-
Εννοειται πως με την αγορα καινουργιου πρεπει να εχεις βιβλιο σερβις. Στο ceed που ειχα παρει το 2007 εγραφε και ανα 20000 ολες τους ελεγχους που πρεπει να γινουν εως και τις 200000χμ. Με αποτελεσμα απο ενα σημειο και μετα να τα πρατω μονος μου τα περισσοτερα. Αργοτερα για να με αντιμετωπισουν γινανε πιο περιληπτικοι(fiat)... και τωρα μαθαινω απο τον στορμ οτι το καταργησανε(scoda)!!!
Φως φαναρι ειναι, δεν θελει σκεψη, σε αναγκαζουν να πηγαινεις αντιπροσωπια, βαζουν μια υπογραφη και ουτε ξερεις τι εκαναν.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
βαζουν μια υπογραφη και ουτε ξερεις τι εκαναν.Στο τιμολόγιο τα γράφει αναλυτικά. Αλλά και στο βιβλίο τι έγραφαν νομίζεις; Μια σφραγίδα και μια υπογραφή στο αντίστοιχο κουτάκι έβαζαν απλά.
-
Μετά από όλα αυτά πήγα στην εμπορία/συνεργείο για διευκρινήσεις και απαντήσεις.
Βιβλίο συντήρησης γιοκ. Ούτε με παραγγελία, ούτε με τίποτα.
Σε κάθε σέρβις μαζί με τις αποδείξεις δίνουν φάκελο με χαρτί που βγαίνει λέει αυτόματα από το σύστημα και αναφέρει εργασίες, αναλώσιμα και στοιχεία αυτοκινήτου. Πολύ σύστημα και αυτοματισμός έχει πέσει και ανησυχώ...Κάθε πότε όμως σέρβις; Καλή ερώτηση.
Υποτίθεται ότι ισχύει αυτό που γράφει στο βιβλίο οδηγιών:Το διάστημα σέρβις που ορίζεται από τον κατασκευαστή αναγράφεται στο αυτοκόλλητο χαρακτηριστικών αυτοκινήτου . Το αυτοκόλλητο χαρακτηριστικών αυτοκινήτου είναι κολλημένο στις οδηγίες και κάτω από το κάλυμμα δαπέδου του χώρου αποσκευών.
Αυτοκόλλητο στο βιβλίο οδηγιών δεν υπάρχει/δεν κόλλησαν.
Αυτοκόλλητο στο πορτμπαγκάζ δεν ξέρω αν υπάρχει.
Στο προφορικό είμαι λέει στο πρόγραμμα με κωδικό Ql4: Κάθε 15.000 χλμ. ή 1 χρόνο.Τέλος πάντων. Εμένα με ενδιαφέρει που έμαθα ότι δίνουν εκτύπωση με τα στοιχεία του σέρβις και τα στοιχεία του αυτοκινήτου.
-
Υπάρχει κανείς εδώ να μας πει αν έχει αγοράσει τίποτα από το http://www.superskoda.com ;;;
Είναι αξιόπιστο ή fake κατάστημα;
-
ουπς
-
Γνωριζει καποιος αν τρεχει οποιαδηποτε προσφορα για Octavia;
-
Μια εβδομάδα με το καινούριο octavia.
Αν και κάτοχος pre-facelift, οι διαφορές είναι μικρές αλλά με ουσία.
Βεβαίως το εμπρός δε μου αρέσει τόσο, προτιμώ το pre facelift.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Τέλειο!2.0TDI?
Απο βδομάδα θα την κάνω και εγώ... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μια εβδομάδα με το καινούριο octavia.Αν και κάτοχος pre-facelift, οι διαφορές είναι μικρές αλλά με ουσία.
Βεβαίως το εμπρός δε μου αρέσει τόσο, προτιμώ το pre facelift.
Α πολύ ενδιαφέρον, για πες.
-
Καλησπέρα!
Είναι 1,4 150 άλογα βενζίνη με dsg και Navi.
Οι διαφορές είναι οι εξής:
- καλύτερη ποιότητα κύλισης, υποθέτω έχει και αυτό ημιάκαμπτο. Περνάει εγκαρσιες ανωμαλίες πχ γραμμές τραμ λες και δεν υπάρχουν καν
- καλύτερο infotainment
- βελτιωμένη ηχομόνωση, μοτέρ σχεδόν δεν ακούγεται
- βελτιωμένο start stop, πιο ήπιο
- όμορφο σε σχεδιασμό τιμόνι. Το πάχος είναι το ίδιο.
