-
Eιδα το 'νεο' φαμπια στο δρομο,σε ενα σκουρο γκρι,κουβας με καλους χωρους και γληγορο μοτερ χιλιαρι.
-
Octavia5 1,2 5-6 χρονών, χωρίς να θέλω να ακουστώ υπερβολικός, δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Εντάξει είχαμε θέματα με τα turbo αλλά αλλάχθηκαν μέσα στην εγγύηση. Εκτός από αυτό τίποτα άλλο. Σαν 'δύναμη' ένας άς πούμε απαιτητικός οδηγός θα έχει θέμα ειδικά αν είναι φορτωμένο. Για ένα απλό οικογενειάρχη είναι άριστη επιλογή. Θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. Βέβαια, ποιος μπορεί να πει όχι σε περισσότερο φως? Κανένας!!!
Όποιος μπορεί να πάει στο 1,4 και έχει την ικανότητα να βάλει το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη, δε νομίζω να το μετανιώσει.Προσεχώς θα έχω εντυπώσεις από ολοκαίνουργια Fabia 1000 με τα 70, αν δε κάνω λάθος, άλογα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Octavia5 1,2 5-6 χρονών, χωρίς να θέλω να ακουστώ υπερβολικός, δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Εντάξει είχαμε θέματα με τα turbo αλλά αλλάχθηκαν μέσα στην εγγύηση. Εκτός από αυτό τίποτα άλλο. Σαν 'δύναμη' ένας άς πούμε απαιτητικός οδηγός θα έχει θέμα ειδικά αν είναι φορτωμένο. Για ένα απλό οικογενειάρχη είναι άριστη επιλογή. Θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. Βέβαια, ποιος μπορεί να πει όχι σε περισσότερο φως? Κανένας!!!
Όποιος μπορεί να πάει στο 1,4 και έχει την ικανότητα να βάλει το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη, δε νομίζω να το μετανιώσει.Προσεχώς θα έχω εντυπώσεις από ολοκαίνουργια Fabia 1000 με τα 70, αν δε κάνω λάθος, άλογα.
Γράψε εντυπώσεις μόλις τα οδηγήσεις!
Σου έχω έτοιμο άλλο ένα πακέτο, μόλις βρω χρόνο θα σου το στείλω...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μου κάνεις πλάκα τώρα ε?
Εντάξει μεταξύ μας, είναι αμαρτία να μπορώ να πιώ παρέα με μόνο άλλο ένα άτομο. Μου στερεί τη δυνατότητα για ... μεγαλύτερα πάρτυ.Για το νέο Fabia έχω ήδη πολύ καλή άποψη για το εσωτερικό του. Απλά δεν μου έχει δοθεί μέχρι τώρα η ευκαιρία να το οδηγήσω ώστε να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη!!! Πού θα πάει όμως, ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μου κάνεις πλάκα τώρα ε?
Εντάξει μεταξύ μας, είναι αμαρτία να μπορώ να πιώ παρέα με μόνο άλλο ένα άτομο. Μου στερεί τη δυνατότητα για ... μεγαλύτερα πάρτυ.Για το νέο Fabia έχω ήδη πολύ καλή άποψη για το εσωτερικό του. Απλά δεν μου έχει δοθεί μέχρι τώρα η ευκαιρία να το οδηγήσω ώστε να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη!!! Πού θα πάει όμως, ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω!!!
Δεν κάνω πλάκα, είναι έτοιμο εδώ και καιρό αλλά δεν βρήκα χρόνο να το πάρω στο ταχυδρομείο.
Ανέβασε και καμία φωτογραφία αν μπορεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Καλέ μου άνθρωπε!!!
-
Μιας που το αμαξι σε κανα δεκαημερο περιπου θα ειναι στη κατοχη μας, ειπα να ξεθαψω το θεμα.
Μερικες φωτο λοιπον της καινουριας Octavia , και αρθρο των 4τ με τις τιμες που μολις χθες ανακοινωθηκαν
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/an ... 16900-eyro
Για μενα ,οπως εγραψα και στο αλλο νημα, υπαρχουν δυο φαουλ στον εξοπλισμο:
1)Απουσια hill assist στα χειροκινητα κιβωτια
2)Απουσια αισθητηρων ή καμερας στην εκδοση style. Εμας θα μας βαλει η καρεντα, ελπιζω να χουν αξιοπρεπη αποδοση.Κατα τ αλλα περιμενω το αμαξι μ ανυπομονησια, η... καινουργιλα μυρωδια ειναι αλλο πραγμα. Αν και...θα μου λειψει η Merc.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το καλό!
Καλορίζικο, με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Χρώμα;... Δίχρωμο εσωτερικό;.... -
Με το καλό!
Η Octavia f/l live είναι πανέμορφη.
