-
Καλημέρα σε όλους! Υποψήφιος αγοραστής του Clio και εγώ, αλλά με προβληματίζει ένα πράγμα. Στην περιοχή μου δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεία της Renault και έτσι σκοπεύω να το αγοράσω από Αθήνα. Τι γίνεται όμως με τα service και την εγγύηση; Μπορώ να τα κάνω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο χωρίς πρόβλημα; Ή γίνονται μόνο στην αντιπροσωπεία;
Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα. Αυτό είναι το νόημα όταν λέμε εξουσιοδοτημένο. Συνεργάζεται με την αντιπροσωπεία και δεν έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Στην αντίθετη περίπτωση θα μιλούσαμε για εξειδικευμένο.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
μήπως όμως ο φίλος εννοεί εξειδικευμένο;
-
Ναι σωστά. Πρέπει να σιγουρευτώ ότι υπάρχει 100% εξουσιοδοτημένο συνεργείο τότε. Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Kαλό, χρυσό, οικονομικό, όμορφο, σβέλτο αλλά μία οι τριγμοί, μία τα φρένα, έχει αρχίσει να μου τη δίνει...Και εμενα μου τη δινει με τους τριγμους. Παρατηρησα, αφου κινηθηκα για καποια αποσταση με την πορτα του πορτ παγκαζ μισανοιχτη σε αθλιο απο λακουβες δρομο πως μειωθηκανε πολυ οι τριγμοι απο πισω που ακουγονταν. Εν ολοιγοις τριζει εκει που κλειδωνει το πορτ παγκαζ. Στην αντιπροσωπεια που το πηγα για σερβις μου βαλανε λιγο λαδι/γρασο δεν παρατηρησα και μειωθηκε πολυ αν δεν εξαντληθηκε τελειως δεν εχω παρατηρησει κατι. Βεβαια υπαρχουν και αλλα σημεια μπροστα και οροφη(εχω ηλιοροφη) που ακουγονται διαφορα σε ανωμαλο δρομο η με χαμηλες στροφες με φορτιο ~900-1100
Απλα οπως ειπες ειναι Kαλό, χρυσό, οικονομικό, όμορφο, σβέλτο και αυτα δεν αλλαζουν!!!
Yaris και Polo ξενερωτα και φαινεται η ηλικια τους. ειδικα στο πολο
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
μήπως όμως ο φίλος εννοεί εξειδικευμένο;Ναι δίκιο έχεις εξειδικευμένο εννοούσα, μιας και όπως βλέπω στην Κέρκυρα όπου βρίσκομαι, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε αντιπροσωπία ούτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Υπήρχε μέχρι πρόσφατα αλλά σταμάτησαν τη συνεργασία όπως έμαθα.
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Kαλό, χρυσό, οικονομικό, όμορφο, σβέλτο αλλά μία οι τριγμοί, μία τα φρένα, έχει αρχίσει να μου τη δίνει...
Και εμενα μου τη δινει με τους τριγμους. Παρατηρησα, αφου κινηθηκα για καποια αποσταση με την πορτα του πορτ παγκαζ μισανοιχτη σε αθλιο απο λακουβες δρομο πως μειωθηκανε πολυ οι τριγμοι απο πισω που ακουγονταν. Εν ολοιγοις τριζει εκει που κλειδωνει το πορτ παγκαζ. Στην αντιπροσωπεια που το πηγα για σερβις μου βαλανε λιγο λαδι/γρασο δεν παρατηρησα και μειωθηκε πολυ αν δεν εξαντληθηκε τελειως δεν εχω παρατηρησει κατι. Βεβαια υπαρχουν και αλλα σημεια μπροστα και οροφη(εχω ηλιοροφη) που ακουγονται διαφορα σε ανωμαλο δρομο η με χαμηλες στροφες με φορτιο ~900-1100
Απλα οπως ειπες ειναι Kαλό, χρυσό, οικονομικό, όμορφο, σβέλτο και αυτα δεν αλλαζουν!!!
Yaris και Polo ξενερωτα και φαινεται η ηλικια τους. ειδικα στο πολο
Οι τριγμοί πίσω είναι αμελητέοι, δε με πολυαπασχολούν αυτοί. Οι τριγμοί στο ταμπλό είναι όμως ανυπόφοροι. Μόλις το πάω για τη πρώτη αλλαγή λαδιών, θα τους πω να το κοιτάξουν.
Κάτι άλλο, η ανάρτηση μήπως σας φαίνεται λιγάκι σκληρή; Ή μήπως έχω συνηθίσει από την υδροπνευματική της C5;
-
Εμένα με τα 17άρια μου φαίνεται ένα κλικ πιο σκληρή από την ανάρτηση του ibiza με 15άρια καθώς και του s80 με 17άρια.