- νέα διακοσμητικά εσωτερικού, φιλέτα στις πόρτες.
Το μοτέρ καλό είναι, πολύ καλό θα έλεγα και το dsg του πάει γάντι.
Χαίρεσαι να το οδηγείς γιατί είναι άνετο, ήσυχο και σου βγάζει μια περίεργη premiumιλα την οποία δε μπορώ να εξηγήσω.
Τέλειο long distance tourer με εξαιρετικό value for money, κυρίως.
-
Καλοτάξιδο!
Τελικά όλα τα Skoda έχουν μεταξύ τους αρκετά κοινά στοιχεία. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Τελικά όλα τα Skoda έχουν μεταξύ τους αρκετά κοινά στοιχεία.Δεν το αγόρασε ο Νίκος, Νίκο! Εάν κατάλαβα σωστά, είναι το νοικιάρικο στο επαγγελματικό του ταξίδι.
Και το συγκρίνει με το εταιρικό του στην Ελλάδα που είναι Octavia pre-facelift.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Τελικά όλα τα Skoda έχουν μεταξύ τους αρκετά κοινά στοιχεία.Δεν το αγόρασε ο Νίκος, Νίκο! Εάν κατάλαβα σωστά, είναι το νοικιάρικο στο επαγγελματικό του ταξίδι.
Και το συγκρίνει με το εταιρικό του στην Ελλάδα που είναι Octavia pre-facelift.
Ακριβώς.
Το έχω για μια εβδομάδα ως ενοικιαζομενο σε επαγγελματικό ταξίδι.
-
ουπς! Και πάλι όμως καλοτάξιδο... στο επαγγελματικό ταξίδι! ...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ακριβώς.
Το έχω για μια εβδομάδα ως ενοικιαζομενο σε επαγγελματικό ταξίδι.Πολύ ενδιαφέρον αφού υπάρχει προσωπική εμπειρία.
Δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να εναρμονιστώ με τη μόδα της εποχής (suv) ή να πάω σε κάτι πιο κλασικό -
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Ακριβώς.
Το έχω για μια εβδομάδα ως ενοικιαζομενο σε επαγγελματικό ταξίδι.Πολύ ενδιαφέρον αφού υπάρχει προσωπική εμπειρία.
Δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να εναρμονιστώ με τη μόδα της εποχής (suv) ή να πάω σε κάτι πιο κλασικόΕξαρτάται. Το octavia έχει άπειρο χώρο και ίσως είναι πιο ήσυχο και άνετο σε ταξίδι, δε ξέρω όμως 100%.
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Ακριβώς.
Δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να εναρμονιστώ με τη μόδα της εποχής (suv) ή να πάω σε κάτι πιο κλασικόΑν δεν χρειάζεσαι το επιπλέον ύψος δεν υπάρχει λόγος να φορτωθείς τα μειονεκτήματα των SUV.
-
+1
-
Αρκετός κόσμος ψάχνει τους μέγιστους χώρους σε όσο το δυνατόν μικρότερο περιτύλιγμα. Και το αυξημένο ύψος επιτρέπει να πάνε σαφώς πιο άνετα αν χρειαστεί σε χωματόδρομους. Είναι θέμα πραγματικών αναγκών αλλά και αισθητικής (πολλοί σιχαίνονται τα sedan και τα stations).
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Αρκετός κόσμος ψάχνει τους μέγιστους χώρους σε όσο το δυνατόν μικρότερο περιτύλιγμα. Και το αυξημένο ύψος επιτρέπει να πάνε σαφώς πιο άνετα αν χρειαστεί σε χωματόδρομους. Είναι θέμα πραγματικών αναγκών αλλά και αισθητικής (πολλοί σιχαίνονται τα sedan και τα stations).Σωστά όλα αυτά. Αλλά όταν ακούμε για το αν πρέπει να ακολουθηθεί η μόδα νομίζω ότι το πιάσαμε το παρασύνθημα.
Τώρα στα περί αισθητικής... κολοκυθόπιτα.
SKODA FORUM