέρνηση να βάλει φρένο- θα δούμε ακόμα αρκετές παραλλαγές.
Οι οπαδοί του Μπακούνιν τώρα δικαιώνονται.
Κατά τ' άλλα αυτό που είπε ο γουαναμπής. Όταν θα έρθει η ώρα της ψήφου και πέσουν τα σχετικά παζάρια, ξεχνάμε και δντ, ξεχνάμε και κρίση καπιταλισμού, ξεχνάμε και διαφθορές και όλα. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Και τί με αυτό.Επειδή ένα πόδι έχει σαπίσει θα κόψεις και το άλλο?
Και επειδή στις 100 δίκες οι 10 μπορεί να είναι περιττές αυτό είναι επιχείρημα για να στερήσεις το δικαίωμα να βρει το δίκιο του ένα πολίτης.
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να δώσουν 250 ευρώ. Αν σε μια γιαγιάκα, ένα χαμηλόμισθο, ένας χαμηλοσυνταξιούχο των 300 ευρώ καταλογισθεί ένα διοικητικό πρόστιμο παράνομο τον ρώτησε κανείς αν έχει τα 100 ευρώ (από 25 πριν) να προσφύγει στην διοικητική δικαιοσύνη? Αν πέσει θύμα ληστείας ή ξυλοδαρμού τον ρώτησε κανείς αν έχει τα 100 ευρώ (από 10 πριν!!!!) για να βρει το δίκιο του?
Και πως μας λέει το κράτος πως ότι κάνει στα κλειστά επαγγέλματα το κάνει για να πέσουν οι τιμές - υπηρεσίες απέναντι στον πολίτη όταν το ίδιο έρχεται και βάζει καπέλα 1000% επάνω στους υπηκόους του των οποίων η αγοραστική δύναμη διαρκώς μειώνεται?
Συμφωνώ ότι οι αυξήσεις αυτές είναι μεγάλες, αλλά τα 100 και τα 110 ευρώ είναι που θα γονατίσουν τον χαμηλοσυνταξιούχο αν θέλει να πάει στα δικαστήρια; Ο δικηγόρος θα τους αναλάβει για τα καλά λόγια που θα έχουν συντόμως να πουν γι αυτόν στον Άγιο Πέτρο;;
Νομίζω ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις τα παράβολα είναι το λιγότερο έξοδο..
-
Αφού είναι το λιγότερο έξοδο ας τα ανεβάσουν και άλλο.
Εν τέλει καταρρίπτεται πανηγυρικά η διαφημιζόμενη από το κράτος πολιτική υπέρ του πολίτη.
1ον υπάρχουν και δικηγόροι που θα αναλάβουν την υπόθεση με λίγα χρήματα. Αν κάποιος θέλει τον Κούγια ε εκεί θα πληρώσει.
Δεν είναι υποχρεωτική η παράσταση δικηγόρου σε όλα τα δικαστήρια.
-
H μαλακία έχει ξεφύγει απο κάθε όριο:Γιαυτο συμμαζεψου
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Και μια και τα λέμε αναλυτικά διαβάστε από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ όπου στη χάση και στη φέξη ξεφεύγει κανένα αποκαλυπτικό αρθράκι γιατί στο σύνολο του τύπου, η μούγκα είναι κανόνας (γιατί άραγε;;;)http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=248403
**Mονά ζυγά υπέρ των εργολάβων
Ελλάδα, ο παράδεισος του εργολάβου
Της ΧΑΡΑΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ**
Δρόμοι στρωμένοι με ευρώ, βεβαίως για τους εργολάβους, αποδεικνύονται οι αυτοκινητόδρομοι, είτε κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης είτε ως κλασικά δημόσια έργα.Διόδια για την πρώτη κατηγορία, υπερβάσεις και συμπληρωματικές συμβάσεις για τη δεύτερη, αποδεικνύουν απλώς ότι «μονά-ζυγά» είναι οι κερδισμένοι, αλλά και... διαμαρτυρόμενοι. Την Τρίτη οι ανάδοχοι και των πέντε αυτοκινητόδρομων έχουν προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου για να πουν και επίσημα ότι τα έργα δεν βγαίνουν!
