-
Κάπου είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που ειδικεύεται στις επισκευές συμπιεστών A/C αυτοκινήτων στην Αθήνα, θυμάται κανείς;
Ρώτα κι εδώ, είναι εξειδικευμένοι, ίσως σου βρουν καινούριο απευθείας από τον προμηθευτή (σε χαμηλότερη τιμή από την αντιπροσωπεία), είτε κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο:
-
Σ ευχαριστω Δούκα θα τους κανω ενα τηλεφωνο αυριο πρωι . Υπαρχει στο car αγγελία αντιπροσωπείας για τον εν λογω κομπρεσσορα ωστοσο πανω η φωτο γραφια γραφει οτι ειναι της Hella( https://www.car.gr/parts/view/15845207-klimatismos-kobreser-aircodition ) οπου αντιστοιχο(ισως) βρισκεις στα 640 στο autodoc ( https://www.autodoc.gr/hella/7616442 ) . Ειδάλως καποιον της Valeo μου προτειναν σε τοπικο συνεργείο στα 520 ισως αυτον ( https://www.autodoc.gr/valeo/7141807 ) .
-
Καλησπερα στην παρεα......Εχει κανεις το 0.9 tce να μου πει δυο λογια γενικα για το αυτοκινητο.Βασικα ενδιαφερομαι για το 75αρι λογω νησιου αλλα γνωμες και απο αλλους ειναι ευπροσδεκτες.Ενα τελευταιο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πως δουλευει η handsfree καρτα της πλουσιας εκδοσης καθως δεν εχω καθολου εμπειρια απο Ρενο.....
-
Εχει εδω το drivers handbook ( https://www.renaulteurodrive.com.au/resources/handbooks/NEW CLIO Handbook.pdf ) na το τσεκαρεις αναλυτικα αν και κατι εχω ακουσει για θεματα στο ξεκλειδωμα με το hands free .
-
Σ ευχαριστω φιλε....το δικο σου τι εχει;
-
Εχω κανει και σχετικο ερωτημα στο φορουμ του greek renault club να δω και απο κει γνωμες.
-
Καλησπέρα και παλι , παρατηρώ (εγινε 2-3 φορες) κατα το ξεκινημα του αυτοκινητου να κανει ενα θορυβο σαν ξεκλειδωμα τροχων και μετα προχωραει κανονικα χωρις προβλημα , την τελευταια φορα εκανε και κατι χτυπηματα ο συναγερμος που ηταν προεγκατεστημενος , υπαρχει περιπτωση να ειναι απο λαθος του συναγερμου ,διοτι εχω διαβασει για κλειδωμα τροχων απο συναγερμο .
-
Καλησπέρα έχω κ εγω ενα clio iv από το 2015. Ήρθε η ώρα για λάστιχα άργησα κιόλας. Έχει να προτείνει κάποιος κάποια εταιρία που έχει βάλει εκτός από continental που φοράει εργοστασιακά;
-
Καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα: https://forum.4troxoi.gr/node/65915?page=743
-
Έχει τα eco contact ή τα premium contact?
-
Καλησπέρα έχω κ εγω ενα clio iv από το 2015. Ήρθε η ώρα για λάστιχα άργησα κιόλας. Έχει να προτείνει κάποιος κάποια εταιρία που έχει βάλει εκτός από continental που φοράει εργοστασιακά;
Τα εργοστασιακά Continental (Eco) είναι επιεικώς άθλια στη βροχή, σε σημείο να είναι επικίνδυνα. Τα άλλαξα στα 2,5 χρόνια με τα Michelen CrossClimate. Πολύ ευχαριστημένος μετά από 3 χρόνια αλλά για τα επόμενα λάστιχα μάλλον θα πάω πάλι σε θερινά.
Ξέρει κάποιος πόσα λίτρα βάζει το αμάξι για τα υγρά φρένων; (όχι top-up, άδειασμα και γέμισμα)
-
Τα Eco όντως είναι απαίσια, ειδικά σε βροχή.
Τα Premium αντίθετα είτε τα 5 είτε τα 6 είναι απίστευτα πάνω του και απολύτως καμία ομοιότητα σε αίσθηση με τα Eco.
