-
Την τελευταια φορα π γεμισα μηδενισα κ τν μετρητη. Σημερα πηγα γεμισα κ τ πρωτο σκασιμο ηταν 0.5 λιτρα παραπανω απ αυτο π ελεγε τ αμαξι.
Σε εσας σκαει ακριβως στ λιτρα που γραφει τ αμαξι; θελω να δω αν μπορω να δω με αυτο τον τροπο αν κλεβει τ καθε βενζιναδικο... -
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Εγώ το ενημέρωσα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν κατάλαβα κάποια διαφορά να σου πω την αλήθεια!Μια χαρά δούλευε πριν μια χαρά δουλεύει και τώρα...Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... και ο τρόπος είναι πολύ απλός!Σε μένα γράφει πάντα 1 με 1,5 παραπάνω .μονο σημερα έγραψε σχεδόν 3,8 πιο κατω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Εγώ το ενημέρωσα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν κατάλαβα κάποια διαφορά να σου πω την αλήθεια!Μια χαρά δούλευε πριν μια χαρά δουλεύει και τώρα...Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... και ο τρόπος είναι πολύ απλός!
Σε μένα γράφει πάντα 1 με 1,5 παραπάνω .μονο σημερα έγραψε σχεδόν 3,8 πιο κατω
Σε εσενα γραφει παντα 1 με 1.5 λιτρο παραπανω η μανικα απο τον μετρητη του αμαξιου ή το αντιστροφο;
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Εγώ το ενημέρωσα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν κατάλαβα κάποια διαφορά να σου πω την αλήθεια!Μια χαρά δούλευε πριν μια χαρά δουλεύει και τώρα...Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... και ο τρόπος είναι πολύ απλός!
Σε μένα γράφει πάντα 1 με 1,5 παραπάνω .μονο σημερα έγραψε σχεδόν 3,8 πιο κατω
Σε εσενα γραφει παντα 1 με 1.5 λιτρο παραπανω η μανικα απο τον μετρητη του αμαξιου ή το αντιστροφο;
Από τον μετρητή του αμαξιου γράφει παραπάνω 1 με 1.5. Μια φορά μονο χτύπησε πολυ νωρίτερα και μετά το σταμάτησα νωρίς για να μην ξεχειλίσει. Εκεί μάλλον κάτι έκανε λάθος ο πιτσιρικάς στην shell. Πάντως και σε αλλα clio που βλέπω στο spritmonitor υπάρχει διαφορα μανικας board computer με την μανικα να δείχνει παραπάνω
-
Για ντιζελ μιλάτε;Αν ναι τώρα που κάνει ζέστη μην το γεμίζετε πάνω πανω γιατι το ντιζελ ζεσταίνεται και αυξάνει τον όγκο του με πιθανότητα να τρέξει απο την τάπα αν δεν κάνετε χλμ άμεσα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για ντιζελ μιλάτε;Αν ναι τώρα που κάνει ζέστη μην το γεμίζετε πάνω πανω γιατι το ντιζελ ζεσταίνεται και αυξάνει τον όγκο του με πιθανότητα να τρέξει απο την τάπα αν δεν κάνετε χλμ άμεσα.Δεν το ήξερα , ευχαριστώ για την συμβουλή. Η βενζίνη γιατί δεν κανει το ίδιο ?
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Για ντιζελ μιλάτε;Αν ναι τώρα που κάνει ζέστη μην το γεμίζετε πάνω πανω γιατι το ντιζελ ζεσταίνεται και αυξάνει τον όγκο του με πιθανότητα να τρέξει απο την τάπα αν δεν κάνετε χλμ άμεσα.
Δεν το ήξερα , ευχαριστώ για την συμβουλή. Η βενζίνη γιατί δεν κανει το ίδιο ?
όλα φουσκώνουν,το ντίζελ περισσότερο.
-
Προσφατα αγορασα ενα clio 1.5 dci . Ειναι 2013 μοντελο και ψαχνοντας διαφορα για το αυτοκινητο βρηκα αυτο.... http://www.racechip.com/chiptuning/rena ... /index.php το εχει βαλει κανεις; Και στο youtube εχει πολλα βιντεο και ειναι πολυ ευκολο στην τοποθετηση.
