-
Πράγματι ακριβό. Μάλλον επειδή είναι diesel; Μάλλον.
Εγώ θα προτιμούσα το 0.9tce. Αν και δεν ξέρω αν ο 900άρης είναι αξιόπιστος για τέτοιο αμάξωμα. -
To εν λόγω Κλιό έχει το 6άρι διπλοσύμπλεκτο και ξεκινάει από 18.950. Η κανονική τιμή του με αυτά τα εξτρά είναι περί τα 20.500 ευρά. Άμα του βάλεις και την ηλιοροφή, τα φιμέ και κάτι διακοσμητικά πάει 21. Το χρώμα αυτό μόνο χρεώνεται +470 ευρώ. Πολλά λεφτά.
-
Η τιμή του είναι υψηλή αρκετά αλλά με τα έξτρα που έβαλα ανέβηκε και 1400-1500 ευρώ περίπου, φυσικά εν γνώσει μου!!
Επίσης ένα audi a1 το οποίο δε μ αρεσει και εξωτερικά, με τον ίδιο εξοπλισμό μπορεί να έβγαινε και στα 25000 ευρώ! Και τι παραπάνω έχει; -
Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που έxω μπροστά μου, η βασική τιμή του είναι 18.950. Τα 19.270 με το χρώμα, τον τεμπέλη, την σταθερή ηλιοροφή και τα 17άρια είναι καλά. Κανονικά έπρεπε να είναι στα 20.245, συν 190 για το ραντάρ και συν κάτι άλλο για έναν συναγερμό (ο κατάλογος με τα έξτρα δεν τον έχει καν, μάλλον είναι από άλλού). Ή παίζει και απόσυρση ή έχουν αρχίσει τις έξτρα εκπτώσεις από την προηγούμενη βδομάδα που πήρα και εγώ τιμή τιμή για EDC.
-
Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από το φόρουμ γκρι και το περιμένει πολύ καιρό;;;
Για δείτε αυτό το περιστατικό με νταλίκα που έγινε αρχές Φλεβάρη:
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6792_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 7369_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 6106_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 8500_n.jpg@dstou: Ο συναγερμός θα περαστεί στην αντιπροσωπεία δεν είναι εργοστασιακός γιατί δεν προσφέρεται τέτοια επιλογή! Την απόσυρση στην κάνουν δώρο οπότε κερδίζεις περίπου 1300 ευρώ!
-
Σε όλα τα Renault Dacia η απόσυρση είναι δώρο.
Κι αν κάποιος έχει να αποσύρει και δικό του αυτοκίνητο κόβουν +300 euro πέραν του ποσού της απόσυρσης.Οι φωτογραφίες από το παραπάνω περιστατικό είναι από Ελλάδα;
-
Ελλάδα φαινεται, αλλα βλέπω 2 διαφορετικές νταλίκες.. Το ιδιο περιστατικο ειναι?
-
Δεν ξέρω τυχαία τις βρήκα τις φωτογραφίες σε ένα γκρουπ στο facebook
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ελλάδα φαινεται, αλλα βλέπω 2 διαφορετικές νταλίκες.. Το ιδιο περιστατικο ειναι?Η πρώτη βγήκε απο το δρόμο και η λευκή τα φόρτωσε απο τον χώρο του ατυχήματος.
-
Θα είναι για το remake παλιάς καμπάνιας!
http://www.autobild.de/bilder/sexy-crash-bei-renault-850409.html#bild1 -
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Είμαι στην ευτυχή θέση να σας ανακοινώσω ότι το Clio παραγγέλθηκε μετά από πολύ καιρό σκέψης..!!!
Η τελική επιλογή είναι: Clio 1.5 dci EDC dynamic με 17αρες μαύρες ζάντες, ηλιοροφή, pack look perso, υποβραχιόνιο, αισθητήρες και συναγερμό. Τα 2 τελευταία δώρο από την αντιπροσωπεία με αισθητήρες βαμμένους.
Χρωματισμοί: Κόκκινο Flame εξωτερικά, γκρι/ανθρακί μέσα!!!Τελική τιμή: 19270 έουρος
Καλορίζικο! Μοναδική ένσταση οι 17άρες. Υπερβολικές για το Clio και τους δρόμους μας. Καλή υπομονή μέχρι να έρθει . Εγώ βρίσκομαι ήδη στον 3ο μήνα...
