-
ρε εδω δίναμε 660 και θα δωσουμε 690 και θα πουμε και ευχαριστω
Σου λεει κατάμουτρα ότι θα πληρώνεις για το αμάξι του άλλου.
Κουμμουνισμός -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε εδω δίναμε 660 και θα δωσουμε 690 και θα πουμε και ευχαριστωΣου λεει κατάμουτρα ότι θα πληρώνεις για το αμάξι του άλλου.
ΚουμμουνισμόςΗ σημερινή κατάσταση δεν έχει καμία μα καμία σχέση με κομμουνισμό. Μη λέμε ότι θέλουμε.
Τώρα αν τα τέλη κυκλοφορίας, όπως φαίνεται ότι θα διαμορφωθούν, είναι κάτι μεταξύ εργαλείου αράπη και ενισχυμένου εργαλείου αράπη δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ανεξάρτητα από πια μεριά το βλέπει.
π.χ. κάτοχος 1400 κ.εκ μοντέλο του 2007 (όπως εγώ) πλήρωνε 240 ευρό και θα πληρώσει 255, αντίστοιχα άδικη είναι και η αύξηση στα 2000 κ.εκ. και από εκεί και πάνω είναι γ@μ@ τα.
Αντί να κόψουν τον κώλο σε αυτούς που πραγματικά κερδίζουν (ναι υπάρχουν ακόμα και είναι πολλοί, αλλά σίγουρα δεν διαβάζουν 4Τ ούτε γράφουν στο 4Τ φόρουμ γιατί μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητο που θέλουν χωρίς να τους νοιάζει πόσο κάνει), βάζουν χέρι στον κώλο όλων των υπόλοιπων.
Κάποιοι είχαν προειδοποιήσει για τη σημερινή κατάσταση από το 2000 περίπου και τους λέγαν όλοι εξωγήινους και κολλημένους στο 1917 (ναι για τους κομμουνιστές μιλάω).
sorry για το λίγο -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε εδω δίναμε 660 και θα δωσουμε 690 και θα πουμε και ευχαριστωΣου λεει κατάμουτρα ότι θα πληρώνεις για το αμάξι του άλλου.
Κουμμουνισμόςσωστα, αλλα δεν πρεπει να παραπονιομαστε.
Κομμουνισμο ψηφήσαμε, 'πρωτη φορα Αριστερα' θελαμε...
Σούτ τώρα
-
Είναι κανονικός κουμμουνισμός
Ρε η Γαλλία έχει μηδέν, τι λέμε τώρα...
1000 και 2000 τέλη
Δηλαδή αν αύριο τα καταθέταμε όλοι τι θα έκανε, θα φορολογούσε το Γάλα?
Κομματικός στρατός να πληρώνετε στο υπουργείο και να πάνε να πνιγούν. Κάθοντε στο σαλονάκι και περιμένουν να τους φωνάξει η τροίκα στο ραντεβου...
Αλλά αυτοί τώρα είναι οι κανονικοί... Οι προηγούενοι (9 μήνες) έπρεπε να έιναι όλοι στην φυλακή -
Απο το 2012 γραφω στο νημα αυτό για ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ( εννοώ για την κατηγορία των ιχ.1928κ.ε ) ,πολλοί το καναμε ( -100μμυρια /ετησιως απώλεια απ'αυτη τη κατηγορία κυρίως ) όχι αρκετοί όμως ώστε να υποστει ΣΟΚ ο καθε τυχαρπαστος μπλαμπλας ΤΡΥΦΩΝΑΣ και οι γελοίοι συμβουλοί του ,ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ !
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
..........................ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ !Ti να τολμήσουμε ;;; εμείς το αμάξι το χρειαζόμαστε , δεν τόχουμε για ομορφιά, άρα δεν μπορούμε να κάνουμε αυτο που προτείνεις από το 2012................