-
Θανο φαινεται ενδιαφερον. Το εχουν βαλει διαφορα ατομα απο οτι ειδα και λενε οτι κατι κανει αλλα το 20% παραπανω ιποδυναμη κ ροπη δεν ειδα να το επιβεβαιωνει κανεις. Ειδα αναφορες παντως για μειωμενη καταναλωση.
Στα αρνητικα διαβασα διαφορα σχολια για προβληματα με το dpf filter και διαφορα αλλα οπως τον κινητηρα να μπαινει σε safe mode και αλλα.
Αλλα φανταζομαι αυτα διορθωνονται, η ισως να μην εκαναν σωστα την εγκατασταση δε ξερω.
Παντως με ενδιαφερει παραπανω ιποδυναμη κ ροπη χωρις να χαθει η εργοστασιακη εγγυηση. Αν καποιος ξερει κατι στο θεμα ας διαφωτησει
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Θανο φαινεται ενδιαφερον. Το εχουν βαλει διαφορα ατομα απο οτι ειδα και λενε οτι κατι κανει αλλα το 20% παραπανω ιποδυναμη κ ροπη δεν ειδα να το επιβεβαιωνει κανεις. Ειδα αναφορες παντως για μειωμενη καταναλωση.Στα αρνητικα διαβασα διαφορα σχολια για προβληματα με το dpf filter και διαφορα αλλα οπως τον κινητηρα να μπαινει σε safe mode και αλλα.
Αλλα φανταζομαι αυτα διορθωνονται, η ισως να μην εκαναν σωστα την εγκατασταση δε ξερω.
Παντως με ενδιαφερει παραπανω ιποδυναμη κ ροπη χωρις να χαθει η εργοστασιακη εγγυηση. Αν καποιος ξερει κατι στο θεμα ας διαφωτησει
Στο συγκεκριμένο forum που είμαστε δεν έχω δει τέτοια αναφορά.....
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Προσφατα αγορασα ενα clio 1.5 dci . Ειναι 2013 μοντελο και ψαχνοντας διαφορα για το αυτοκινητο βρηκα αυτο.... http://www.racechip.com/chiptuning/rena ... /index.php το εχει βαλει κανεις; Και στο youtube εχει πολλα βιντεο και ειναι πολυ ευκολο στην τοποθετηση.Δες και αυτό. Ειναι reprog και παει από 90 σε 123. Αλλα ειναι σχετικά ακριβό κατα την γνώμη μου στα 480€. Με αυτό πρεπει πριν το service να το σβήνεις με καποιο τροπο
-
Αν θέλεις να μπεις στον φαύλο κύκλο της βελτίωσης θα σου πρότεινα καλύτερα να κοιτάξεις για πρόγραμμα... Για τους παράλληλους εγκεφάλους-κλέφτες δεν έχω και την καλύτερη γνώμη! Αλλά πιστεύω ότι είναι άδικος κόπος η βελτίωση αυτού του αυτοκινήτου μιας και προορίζεται για άλλη χρήση από αυτή των επιδόσεων!
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Αν θέλεις να μπεις στον φαύλο κύκλο της βελτίωσης θα σου πρότεινα καλύτερα να κοιτάξεις για πρόγραμμα... Για τους παράλληλους εγκεφάλους-κλέφτες δεν έχω και την καλύτερη γνώμη! Αλλά πιστεύω ότι είναι άδικος κόπος η βελτίωση αυτού του αυτοκινήτου μιας και προορίζεται για άλλη χρήση από αυτή των επιδόσεων!+1
-
+1 και απο μενα παιδια. Εννοειται δεν πηρα ντιζελ 90αλογα κ να ζηταω επιδοσεις.
Στο 99% του χρονου μου με καλυπτει η ιποδυναμη του.
Να απλα τις προαλλες καθημερινη βραδυ στη βουλιαγμενης παιζαμε με ενα mini cooper και μου εφευγε. Ε εκει ειχα σβησει κ το εeco mode και γκαζι στο πατωμα και ελεγα γιατι να μην εχει τα 110αλογα που βγαινει και στο μεγκαν...Αλλα νταξει μου εχει περασει αυτη η κ@α πια. Μονο που και που με πιανει αλλα οντως δεν νομιζω οτι αξιζει κατι.
