-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ειναι δυσκολο να διαλεξεις τι θες. Κανετε και οι δυο μια ειλικρεινη συζητηση για το τι θελετε ο καθενας απο την σχεση σας και αναλογως πραττεις.
Και να ξέρεις HF ότι θα έχεις κι επιλογές:
α) Κάνεις αυτό που λέει η γυναίκα.
β) Παίρνεις τα παπούτσια στο χέρι.Εσύ αποφασίζεις!
Γιατι δεν βαζεις στις επιλογες , να δωσει στην γυναικα τα παπουτσια στο χερι ?
-
Έλα βρε Νίκο, μεταξύ μας μιλάμε τώρα. Αυτά τα λέμε σε αυτές για να το παίξουμε μάγκες. Κουραδόμαγκες είμαστε όμως στην τελική.
-
Έλα βρε Νίκο, μεταξύ μας μιλάμε τώρα. Αυτά τα λέμε σε αυτές για να το παίξουμε μάγκες. Κουραδόμαγκες είμαστε όμως στην τελική.Παντως να σου πω, πιο πολυ με τρομαζε η δημιουργια σχεσης, παρα το τελος της..
( ο αοριστος, λογω οτι τα τελευταια 17 χρονια ειμαι με την ιδια γυναικα και δεν καταλαβα πως περασαν ) -
Κανένας δεν δίνει τα παπούτσια στο χέρι κανενός: απλώς δυο άνθρωποι παύουν να είναι μαζί, και κερδίζουν και χάνουν μαζί.
Δεν θεωρώ νικητή αυτόν που θα δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον άλλο, εγώ βλέπω δύο χαμένους ανθρώπους στο τέλος: είχαν κάτι ωραίο μαζί και για τον Α ή Β λόγο το έχασαν.Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Δεν ειναι δυσκολο να διαλεξεις τι θες. Κανετε και οι δυο μια ειλικρεινη συζητηση για το τι θελετε ο καθενας απο την σχεση σας και αναλογως πραττεις.
Ναι, ναι! Κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση από την οποία βγαίνει πως στην παρούσα φάση, θα θέλατε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Οπότε, το μόνο που μένει είναι: ή υποχωρεί ο ένας τώρα, και αναμένει να κάνει ο άλλος το ίδιο κάπως αργότερα, ή κάποιος/κάποια τα μαζεύει και φεύγει.
red_monster
Σίγουρα κάποιος - κάτι, δεν καταλαβαίνει. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κανένας δεν δίνει τα παπούτσια στο χέρι κανενός: απλώς δυο άνθρωποι παύουν να είναι μαζί, και κερδίζουν και χάνουν μαζί.
Δεν θεωρώ νικητή αυτόν που θα δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον άλλο, εγώ βλέπω δύο χαμένους ανθρώπους στο τέλος: είχαν κάτι ωραίο μαζί και για τον Α ή Β λόγο το έχασαν.Δεν ειναι δυσκολο να διαλεξεις τι θες. Κανετε και οι δυο μια ειλικρεινη συζητηση για το τι θελετε ο καθενας απο την σχεση σας και αναλογως πραττεις.
Ναι, ναι! Κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση από την οποία βγαίνει πως στην παρούσα φάση, θα θέλατε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Οπότε, το μόνο που μένει είναι: ή υποχωρεί ο ένας τώρα, και αναμένει να κάνει ο άλλος το ίδιο κάπως αργότερα, ή κάποιος/κάποια τα μαζεύει και φεύγει.
red_monster
Σίγουρα κάποιος - κάτι, δεν καταλαβαίνει.Μου αρεσει ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα.
Η δημιουργια οικογενειας παντα ηταν σοβαρη υποθεση, ειδικα σημερα.
Αν εσυ πεις οτι πχ, για τα επομενα 2-3 χρονια το βλεπεις αδυνατο, εξηγωντας τους λογους και η καλη σου το δεχτει, κανενα προβλημα
Αν δεν το δεχτει, γιατι να εισαι με καποιον που εχει αλλα πλανα ζωης απο εσενα ? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν θεωρώ νικητή αυτόν που θα δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον άλλο, εγώ βλέπω δύο χαμένους ανθρώπους στο τέλος: είχαν κάτι ωραίο μαζί και για τον Α ή Β λόγο το έχασαν.Oh really? http://www.lolbrary.com/post/11859/men- ... a-breakup/
-
Δεν θεωρώ νικητή αυτόν που θα δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον άλλο, εγώ βλέπω δύο χαμένους ανθρώπους στο τέλος: είχαν κάτι ωραίο μαζί και για τον Α ή Β λόγο το έχασαν.Oh really? http://www.lolbrary.com/post/11859/men- ... a-breakup/
Σοφό και επιβεβαιωμένο...
