-
Σίγουρα πάνω από 300 η μια ζάντα. Κι αν ήταν η 17άρα θα πήγαινε κι ακόμη παραπάνω.
Δε βρίσκω πάντως κανένα νόημα αλλαγής. Το πιο καθημερινό πράμα είναι γρατσουνιά σε ζάντα από πεζοδρόμιο, ειδικά Αθήνα.
Πάντα οι τιμές πρόσθετου εξοπλισμού κατά τη παραγγελία είναι χαμηλότερες από το να το τοποθετήσεις μετά. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Σίγουρα πάνω από 300 η μια ζάντα. Κι αν ήταν η 17άρα θα πήγαινε κι ακόμη παραπάνω.
Δε βρίσκω πάντως κανένα νόημα αλλαγής. Το πιο καθημερινό πράμα είναι γρατσουνιά σε ζάντα από πεζοδρόμιο, ειδικά Αθήνα.
Πάντα οι τιμές πρόσθετου εξοπλισμού κατά τη παραγγελία είναι χαμηλότερες από το να το τοποθετήσεις μετά.Εννοείται ότι δεν την αλλάζω και όπως λες στην Αθήνα ειναι θέμα χρόνου να γίνει. Ήταν η 3ή φορά που ακούμπησα σε γωνία πεζοδρομίου σε πολυ στενή στροφή οπότε και η τυχερή......
Θα δω πάντως μήπως μπορεί να επιδιορθωθεί αν και ειναι το αλουμίνιο με οριζόντιες γραμμωσεις το οποίο μάλλον δύσκολα θα το πετύχει κάποιος
Thanks πάντως για τις απαντήσειςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Πάντα οι τιμές πρόσθετου εξοπλισμού κατά τη παραγγελία είναι χαμηλότερες από το να το τοποθετήσεις μετά.Εννοείται ότι δεν την αλλάζω και όπως λες στην Αθήνα ειναι θέμα χρόνου να γίνει. Ήταν η 3ή φορά που ακούμπησα σε γωνία πεζοδρομίου σε πολυ στενή στροφή οπότε και η τυχερή......
Θα δω πάντως μήπως μπορεί να επιδιορθωθεί αν και ειναι το αλουμίνιο με οριζόντιες γραμμωσεις το οποίο μάλλον δύσκολα θα το πετύχει κάποιος
Thanks πάντως για τις απαντήσειςSent from my iPhone using Tapatalk
Για να αποφύγεις στο μέλλον τέτοια περιστατικά, κέρωσέ τις ή βάλε κάποιο καλό sealant για στοιχείωδη προστασία. Αλλά μη περιμένεις να κάνουν και πολλά σε 'καλό' χτύπημα...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Firestarter26 αστη οπως ειναι
ετσι κι αλλιως δεν φαινεται καν
ασε που ειναι πιθανο να την ξαναχτυπησεις καπουΜάλλον δεν θα κάνω κάτι. Ξέρει κανείς πόσο εχει καινουρια; Από περιέργεια θα ρωτήσω στην renault
σιγουρα πανω απο 200€
με ποιο πιθανο κανα 300αριΠολλα δεν ειναι για μια ζάντα? Εδώ είχε 400 € σαν extra το πακέτο που εβαλα και είχε τις ζάντες, δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο λεβιέ και φιμέ πίσω παράθυρα και πορτ παγκαζ. Και λες να έχει 200 η μια ζάντα! Βέβαια δεν αποκλείεται γιατί ειναι after market. Εγώ θα έλεγα το πολύ 100€.
Ναι γιατί όταν βάζεις ένα πακέτο αφαιρείται η αξία αυτών που αλλάζεις.
-
Έχετε δίκιο! Με τιμή βενζίνης στα 1.65 κ πετρελαίου στα 1.35 για 12.500 χιλιόμετρα (δεν υπολογίζω τέλη κυκλοφορίας, θα αυξηθούν για όλα!) έχουν διαφορά ετήσιας κατανάλωσης περίπου 600 ευρώ! Έχουν περίπου 2.000 ευρώ διαφορά τιμής, οπότε 3μιση χρόνια για απόσβεση περίπου... Νορμάλ.... Θέλει σκέψη ακόμα!!! Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης ant123v έγραψε:
Έχετε δίκιο! Με τιμή βενζίνης στα 1.65 κ πετρελαίου στα 1.35 για 12.500 χιλιόμετρα (δεν υπολογίζω τέλη κυκλοφορίας, θα αυξηθούν για όλα!) έχουν διαφορά ετήσιας κατανάλωσης περίπου 600 ευρώ! Έχουν περίπου 2.000 ευρώ διαφορά τιμής, οπότε 3μιση χρόνια για απόσβεση περίπου... Νορμάλ.... Θέλει σκέψη ακόμα!!! Ευχαριστώ!έτσι όπως και εσυ ο ίδιος το θέτεις, δεν θέλει σκέψη.