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Αθηνών-Πατρών-Πύργου-Τσακώνας. Με «ζεστό» χρήμα 153 εκατ. ευρώ, που αντιπροσωπεύει μόλις το 7% του προϋπολογισμού των έργων, η κοινοπραξία «Ολυμπία Οδός» θα έχει την εκμετάλλευση των διοδίων ώς το 2037. Στο μεγάλο έργο των 2,2 δισ. ευρώ, οι κατασκευαστές έχουν επίσης αναλάβει να καλύψουν και το 41% του κόστους με δάνεια, που πρέπει να αποπληρώσουν. Ωστόσο, η ίδια η σύμβαση του 2007 ομολογεί ότι ο αυτοκινητόδρομος θα έχει ουσιαστικά αποσβεστεί ώς το 2022 και επί 15 χρόνια το Δημόσιο εν γνώσει του τον παραχωρεί στους ιδιώτες, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη της συντήρησης και θα καταθέτουν στα κρατικά ταμεία έως και το 93% των εσόδων από τα διόδια.
Δηλαδή σου βάζει ο άλλος 41% και του παραχωρείς για 15 έξτρα χρόνια την εκμετάλλευση... Το κακό που έιναι δεν καταλαβαίνω!
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Αττικής οδού. Τα έργα ξεκίνησαν το 1994 με προϋπολογισμό 426 δισ. δραχμές (σ.σ. εκείνη την εποχή δεν υπήρχε στον ορίζοντα ευρώ και βεβαίως δεν είχε οριστεί η ισοτιμία του με τη δραχμή), αλλά στην πορεία ανέκυψαν και τα... απρόβλεπτα που στοίχισαν στους φορολογουμένους επιπλέον 549 δισ. δραχμές, δηλαδή άλλη μία Αττική οδό! Ιδιαίτερα στην Περιφερειακή Υμηττού, έπειτα από προσφυγές στο ΣτΕ, που αποδείχθηκαν η «χαρά του εργολάβου», διατέθηκαν για έργα προστασίας του περιβάλλοντος 195 δισ. δραχμές, έναντι 19 που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Το 2004, που παραδόθηκε το τελευταίο κομμάτι του μεγαλύτερου αυτοκινητόδρομου της πρωτεύουσας, το κόστος έφτασε στο 1,23 δισ. ευρώ.
Ότι να ναι..
Δηλαδή 426 δισ δραχμές + 549 δίσ δραχμές = 1,23 δισ. ευρώ;;;Επίσης της προσφυγές τις έκαναν κάτοικοι...
Ο χρόνος παραχώρησης της Αττικής οδού, με βάση τη σύμβαση, λήγει τον Σεπτέμβριο του 2024. Υπάρχει ωστόσο πρόβλεψη ότι θα περιέλθει στο Δημόσιο νωρίτερα όταν οι κατασκευαστές πετύχουν απόδοση 11,6% των ιδίων κεφαλαίων, που ανέρχονται σε 174 εκατ. ευρώ. Οι μέσοι κυκλοφοριακοί φόρτοι, ακόμα και το 2010 με την οικονομική κρίση στο φόρτε της, διαμορφώθηκαν στις 281.329 διελεύσεις την ημέρα, έναντι 243.714 που είχαν προβλεφθεί από τη μελέτη. Ο ετήσιος τζίρος, με στοιχεία που μας έδωσε η κοινοπραξία, ξεπερνά τα 226 εκατ. ευρώ, ενώ τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας υπολογίζονται σε 89,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ο αυτοκινητόδρομος παραμένει ιδιαίτερα κερδοφόρος και ενισχύει την εκτίμηση ορισμένων ότι έχει μειωθεί ο χρόνος παραχώρησης κατά 2 έως και 3 χρόνια. Γι' αυτόν τον λόγο οι εργολάβοι προσφέρουν από χρόνια εκπτωτικά προγράμματα για τους κατόχους ηλεκτρονικών συσκευών, του λεγόμενου e-pass, που χρησιμοποιούν 395.000 οδηγοί. Επιπλέον δεν τηρούνται οι αυξήσεις που προβλέπονται στη σύμβαση για τις τιμές των διοδίων. Είναι ενδεικτικό ότι στα Ι.Χ. η τιμή χωρίς έκπτωση διατηρείται στα 2,8 ευρώ, ενώ θα έπρεπε να διαμορφωθεί γύρω στα 3,7 ευρώ.
