-
Αν θεωρήσουμε ότι στα του προφυλακτήρα υπολογίζεις και το πλέγμα μπροστά από το ψυγείο και την εισαγωγή αέρα με τα λεντ+βάση προφυλακτήρα (μήπως σου έβαλαν και τίποτα φανάρια κλπ. στην τιμή? ) σκέψου ότι για το polo από Κarenta που τα φέρνει η τιμή ήταν 340 ευρώ (άβαφος ο προφυλακτήρας).Ό,τι βέπεις δηλαδή από μπροστά πλην των φανών.
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Θα το τεστάρω την επόμενη φορά με άλλο πρατήριο και θα δω... Το αναφέρω απλώς γιατί το εν λόγω πρατήριο είναι εταιρικό της Shell....
Και εγώ το εχω παρατηρήσει και μάλιστα σε εταιρικό shell . Μήπως βάζεις vpower στην προσφορά; Γιατί μάλλον την 'προσφορά'την πληρώνουμε παραπάνω.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι... Σήμερα πήγα και έβαλα που είχε προσφορά!Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.
Το τσεκάρα με την προσφορά και ενώ βάσει του trip έλεγε 37,5 στο πρώτο χτύπημα ήταν 39,22 λτ. Μια διαφορα περίπου 1,7 που ειναι 5-6λ στο λίτρο, όση και η διαφορα της τιμής απλού με vpower. Θα το ελεγξω ξανά πάντως μια φορά που έβαλα απλό είχα περισσότερα χλμ. Θα πρέπει να το δούμε και με άλλο πρατήριο εταιρεία
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρίχτο ντε μη τους κρατας σε αγωνία
1700
Για γράψε λεπτομερώς ποια κομμάτια γιατί μόνο ο προφυλακτήρας αποκλείεται να κάνει τόσο.
μια χαρά μπορεί, μου το είπαν σήμερα σε επίσημο της ρενό...
ότι έχει ο μπροστινός προφυλακτήρας, πιθανών και τα λεντάκια...στο πόλο πόσο έχει?
γενικά η ρενό μου δινει την αίσθηση ότι είναι μια κατηγορία μόνη της στις τιμές των ανταλλακτικών.
ακόμα και στα....στοκατζίδικα!!! -
Έφτασε επιτέλους τελωνείο και το δικό μου, πιθανότατα με το Neptune Thalassa (για τους λάτρεις του sea-spotting)!!
Οπότε σε κανά 2 βδομάδες παραλαμβάνω (αρκετά νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση για Ιούλιο)!!! -
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Έφτασε επιτέλους τελωνείο και το δικό μου, πιθανότατα με το Neptune Thalassa (για τους λάτρεις του sea-spotting)!!
Οπότε σε κανά 2 βδομάδες παραλαμβάνω (αρκετά νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση για Ιούλιο)!!!αυτά είναι! !!!!!!
Πόσο γαμάτες αναμονές είναι αυτές....
Μέχρι να παραλάβεις, είσαι σε μια υπερδιέγερση που την θυμάσαι φορ εβερ -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Ρίχτο ντε μη τους κρατας σε αγωνία
1700
Για γράψε λεπτομερώς ποια κομμάτια γιατί μόνο ο προφυλακτήρας αποκλείεται να κάνει τόσο.
μια χαρά μπορεί, μου το είπαν σήμερα σε επίσημο της ρενό...
ότι έχει ο μπροστινός προφυλακτήρας, πιθανών και τα λεντάκια...στο πόλο πόσο έχει?
γενικά η ρενό μου δινει την αίσθηση ότι είναι μια κατηγορία μόνη της στις τιμές των ανταλλακτικών.
ακόμα και στα....στοκατζίδικα!!!Τελείως αψυχολόγητη τιμολόγηση
Ψιλό ακριβά σέρβις, πανάκριβα ανταλλακτικά ...
