-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την ειρωνεία αγαπητοί παντογνώστες!!- απειρο
εχει πεσει πολλη γνωση εδω μεσα
(και ειρωνεια)
- απειρο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έτσι έτσι τσακωθείτε λίγο γιατι το ίδιο αμάξι με διαφορετικούς οδηγούς σε πιθανοτατα διαφορετικές συνθήκες κίνησης έχει ένα λίτρο διαφορά στη μέση κατανάλωση τουΕίναι και αυτά τα ατίθασα 90 άλογα που θέλουν εξημέρωση ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την ειρωνεία αγαπητοί παντογνώστες!!Αμα λες για γρέζια σε σύγχρονη μηχανή................
-
Σε θεματα καταναλωσης συμφωνω με τον αντωνη.
4.7~4.9 εντος αθηνας χωρις να μπλεκω σε πολυ μποτιλιαρισμα. τωρα με το ac το 4.7 ειναι παρελθον και το 4.9στανταρ.
Δεν εχω κατασταλαξει εαν το eco mode προσφερει οντως οικονομια.
Το εχω παντα ενεργοποιημενο παντως. καποιες φορες το κλεινω πειραματικα για να δω εαν αποκρινεται πιο δυναμικα στο γκαζι αλλα δεν μπορω να πω πως τραβαει καλυτερα. Μπορει να ειναι το placebo effect και μονο που πιστευω πως ενα τσικ ειναι πιο γρηγορο.Αν και εχω την εντυπωση για καποιο λογο πως αν ειναι ενεργο το eco mode και πατησει κανεις το γκαζι μετα το σκαλοπατακι που κανει προς το τελος της διαδρομης του αυτοματα απενεργοποιηται για οσο ειναι πατημενο το γκαζι φουλ. Βεβαια δεν το βλεπω να σβηνει η ενδειξη απο το καντραν.
Λοιπον τι εμπειριες εχετε με το eco mode εσεις?
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Σε θεματα καταναλωσης συμφωνω με τον αντωνη.4.7~4.9 εντος αθηνας χωρις να μπλεκω σε πολυ μποτιλιαρισμα. τωρα με το ac το 4.7 ειναι παρελθον και το 4.9στανταρ.
Το εχω παντα ενεργοποιημενο παντως. καποιες φορες το κλεινω πειραματικα για να δω εαν αποκρινεται πιο δυναμικα στο γκαζι αλλα δεν μπορω να πω πως τραβαει καλυτερα. Μπορει να ειναι το placebo effect και μονο που πιστευω πως ενα τσικ ειναι πιο γρηγορο.Αν και εχω την εντυπωση για καποιο λογο πως αν ειναι ενεργο το eco mode και πατησει κανεις το γκαζι μετα το σκαλοπατακι που κανει προς το τελος της διαδρομης του αυτοματα απενεργοποιηται για οσο ειναι πατημενο το γκαζι φουλ. Βεβαια δεν το βλεπω να σβηνει η ενδειξη απο το καντραν.
Δεν ξερω απο θεμα καταναλωσης τι λεει αλλα απο θεμα αποκρισης γκαζιου αισθανομαι διαφορα
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Σε θεματα καταναλωσης συμφωνω με τον αντωνη.
4.7~4.9 εντος αθηνας χωρις να μπλεκω σε πολυ μποτιλιαρισμα. τωρα με το ac το 4.7 ειναι παρελθον και το 4.9στανταρ.
Δεν ξερω απο θεμα καταναλωσης τι λεει αλλα απο θεμα αποκρισης γκαζιου αισθανομαι διαφορα
Το ίδιο και εγώ. Ειδικά με το a/c
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Ναι! Αλλά δεν ξέρω μήπως αλλάξω λάδια πιο νωρίς (1500 χλμ) μόνο και μόνο για να φύγουν τα γρέζια κλπ!Μάλλον εννοείς ότι θα χρειαζόταν μια 6η! Εγώ έχω το αυτόματο που είναι 6τάχυτο οπότε είμαι κομπλέ!!!
Για το διακόπτη θα σε γελάσω γιατί δεν το χω οδηγήσει ακόμα βράδυ!!!
Το αυτόματο τί κατανάλωση έχει?
-
Προς το παρόν έχω μόνο 45 χλμ οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικό το νούμερο της κατανάλωσης. Δεν λέω νούμερο γιατί κάτι φωτεινοί παντογνώστες σαν τον BILL33 και τον REALZEUS θα μας φάνε ζωντανούς!
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Προς το παρόν έχω μόνο 45 χλμ οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικό το νούμερο της κατανάλωσης. Δεν λέω νούμερο γιατί κάτι φωτεινοί παντογνώστες σαν τον BILL33 και τον REALZEUS θα μας φάνε ζωντανούς!:whatever
-
Πολλα γρεζια στον εγκεφαλο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Δεν το συνεχίζω, γιατί θα πέσουν καμπάνες από τη διαχείριση...
-
Εχει κανει κανεις update το Media Nav? Εχω κολλησει στην αρχη. Εχω βαλει usb 16gb αδειο FAT 32 και παταω update και μ βγαινει ενα παραθυρο που λεει ενημερωση. Κ περιμενω ωρα αλλα δεν αλλαζει κατι....