Το κακό που είναι;
ΖΕΥΞΗ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ Η πρώτη -στα νεότερα χρονικά, γιατί έχουν προηγηθεί συμβάσεις με την Ούλεν για το δίκτυο ύδρευσης, την Πάουερ για τον φωτισμό κ.λπ.- σύμβαση παραχώρησης αφορά τη ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου, που υλοποιήθηκε από κοινοπραξία ελληνικών και κυρίως γαλλικών συμφερόντων. Το κόστος της επένδυσης έφτασε τα 740 εκατ. ευρώ, όπως προέβλεπε η σύμβαση, από τα οποία τα ίδια κεφάλαια της κοινοπραξίας ήταν 10% και το 50% τραπεζικά δάνεια με κρατική εγγύηση. Η παραχώρηση διαρκεί ώς το 2039, προβλέπεται όμως ότι το έργο θα περιέλθει νωρίτερα στο Δημόσιο αν οι εργολάβοι εξασφαλίσουν απόδοση 11,5% επί των ιδίων κεφαλαίων τους. Οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας στους οποίους απευθύνθηκε η «Ε» ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί σε στοιχεία. Μας είπαν ότι από την αρχή η κίνηση ήταν χαμηλότερη από την αναμενόμενη και γι' αυτό οδηγήθηκαν σε εκπτωτικά πακέτα για τους συχνούς χρήστες της γέφυρας. Μας ανέφεραν ότι η ημερήσια κυκλοφορία διαμορφώνεται στις 12 με 13 χιλιάδες διελεύσεις και ο μέσος ετήσιος τζίρος ανέρχεται σε 48 εκατ. ευρώ. Δεν μας έδωσαν πληροφορίες για τα καθαρά έσοδα, απλώς μας ενημέρωσαν ότι είναι σημαντικό το κόστος συντήρησης της γέφυρας.
Λέτε να έχει εκπληρώσει την απαιτούμενη απόδοση και να μην το παραδέχεται;;
Τέλος πάντων, που θέλω να καταλήξω;;;
Δημοσιογράφοι..... ΕΛΕΟΣ!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αφού είναι το λιγότερο έξοδο ας τα ανεβάσουν και άλλο.Εν τέλει καταρρίπτεται πανηγυρικά η διαφημιζόμενη από το κράτος πολιτική υπέρ του πολίτη.
1ον υπάρχουν και δικηγόροι που θα αναλάβουν την υπόθεση με λίγα χρήματα. Αν κάποιος θέλει τον Κούγια ε εκεί θα πληρώσει.
Δεν είναι υποχρεωτική η παράσταση δικηγόρου σε όλα τα δικαστήρια.
Καταργούνται οι ελάχιστες αμοιβές με το σκεπτικό να πληρώνει ο κόσμος λιγότερο και ταυτόχρονα γίνονται απίστευτες αυξήσεις.
Αυτό γίνεται παντού - ιδίως στα διόδια όπου το χρήμα το εισπράττει ιδιώτης χωρίς να δίνει λογαριασμό.
Οι πολιτικοί είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ - η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Το μόνο που κάνουν καλά είναι να κατοχυρώνουν την ασυλία τους ώστε να συνεχίσουν να τρώνε τα λεφτά μας χωρίς συνέπειες.
-
leonp όταν γίνεις εσύ πρωθυπουργός ή όταν γίνουμε Αίγυπτος να καταργήσεις τα διόδια, να αυξήσεις τους μισθούς να προσλάβεις κι'άλλους δημόσιους υπαλλήλους και η συντήριση/κατασκευή των δρόμων θα γίνεται απο τον προϋπολογισμό.
Επιπλέον μέτρα που θα μπορούσες να πάρεις είναι κατάργηση του ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα, δωρέαν ΜΜΜ και δωρεάν διακοπές 3 μήνες κάθε καλοκαίρι.
-
Τζιμάκος για τα διόδια.
εχει και συνεντευξη με Παπαδοπουλο.
Τρελό γέλιο
http://www.youtube.com/watch?v=ODNQzntT ... ded#at=219
στο 4:25' 'είναι άδικο να μη θέλουμε να πληρωσουμε 2000€ για να παμε στη δουλεια μας απο τις αφιδνες στην Αθήνα;'
-
Τα σπάει ο Τζιμάκος, όπως πάντα.
