-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και μην ακούσω πολιτικά ορθές απόψεις αν το μπάζο αφορά και άλλα πράγματα πλην της εμφάνισης, γιατί ΟΧΙ, δεν αφορά. Μιλάμε για την εμφάνιση. Λες και μπορεί να ξέρει ο απέναντι αν σε δει με κάνα καράμπαζο, αν η εν λόγω κονταροχτυπιέται με την Αρβελέρ σε ευρυμάθεια και καλλιέργεια!
Mikeius, εσυ?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Και μην ακούσω πολιτικά ορθές απόψεις αν το μπάζο αφορά και άλλα πράγματα πλην της εμφάνισης, γιατί ΟΧΙ, δεν αφορά. Μιλάμε για την εμφάνιση. Λες και μπορεί να ξέρει ο απέναντι αν σε δει με κάνα καράμπαζο, αν η εν λόγω κονταροχτυπιέται με την Αρβελέρ σε ευρυμάθεια και καλλιέργεια!
Mikeius, εσυ?
Με κολακεύεις, αλλά όχι.
-
μάλλον -και σε αυτό έχω μερίδιο ευθύνης αφού δεν το διευκρίνισα στην αρχική μου ανάρτηση στο θέμα- πρέπει να ορίσουμε ξανά το 'μπαζο'. Σε όλους μας η λέξη σημαίνει την πανάσχημη γυναίκα και την χρησιμοποιούμε συχνά γενικεύοντας πολλές φορές και για να προσβάλλουμε τις υπόλοιπες. Στο μυαλό μου όμως δεν είχα αυτή την ακραία περίπτωση. Θα μπορούσε να είναι η (πολύ) μέτρια γκόμενα, εκείνη που δεν της δίνεις δεύτερη ματιά. Θα μπορούσε να είναι εκείνη με το χάλια πρόσωπο και το αποδεκτό κορμί, θα μπορούσε να είναι εκείνη που απλά έχει ωραία β@ζιά αλλά σου την σπάει ο τεραστιος πισινός! Θα μπορούσε να είναι εκείνη που έχει περιττά κιλά αλλά δεν είναι και φάλαινα. Εκείνη που για σένα έχει πιασίματα και για μένα είναι φακλάνα.
Χρησιμοποιούμε λοιπόν συχνά-πυκνά τον όρο μπάζο και μάλλον αδικούμε τόσο αυτές όσο και τον εαυτό μας με τον χαρακτηρισμό.
Συγνώμη που θα σας την χαλάσω αλλά με την γενικευμένη λογική οι περισσότεροι κυκλοφορούμε με μπαζα κάτι που στην πράξη δεν ισχύει. Είμαι σίγουρος ότι γενικεύουμε λαθεμένα.
Τώρα να ξαναεστιάσουμε στην φράση όποιος δεν μπαζώνει δεν χτίζει.
Οι κακιές σχέσεις και οι κακιές γκόμενες σίγουρα είναι εμπειρία και κάτι κερδίζεις στο τέλος. Αυτή η εμπειρία είναι το μπάζωμα το οποίο θα σου χρησιμεύσει μελλοντικά στο να χτίσεις σωστά ή ακόμα και να διακρίνεις αν αυτή που βρήκες είναι ικανή για σοβαρότερες βλέψεις.
Ακόμα και η σαβούρα γκόμενα είναι εμπειρία ειδικά στον πιτσιρικά. Τον κάνει καλύτερο εραστή, ν' αντιλαμβάνεται περισσότερο τις γυναίκες συνολικά, να μαθαίνει να φέρεται και να φυλάγεται. Του ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και μπορεί να σταθεί δίπλα σε γυναίκες που πριν απλά δεν πλησίαζε από κόμπλεξ.
Δεν είναι λοιπόν τόσο άχρηστα τα μπάζα όπως γράφτηκε. Απαραίτητα είναι...και μεταξύ μας τα περισσότερα από αυτά μπορούν να εξελιχθούν σε ιδανικές μητέρες...αν και δεν θα πάρω! -
Περί μπάζων και λοιπών οικοδομικών υλικών μπορώ να πω ότι ο μέσος Έλληνας άνδρας (ηλικία δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς) έχει κόψει καλημέρα με τη λέξη αντικειμενικότητα.
Όλες είναι μπάζα ή κοντές ή άβυζες ή χοντρές ή δευτεράτζες ή τέλως πάντων όχι τόσο υπέρλαμπρες θεές όπως η κοπέλα/γυναίκα του εκάστοτε ομιλούντος.
-
το μπάζο του ενός είναι χρυσάφι για τον άλλο...
άλλα πρότυπα και απαιτήσεις έχω εγώ και άλλες εσύ...
-
Κάτω τα χέρια από τα μπάζα, επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα.