Ευχαριστώ πολύ φίλε deme!! Τις 17άρες τις επιλέξαμε επειδή κατ' αρχήν μας άρεσαν περισσότερο σα σχέδιο από τις 16άρες και ένας ακόμη λόγος ήταν ότι με τις 17άρες τα πίσω ταμπούρα είναι αεριζόμενα και κατά μία ίντσα μεγαλύτερα!!
Ναι αλλά παραμένουν ταμπούρα. Να έβαζαν δίσκους μαζί με τις 17άρες, οκ, δεκτό. Αλλά θεωρώ μακροπρόθεσμα πιο πολλά - από + έχουν οι 17άρες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που και ο ίδιος ο πωλητής με προέτρεψε να τις αποφύγω . Τέσπα, τουλάχιστον είναι κάτι αναστρέψιμο, άμα θες στο μέλλον τις γυρνάς σε 16άρες.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ελλάδα φαινεται, αλλα βλέπω 2 διαφορετικές νταλίκες.. Το ιδιο περιστατικο ειναι?δεν πρεπει να είναι Ελλαδα καθοτι επικαθημενη νταλικα αμαξαδικη δεν πρεπει να παιζει εδώ.
σχεδόν καθημερινά βρισκομαι περιξ Ασπροπυργου-Ελευσινας οπου βρίσκονται οι κεντρικες αποθηκες των περισσοτερων εισαγωγέων και δεν εχει παρει ποτε το ματι μου τέτοιες σαν των φωτο.
τεσπα, είναι να μην σου τυχει κανα τετοιο τεμαχιο.... -
Σ αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Αντικαθιστούν προφυλακτήρες και ότι άλλο έχει χαλάσει από το τρακάρισμα και στο δίνουν για καινούριο;;
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Σ αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Αντικαθιστούν προφυλακτήρες και ότι άλλο έχει χαλάσει από το τρακάρισμα και στο δίνουν για καινούριο;;Μην την ψάχνεις... Κανονικα το φορτίο ειναι ασφαλισμένο και πλήρωνεται ο εισαγωγέας απο την ασφάλεια , αλλα επειδη ειναι ενα μαύρο κουτί η διαδικασια μέχρι την παράδοση στον πελάτη να δεν θα μου έκανε εντύπωση να το πήγαιναν για επισκευή και να το ξανά πουλούσαν για νέο!
-
Νέο είναι,ατρακάριστο όχι λολ
-
Σε ένα παρόμοιο περιστατικό που ήξερα στη Seat, πριν κάποια χρόνια, ibiza με βουλιαγμένη την αριστερή πλευρά του φτιάχτηκε και πουλήθηκε σε εργαζόμενο της εισαγωγικής σε τιμή κόστους, και ο πελάτης περίμενε λίγο παραπάνω μέχρι να φέρουν άλλο. Σε άλλη περίπτωση τα κάνουν αυτοκίνητα τεστ ντράιβ.
Βέβαια πάντα γίνονται και απατεωνιές
-
Σκέφτομαι να πάρω το clio. Έκανα test drive και αυτό που με προβλημάτισε είναι η ορατότητα από τη θέση του οδηγού προς τα πίσω. Το πίσω τζάμι είναι μικρό, και νομίζω ότι θα δυσκολεύει στην καθημερινή χρήση.
Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν το αυτοκίνητο αν έχουν αυτό το πρόβλημα. -
Με τη χρήση συνηθιζεται.
Οχι ότι είναι ότι καλύτερο, για χάρη της σχεδίασης.
Και η αριστερή κολώνα μπροστά από τον οδηγό δημιουργεί νεκρά σημεία.Πάντως μέχρι να το συνηθίσεις ζητάς αισθητήρες παρκαρίσματος δώρο (τους βάζουν ούτως ή άλλως οι περισσότερες αντιπροσωπείες) και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.
-
η ορατότητα προς τα πίσω είναι κατι το αντικειμενικό. ή βλέπεις ή δεν βλέπεις.
το αν τον πειράζει κάποιον όμως είναι κατι το υποκειμενικό. άλλους τους πειράζει και άλλους όχι. -
Όσοι έχετε παραλάβει τα Clio σας πού έχουν κατασκευαστεί? Νομίζω από τον αριθμό πλαισίου αν ξεκινά με VF είναι Γαλλία ενώ NL είναι Τουρκία? Ισχύει αυτό?
Renault Clio IV