-
Και πώς το κάνατε αγόρια;
Το e banking της Εθνικής με ενδιαφέρει -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Το e banking της Εθνικής με ενδιαφέρειΟμολογώ ότι το έκανα με winbank (Πειραιώς), αν και έχω και εθνική.
Απλά θα πρέπει να περάσεις τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής που υπάρχει κάτω από τα τέλη...
Για περισσότερες πληροφορίες πάρε με τηλέφωνο...να σου μάθω και αυτό! -
Το i-bank της Εθνικής πάντως ακόμα βγάζει λάθος σε προσπάθεια πληρωμής!
Λίγο υπομονή συνιστώ! -
και στην Πειραιώς, όταν επέλεξα την αυτόματη συμπλήρωση των πεδίων μέσω taxis μου έβγαζε πληρωμένα τα τέλη. Προφανώς 'έπεφτε' πάνω στα περσινά. Κατόπιν δοκίμασα να συμπληρώσω τα πεδία μόνος μου και δεν υπήρχε πρόβλημα. Πάντως, ως χρήστης του e-banking και των 2 τραπεζών να πω ότι μου φαίνεται σαφώς πιο εύχρηστο το σύστημα της Πειραιώς...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το e banking της Εθνικής με ενδιαφέρειΟμολογώ ότι το έκανα με winbank (Πειραιώς), αν και έχω και εθνική.
Απλά θα πρέπει να περάσεις τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής που υπάρχει κάτω από τα τέλη...
Για περισσότερες πληροφορίες πάρε με τηλέφωνο...να σου μάθω και αυτό!Άσε ρε γάτοοο!
Στο nbg.gr πάντως ζητάει ταυτότητα οφειλής για να πληρώσεις και δεν ξέρω που να βρω την ταυτότητα οφειλής στο gsis
Πέρυσι ήταν πολύ πιο εύκολο ή μου φαίνεται;Δε θυμάμαι να είχα πρόβλημα. -
Λέγανε , λέγανε για τα τέλη..... τελικά ήταν βατά τα θέματα......
-
Για όσους δεν έχουν winbank και έχουν πιστωτική ή λογαριασμό στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
www.easypay.grΣε 12 άτοκες δόσεις.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Για περισσότερες πληροφορίες πάρε με τηλέφωνο...να σου μάθω και αυτό!Άσε ρε γάτοοο!
Στο nbg.gr πάντως ζητάει ταυτότητα οφειλής για να πληρώσεις και δεν ξέρω που να βρω την ταυτότητα οφειλής στο gsis
Πέρυσι ήταν πολύ πιο εύκολο ή μου φαίνεται;Δε θυμάμαι να είχα πρόβλημα.Αφού σου είπα βρε...ειναι ο αριθμος κάτω στο έντυπο των τελων!! Δεν με προσέχεις!!
-
Και της Alpha Bank το καινούργιο e-banking που χρησιμοποιώ είναι πολύ εύχρηστο!
Η ταυτότητα οφειλής αναφέρεται πάνω στο χαρτί που εκτυπωνουμε!
-
Το e-banking της Alpha μου βγάζει 'η συναλλαγή δεν είναι διαθέσιμη' μόλις τώρα ...
-
Τέλη μηχανούλας και αυτοκινήτου επληρώθησαν μέσω nbg.gr...έχει πλέον επιλογή που βρίσκει αυτόματα την ταυτότητα οφειλής αν γράψεις τον αρ.κυκλοφορίας και το ΑΦΜ.
-
Μη ξεχνατε να εκτυπωνετε την αποδειξη πληρωμης και να την βαζετε μαζι με τα τελη......σε περιπτωση ελεγχου τη ζητανε,αλλιως θα ειναι ,για το 'οργανο',σαν να μην εχετε πληρωσει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://www.easypay.grΣε 12 άτοκες δόσεις.
οι ατοκες ισχυουν μονο με την πιστωτικη,
οχι με χρεωστκή, ούτε με χρηση λογαριασμου
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μη ξεχνατε να εκτυπωνετε την αποδειξη πληρωμης και να την βαζετε μαζι με τα τελη......σε περιπτωση ελεγχου τη ζητανε,αλλιως θα ειναι ,για το 'οργανο',σαν να μην εχετε πληρωσει.Το όργανο πλέον κοιτάει το τερματικό στο περιπολικό.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
http://www.easypay.grΣε 12 άτοκες δόσεις.
οι ατοκες ισχυουν μονο με την πιστωτικη,
οχι με χρεωστκή, ούτε με χρηση λογαριασμου
Ναι, έχεις δίκιο.
-
Ξέρει κανείς τι θα γίνει με τα τέλη των αγροτικών? Όσα site έχω μπει γράφουν μόνο για τα επιβατικά.
-
Η σεμνή τελετή λοιπόν έλαβε τέλος και για φέτος.. Με της υγείες μας όλοι!! Κερδισμένη η 2.000cc +10 που επιτέλους είδαν της μειώσεις που έπρεπε... Του χρόνου πάλι αρχές Σεπτέμβρη μαζί με το νέο πρόγραμμα του Mega θα είμαστε πάλι εδώ για της καινούριες ' μειώσεις'.. Μετά από 6 χρόνια μνημόνιο πέθανε τελικά η ελπίδα όχι μόνο για τα τέλη κυκλοφορίας για πολλά πράγματα.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ..
-
μπέεεεε......
-
'Αργός θάνατος' ειναι τα 'μεγάλα' κυβικά.
Το κακό είναι οτι δεν το παίρνουμε απόφαση να το 'στείλουμε' και συνεχώς πληρώνουμε...
-
Ο χρήστης kostas_k έγραψε:
Η σεμνή τελετή λοιπόν έλαβε τέλος και για φέτος.. Με της υγείες μας όλοι!! Κερδισμένη η 2.000cc +10 που επιτέλους είδαν της μειώσεις που έπρεπε... Του χρόνου πάλι αρχές Σεπτέμβρη μαζί με το νέο πρόγραμμα του Mega θα είμαστε πάλι εδώ για της καινούριες ' μειώσεις'.. Μετά από 6 χρόνια μνημόνιο πέθανε τελικά η ελπίδα όχι μόνο για τα τέλη κυκλοφορίας για πολλά πράγματα.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ..Δεν υπήρχε περίπτωση
ΑνικανότηταΣας τα γράφω
Δεν εχουν data
Ενας δημοσιογράφο ς δε ρώτησε τον Αλεξιαδη, οταν έλεγε τις μαλακιες για φτηνα και ακριβά αμαξια...
Που ξερετετ τις τιμες;;; να τον ξεφτιλίσει
Τέλη κυκλοφορίας