-
Aυτό ισχύει αν δεν βρει κάποια άλλη να της τον χώσει. Επειδή έχασε σίγουρο μ...νι οδηγείται κάποιος σε αυτή την κατάσταση.
-
Μια φορά κ έναν καιρό, ένας υπέροχος πρίγκιπας ρώτησε την πεντάμορφη
πριγκίπισσα:-Θέλεις να με παντρευτείς;
Κι αυτή απάντησε, ξερά...:
-ΟΧΙ!!!
Η ζωή του Πρίγκιπα πήρε άλλη τροπή..
Πήγαινε κάθε μέρα για ψάρεμα, για κυνήγι και στα μπαράκια με τους φίλους
του.Κι έπινε πολύ μπύρα, κρασί και ποτά και γινόταν στουπί όποτε του 'κανε κέφι.
Έπαιζε γκολφ και έτρωγε χαβιάρι και άλλα πολλά γιατί του περίσσευαν τα
φράγκα.Πετούσε τα ρούχα του στην καρέκλα της τραπεζαρίας και πήδαγε πιπίνια,
γειτόνισσες και φίλες και... δεν τον ένοιαζε να ανταγωνιστεί φίλους και
γείτονες για το καλύτερο αμάξι, το καλύτερο μέρος για διακοπές κτλ.Και αμολούσε κλανιές όποτε γούσταρε και κατουρούσε πιτσιλίζοντας το καπάκι
της λεκάνης με ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου.Ρεύονταν ασύστολα διαβάζοντας και τραγουδούσε και συνέχεια έξυνε τα @@ του.
Άκουγε Hard Rock και Heavy Metal στη διαπασών και έβλεπε ποδόσφαιρο όλο το
Σαββατοκύριακο...και κανείς δε του τα 'πρηζε !!!!!!!!!!!!
Και ο πρίγκιπας έζησε πανευτυχής, για πολλά πολλά χρόνια...
ΤΕΛΟΣ
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aυτό ισχύει αν δεν βρει κάποια άλλη να της τον χώσει. Επειδή έχασε σίγουρο μ...νι οδηγείται κάποιος σε αυτή την κατάσταση.Ειναι λυπηρο,να εχεις σχεση μονο και μονο για να χεις σταθερο μ---ι ή π----ο...
Ειδικα στις μερες μας,καθε μερα μπορεις να γ---ς διαφορετικα,αρκει να το χεις το θεμα...
οι υπολοιποι να κανετε σχεσεις... -
Μια ωραία γυναίκα θα βρει σχεδόν σε κάθε ηλικία κάποιον να την....'περιποιηθεί'. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι, δεν πρόκειται ν' ανοίξει τα πόδια της στον οποιονδήποτε. Άλλο το μπορώ, κι άλλο εν τέλει αν το κάνω.
Οι άντρες κατά μέσο όρο είναι πιο σαβουρογάμηδες, ίσως γιατί τους αρέσει να περηφανεύονται για τα... νούμερα (και καταλήγουν να γίνονται νούμερα, πηγαίνοντας με μηδενικά... ).Από την μικρή μου εμπειρία, τα πάντα είναι θέμα σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι... Όπως σωστά είπαν άλλοι, αν περιμένεις να εξαντλήσεις όλο το περιθώριο που έχεις, παίζει ή να μείνεις στο ράφι, ή να ψωνίσεις από τα ρετάλια και τα υπόλοιπα: αν ψάχνεις την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έχουν διαλέξει, καλό θα ήταν να είσαι πολύ καλή περίπτωση, αλλιώς την έχεις πατήσει κανονικά και με το νόμο.
Αν σήμερα χωρίζαμε με την είμαι απολύτως σίγουρος πως ΑΝ ήθελε, θα τον έβρισκε τον επόμενο ταχύτατα, ενώ εγώ όχι και τόσο... Αλλά δεν θα πάρω αποφάσεις σημαντικές για την ζωή μου από το πόσο γρήγορα ή αργά μπορώ να βρω την επόμενη! Μπορεί να στενοχωρεθείς, μπορεί να πονέσεις, μπορεί και να κλάψεις, αλλά η όλη φάση είναι σαν το μνημόνιο: είναι απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον σου και δεν μπορείς να την πάρεις αψήφιστα, μην τυχόν και μείνεις χωρίς μαμήσι ξαφνικά! Στην τελική, αν πάρεις λάθος απόφαση, έχεις να χάσεις πολύ περισσότερα!
Τέλος δεν υπάρχουν σίγουρα μ υνιά: υπάρχουν αυτά που τα θέλεις και τ' άλλα που δεν τα θέλεις. Βρίσκω απολαυστικότερο να μαλακιστώ μόνος μου με την επιλογή της πορνοστάρ που θέλω, παρά να διαλέξω το τελευταίο μπάζο που δεν θα την θέλει κανένας.