... διότι οι ξένοι τα έχουν παραλάβει ήδη και κάνουν και τουρισμό με αυτά... ήδη! -
Ευχαριστούμε!
Δεν έχω ιδέα για το εσωτερικό θα ρωτήσω, το εξωτερικό λευκό. Είχε 2 άσπρα και 1 ασημί ετοιμοπαράδοτα στη style και διάλεξαμε το άσπρο.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πολύ καλή επιλογή!!!
-
21-24/8 μας έχουν δώσει ημερομηνία παράδοσης κι οσο περνάνε οι μέρες τοςο ανυπομονώ... Εκανα δεκάδες χλμ με τη merc στις διακοπές, τη χάρηκα και τωρα περιμένω το νέο άτι. Ως τωρα δεν εχουμε δει κανενα στο δρόμο, λογικά θα μαστε απο τους πρώτους που θα παραλάβουν.
Καταραμένε alexis η εταιρεία ήθελε να το κάνει τούμπανο με xenon, dsg, gps, 2.0 κλπ και εξαιτίας σου είπαμε όχι -Σορυ δε το χω χωνέψει ακόμα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Άστα......αυτό με τα εταιρικά και τον εξοπλισμό έχει γίνει πια για γέλια.....
-
Εποχη Octavia απο σημερα
Ομολογω πως το αμαξι απο κοντα μετραει ΠΟΛΥ
-
Καλοτάξιδη, πολλά απροβλημάτιστα, ασφαλή και ευχάριστα χιλιόμετρα εύχομαι.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Καλοτάξιδη!!
Μέσα δείχνει πολύ ωραία, μ' αρέσει πολύ!! -
@andreas θα βγάλω και νυχτερινή αργότερα να δεις, ειναι πράγματι ωραιο!
Ευχαριστουμε
-
Το αμαξι κερδιζει τις εντυπωσεις, συμφωνω με τον πατερα μου στην πρωτη εικονα.
Φοβοταν λιγο τον ημιακαμπτο αλλα η υλοποιηση του μας αφηνει ευχαριστημενους. Ειναι πραγματικα καλη η ανεση που προσφερει. Οκ δεν ειναι σαν της merc που ειχε πολλαπλους, αλλα εχουν κανει καλη δουλεια.
Το τιμονι δινει περισσοτερη πληροφορηση.
Το κιβωτιο ειναι πιο 'δεμενο' οπως και στο golf. Η καταναλωση ειναι χαμηλοτερη ακομα και τωρα που το αμαξι ειναι εντελως καινουριο-αστρωτο. Στη πραξη, προφανως με τις 5 σχεσεις ειναι πιο μακρυ. Δεν ενδεικνυται για τρελα προσπερασματα, βεβαια δε τα κανει κιολας ο φαδερ οποτε δε τον ενδιαφερει.
Αυτο που τον ενδιαφερει ειναι οτι τραβαει οπως πρεπει και μπορει να γινει και γρηγορο.
Επαναλαμβανω με βαση οσα περιμενεις απο 1.6 κινητηρα.Το infotaintment ειναι πληρεστερο, η οθονη εντυπωσιακη και παρα το οτι ειναι χαμηλοτερα, δε του δημιουργει θεμα.
Τα φωτα εντος πολης κρινονται επαρκεστατα, δε παρατηρησε διαφορα με τις merc. Και τα δυο εχουν led μονο ημερας.
Τα καθισματα ειναι λιγο σκληρα. Προσφερουν υποστηριξη μεσης αλλα τι να το κανω αν πιαστει ο κ@@@ς [emoji14]
Φαουλ οπως εχω ξαναγραψει η ελλειψη hill assist. Συνηθισε τωρα παλι να ξεκινας με χειροφρενο [emoji14]
Δευτερο φαουλ η ελλειψη πισω καθαριστηρα.
Τριτο η ελλειψη αισθητηρα παρκαρισματος.Στο δε δικο του αμαξι ξεχασαν να περασουν αισθητηρες παρκαρισματος στη καρεντα, και το πισω τζαμι δε προσφερει καλη ορατοτητα. Θα τους βαλει απο βδομαδα...
Τελος, παρεδωσαν αμαξι με βρωμικο παρ μπριζ εσωτερικα. Θα πεσει το σχετικο κραξιμο.
Αυτα...ειναι ακομα τρομερα νωρις, πρεπει να βγει σ ανοιχτο δρομο, να μπει σε στροφες κλπ.
Πρωτη εικονα ομως ειναι θετικη.
-
Ωραίο ursus, να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!
-
Καλοτάξιδο.
5άρι σασμάν είπες έχει? Δεν είναι 6άρι? Το μοτέρ με τα 110 άλογα δεν είναι? (Euro6)
SKODA FORUM