-
Για να το κλείσουμε, σε κανένα γάμο δεν υποχρεώνεσαι να φορέσεις κουστούμια και νυφικά, ούτε να τραπεζώσεις κόσμο ή να φέρεις φωτογράφους και λουλούδια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε έναν άντρα που να παίρνει διατροφή από την πρώην γυναίκα του...
Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, απλά είναι πολύ λιγότερες καθώς συνήθως ο άντρας έχει μεγαλύτερο εισόδημα από την γυναίκα. Αν όμως έχει η γυναίκα, τότε αυτή πληρώνει διατροφή. Γνωρίζω μια παρόμοια περίπτωση. Μη είμαστε τώρα φαλλοκράτες.
Το οποίο συμβαίνει επειδή βασικό κριτήριο με το οποίο επιλέγει η γυναίκα, είναι το εισόδημα.
Εμείς είμαστε φαλλοκράτες ή αυτές είναι συμφεροντολόγες; -
Γενικά οι άντρες έχουν στατιστικώς υψηλότερο εισόδημα από τις γυναίκες και συνήθως φτάνουν σε πιο υψηλές θέσεις από αυτές. Σπάνια θα δεις γυναίκα μεγαλοεπιχειρηματία, διευθύντρια κλπ. Όχι ότι δεν υπάρχουν φυσικά αλλά πάει 3:1 υπέρ των ανδρών (μπακαλίστικη στατιστική, just made up). Λογικό είναι λοιπόν συνήθως να βγαίνει η διατροφή υπέρ των γυναικών. Στατιστικό είναι το θέμα.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε έναν άντρα που να παίρνει διατροφή από την πρώην γυναίκα του...
Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, απλά είναι πολύ λιγότερες καθώς συνήθως ο άντρας έχει μεγαλύτερο εισόδημα από την γυναίκα. Αν όμως έχει η γυναίκα, τότε αυτή πληρώνει διατροφή. Γνωρίζω μια παρόμοια περίπτωση. Μη είμαστε τώρα φαλλοκράτες.
Το οποίο συμβαίνει επειδή βασικό κριτήριο με το οποίο επιλέγει η γυναίκα, είναι το εισόδημα.
Εμείς είμαστε φαλλοκράτες ή αυτές είναι συμφεροντολόγες;Και τα δύο υποθέτω.
Χαλαρώστε λίγο όμως, μην φοβάστε τόσο για τα όποια λεφτά σας... Απλώς διαλέξτε με προσοχή, υπάρχουν και οι σωστές εκεί έξω που είναι ανεξάρτητες και δεν έχουν διάθεση να σας τα φάνε.Εγώ δεν ανησυχώ, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ δεν ανησυχώ, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!
Μ' αυτή την έννοια, ούτ' εγώ ανησυχώ ως μη έχων.
Απλώς θέλω να λέμε τη σκάφη σκάφη και τα σύκα σύκα... -
Το διάβασα γρήγορα και νόμιζω ότι έλεγες ο έχων σκάφη (το σκάφος-τα σκάφη) ανησυχεί, ο έχων σύκα όχι.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Για να το κλείσουμε, σε κανένα γάμο δεν υποχρεώνεσαι να φορέσεις κουστούμια και νυφικά, ούτε να τραπεζώσεις κόσμο ή να φέρεις φωτογράφους και λουλούδια.Μόνο αν το ζευγάρι είναι ορφανό!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για να το κλείσουμε, σε κανένα γάμο δεν υποχρεώνεσαι να φορέσεις κουστούμια και νυφικά, ούτε να τραπεζώσεις κόσμο ή να φέρεις φωτογράφους και λουλούδια.
Μόνο αν το ζευγάρι είναι ορφανό!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν είμαστε ορφανοί bill ! Είμαι παντρεμένος με πολιτικό γάμο και μόνο και στον γάμο μου ήταν 100 άτομα στο δημαρχείο.
