-
Κρίμα που έπεσε σε γιωτάδες φλώρους και όχι σε κανα φορουμά να της πει ότι πάει σαν κηδεία!
-
-
οι κατοχοι του diesel μπορουν μηπως να δωσουν πραγματικες καταναλωσειε εντος πολης η και σε ταξιδι?
-
Στην πόλη πάνω κάτω 5 με 5,5 λιτρα. Στο ταξίδι ανάλογα πώς το πας. Σε γενικές γραμμές αν κρατάς σταθερή και λογική ταχύτητα παίζει γύρω στο 3,7 με 4. Πάντως μεικτή διαδρομή είναι περίπου 4,5 και νομίζω είναι πολύ καλά...Πιστεύω πως όσο στρώνει ο κινητήρας τόσο θα πέφτει η κατανάλωση.
-
Ακριβώς,συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο panagiotisgousis,μετά από 6.000 χλμ περίπου με το δικό μου εκεί παίζουν τα νούμερα παρότι κινούμαι κυρίως σε ανηφορικό επαρχιακό δίκτυο,σε ευθείες με νορμάλ οδήγηση η μέση κατανάλωση πάει χαλαρά γύρω στα 4λ/100χλμ και πιο χαμηλά,και όλα αυτά με το μοτέρ καινούριο και σφικτό με ότι αυτό συνεπάγεται,σίγουρα όσο περνάνε τα χιλιόμετρα τόσο θα πέφτει η κατανάλωση....
-
μμμ πολυ καλα!
-
Καλησπέρα στην παρέα!
Μια ερώτηση σχετικά με όσους απέκτησαν ή έχουν παραγγείλει το όχημα. Σας καθυστέρησε πολύ να έρθει ή αν το περιμένετε,για πόσο καιρό ήδη;
Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω νέο όχημα, το'κλεισα από μέσα Φλεβάρη και ακόμα τίποτα.Βεβαια, με έχουν ενημερώσει ότι έφτασε στο τελωνείο στις 30/4...πόσο καιρό παίρνει από'κει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
ελπίζω να μην είμαι οφ τόπικ!υγ. να σημειωθει ότι απλά επέλεξα χρώμα μέσα/έξω, δεν έβαλα εξατομίκευση κτλ.
-
Από τελωνείο περίπου 10 εργάσιμες. Απλά έπεσες πάνω σε αργίες. Λογικά αν ισχύει το 30/4 είναι ζήτημα ημερών να παραλάβεις.
Πλέον λόγω αυξημένης ζήτησης η αναμονή για παραγγελία έχει ανέβει από 2μηνο σε σχεδόν 3 μήνες.
-
Αυτό μου είπαν,όπως και ότι ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Βαρκελώνη(!) στις 25/4...
Σε ευχαριστώ, δεν ήξερα ότι παίρνει τόσο καιρό στο τελωνείο. -
10 μέρες εννοώ για όλες τις διαδικασίες, εκτελωνισμό, νταλίκα, δρομολόγιο για μεταφορά στην έκθεση, έκδοση πινακίδων κλπ, δλδ μέχρι να παραλάβεις κλειδί στο χέρι.
-
Μάλλον πρέπει να καλέσω από Δευτέρα να μάθω.
Σε ευχαριστώ samatistas! -
Ο χρήστης dk1 έγραψε:
Αυτό μου είπαν,όπως και ότι ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Βαρκελώνη(!) στις 25/4...γιατι, που κατασκευαζεται το αμαξι?
-
Σίγουρα Γαλλία και Τουρκία. Δεν ξέρω αν υπάρχει κομμάτι παραγωγής στην Ισπανία. Το III είχε και Ισπανία.
-
τι να πώ!μου είπαν ότι από'κει ξεκινάνε, με καράβι, μήπως είναι κάποιο λιμάνι κοντά στα σύνορα με Γαλλία;
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Σίγουρα Γαλλία και Τουρκία. Δεν ξέρω αν υπάρχει κομμάτι παραγωγής στην Ισπανία. Το III είχε και Ισπανία.μου θυμησε διαλογο με την πωλητρια το '04 οταν πηρα το δικο μου megane sedan.
- το συγκεκριμενο χρωμα που θελετε υπαρχει και βρισκεται στην Βαρκελωνη...
- Βαρκελωνη? απο την Προύσσα τα πανε απο εκει για να παρουν καλυτερο αερα?
καγκελο η δικια σου..
-
Ισπανία δεν υπάρχει παραγωγή του Clio IV. Ποια έκδοση διάλεξες?
-
0.9 dynamic
Μετά από τηλεφώνημα μου στην αντιπροσωπεία, με ενημέρωσαν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι παίρνει την αντιπροσωπεία ο Θεοχαράκης.Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό αλλά το αμάξι δεν έχει ακόμα εκτελωνιστεί...
-
Α μαλιστα
Εξηγουνται πολλα τωρα -
O Θεοχαράκης ανέλαβε -απ'ότι έμαθα- από 15 Μαίου επίσημα.
Ορέστη αν αναφέρεσαι στη δικιά σου έλλειψη για το ανταλλακτικό του Fluence, δεν οφείλεται στην αλλαγή αντιπροσώπευσης. Είναι πανευρωπαικό το ζήτημα.
-
Εγω παιδιά έκανα την παραγγελία μου 25/04 (dynamic 1.5 dci) και μου είπαν 3 μήνες.. Λέτε αυτή η αλλαγη σκυτάλης (θεοχαρακης) να επιρεασει προς το καλυτερο η χειρότερο τον χρόνο παράδοσης;
Renault Clio IV