-
Δηλάδη πόσο πληρώνεις ας πούμε για λάδια και service στο Twingo?
-
Καλησπερα σε ολους!!!Ειμαι και εγω κατοχος ενος clio 4 dci και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος!Με αφορμη καποια παραπανω σχολια μπηκα στην διαδικασια να δημιουργησω λογαριασμο στο φορουμ!Για το θεμα των αντλιων μην ανησυχει κανεις ουτε να πιστευει οτι τον κλεβει ο βενζινας.Σκεφτειτε απλα οτι το αυτοκινητο μετραει ποσα λιτρα καιει συνολικα ενω η αντλια μετραει ποσα λιτρα ριχνει στο ρεζερβουαρ!Το καυσιμο που βρισκεται στις σωληνωσεις ειναι η διαφορα που προκυπτει στο τριπ και στην αντλια!!!Οσο αφορα τον μπροστα προφυλακτηρα αποκλειεται να κοστιζει χοντρικα οσο και ενας AMG απο την σειρα C!Τελος για το σερβις οι τιμες της Renault ειναι απο τις καλυτερες αυτη τη στιγμη(για πρωτο service στο clio ζητανε 80 ευρο,την ιδια στιγμη που η fiat ζηταει 180 για το Punto και το 500ακι και με χειροτερα λαδια).
-
Θες να πεις οτι καθε φορά που βάζουμε καύσιμο, πληρώνουμε και την ποσότητα που έχει μείνει στον σωλήνα της αντλίας?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Θες να πεις οτι καθε φορά που βάζουμε καύσιμο, πληρώνουμε και την ποσότητα που έχει μείνει στον σωλήνα της αντλίας?Σοβαρολογείς τώρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θες να πεις οτι καθε φορά που βάζουμε καύσιμο, πληρώνουμε και την ποσότητα που έχει μείνει στον σωλήνα της αντλίας?
Σοβαρολογείς τώρα;
Και εγώ προσπαθώ να καταλάβω ποια ειναι η διάφορα. Αν μένει στον σωλήνα τότε θα παίρναμε του προηγούμενου και το δικό μας ο επόμενος και θα ηταν μια η άλλη. Αν ειναι οι σωληνωσεις απο το ρεζερβουάρ μέχρι τον κινητήρα αποκλείεται να ειναι σχεδόν 2 λίτρα και πάλι θα έπρεπε αυτό που βάζουμε να ειναι λιγότερο απο αυτό που λέει το trip. Εξήγησε μας να το καταλάβουμε.
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Σοβαρολογείς τώρα;
Και εγώ προσπαθώ να καταλάβω ποια ειναι η διάφορα. Αν μένει στον σωλήνα τότε θα παίρναμε του προηγούμενου και το δικό μας ο επόμενος και θα ηταν μια η άλλη. Αν ειναι οι σωληνωσεις απο το ρεζερβουάρ μέχρι τον κινητήρα αποκλείεται να ειναι σχεδόν 2 λίτρα και πάλι θα έπρεπε αυτό που βάζουμε να ειναι λιγότερο απο αυτό που λέει το trip. Εξήγησε μας να το καταλάβουμε.
Μα φυσικά και έτσι γίνεται.Η γραμμή απο την δεξαμενή μέχρι το ακροσωλήνιο δεν αδειάζει οπότε όπου και να είναι ο μετρητής μετράει το ίδιο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σοβαρολογείς τώρα;
Μα φυσικά και έτσι γίνεται.Η γραμμή απο την δεξαμενή μέχρι το ακροσωλήνιο δεν αδειάζει οπότε όπου και να είναι ο μετρητής μετράει το ίδιο.
Άρα μας κλέβουν....
-
Σοβαρολογείς τώρα;
Άρα μας κλέβουν....
Πως σε κλέβει;
-
Φυσικα και δεν εννοω την αντλια του πρατηριου αλλα τις σωληνωσεις του αυτοκινητου.το καυσιμο δεν παει μαγικα στο θαλαμο καυσης!κανεις δεν σας κλεβει απλα αλλο πραγμα μετραει η αντλια και αλλο το τριπ κοντρολ!