Κανω κατι λαθος? Ποση ωρα διαρκει αυτη η πρωτη διαδικασια??? -
επισης υπαρχει πουθενα σε ηλεκτρονικη μορφη το service book για το 1,5 dci? Δεν μ εδωσαν απο την αντιπροσωπεια
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!Ενα νουμερο ειπα κ εγινε χαμος. Εγω οδηγουσα πολυ συντηρητικα οποτε εξηγειται η τοσο χαμηλη καταναλωση. Ολοι τα ιδια αμαξια εχουμε οποτε το ιδιο καινε αναλογα με τις συνθηκες.
Εμενα τελικα ενω ειχαμε πει για ΜΕΤΑ μου εβαλε MED συναγερμο. Την γνωριζει κανεις αυτη την μαρκα? Ξερει τι παιζει?
Θυμαμαι στο προηγουμενο αμαξι μου ειχαν πει το 1ο σερβις στα 1000χλμ!!!! Δεν ισχυει αυτο πλεον???
Μονο 5η εγγυηση εκανε δωρο η Renault? Την οδικη την αφησε στα 3 χρονια??? Θα πρεπει να εχουμε και εμεις ενα χαρτι που να λεει τα χρονια εγγυησης γιατι αν γινει κατι σε 4χρονια πχ μπορει να λενε διαφορα οποτε αν εχουμε το πιστοποιητικο εμεις εχουμε το κεφαλι μας πιο ησυχο.
Αν χρειαστουμε την οδικη ποιον αριθμο καλουμε?
Γιατί δεν ρωτάς την αντιπροσωπεία που τα γνωρίζουν πολύ καλύτερα;
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Εχει κανει κανεις update το Media Nav? Εχω κολλησει στην αρχη. Εχω βαλει usb 16gb αδειο FAT 32 και παταω update και μ βγαινει ενα παραθυρο που λεει ενημερωση. Κ περιμενω ωρα αλλα δεν αλλαζει κατι....
Κανω κατι λαθος? Ποση ωρα διαρκει αυτη η πρωτη διαδικασια???Εμένα πήρε 45 λεπτά περιπου. Πρώτα βάζεις το άδειο.γραφει κάτι πάνω στο USB το media nav. Μετά σε PC για download του update και μετά ξανά στο media nav
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!
Ενα νουμερο ειπα κ εγινε χαμος. Εγω οδηγουσα πολυ συντηρητικα οποτε εξηγειται η τοσο χαμηλη καταναλωση. Ολοι τα ιδια αμαξια εχουμε οποτε το ιδιο καινε αναλογα με τις συνθηκες.
Εμενα τελικα ενω ειχαμε πει για ΜΕΤΑ μου εβαλε MED συναγερμο. Την γνωριζει κανεις αυτη την μαρκα? Ξερει τι παιζει?
Θυμαμαι στο προηγουμενο αμαξι μου ειχαν πει το 1ο σερβις στα 1000χλμ!!!! Δεν ισχυει αυτο πλεον???
Μονο 5η εγγυηση εκανε δωρο η Renault? Την οδικη την αφησε στα 3 χρονια??? Θα πρεπει να εχουμε και εμεις ενα χαρτι που να λεει τα χρονια εγγυησης γιατι αν γινει κατι σε 4χρονια πχ μπορει να λενε διαφορα οποτε αν εχουμε το πιστοποιητικο εμεις εχουμε το κεφαλι μας πιο ησυχο.
Αν χρειαστουμε την οδικη ποιον αριθμο καλουμε?
Γιατί δεν ρωτάς την αντιπροσωπεία που τα γνωρίζουν πολύ καλύτερα;
Γιατι αν ειναι μουφα ο συναγερμος δεν θα μ τ πουν.
Οσο για την οδικη δεν γνωριζαν εκεινην την στιγμη -
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Κανω κατι λαθος? Ποση ωρα διαρκει αυτη η πρωτη διαδικασια???Εμένα πήρε 45 λεπτά περιπου. Πρώτα βάζεις το άδειο.γραφει κάτι πάνω στο USB το media nav. Μετά σε PC για download του update και μετά ξανά στο media nav
Εννοω ποση ωρα κανει να γραψει αυτο το κατι πανω στο USB το media Nav. Η πρωτη πρωτη διαδικασια δηλαδη!!! Σε τι διαμορφωση ηταν τ USB που βαλατε εσεις? Μηπως φταιει αυτο δεν ξερω.
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Εννοω ποση ωρα κανει να γραψει αυτο το κατι πανω στο USB το media Nav. Η πρωτη πρωτη διαδικασια δηλαδη!!! Σε τι διαμορφωση ηταν τ USB που βαλατε εσεις? Μηπως φταιει αυτο δεν ξερω.
H πρώτη πρωτη διαδικασία κρατάει 1 λεπτό το πολυ. Κανε format το USB σε fat32 και δοκίμασε πάλι. Διαφορετικά πάρε ενα 4gb stick
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
H πρώτη πρωτη διαδικασία κρατάει 1 λεπτό το πολυ. Κανε format το USB σε fat32 και δοκίμασε πάλι. Διαφορετικά πάρε ενα 4gb stick
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται και δεν το κανει σε εμενα. 16 gb ειναι. Για ποιοι λογο να παρω αλλο μικροτερο?
-
Πρέπει να πατήσεις πάνω στο 'Ενημέρωση' για να γράψει στο usb. Και γω την πάτησα και περίμενα σαν ηλίθιος πόση ώρα!
Renault Clio IV