-
Μια μλκια και μισή; Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό αλλα με τίποτα δεν είναι απαραίτητο σε μικρά αυτοκίνητα με 90-100 ίππους.
-
Προσωπικά αν έχεις ένα σετ απ της προκοπής το θεωρώ απιστευτα άχρηστο + στα δυνατά που χω δει δεν καταφέρνει να ελεγξει αποτελεσματικά το μπροστινό ούτε κάνει τη δουλειά που υποσχεται
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Μια μλκια και μισή; Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό αλλα με τίποτα δεν είναι απαραίτητο σε μικρά αυτοκίνητα με 90-100 ίππους.Και τα αυτοκινητα με 90 αλογα πιανουν τα 150 χλμ και φευγουν με τα χιλιομετρα αυτα στις στροφες.
Sent from my AMOI N828 using Tapatalk
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Μια μλκια και μισή; Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό αλλα με τίποτα δεν είναι απαραίτητο σε μικρά αυτοκίνητα με 90-100 ίππους.
Και τα αυτοκινητα με 90 αλογα πιανουν τα 150 χλμ και φευγουν με τα χιλιομετρα αυτα στις στροφες.
Και τι σχέση έχει αυτό με το ηλεκτρομπλοκέ;
-
Για το αντισπιν λεω.
-
Με 90 άλογα δεν σπινάρεις στα 150.
-
Ουτε με 270 αλογα στο στεγνο σπιναρεις. Αλλα μιλουσαμε για ηλεκτρομπλοκε.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Αυτό λέμε.
-
Σας παρακαλώ και τους δύο.Μιλάμε για την πιο έξυπνη και χρησιμη ανακάλυψη της αυτοκίνησης
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό λέμε.Μωρε εγω μαζι σου Ντινο. Αλλου τα λεω αλλα δεν βλεπω φως...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Παιδια καλημερα και απο εμενα , ειμαι καινουργιο μελος και προσφατα κατοχος ενος clio IV dci dynamic. Επειδη δεν μου εχουν δωσει ακομη ακομη το βιβλιο με το τι λαδια παιρνει το συγκεκριμενο μοντελο θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει κατι σχετικα γιατι θελω να τα αλλαξω πριν τα 30000 χλμ που λεει η αντιπροσωπεια. Στην γυρα που ρωτησα μου ειπαν για το ELF 05-30 solaris PDF αν θυμαμαι καλα, απλα αν αυτο ισχυει επιβεβαιώστε το μου παρακαλω, και δευτερο αν γνωριζετε κανενα μαγαζι που εχει καλυτερες τιμες στα λαδια απο αυτες που εχει η αντιπροσωπεια.
*(σαν καινουργιος δεν ξερω αν γραφω στην σωστη στηλη ,συγχωρεστε με αν κανω λαθος) -
Ναι σωστα... τα solaris 5 30 περνει!
Καλο ειναι να τα αλλαξεις πιο νωρις.... 10.000 σε μικτες συνθηκες ειναι καλα.... αν εισαι ολο ταξιδια τοτε στα15.000.
Τωρα για τιμη..... ειναι δυσκολα λαδια.... αληθεια, ρωτησες ποσο ζητανε? Εγω σε κατι τιμολογια ειδα πως μου τα χρεωσαν παλιοτερα στα 17+€ανα λιτρο.... με αυτο το σκεπτικο πηγα απο μια nissan και πηρα το ιδιο λαδι σε δικια της συσκευασια με 50.48€ τα 5λιτ.
Εγω τα αλλαζω στα 10.000 μαζι με φιλτρο παντα!
Αν δεν σου κανει κοπο ρωτα μια ποσο τα εχουν και γραψτω εδω για να δουμε που παιζει τωρα!Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Καλο ειναι να τα αλλαξεις πιο νωρις.... 10.000 σε μικτες συνθηκες ειναι καλα.... αν εισαι ολο ταξιδια τοτε στα15.000.