-
Θα αρχίσω να πηγαίνω τοίχο-τοίχο γιατί κυκλοφορούν γαμίκουλες και σε αυτό το τοπικό.
-
Αν δεν αλλάξεις φόρουμ, δεν τη γλιτώνεις.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Aυτό ισχύει αν δεν βρει κάποια άλλη να της τον χώσει. Επειδή έχασε σίγουρο μ...νι οδηγείται κάποιος σε αυτή την κατάσταση.
Ειναι λυπηρο,να εχεις σχεση μονο και μονο για να χεις σταθερο μ---ι ή π----ο...
Ειδικα στις μερες μας,καθε μερα μπορεις να γ---ς διαφορετικα,αρκει να το χεις το θεμα...
οι υπολοιποι να κανετε σχεσεις...Τελικά ζω σε άλλη χώρα...
-
Εγώ να δείς !
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ειναι λυπηρο,να εχεις σχεση μονο και μονο για να χεις σταθερο μ---ι ή π----ο...
οι υπολοιποι να κανετε σχεσεις...Τελικά ζω σε άλλη χώρα...
Εσύ εδώ ζεις...
-
Τότε μάλλον κυκλοφορεί πολύ αφέλεια σε αυτή τη χώρα.
Δεν εξηγείται διαφορετικά... -
επειδή διάβασα για σαβουρογάμηδες και ελιτ επιβήτορες (sic) θα μοιραστώ μαζί σας μια λαϊκή ρήση και όποιος κατάλαβε κατάλαβε:
αν δεν ...'μπαζώσεις' δεν χτίζεις σπίτι.Στο θέμα μας. Αν θέλεις ν' αποκτήσεις οικογένεια παντρεύεσαι ώστε τα παιδάκια που θα φέρεις στο κόσμο να μεγαλώσουν μέσα σε φαμίλια όπως οι περισσότεροι από εμάς.
Αν από την άλλη γουστάρεις εργένικη ζωή και ξενύχτια να θυμάσαι ότι αυτά κάποτε δεν θα τ' αντέχεις και θα τα βαρεθείς ή θα νιώθεις έξω από τα νερά σου περιτριγυρισμένος από πιτσιρικάδες. Τότε αν είσαι μόνος σου θα καταλάβεις τι εστί μοναξιά ακόμα και αν έχεις πηδήξει την μισή Αθήνα. Μετά από κάποια φάση θέλεις σύντροφο και όχι γκόμενα,
ειδικά όταν ηλικιακά το...μόριο σου θα το χρησιμοποιείς μόνο για να ουρείς!
Κάθε πράγμα στον καιρό του λοιπόν...αν δεν το κάνεις στον καιρό του τότε σου μένει απωθημένο και αρχίζεις τον παλιπαιδισμό.
Αυτά τα λίγα από εμένα! -
για καθηστε ρε παιδια
κ μεις που μειναμε λευτεροι στα 30 φευγα τι πρεπει να κανουμε...
να παντρευτουμε την 1η που θα βρουμε μη χασουμε το τραινο (σαν το τραινο του Ανδρεα )
και να μη βγουμε παραεξω μην τυχον και παλιμπαιδισουμε....
ωραια ολα αυτα, και μεχρι τοτε να τα κανεις για να μην τα χει απωθημενα κλπ κλπ
αλλα η ζωη ειναι πουτανα κ δεν ξερεις πως τα φερνει
συμφωνω πως με αλλη ορεξη και κουραγιο θα μεγαλωσεις ενα παιδι στα 30 και αλλιως στα 40
αλλα δεν ειναι και τοσο χαωδεςδεν ειπαμε να γινουμε και Ακηδες, με 5χρονα στα 70 μας
@H.F. το θεμα υποχωρω ειναι τερααααααστιο θεμα...
ποτε, πως, για ποιον, για τι πραγμα
υποχωρω για να μην πληγωσω, για να κανω το χατηρι... προσεξε το, στο τελος θα σε πουν κ μ@λ@κ@ που τους εκανες τη χαρηκαι βασικη προυποθεση, να ΜΗΝ ξεχαστουν οι οποιες υποχωρησεις γινουν... και μετα ζητηθουν και αλλες
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
κ μεις που μειναμε λευτεροι στα 30 φευγα τι πρεπει να κανουμε...
να παντρευτουμε την 1η που θα βρουμε μη χασουμε το τραινο (σαν το τραινο του Ανδρεα )
Aυτο ακριβως θα κανουμε....μετα τα 30-35 οι ελευθερες κοπελες ολο και λιγοστευουν (για οποιον φυσικα τον ενδιαφερει ο γαμος)
Δεν βλεπω που ειναι το περιεργο
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?