Δε θελω να θυσιασω καθολου σε αξιοπιστια και πιο συχνα σερβις.
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
+1 και απο μενα παιδια. Εννοειται δεν πηρα ντιζελ 90αλογα κ να ζηταω επιδοσεις.Στο 99% του χρονου μου με καλυπτει η ιποδυναμη του.
Να απλα τις προαλλες καθημερινη βραδυ στη βουλιαγμενης παιζαμε με ενα mini cooper και μου εφευγε. Ε εκει ειχα σβησει κ το εeco mode και γκαζι στο πατωμα και ελεγα γιατι να μην εχει τα 110αλογα που βγαινει και στο μεγκαν...Αλλα νταξει μου εχει περασει αυτη η κ@α πια. Μονο που και που με πιανει αλλα οντως δεν νομιζω οτι αξιζει κατι.
Δε θελω να θυσιασω καθολου σε αξιοπιστια και πιο συχνα σερβις.
Και εγώ στην ίδια φάση με σένα θα ήθελα τα 110 άλογα και λίγο παραπάνω. Σε κάποιες φάσεις σε Αττική οδό που μου κολλάνε guileta diesel και μου φεύγουν ....κατα τα αλλα μια χαρά ειναι τα 90
-
Φυσικα και συμφωνω οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν το αγοραζεις για τις επιδοσεις του ! Δεν ηταν ο λογος που το απεκτησα ....αλλα ηταν τα κριτηρια με τα οποια το επελεξα. Το συγκεκριμενο προιον απλα ειναι οικονομικο σου δινει ροπη και εχει ευκολη εγκατασταση χωρις να σκαλιξεις μηχανικα μερη. Η τρελα με τις επιδοσεις και επιταχυνσεις νομιζω μου περασε..εξαλλου αν ηθελα κατι τετοιο ποιος ο λογος να επιλεξω πετρελαιο
-
Γνωριζει κανεις αν αλλαζουν κατι αλλο περα απο λαδια και φιλτρο λαδιου στο πρωτο σερβις του dci ?
-
Θα δω το χαρτί που μου δώσανε και θα σου πω! Αλλά νομίζω πως μόνο αυτά είναι!
Γνωρίζει κανείς τρόπο στην έκδοση dynamic (keyless σύστημα) πώς μπορώ να ανεβοκατεβάζω τα παράθυρα μόλις έχω ξεκλειδώσει το αμάξι? Δοκίμασα να πατήσω το κουμπί Start-Stop του κινητήρα χωρίς να πατάω φρένο (για να μην πάρει μπροστά ο κινητήρας, αφού είναι αυτόματο) αλλά ενώ ανάβουν τα διάφορα λαμπάκια κλπ στον πίνακα οργάνων, τα παράθυρα τζίφος! Μόνο αν βάλω την κάρτα στην υποδοχή ενεργοποιούνται! Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση?
-
Νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό που λες...
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Θα δω το χαρτί που μου δώσανε και θα σου πω! Αλλά νομίζω πως μόνο αυτά είναι!Γνωρίζει κανείς τρόπο στην έκδοση dynamic (keyless σύστημα) πώς μπορώ να ανεβοκατεβάζω τα παράθυρα μόλις έχω ξεκλειδώσει το αμάξι? Δοκίμασα να πατήσω το κουμπί Start-Stop του κινητήρα χωρίς να πατάω φρένο (για να μην πάρει μπροστά ο κινητήρας, αφού είναι αυτόματο) αλλά ενώ ανάβουν τα διάφορα λαμπάκια κλπ στον πίνακα οργάνων, τα παράθυρα τζίφος! Μόνο αν βάλω την κάρτα στην υποδοχή ενεργοποιούνται! Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση?
Μόνο εάν βάλεις την κάρτα στην υποδοχή οπως λες. Το ίδιο ισχύει και για τους υαλοκαθαριστήρες νομίζω. Εργονομικές βλακείες των Γάλλων...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Renault Clio IV