και btw η τιμη του πετρελαίου είναι ακομα χαμηλότερη. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Έχετε δίκιο! Με τιμή βενζίνης στα 1.65 κ πετρελαίου στα 1.35 για 12.500 χιλιόμετρα (δεν υπολογίζω τέλη κυκλοφορίας, θα αυξηθούν για όλα!) έχουν διαφορά ετήσιας κατανάλωσης περίπου 600 ευρώ! Έχουν περίπου 2.000 ευρώ διαφορά τιμής, οπότε 3μιση χρόνια για απόσβεση περίπου... Νορμάλ.... Θέλει σκέψη ακόμα!!! Ευχαριστώ!
έτσι όπως και εσυ ο ίδιος το θέτεις, δεν θέλει σκέψη.
και btw η τιμη του πετρελαίου είναι ακομα χαμηλότερη.Μην το σκέφτεσαι. Diesel με κλειστά ματια! Αν κινείσαι ειδικά Αθήνα δεν υπάρχει λόγος να πας σε βενζίνη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Χθές εκεί που έπινα τη καφεδιά μου έπεσε στα χέρια μου ένα τεύχος του autocar, δεν κοίταξα ημερομηνία ίσως να ήταν και το τελευταίο. Το θέμα είναι πως είχε τεστ to clio 1.5 dci νομίζω με το yaris. Ρε παιδιά οτι να ναι μετράνε τα περιοδικά? 0-100 σε 10,7 το έδινε το κλιο, τη στιγμή που όλοι το δίνουν σχεδόν 12. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Εδινε 80-110 με 3η σε 5,8 και 4η σε 6,4 τη στιγμή που οι άλλοι λένε πως η 4η είναι πιο δυνατή σε εκείνη τη μέτρηση. Τελικά τι παίζει? Μήπως μετράνε με ένα άτομο μέσα ή πάνε σε δρόμο με κατηφόρα?
-
Οι άτυχοι κάτοχοι του νέου κλιο ας προσέχουν λίγο παραπάνω τον μπροστά προφυλακτήρα τους...
αν μάθουν πόσο έχει θα το κλειδώσουν στο γκαράζ
-
Ρίχτο ντε μη τους κρατας σε αγωνία
-
Έχει τεστάρει κάνεις την ακρίβεια του trip που γράφει πόσα λίτρα κατανάλωσε; Πριν από λίγο γέμισα και ενώ έγραφε 24,8 λ πήρε 27,8.... (και τις δύο φορές στο πρώτο σκάσιμο το σταμάτησε) Αυτό δεν μετράει με ακρίβεια... ή ο βενζινάς μου τσιμπάει λίγο το κωλαράκι...
-
Μάλλον σε κλέβει. Στα Ρενάκια γενικά δεν χάνει πάνω απο 0.1 λιτρα και εχει τεσταριστει επανειλημένα σε πολλα.
-
Θα το τεστάρω την επόμενη φορά με άλλο πρατήριο και θα δω... Το αναφέρω απλώς γιατί το εν λόγω πρατήριο είναι εταιρικό της Shell....
-
Με το Clio 3 πάντως όταν το είχα πρωτοπάρει, έκανα πλάκα στο βενζινά. Έκανα την πράξη με τα λίτρα που είχε κάψει από γεμάτο επί την τιμή της βενζίνης και του έλεγα π.χ. θα γεμίσει με 43,4€. Με κοίταζε σα χαζός. Μόλις πήγαινε 43,3 ακουγότανε το τακ....
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Θα το τεστάρω την επόμενη φορά με άλλο πρατήριο και θα δω... Το αναφέρω απλώς γιατί το εν λόγω πρατήριο είναι εταιρικό της Shell....Και εγώ το εχω παρατηρήσει και μάλιστα σε εταιρικό shell . Μήπως βάζεις vpower στην προσφορά; Γιατί μάλλον την 'προσφορά'την πληρώνουμε παραπάνω.....
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρίχτο ντε μη τους κρατας σε αγωνία1700
-
Θα το τεστάρω την επόμενη φορά με άλλο πρατήριο και θα δω... Το αναφέρω απλώς γιατί το εν λόγω πρατήριο είναι εταιρικό της Shell....
Και εγώ το εχω παρατηρήσει και μάλιστα σε εταιρικό shell . Μήπως βάζεις vpower στην προσφορά; Γιατί μάλλον την 'προσφορά'την πληρώνουμε παραπάνω.....
Ναι... Σήμερα πήγα και έβαλα που είχε προσφορά!Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Και εγώ το εχω παρατηρήσει και μάλιστα σε εταιρικό shell . Μήπως βάζεις vpower στην προσφορά; Γιατί μάλλον την 'προσφορά'την πληρώνουμε παραπάνω.....
Ναι... Σήμερα πήγα και έβαλα που είχε προσφορά!Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.
Και εγώ θα πάω το απόγευμα και θα δω.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1700
Για γράψε λεπτομερώς ποια κομμάτια γιατί μόνο ο προφυλακτήρας αποκλείεται να κάνει τόσο.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
1700
Για γράψε λεπτομερώς ποια κομμάτια γιατί μόνο ο προφυλακτήρας αποκλείεται να κάνει τόσο.
μια χαρά μπορεί, μου το είπαν σήμερα σε επίσημο της ρενό...
ότι έχει ο μπροστινός προφυλακτήρας, πιθανών και τα λεντάκια...στο πόλο πόσο έχει?
Renault Clio IV