-
Ο χρήστης agcl4 έγραψε:
Φυσικα και δεν εννοω την αντλια του πρατηριου αλλα τις σωληνωσεις του αυτοκινητου.το καυσιμο δεν παει μαγικα στο θαλαμο καυσης!κανεις δεν σας κλεβει απλα αλλο πραγμα μετραει η αντλια και αλλο το τριπ κοντρολ!Το trip μετράει τι εχει κάψει. Επομένως όταν από γέμισμα σε γέμισμα το trip λέει 37,5 και στην αντλία του πρατηρίου 39,2 το 1,7 που παίρνει παραπάνω που ειναι; Στις σωληνώσεις από τι ρεζερβουάρ μέχρι την αντλία και τον κινητήρα; Αφού εκεί υπάρχει πετρέλαιο από πριν. Αν το trip έδειχνε περισσότερο θα το καταλάβαινα. Στο λιγότερο δεν βγαίνει ...
-
Φυσικα και δεν εννοω την αντλια του πρατηριου αλλα τις σωληνωσεις του αυτοκινητου.το καυσιμο δεν παει μαγικα στο θαλαμο καυσης!κανεις δεν σας κλεβει απλα αλλο πραγμα μετραει η αντλια και αλλο το τριπ κοντρολ!
Το trip μετράει τι εχει κάψει. Επομένως όταν από γέμισμα σε γέμισμα το trip λέει 37,5 και στην αντλία του πρατηρίου 39,2 το 1,7 που παίρνει παραπάνω που ειναι; Στις σωληνώσεις από τι ρεζερβουάρ μέχρι την αντλία και τον κινητήρα; Αφού εκεί υπάρχει πετρέλαιο από πριν. Αν το trip έδειχνε περισσότερο θα το καταλάβαινα. Στο λιγότερο δεν βγαίνει ...
Kαι κάθε φορά γεμίζεις απολύτως το ίδιο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το trip μετράει τι εχει κάψει. Επομένως όταν από γέμισμα σε γέμισμα το trip λέει 37,5 και στην αντλία του πρατηρίου 39,2 το 1,7 που παίρνει παραπάνω που ειναι; Στις σωληνώσεις από τι ρεζερβουάρ μέχρι την αντλία και τον κινητήρα; Αφού εκεί υπάρχει πετρέλαιο από πριν. Αν το trip έδειχνε περισσότερο θα το καταλάβαινα. Στο λιγότερο δεν βγαίνει ...
Kαι κάθε φορά γεμίζεις απολύτως το ίδιο;
Όχι. Βάζω,μηδενίζω και στο επόμενο φουλάρισμα διαρω λίτρα που έβαλα με χλμ. Αν πάρω τα lt που λέει το τριπ βγαίνει κατανάλωση ότι λέει το τριπ. Τα lt της αντλιας ειναι πάντα περισσότερα από τα lt του trip
-
Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Το αυτοκίνητο δεν μετράει από σωληνώσεις κλπ αλλά αυτά που ψεκάζουν τα μπεκ του πολλαπλού ή του άμεσου ψεκασμού στους θαλάμους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Το αυτοκίνητο δεν μετράει από σωληνώσεις κλπ αλλά αυτά που ψεκάζουν τα μπεκ του πολλαπλού ή του άμεσου ψεκασμού στους θαλάμους.Συμφωνώ. Η ένδειξη που λέει fuel used ειναι τι ακριβώς εχει ψεκάσει και θεωρώ γνωρίζοντας και την τεχνολογία ότι ειναι απόλυτα ακριβής. Άρα το να μετράμε ποσά λτ βάλαμε και ποσά χλμ διανύσαμε δεν ειναι σωστό;
Η διαφορα πως προκύπτει;Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault Clio IV