-
Πέραν του ότι το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ισχύει κάργα, εγώ αναφέρομαι στην κλασσική κομπλεξική κριτική όπου κοπέλα που δεν πρόκειται να μας κάτσει είναι 90% μπάζο ή ανάξια λόγου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πέραν του ότι το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ισχύει κάργα, εγώ αναφέρομαι στην κλασσική κομπλεξική κριτική όπου αυτοκίνητο που δεν οδηγούμε είναι 90% χρέπι ή ανάξιο λόγου.sounds familiar?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και μην ακούσω πολιτικά ορθές απόψεις αν το μπάζο αφορά και άλλα πράγματα πλην της εμφάνισης, γιατί ΟΧΙ, δεν αφορά. Μιλάμε για την εμφάνιση.Eγώ δεν θα σου πω ότι δεν αφορά μόνο την εμφάνιση, αλλά υπάρχουν ρε Γρεγκ και μπάζα (εντάξει όχι αναγκαστικά μπάζα -=ΝΟΤ-, αλλά ας πούμε μέτριες), που είναι τόσο καβλέ σε συμπεριφορά/βλέμμα/γλώσσα σώματος, που αρχίζεις και τις βλέπεις αλλιώς μετά από λίγο...
Όπως φυσικά υπάρχει και το ανάποδο, καλλονές εξ όψεως, που είναι τόσο ξενέρωτες ή τόσο ζώα που σε απωθούν σε dt.
Προφανώς και δεν λέω κάτι καινοφανές, αλλά θέλω να σταθώ στο ότι ακόμα και μία μη-όμορφη (με τα κριτήρια του καθενός πάντα), μπορεί να αποδειχθεί απίστευτα ελκυστική αν έχει το υπόλοιπο πακέτο.
-
δινω τη λυση στο προβλημα της εννοιας μπαζα.μπαζα ειναι για τον καθενα,αυτα που δεν του αρεσουν.τωρα αν καποιος παει με καποια που δεν του αρεσει,τοτε η εχει καιρο να βρεξει η το κυκλοφορικο του ειναι ο χουλκ κ δεν εχει αναγκη απο βιαγκρα..
επισης..τα μοντελα,τα πραγματικα μοντελα,αυτα που κυκλοφορουν στις πασαρελες,εμενα προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο.εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων..κορμακια αδυνατα,χωρις ψυχη,που φοβασαι μη σου μεινει στη μεση του ''ταξιδιου''..
εγω ξερω οτι γυναικα χωρις καμπυλες,σπιτι χωρις επιπλα..η ακομα καλυτερα,τζιν χωρις τσεπες..δεν ξερεις που να βαλεις τα χερια σου..κ ενα τραγουδακι αφιερωμενο..
Youtube Videoεπισης,συμπληρωνω,για τον μεγαλο ποπουλη που αναφερατε..υπαρχει μια εκφραση που λεει,big cushion for big pushin..
-
Για να ερθουμε λιγο στον τιτλο του θεματος...
...,οταν ψαχνεις γυναικα να ανοιξεις σπιτι,κοιτας και αλλα πραγματα εκτος απο την εμφανιση,που σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο ειδικα στα πρωτα σταδια μιας σχεσης...Τωρα αν ψαχνεις να τον χωσεις αλλαζει το πραγμα...
Ξερω καποιους που ξεκινησαν σχεση 'χωσιματος',και κατελληξαν παντρεμενοι με ενα μπαζο (εμφανισιακα και γενικα,-που ειναι χειροτερο ακομη),και την κανουν γαργαρα...Ξερω καποιους που παντρευτηκαν μ@υναρες,μονο και μονο γι αυτην τους την ιδιοτητα,και λουστηκαν πολλα κακα,που μπορει να εχει κανεις στο σπιτι του...,και αυτοι την εκαναν γαργαρα...
Η σχεσεις γενικοτερα ειναι λαχειο,οσο πιο εμπειρος ειναι καποιος (και ας εχει και καποια μπαζα στο ενεργητικο του... )τοσο λιγοτερες πιθανοτητες αφηνεις στην τυχη να σου κατσει η καλη...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εγω ξερω οτι γυναικα χωρις καμπυλες,σπιτι χωρις επιπλα..η ακομα καλυτερα,τζιν χωρις τσεπες..δεν ξερεις που να βαλεις τα χερια σου..
-
-
Άσχετο αλλά το γράφω λόγω του παραπάνω λινκ...έχετε δει την σχετική ταινία των 80'ς με τους spinal tap;
Μάλλον αυτοί ορίζουν το 'μπάζο' σε επίπεδο μουσικής ακόμα και ειδικά σε αυτή που -υποτίθεται- παίζουν. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
εγω ξερω οτι γυναικα χωρις καμπυλες,σπιτι χωρις επιπλα..η ακομα καλυτερα,τζιν χωρις τσεπες..δεν ξερεις που να βαλεις τα χερια σου..
-
-
Γιατί δε χτίζεις σπίτι αν δε μπαζώσεις?
-
Μια βδομαδα εμεινε ...αγχος
-
Aν δεν μπορείς να το αποφύγεις, κάτσε και απόλαυσέ το.
-
Ειμαι ντροπαλουλης
Κατι χορους και κατι κοψιματα τουρτας σκεφτομαι!!!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?