-
Θυμίζει και λίγο Porsche 917 .
Πέρα από τους αστεϊσμούς όλα αυτά είναι βλακείες, μου θυμίζει την δήλωση της Fiat πως τα φώτα του Grande Punto 'θυμίζουν' Maserati 4200GT μπούρδα την οποία οι διάφοροι δημοσιογράφοι (και οι ακόλουθοι των) αντί να βάλουν τα γέλια φρόντισαν να το αναπαράγουν στο ακέραιο.
Ακόμα και αν το Clio IV θυμίζει περισσότερο λαχανοντολμά παρά Jaguar XJ220 αν η εταιρία δηλώσει πως οι πετούγιες του 'θυμίζουν' McLaren MP4-11C τότε όλοι οι 'δημοσιογράφοι' (et al) θα το αναπαράγουν εσαεί.
Αμήν.
ΥΓ. Σε βρίσκω πολύ τραχύ στον σχολιασμό που κάνεις στα ποστ μου
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Νομίζω πρέπει παράλληλα με την Aston Martin V8 Vantage να μελέτησε ένα εκλαιράκι από το γωνιακό φούρνο (είναι λίγο πιο πέρα από την τοπική Renault Αγγλίας), ένα φρεσκοκομμένο λάχανο, μία συσκευασία Dixan και 10 ακριβά ζευγάρια ριγέ κάλτσες.
...
Συμφωνώ με τον ΙΚΕ.
Και σε μένα γελοίο ακούγεται η μελέτη Aston Martin V8 Vantage για το Clio. Θα προσέθετα και τυρί καλαθάκι Λήμνου από τοπικό παντοπωλείο που πήραν το καλοκαίρι γυρνώντας από τις διακοπές τους, για να πετύχουν το σχέδιο και την υφή των καθισμάτων. -
δεν τα λέω εγώ τα ξένα site αναφέρονται.
-
δεν τα λέω εγώ τα ξένα site αναφέρονται.Ναι. Δεν εννοώ ότι τα λές εσύ.
Το εγγλέζικο Autocar τα γραφει! -
Ούτε όσα γράφω στα ποστ μου τα λέω εγώ. Είναι αντιγραφή από τα απομνημονεύματα του ΚΘΟΥΛΟΥ.
-
αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου να το λύσουμε μέσω πμ.δεν χρειάζεται να γεμίζουμε άσκοπα της σελίδες.
-
Δεν έχω μάνα μου κανενα πρόβλημα.
-
Αυτου του ΚΘΟΥΛΟΥ; http://frikipaideia.wikia.com/wiki/�% ... E%BF%CF%85 χαχαχα
-
:offtopicviii: αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου να το λύσουμε μέσω πμ.δεν χρειάζεται να γεμίζουμε άσκοπα της σελίδες.ουτε να το σκεφτεις...
-
-
ΟMG! Φώτα vw?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΟMG! Φώτα vw?Κι εγώ αυτό βλέπω κι αγριεύω
Αν και δεν νομίζω να βγει έτσι.Είναι σαν να πήρνα και να έβαλαν τα φώτα του Polo.Μάλλον λάθος στο photoshop παίζει -
Το παραπάνω αίσχος είναι μάλλον πως ένα Polo μπορεί να γίνει Clio και όχι πως μπορεί να είναι το επόμενο Clio!
-
Βασικά μάλλον έτσι θα είναι (αφήνω ένα ερωτηματικό για τα φώτα μπροστά) δηλαδή ένα μικρό τύπου Yaris,Mazda 2 (μην ξεχνάμε ποιον έχει αρχισχεδιαστή η Renault και από που ήρθε αυτός) και κάτι μου λέει ότα θα γελάσουμε πολύ(με την κακή έννοια)
-
Κοίτα, η mazda έχει δώσει εξαιρετικές σχεδιάσεις πρόσφατα. Το RX-8, σειρά 6 κτλ. Πρέπει όλα αυτά να ήταν έργα υπό την επίβλεψη του Acker. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως οι σχεδιαστικές γραμμές του megane φαίνεται να έχουν συνέχεια από το mazda 3. Αν προσέξει κανείς το megane είναι σαν τον μεγάλο αδελφό του 3. Είχε πάει ο Acker ήδη στη Renault όταν βγήκε το concept του megane;
Πάντως αυτά που τον άκουσα να λέει για την επιθυμία, την εξερεύνηση και την οικογένεια δεν μου έκατσαν καλά, αν και τα Dezir, Captur και R-Space είναι πολύ ενδιαφέροντα σχεδιαστικά. Το Dezir πάντως δείχνει τους εξωτερικούς δεσμούς με το RX-8.
Οι νέες μάσκες δείχνουν πιο συμπαγείς από αυτές του megane, αν και σε γενικές γραμμές δεν μου κάθονται και τόσο καλά. Ας ελπίσουμε να είναι απλά photoshop και όχι πραγματικές διαρροές. -
Το Megane νομίζω είχε τελειώσει.Άντε να υπήρξαν μικροτροποποιήσεις στο σχέδιο
Είναι τα πρώτα αυτοκίνητα που βάζει το χεράκι του πάντως εξ αρχής του σχεδίου.Τώρα για το Dezir δεν πολυ συμφωνώ για την σχεδιατική συγγένεια με το RX8 πράγμα που δεν μπορείς να πεις για Zoe και 2.
Τέλος πάντων είδωμεν(το Espace πάντως που έχουν δώσει ως σχέδιο τα σπάει ) -
-
Μου θυμίζει πάρα πολύ το τωρινό Μάζντα-2, αν θεωρούμε ότι το τελικό σχέδιο θα είνα περίπου αυτό. Όχι ότι δεν μου αρέσει το Μαζντάκι, αντιθέτως μάλιστα, αλλά και πάλι τέτοια ομοιότητα;
-
Πρώτη επίσημη φωτογραφία:
-
Renault Clio IV