-
Ειδα στο γαλλικο site της renault πως το clio βγαινει με κουνουριο diesel κινητηρα προδιαγραφων euro 6(μαλλον ο καινουριος που φορεσε η A Class),
Λέτε να το δούμε ελλάδα αυτό το μοτέρ πριν τα χριστούγεννα???
να περιμένω? -
Ναι πριν τα Χριστούγεννα θα έρθει το euro 6.
Εχει αργήσει λόγω των capital controls.
Τιμές καταλόγου περίπου 300 πάνω από τον τρέχον. -
Εσεις οι οποιοι εχετε το clio αξιζει για τα χρηματα του?
Με την εννοια οτι μπορει να προσφερει ανετα ενα ταξιδι θεσσαλονικη αθηνα..ή είναι πιο πολυ αμάξι πολης στην κατηγορια yaris κτλπ...? -
test drive το έκανες ?
τι αυτοκίνητο οδηγάς ?
ποια θα είναι η χρήση του ? -
Δεν το έχω κάνει ακόμα test drive λόγω έλλειψης χρόνου.
Οδηγάω ένα Α3 coupe 2008 1.4 tfsi αυτην την στιγμη και θελω να αλλάξω λόγω ακριβής βενζίνης...η λύση του lpg δεν με ενδιαφέρει...το cng θα το συζητουσα όταν αυξηθούν οι σταθμοί ανεφοδιασμού.
Η χρήση που το θέλω είναι γύρω στα 40 χιλιόμετρα στην πόλη καθημερινά και ταξίδι καθε εβδομαδα θεσσαλονικη αθηνα.
Θα μου προσφερει ποιοτικο ταξιδι το clio ή να κοιταξω μονο στην κατηγορια του Α3 σε diesel? -
Η χρήση που κάνεις μάλλον σε οδηγεί σε μικρομεσαίο, όπως το Α3, και όχι σε μικρότερο.
-
+1 στον Δια.
-
+2
δεν νομίζω πάντως, ότι θα κάνεις γρήγορα απόσβεση αλλάζοντας το α3tfsi με α3diesel ...
-
πρωτα στοιχεια απο καταναλωση: εχω κανει περιπου 600km. εχω βαλει v-power diesel 2 φορες. λογω το οτι κινουμαι σε συνθηκες στρωσιματος σε ανοικτο επαρχιακο δρομο δειχνει 4,0lt/100km με cruise control στα 100km/h. αυτη τη στιγμη σε συνθηκες πολης 3-4 ημερων η καταναλωση ειναι 4.5lt/100km. ολα ειναι χωρις ενεργοποιημενο το eco
Δεν εχω ακομη καταληξει ποσο βοηθα το eco. μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια να το χρησιμοποιω μονο εντος πολης.
επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να αναβαθμισω απο τωρα το navi καθως και αν πρεπει να δηλωσω καπου online το αυτοκινητο πχ σε καποιο site της renault.
Σε γενικες γραμμες μου αρεσει πολυ.αυτα
-
To Clio διατίθεται με κινητήρες euro 6 και Ελλάδα.
Οι τιμές που έχουν μπει στην ιστοσελίδα πρέπει να είναι λάθος. Δεν έχουν μάλλον το όφελος απόσυρσης ενώ αναφέρεται το αντίθετο.
Περίπου 150-200 euro πάνω πρέπει να είναι οι τιμές για τα euro6. -
1.5dci νεοτερα απο καταναλωση περιπου 1000km σε εθνικη οδο φορτιο 3 ατομα, cruise ανα μεγαλα διαστηματα στα 144km/h μεση καταναλωση 5.7-6 lt/100. Χωρις το cruise διατηρουσα σταθερη ταχυτητα στα 140km/h
-
Καλησπέρα σε όλους...
Πήγα τις προάλλες και είδα το Clio 1.5 Diesel, έκδοση Dynamic και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε πολύ...
Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει.
Είδα ότι τα leds ανάβουν μόνο όταν είναι σβηστά τα φώτα πορείας.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μένουν μόνιμα αναμμένα;
Αν δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση, μπορεί να γίνει κάποιο πατέντα;
Επίσης, είδα στο internet διάφορα βιντεάκια,που έδειχναν ένα ωραίο εφέ, με το οποίο μπορούσες να επιλέξεις τον ήχο της μηχανής του αυτοκινήτου.
Βέβαια αυτό το ακούς από τα ηχεία καθώς είναι μόνο εφέ
Ρώτησα όμως τον πωλητή και δεν ήξερε τίποτα!
Ξέρει κανείς κάτι; Μήπως είναι έξτρα application το οποίο κατεβαίνει από το internet;
Ελπίζω να μην σας κούρασα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Αυτό με το application με τον ήχο το έχουν μόνο τα:
- 1.2 TCe GT 120 hp &
- 1.6 TCe RS 200 hp
Φάση έχει! Το είχα δει σε GT.
Για τα Led δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αυτό με το application με τον ήχο το έχουν μόνο τα:- 1.2 TCe GT 120 hp &
- 1.6 TCe RS 200 hp
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Είναι διαφορετικά τα Navi αυτών των εκδόσεων; Δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση το πρόγραμμα σε ένα 1,5 diesel Dynamic; -
Τα GT και RS φέρουν το R-Link το οποίο νομίζω δεν διατίθεται ούτε προαιρετικά στο Ελλαδιστάν.
Είναι διαφορετική όλη η μονάδα σε σχέση με το MediaNav που έχουν οι απλές εκδόσεις.
Μπορείς να ρωτήσεις όμως μια αντιπροσωπεία μήπως μπορείς με παραγγελία να το προσθέσεις. -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
- 1.2 TCe GT 120 hp &
- 1.6 TCe RS 200 hp
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Είναι διαφορετικά τα Navi αυτών των εκδόσεων; Δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση το πρόγραμμα σε ένα 1,5 diesel Dynamic;stanfromgreece δε μπορώ να σου στείλω πμ!
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
- 1.2 TCe GT 120 hp &
- 1.6 TCe RS 200 hp
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Είναι διαφορετικά τα Navi αυτών των εκδόσεων; Δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση το πρόγραμμα σε ένα 1,5 diesel Dynamic;stanfromgreece δε μπορώ να σου στείλω πμ!
Καλησπέρα!
Σου βγάζει κάποιο μήνυμα;
Μήπως είναι κλειδωμένο γιατί είχα πολύ καιρό να μπώ στο forum; Δεν ξέρω...
Αν θες μπορείς να μου στείλεις email... stanfromgreece@hotmail.com
Σε ευχαριστώ πολύ -
Έχω την έκδοση dynamic και μου χάλασε το κουμπί στη πόρτα του οδηγού πού χρησιμοποιείται στη ελεύθερη πρόσβαση. Το αυτοκίνητο το έχω μόνο ένα χρόνο. Έχει κάποιος άλλος αυτή τη βλάβη και αν το καλύπτει η εγγύηση....
-
Προφανώς και το καλύπτει η εγγύηση, εκτός αν το χτύπησες, το έβρεξες κλπ.
-
καλησπέρα παιδιά,έχω το αμάξι 1,5 χρόνο με 17000 χλμ,και μου ειπαν οτι θελω τακάκια
έχει κανεις τέτοιο θέμα τόσο νωρίς???
Renault Clio IV