-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
'Eγώ; Clio! ' Δεν έλεγε?Και συμπληρώνω αν θυμάμαι καλά.. 'Τι μένει στα μεγάλα'
-
Αλλη μία δοκιμή του DCi 90:
http://www.autoblog.gr/2013/09/24/test- ... io-dci-90/
-
Το εσωτερικό δε μου πολυαρέσει στο νέο.Το πρώτο clio είχε συγκριτικά με την εποχή του πολύ καλύτερο...
-
κ γω νομιζω πως στο προηγουμενο dynamic με το δερμα στο ταμπλω κ τις ραφες ισως ειχε ενα κλικ καλυτερη ποιοτητα απο το νεο. Απλως το καινουριο ειναι πολυ πιο φρεσκο κ νεανικο.
Υπομονη 4χρονακια να βγει το φεισλιφτ που παιζει να βγαινει με 6ταχυτο κιβωτιο στη diesel εκδοση κ δισκοφρενα πισω.
Αλλα μετα αξιζει να παρει κανεις το f/l? οταν 2~3 χρονια μετα θα αρχισει να κυκλοφορει το clio V?
ασε που θα βγει κ το νεο πολο σε δυο χρονακια περιπου...!
Παρτε κοσμε πραμα τωρα που μπορειτε με συνεση παντα
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
ασε που θα βγει κ το νεο πολο σε δυο χρονακια περιπου...!
Κ ελεγα γιατι δε μπορω να κοιμηθω το βραδυ...
-
Και αφου περιμενεις τα δυο χρονια που θα ερθει το πολο θα σκεφτεις οτι θα πρεπει να παρεις το facelifft και καπου εκει θ ανακαλυψεις οτι θα ερθει το clio V f/l και εν τω μεταξυ εκει που θα εισαι ετοιμος για το clio V f/l και η υπομονη σου θ αρχισει να εξαντλειτε θα δεις σε καποιο περιοδικο του μελλοντος οτι καταφθανει σε δυο χρονια το τοτε νεο πολο και παει λεγοντας. Εν τω μεταξυ το φιεστα τοτε θα εχει γινει γαματο και μπλεκει περισσοτερη την αποφαση αγορας αυτοκινητου
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ......Σήμερα το πρωί όπως πήγαινα για δουλειά και ενώ όλα ήταν ΟΚ, χαμηλή ταχύτητα και το καλοριφέρ στο χαμηλό, (το αυτοκίνητο έχει 400 χιλιόμετρα)μου μύρισε κάτι σαν να καμμένο, .. χωρίς καπνό πουθενά... ούτε ανέβασε θερμοκρασία... αλλά σίγουρα κάτι μου μύριζε... όταν άνοιξαμε την μηχανή δεν υπήρχε κάτι που να μπορούμε να δούμε... τι είνια πάλι αυτό... ;;;πήρα το συνεργείο μου είπαν να το πάει να το σηκώσουν... είνια δυνατόν καινούργιο αυτοκίνητο... θα τρελαθώ...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ......Σήμερα το πρωί όπως πήγαινα για δουλειά και ενώ όλα ήταν ΟΚ, χαμηλή ταχύτητα και το καλοριφέρ στο χαμηλό, (το αυτοκίνητο έχει 400 χιλιόμετρα)μου μύρισε κάτι σαν να καμμένο, .. χωρίς καπνό πουθενά... ούτε ανέβασε θερμοκρασία... αλλά σίγουρα κάτι μου μύριζε... όταν άνοιξαμε την μηχανή δεν υπήρχε κάτι που να μπορούμε να δούμε... τι είνια πάλι αυτό... ;;;πήρα το συνεργείο μου είπαν να το πάει να το σηκώσουν... είνια δυνατόν καινούργιο αυτοκίνητο... θα τρελαθώ...
-
Μήπως είναι κεριά στον κινητήρα. Σε πολλά αυτοκίνητα μυρίζει όταν είναι καινούριο, και φεύγει μετά από λίγο.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4
-
Λες;;;;
Πού ξέρω... μέχρι να το πάω ... περιμένω.. -
Κερια θα ειναι... Και στο QQ οταν το πηραμε, ειχαμε τετοια μυρωδια... Μια οταν το πρωτοπηραμε κι αλλη μια οταν το πρωτοανοιξα μεχρι τα 160.. Μαλλον τακτικη του Group!!
-
Σε πολλα αυτοκινητα συμβαινει λογω των κεριων. Τιποτα ανησυχητικο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Μήπως αφήνεις γενικά ή είχες αφήσει το πόδι αρκετά πάνω στο συμπλέκτη; Θα έλεγα εγώ ως μια ακόμη πιθανότητα...
-
Το πηγα και μου ειπαν οτι αν ηταν κατι το ανησυχητικο δε θα σταματαγε η μυρωδια και οτι μαλλον ειναι απο κερια.ελπιζω να μην ξαναγινει γιατι τρομαξα.
-
Κεριά, καμια πλαστικουρα στο μοτερ τώρα που ειναι καινουριο.
Συμβαίνουν αυτά.Αμα δειτε καπνους να ανυσηχήσετε -
παντως εμενα πριν κανα διμηνο μυριζε καμενο γιατι...απο κατω στην εξατμιση ειχε κολλησει μια σακουλα απο super market!
μιση ωρα εκανε ο μαστορας πανω στην ραμπα να την ξεκολησει. για πολυ ξυσιμο... -
Αυτό το look sport σε κίτρινο με τις μαύρες ζάντες και λεπτομέρειες... καταπληκτικό!!
Ποιο είναι το κόστος για να γίνει ένα dci Dynamic ακριβώς έτσι?http://suchen.mobile.de/auto-inserat/re ... res=EXPORT
-
60 euro παραπάνω για τις μαύρες ζάντες και το κόστος από τα αυτοκόλλητα που δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 150 euro.
Αρα περίπου 200 euro παραπάνω από ένα τυπικό Dynamic. Παζαρέψιμα και για δώρο. -
Άμα βάλεις πανοραμική οροφή θα τα έχει τα αυτοκόλλητα στην οροφή?
-
Δεν το γνωρίζω αν γίνεται αυτός ο συνδυασμός: πανοραμική και αυτοκόλλητα.
Ισως ούτε και οι αντιπρόσωποι να μη γνωρίζουν αν γίνεται ή όχι. Χαχα!
Renault Clio IV