-
http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id= ... 108&lang=1
-
Συλλογική αγωγή καταναλωτικών ενώσεων κατά του καθεστώτος των διοδίων
Συλλογική αγωγή για το καθεστώς των διοδίων, γνωστοποίησε η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος ( ΙΝΚΑ) ότι κατέθεσε από κοινού με άλλες Ενώσεις Καταναλωτών.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ''η νομική αυτή παρέμβαση του ΙΝΚΑ εντάσσεται στον αγώνα των πολιτών εναντίον του μέτρου μέχρι την οριστική κατάργησή του, όπως παλαιότερα έγινε με τις παρασιτικές παρκοεταιρείες'' και προστίθεται ότι ''την ώρα που όλος ο λαός μαστίζεται από την άγρια κρίση, το κλείσιμο της παραγωγικής επιχείρησης, την ανεργία, το βούλιαγμα της αγροτικής παραγωγής, τη φτώχεια και την υπερχρέωση, κάποιοι εργολάβοι, φαίνεται έχουν τον τρόπο, να διατηρούν την ασυλία για τα υπερκέρδη τους, σε βάρος όλου του Ελληνικού Λαού. Απειλούν μάλιστα να αλλάξουν και τον ΚΟΚ για να μετατρέψουν την Αστυνομία σε εισπρακτική εταιρεία των εργολάβων''.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 011_377781 -
Κενό ποστ.
Το tapatalk δε μας τα λέει καλά.. -
http://www.facebook.com/group.php?gid=115509301819488Tι καλα θα ηταν να εσκιζα το στεφανωχαρτι και να ημουν και παλι λευτερος.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επαναλαμβανόμαστε, αλλά θα το ξαναπώ. Θέλω απλά μια εναλλακτική στην οποία δε θα παίζω το κεφάλι μου και δε θα βγαίνουν τα αμορτισέρ από τους θόλους σε κάθε μέτρο της. Ζητάω πολλά?Κι εγώ την ίδια απορία έχω.
Δηλαδή θα πρέπει μπει κι εκεί ο 'καλός' ιδιώτης, να του παραχωρήσουν αυξημένα τέλη κυκλοφορίας για να μην έχω λακκούβες κρατήρες, σήμανση ότι να 'ναι και την αυτονόητη ασφάλεια; Αν γίνει και αυτό, τότε τι θα λέτε όλοι οι υπόλοιποι που αποδέχεστε τα διόδια; Καλά κάνουν αφού δρόμοι δεν υπήρχαν. Θα το πληρώσετε και αυτό η θα αρχίσετε να καταλαβαίνεται ότι αυτή είναι συνήθης πρακτική.
Απαξιώνω πρώτα κάτι στα μάτια του πολίτη, αφού πρώτα του έχω φάει τα λεφτά και μετά τα ξεπουλάω στον ιδιώτη, που ως δια μαγείας καταφέρνει και βγάζει κέρδος με τις πλάτες πάλι αυτών που έχουνε ξαναπληρώσει!!!
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
Επαναλαμβανόμαστε, αλλά θα το ξαναπώ. Θέλω απλά μια εναλλακτική στην οποία δε θα παίζω το κεφάλι μου και δε θα βγαίνουν τα αμορτισέρ από τους θόλους σε κάθε μέτρο της. Ζητάω πολλά?
Κι εγώ την ίδια απορία έχω.
Δηλαδή θα πρέπει μπει κι εκεί ο 'καλός' ιδιώτης, να του παραχωρήσουν αυξημένα τέλη κυκλοφορίας για να μην έχω λακκούβες κρατήρες, σήμανση ότι να 'ναι και την αυτονόητη ασφάλεια; Αν γίνει και αυτό, τότε τι θα λέτε όλοι οι υπόλοιποι που αποδέχεστε τα διόδια; Καλά κάνουν αφού δρόμοι δεν υπήρχαν. Θα το πληρώσετε και αυτό η θα αρχίσετε να καταλαβαίνεται ότι αυτή είναι συνήθης πρακτική.
Απαξιώνω πρώτα κάτι στα μάτια του πολίτη, αφού πρώτα του έχω φάει τα λεφτά και μετά τα ξεπουλάω στον ιδιώτη, που ως δια μαγείας καταφέρνει και βγάζει κέρδος με τις πλάτες πάλι αυτών που έχουνε ξαναπληρώσει!!!
Το εάν η εναλλακτική (που κατασκευάζεται και συντηρείται από τα τέλη και τους φόρους μας) είναι της προκοπής ή όχι δεν αφορά τον αυτοκινητόδρομο. Η εταιρεία του αυτοκινητοδρόμου είναι υπεύθυνη για τυχόν κακοτεχνίες και αυτό ακριβώς είναι το νόημα της μακρόχρονης παραχώρησης: μέχρι τώρα όλες οι κακοτεχνίες έβγαιναν στη φόρα μετά την παράδωση του έργου στο κράτος, οπότε το κράτος έπρεπε να τις καλύψει (η λακούβες και τα νταμάρια στην εναλλακτική είναι αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής). Αν όμως πεις στον κατασκευαστή «δική σου η κατασκευή και η ευθύνη για χ χρόνια» αυτός ξέρει πως ό,τι κατασκευαστικό προκύψει, θα πρέπει να το καλύψει ο ίδιος.