Τωρα για τιμη..... ειναι δυσκολα λαδια.... αληθεια, ρωτησες ποσο ζητανε? Εγω σε κατι τιμολογια ειδα πως μου τα χρεωσαν παλιοτερα στα 17+€ανα λιτρο.... με αυτο το σκεπτικο πηγα απο μια nissan και πηρα το ιδιο λαδι σε δικια της συσκευασια με 50.48€ τα 5λιτ.
Αν δεν σου κανει κοπο ρωτα μια ποσο τα εχουν και γραψτω εδω για να δουμε που παιζει τωρα!Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
Ευχαριστω για την πληροφορηση φιλε μου αλλα ψαχνοντας για ELF ειδα οτι βγαινουν 2 τυπων solaris 05-30 με κωδικους LSX και DPF, και ελεγα μην ξερατε ποιο ακριβως μπαινει γιατι ουτε στην αντιπροσωπεια μου λενε με σιγουρια και τα επισημα χαρτια δεν τα εχω προς το παρων.Τα 5 λιτρα παντως στην αντιπροσωπεια εχουν 80 ευρο περιπου και στο εμποριο 60
-
Εχω παραγγειλει και περιμενο μεσα Δεκεμβρίου το dynamic όμως μάλλον μετανιωσα που δεν εβαλα το υποβραχιονιο...Το εχει κανεις απο εσάς ; βολευει;
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Εχω παραγγειλει και περιμενο μεσα Δεκεμβρίου το dynamic όμως μάλλον μετανιωσα που δεν εβαλα το υποβραχιονιο...Το εχει κανεις απο εσάς ; βολευει;Αυτό είναι θέμα γούστου! Εμένα δεν μου αρέσει γενικά! Φίλος στο clio iv το έχει και το βρίσκει πολύ πρακτικό!
Νομίζω μπαίνει και εκ των υστέρων, αλλά με χρέωση ακριβότερη από τα 90 euro που είναι το αρχικής τοποθέτησης.
-
Όπως το είδα στην έκθεση,ψιλομουφα μου φάνηκε.Πιανει όλο σε ένα πλαστικό κυλινδρακι το οποίο μπαίνει και κουμπώνει στη θέση του οδηγού στο πλάι και,χωρίς ιδιαίτερη πίεση μπορεί να βγει.
-
Ο χρήστης klikk έγραψε:
Ευχαριστω για την πληροφορηση φιλε μου αλλα ψαχνοντας για ELF ειδα οτι βγαινουν 2 τυπων solaris 05-30 με κωδικους LSX και DPF, και ελεγα μην ξερατε ποιο ακριβως μπαινει γιατι ουτε στην αντιπροσωπεια μου λενε με σιγουρια και τα επισημα χαρτια δεν τα εχω προς το παρων.Τα 5 λιτρα παντως στην αντιπροσωπεια εχουν 80 ευρο περιπου και στο εμποριο 60
DPF παντα!!!!
Καλα χιλιομετρα!!!!
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Όπως το είδα στην έκθεση,ψιλομουφα μου φάνηκε.Πιανει όλο σε ένα πλαστικό κυλινδρακι το οποίο μπαίνει και κουμπώνει στη θέση του οδηγού στο πλάι και,χωρίς ιδιαίτερη πίεση μπορεί να βγει.Γουστάρω διαπίστωση
Δηλαδή δοκίμασες να το βγάλεις και σου έμεινε στα χέρια? -
Κάποιος το είχε ήδη βγαλει απο τη θέση του και το είχε αφήσει στο πάτωμα....Και οι @@ρες της αντιπροσωπείας δεν έκαναν τίποτα (απο αυτο και μόνο εγώ δεν περιμένω και πολλά απο το Θεοχαράκη) όταν τους το έδειξα...Γι'αυτο και είδα πως ακριβως κουμπώνει και είναι πολύ ψεύτικο.Αν μια φορά ξεχαστείς και στηριχτείς λίγο παραπάνω η είσαι εύσωμος το σπας πανεύκολα.
-
Στα περισσότερα αυτοκίνητα αυτού του είδους τα υποβραχιόνια με τον καιρό και με την χρήση τρίζουν ή κουνιούνται. Χρήσιμο αξεσουάρ αλλά τουλάχιστον να είναι φτηνό.
Renault Clio IV