-
ισως φαινεται σκληρη σε λακουβιτσες, ισως, αλλα σε στροφες με καλη ασφαλτο θα την προτιμουσα σκληροτερη. Το αμαξι αυτο σε προκαλει να το στριψεις παντως. Αναρωτιεμαι τι αισθηση να δινει το rs!
-
Τελικά το ρεζερβουάρ κασίμου πόσα λίτρα χωράει??
Το φούλαρα σήμερα με 46.49 λίτρα.... και συμφωνα με το trip computer έλεγε 43 l πως είχα καταναλώσει από το προηγούμενο γέμισμα.
Υπ'οψιν ότι πάντα φουλάρω στο ίδιο πρατήριο και μηδενίζω κάθε φορά. -
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Τελικά το ρεζερβουάρ κασίμου πόσα λίτρα χωράει??
Το φούλαρα σήμερα με 46.49 λίτρα.... και συμφωνα με το trip computer έλεγε 43 l πως είχα καταναλώσει από το προηγούμενο γέμισμα.
Υπ'οψιν ότι πάντα φουλάρω στο ίδιο πρατήριο και μηδενίζω κάθε φορά.Και σε εμένα την ίδια διαφορα είδα και πιστεύω οτι μας κλέβουν συστηματικά πλέον και ειδικά στην vpower με την προσφορά
-
Με 45 λιτρα ντεποζιτο φουλαρε με 46.49?
-
εταιρικό πρατήριο;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Με 45 λιτρα ντεποζιτο φουλαρε με 46.49?Λιγικο ειναι αν βαλεις μεσα και τα 3-4 λιτρα του λαιμου.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αν είχε αδειάσει εντελώς θα ήθελε και εξαέρωση. Οπότε κάτι θα είχε μέσα.
-
Μπορει να ειχε 1-2 λιτρα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Πάντως αν δεν κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα κάποιος, θα πρότεινα να μην το φουλάρει. Μου έχουν πει πως επειδή έχουν ένα ποσοστό βιοντίζελ μέσα, όταν κάθεται αναπτύσσει μύκητες και δεν είναι καλό. Εμπειρικά φροντίζω το πετρέλαιο που βάζω να καταναλώνεται αν είναι δυνατόν μέσα σε μία-μίαμιση βδομάδα. Και αν χρειαστεί κανένα ταξιδάκι τότε γέμισμα.
-
Εισαστε σίγουροι ότι δεν σας χυνόταν κάτω;
-
Το πρατήριο εταιρικό της shell,v power diesel και δεν ήταν σε προσφορά.
Δεν χυνόταν τίποτα έξω ήμουν πάνω από την μάνικα!
Στο συγκεκριμένο δν βάζω πρώτη φορά και μέχρι τώρα κάνω φουλαρίσματα μόνο από εκεί...
Τις προηγούμενες φορές μου έβαζε ότι έλεγε και ο υπολογιστής ταξιδίου..άντε μια απόκλιση του μισού λίτρου.Και με την μάνικα να σκάει και τρεις φορές!
Γι'αυτό ρωτάω...Πώς γίνεται αυτό;;
Κοιτάζω στο spritmonitor.de και βλέπω πολλούς που έχουν κάνει γεμισματα με πάνω από 45 λίτρα και κάποιοι μέχρι και 50λίτρα... -
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Το πρατήριο εταιρικό της shell,v power diesel και δεν ήταν σε προσφορά.
Δεν χυνόταν τίποτα έξω ήμουν πάνω από την μάνικα!
Στο συγκεκριμένο δν βάζω πρώτη φορά και μέχρι τώρα κάνω φουλαρίσματα μόνο από εκεί...
Τις προηγούμενες φορές μου έβαζε ότι έλεγε και ο υπολογιστής ταξιδίου..άντε μια απόκλιση του μισού λίτρου.Και με την μάνικα να σκάει και τρεις φορές!
Γι'αυτό ρωτάω...Πώς γίνεται αυτό;;
Κοιτάζω στο spritmonitor.de και βλέπω πολλούς που έχουν κάνει γεμισματα με πάνω από 45 λίτρα και κάποιοι μέχρι και 50λίτρα...Εχω ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι αν πηρα απάντηση:εχει κλασσική τάπα ή το καινούργιο σύστημα χωρίς τάπα;
Στο σύστημα χωρίς τάπα δεν μπορείς να γεμίσεις μέχρι πάνω,αρχίζει και τρέχει το καύσιμο απο κάποιο σύστημα υπερχείλισης .
Για αυτό έγραψα αν μήπως χυνόταν απο έξω.
Renault Clio IV