Με τη λογική σας, το κίνημα θα έπρεπε να στερέφεται κατά των τελών και φόρων (αφού πληρώνουμε για να έχουμε λακούβες) και όχι κατά των διοδίων (αφού εκεί πληρώνουμε για να έχουμε ποιότητα). Η μόνη συζήτηση θα έπρεπε να αφορά το ύψος και όχι την ύπαρξη των διοδίων.
Δύο θέματα:
- στέλνω το παιδί μου στο δημόσιο σχολείο (που έχω πληρώσει με τους φόρους μου) και τούβλο πηγαίνει, ντουβάρι επιστρέφει, αφού οι καθηγητές του δεν κάνουν τίποτα. Προσλαμβάνω λοιπόν καθηγητή (ο οποίος σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο, άρα με τους φόρους μου) στο σπίτι και επιτέλους, μαθαίνει... Έρχεται η ώρα που ο καθηγητής θέλει να πληρωθεί. Έχω δικαίωμα να του πω «η παιδεία είναι συνταγματικό δικαίωμα και έχω ήδη πληρώσει με τους φόρους μου, άρα δεν πληρώνω»;
- πηγαίνω στο δημόσιο νοσοκομείο (που έχω πληρώσει με τους φόρους μου) και έχω διαρκείς εσφαλμένες διαγνώσεις και θεραπείες. Αγανακτώ, πηγαίνω σε ιδιώτη (ο οποίος σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο, άρα με τους φόρους μου), με θεραπεύει και ζητάει να πληρωθεί. Έχω δικαίωμα να του πω «η προστασία της υγείας είναι συνταγματικό δικαίωμα και έχω ήδη πληρώσει με τους φόρους μου, άρα δεν πληρώνω»;
Ποιον θα πρέπει να κυνηγήσω σε αυτές τις περιπτώσεις; Τον ιδιώτη που κάνει τη δουλειά του και ζητάει να πληρωθεί, ή το κράτος που πληρώνεται και δεν κάνει τη δουλειά του;
-
Δεν είναι καλό το παράδειγμα.
Το αντίστοιχο θα ήταν να έπαιρνε ΑΦΡΑΓΚΟΣ ιδιώτης το νοσοκομείο και να χρέωνε 500 ευρώ την εξέταση και μετά παραπάνω αν έμενες μέσα) με την δικαιολογία ότι ΘΑ αναβαθμίσει το νοσοκομείο.Να μπει το ΣΔΟΕ και να ελέγξει αν οι ιδιώτες που πήραν τα διόδια διαθέτουν ή όχι τα κεφάλαια που δήλωσαν και να γίνει πόθεν έσχες σε όσους υπέγραψαν τις συμβάσεις.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν είναι καλό το παράδειγμα.
Το αντίστοιχο θα ήταν να έπαιρνε ΑΦΡΑΓΚΟΣ ιδιώτης το νοσοκομείο και να χρέωνε 500 ευρώ την εξέταση και μετά παραπάνω αν έμενες μέσα) με την δικαιολογία ότι ΘΑ αναβαθμίσει το νοσοκομείο.Να μπει το ΣΔΟΕ και να ελέγξει αν οι ιδιώτες που πήραν τα διόδια διαθέτουν ή όχι τα κεφάλαια που δήλωσαν και να γίνει πόθεν έσχες σε όσους υπέγραψαν τις συμβάσεις.
Ο άφραγκος ιδιώτης, πληρώνει φάρμακα, γιατρούς, εξοπλισμό, διοικητικό προσωπικό και πολλά άλλα που χρειάζονται για τη συντήρηση ενός νοσοκομείου.
Επίσης λόγω του κόστος θα υπάρχουν ελάχιστοι πελάτες, αρα πολύ καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών.
Όποιος δε θέλει μπορεί να πάει στο βρώμικο νοσοκομείο με απαρχαιωμένο εξοπλισμό, λίγους γιατρούς για πάρα πολλούς νοσηλευόμενους, φασαρία, ουρές και άλλα όμορφα.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!