Επίσης στην ταβέρνα που πήγαμε μετά είμασταν γύρω στους 80. Η γυναίκα μου φορούσε ένα ωραιότατο φουστάνι και φάγαμε - σκάσαμε ήπιαμε όλοι, δεν κόψαμε τούρτα, δεν χορέψαμε μπλουτζ, δεν μπήκαμε τελευταίοι στην ταβέρνα(μπήκαμε πρώτοι και υποδεχόμασταν και τον κόσμο )
P.S. Οι γονείς μας, μας μιλάνε ακόμα !
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@chrooooo και φθηνο ηταν φιλε. εχω ακουσει για 5.000+ δαχτυλιδιδεν αναφερομουν στο ποσό, δεν ειναι η τσεπη μου αλλωστε, με αυτο εντυπωσιαστηκα >του **ζητησε **
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χαλαρώστε λίγο όμως, μην φοβάστε τόσο για τα όποια λεφτά σας.. Απλώς διαλέξτε με προσοχή, υπάρχουν και οι σωστές εκεί έξω που είναι ανεξάρτητες και δεν έχουν διάθεση να σας τα φάνε.Εγώ δεν ανησυχώ, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!
Εγκεφαλικό ;
Να προσέξεις την περίοδο ανάρρωσης, ίσως να σου αφήσει κάνα τραύλισμα. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Χαλαρώστε λίγο όμως, μην φοβάστε τόσο για τα όποια λεφτά σας.. Απλώς διαλέξτε με προσοχή, υπάρχουν και οι σωστές εκεί έξω που είναι ανεξάρτητες και δεν έχουν διάθεση να σας τα φάνε.Εγώ δεν ανησυχώ, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!
Εγκεφαλικό ;
Να προσέξεις την περίοδο ανάρρωσης, ίσως να σου αφήσει κάνα τραύλισμα.Υπάρχουν οι κατάλληλες για όλους εκεί έξω, γι' αυτό και οι ανόητοι εξακολουθούν ν' αναπαράγονται πιο εύκολα από τους έξυπνους, μειώνοντας διαρκώς το IQ της ανθρωπότητας.
Εγώ πάντα από τις καλές έβρισκα εξάλλου...Υπάρχουν φυσικά κι αυτές με διάφορα προβλήματα από το εργοστάσιο... Αλλά έχω μάθει πως στα προβληματικά μοντέλα κάνουν και προσφορές, πχ στην μία παίρνεις δώρο άλλη μία (την μητέρα της...) κλπ κλπ
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Δεν είμαστε ορφανοί bill ! Είμαι παντρεμένος με πολιτικό γάμο και μόνο και στον γάμο μου ήταν 100 άτομα στο δημαρχείο.
P.S. Οι γονείς μας, μας μιλάνε ακόμα !
Και η περιουσία των γονιών σας σε ποιο ίδρυμα θα πάει τελικά;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
1 χρονο γαμου κλεισαμε χθες.
Περασε γρηγορα ενας χρονος.
Ολα καλαNα ζήσετε! Τα πρώτα χρόνια όλα είναι μέλι γάλα. Μετά αρχίζει η παντόφλα
-
t - 30
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
1 χρονο γαμου κλεισαμε χθες.
Περασε γρηγορα ενας χρονος.
Ολα καλαNα ζήσετε! Τα πρώτα χρόνια όλα είναι μέλι γάλα. Μετά αρχίζει η παντόφλα
Σε ευχαριστω!!! Θα σου πω σε λιγα χρονια λοιπον
t - 30
χμμμ γριφος?
-
Όχι δεν είναι γρίφος. Σημαίνει 30 λεπτά (Time minus 30 και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση) από το όποιο γεγονός. Αλλά επειδή δύσκολα να σημαίνει κι εδώ το ίδιο, θα έλεγα πως παντρεύεται σε 30 μέρες.
-
έτσι έτσι. Σε 30 κρεμιέμαι και γω
-
χαχαχα και μολις μετρουσα μερες μετα το ποστ του zeus..12/10???
Αντε με το καλο!!!
-
- Ευχαριστούμε ξάδερφε!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?