Κολλητός μου είχε Clio 4 με μαμίσια Premium.
Όταν μετά αγόρασε το facelift στη θέση του είχε από τη μάνα του Eco. Ήταν τόσο απαίσια στη βροχή, γλιστρούσαν ακόμη και στη κατηφόρα του γκαράζ, που μόλις στα 15.000 τα άλλαξε και έβαλε Premium και βρήκε την υγεία του.
Eγώ στο δικό μου Clio 3 είχα 2 φορές Premium 5. Απόλυτα ικανοποιημένος. Τώρα που χρειάστηκε να βάλω άλλη μάρκα γιατί ήταν πάνω στην αλλαγή από 5 σε 6 και δεν υπήρχε εκείνη τη περίοδο η διάστασή μου σε κανένα από τα δύο έβαλα Michelin EnergySaver και σε αίσθηση σε στροφές υπολείπονται μακράν. Στα υπόλοιπα είναι καλά λάστιχα. Μου λείπουν τα Premium πάνω του τα οποία ήταν καλύτερα και από τα εργοστασιακά Dunlop που έφερε.
-
Πρέπει κάποιος να οδηγεί πολύ 'κοιμισμένα' για να του αρέσουν Continental...
-
Τα SportContact είναι καλά λάστιχα (λίγο μαλακά βέβαια)....το επιβεβαίωσα ξανά στο Φόκους. Φόραγε τα 5αρια, κανένα παράπονο.
-
Στις διαστάσεις που παίρνουν αυτοκίνητα κατηγορίας Β ποιο είναι το λάστιχο που προτείνεις για λιγότερο κοιμισμένη οδήγηση και χωρίς να πάει σε τιμή 1μιση φορά πάνω;
-
REALZEUS wrote:
Τα SportContact είναι καλά λάστιχα (λίγο μαλακά βέβαια)....το επιβεβαίωσα ξανά στο Φόκους. Φόραγε τα 5αρια, κανένα παράπονο.
Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Υπό πίεση 'σαπουνιάζουν' και φεύγουν μέχρι και κομμάτια.
-
Στις διαστάσεις που παίρνουν αυτοκίνητα κατηγορίας Β ποιο είναι το λάστιχο που προτείνεις για λιγότερο κοιμισμένη οδήγηση και χωρίς να πάει σε τιμή 1μιση φορά πάνω;
Εξαρτάται από την συγκεκριμένη. Διάσταση. Δεν βγαίνονυ όλα τα λάστιχα σε όλες τις διαστάσεις, ακόμα και αν μιλάμε για κοντινά νούμερα.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος renault clio 1.5d facelift εδώ και περίπου 2 χρόνια και έχω διανύσει 31.000χλμ
Πριν απο 3 μέρες ενω το ντεπόζιτο ήταν γεμάτο ο δείκτης καυσίμων δεν ανεβαίνει πάνω απο την μέση.
Έσβησα τον κινητήρα και τον επανεκίνησα πολλές φορές τίποτα, έκανα καμιά 60αριά χλμ μπας και μετακινηθεί τίποτα, πρόσθεσα πετρέλαιο (βέβαια πήρε μόνο 5 ευρω καθότι γεμάτο ) τίποτα.
Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;;;
ευχαριστώ.
-
Γαμώτο κάτι τέτοια διαβάζω και δεν με βλέπω να καταλήγω σε ρενό (καπτούρ-ΙΙ που φαίνεται ωραίο)
-
Καλά δεν είναι μάλλον κάτι σοβαρό και δεν πιστεύω ότι είναι και λόγος να σκέπτεσαι να μην αγοράσεις το captrur
Ίσως είναι κολλημένο Floter
Πολλοί μου είπαν (όχι απο το Forum) ότι είναι συμπτωματικό και μετά απο ένα γέμισμα με σχεδόν άδειο ρεζερβουάρ θα επανέλθει.
Δέν είναι συχνή βλάβη για clio.
Εαν παρόλα αυτά δεν γίνει τίποτα τότε αντιπροσωπεία.
Renault Clio IV