-
Και οι φωτογραφίες από το κομμάτι που έχουν στη ΠΛΑΜΑΡ:
-
Και στα μέσα του:
-
Οι ζαντες ειναι απο γκολφ;
-
Ακολουθεί τον 'ηγέτη' της αυτοκίνησης
Πάντως προσωπικά τις βρίσκω πιο ωραίες απ'ότι στις φώτο.
Αν και σίγουρα δεν φτάνουν σε αισθητική τις στάνταρ του παλιού Dynamic.Επίσης να σημειώσω ότι το ηχοσύστημα είναι κλάσεις ανώτερο από τις σαπίλες που έβαζε τόσα χρόνια η Renault στα μοντέλα της ως στάνταρ.
-
Το ηχοσυστημα του clio III το θεωρεις σαπιο..? Για ηχο μιλαμε ετσι..??
Δε μαρεσει το χρωμιο και το γυαλιστερο στο τιμονι, κατα τα αλλα πανεμορφο.. -
Ναι. Εχει πολύ μέτριο ήχο. Ειδικά αν ακούσεις αυτό του IV. Νομίζω καλύτερο και από το extra του megane.
-
εχει και σαμπ και ενισχυτη?
-
Ο αυτόματος κλιματισμός στο tce που έδειξες, είναι έξτρα ή συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση dynamic;
-
Στο dynamic είναι στάνταρ.
-
Στο συγκεκριμένο συναδυασμό είναι κούκλα!!!
@samatistas Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες,την μέσα μεριά στις πόρτες και το πορτ παγκάζ την έχουν περάσει βερνίκι ή είναι όπως σε αυτό που είδαμε στην Αυτοκίνηση? Όχι πως για αυτό το λόγο δε θα το προτιμήσω .Ειδικά τώρα που βρήκα και το συνδυασμό.....
-
δεν μ' αρέσει καθόλου ... μόνο το μπροστά κάτι κάνει...
-
+1.
κ στο εσωτερικο,εκει που εκαναν το κατι διαφορετικο με το κοκκινο στο ταμπλο,το χαλασαν με αυτες τις πλαστικουρες tipo chinatown.. -
@Grey Νομίζω ναι, αν και εγώ στο μυαλό μου δεν έχω κρατήσει την εικόνα. Πάντως σε συναρμογή πλαστικών κάποια πράγματα που σχολιάστηκαν από αυτοκίνηση στα προπαραγωγής που υπήρχαν εκεί δεν υπήρχαν στο αυτοκίνητο παραγωγής. Μπορείς πάντως να το 'επιθεωρήσεις' σε μια έκθεση. Κι εμένα αυτός ο συνδυασμός μου αρέσει πάρα πολύ που γενικά δεν είμαι και φαν του ανθρακί.
@red_monster δηλαδή προτιμάς εμφανισιακά το Twingo f/l που έχεις πχ?
-
Μ' αρέσει το καφέ εσωτερικο με το μαυρο εξωτερικο
Όπως ακριβώς το ειχα στο μυαλο μου
Αυτο το γκρι κοκκινο δεν μ' αρέσει καθολου.Επισης απο κοντα πολυ καλυτερο απ' ότι στις φώτο
Τώρα η ζάντα γουστα ειναι αυτά
edit το κοκκινο εσωτερικο που το παρουσιάσανε ενω φαινοταν τρομερο τελικα είναι μουφα κι απο κοντα δηλαδή που το είδα
Μπλε, καφέ, μαύρο για μένα by far καλυτερα -
Πολύ όμορφο, αν και σε κόκκινο μου αρέσει περισσότερο (ίσως και το μπλε αλλά θα πρέπει να το δω από κοντά).
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
@red_monster δηλαδή προτιμάς εμφανισιακά το Twingo f/l που έχεις πχ?
το τουιγκό το θεωρώ σαφώς πιο διαχρονικό και κερδίσει λόγω απλότητας... μέσα...
έξω είναι συμπαθητικό...
τούτο εδώ είναι κιτς , μέσα έξω...
-
Περί ορέξεως...
Εγώ αντίθετα το γουστάρω τρελά...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μ' αρέσει το καφέ εσωτερικο με το μαυρο εξωτερικο
Όπως ακριβώς το ειχα στο μυαλο μου
Αυτο το γκρι κοκκινο δεν μ' αρέσει καθολου.Επισης απο κοντα πολυ καλυτερο απ' ότι στις φώτο
Τώρα οι Ζάντα γουστα ειναι αυτά
edit το κοκκινο εσωτερικο που το παρουσιάσανε ενω φαινοταν τρομερο τελικα είναι μουφα κι απο κοντα δηλαδή που το είδα
Μπλε, καφέ, μαύρο για μένα by far καλυτεραΕδώ είναι η ''μαγκιά'' των Γάλλων.Έχει τόσους διαφορετικούς συνδυασμούς να διαλέξεις που και να μην σου έχει κάνει αρχικά εντύπωση,αν πειραματιστείς λίγο(να το έχεις δει εννοώ σε τρισδιάστατη μορφή)με τις πινελιές που θέλεις ή που φαντάζεσαι ότι θα ταιριάζουν,στο τέλος θα καταλήξεις σε κάτι που πραγματικά θα θέλεις .Σαν πωλητής της ρενώ ακούγομαι .
-
Κοιτώντας παντως τον εξοπλισμο
Πραγματικα έχει τα παντα μα τα παντα.Πέραν του αυτοματου κλιματισμου δεν λείπει τίποτα στην full extra
Για να σκεφτω τώρα
Μας μένει να διαλυθει το Golf 4 μας αιφνιδίως για να παρουμε ένα 0.9 Tce σαν αυτο της αγγελιας σε μαυρο εξωτερικο, μαυρο-καφέ εσωτερικο στη Dynamic έκδοση
Αμόνι ξέρετε που μπορώ να βρω? -
έχει αυτόματο κλιματισμό η Dynamic.
Renault Clio IV