-
εχει δικιο τελικά ρε αδερφέ... ξεφτιλιστήκαμε γιατί το αμάξι ήταν καινουργιο και δε μπορούσαμε να καταθέσουμε πινακίδες. Αν το κάναμε όντως για 2 μήνες όλοι τότε θα είχε κλάσει μέντες
-
Για 1μηνα σύντροφε coyote αρκούσε , ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥ , αλλά βλέπεις ο φιλος παραπάνω το χρειάζεται χα χα ... , οκ λοιπόν παιδιά Πληρώστε τότε ,εγώ έτσι κι αλλιώς στα @@@ μου
Υ.Γ Και είπα ότι δεν ξαναποσταρω στο νήμα αυτό ....θα το πραξω καλή τύχη Σύντροφοι ! -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Για 1μηνα σύντροφε coyote αρκούσε , ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥ , αλλά βλέπεις ο φιλος παραπάνω το χρειάζεται χα χα ... , οκ λοιπόν παιδιά Πληρώστε τότε ,εγώ έτσι κι αλλιώς στα @@@ μου
Υ.Γ Και είπα ότι δεν ξαναποσταρω στο νήμα αυτό ....θα το πραξω καλή τύχη Σύντροφοι !ρε αδερφέ,ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν κάποιο αυτοκίνητο για μια Κυριακή το μήνα!!!!
τι το πέρασες........πουκάμισο;;;;; να μαζευτούμε όλοι και να πούμε δεν ξαναβάζουμε μαύρο πουκάμισο πχ;;;; -
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7470315
τελικά
-
δεν θα' πρεπε -λέω τώρα- η πρώτη κλίμακα βάσει ρύπων, να είναι 0-90?
-
ναι πραγματικά.
Φαντάσου πόσα είναι στα 90 και την έκοψαν.
Προχειρότητα -
Από 101,7e ... πήγα στα 124,3e.
Αύξηση 22,2% !!!!
Άντε και του χρόνου και καλά κρασά...
Δώστε ότι έχετε ευχαρίστηση (με το ζόρι δηλαδή) για το ΚΤΗΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ.
-
ρε φίλε τώρα σοβαρά... πληρώνουμε 1100 ευρω από 450 το 2009 και σε πειράζει το 23 ευρω αυξηση?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε φίλε τώρα σοβαρά... πληρώνουμε 1100 ευρω από 450 το 2009 και σε πειράζει το 23 ευρω αυξηση?Κάποιοι επιλέξαμε να μην πάρουμε διλιτρο γιατί την είχαμε μυριστεί τη δουλειά...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι πραγματικά.
Φαντάσου πόσα είναι στα 90 και την έκοψαν.
Προχειρότητατο δικό μου !!!!
clio dci 90gr CO2
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε φίλε τώρα σοβαρά... πληρώνουμε 1100 ευρω από 450 το 2009 και σε πειράζει το 23 ευρω αυξηση?Με θυμώνει η κοροϊδία της εκάστοτε εξουσίας και ειδικά αυτών των εξουσιών που το παίζουν 'ανθρωπιστικές' , 'ανθρωποκεντρικές' και 'φιλοκοινωνικές'.
Από εκεί και πέρα όσοι και όσες πληρώνουν 1100euro για τέλη κυκλοφορίας, συνεισφέρουν περισσότερα για τη συντήρηση και το φαγοπότι του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ. Εγώ απλά συνεισφέρω πολύ λιγότερα, γιατί αποφάσισα να καταλήξω με ένα αυτοκινητάκι κουβαδάκι.
-
και τι να κάνουμε
να πετάξουμε 30Κ αυτοκίνητο που μόλις αγοράσαμε? για ένα καπρίτσιο?Δε το έχει πιάσει που μας χτυπάνε. Στην αξία του ΤΟΥΤΟΥ χτυπάνε. Τι θα κάνει αφού το αγόρασε και δε μπορεί να το πουλήσει θα το πληρώσει
Το ίδιο δε μπορεί να γίνει με τα σπίτια γιατί πλέον υπάρουν σπίτια να νοικιάσεις με χρήματα λιγότερα από τη δόση
-
Εγώ δεν λέω σε κανέναν να πετάξει το αυτοκίνητό του, ειδικά όταν το χρειάζεται και είναι μεγάλης αξίας.
Ωστόσο όπως γράφεις και εσύ, κάποια πράγματα είναι πλέον δεδομένα και καλώς ή κακώς δεν υπάρχει τρόπος κάποιος πολίτης να αντιδράσει ή να επιλέξει να μην πληρώσει.Αυτό που κάνει η κρατική εξουσία στα αυτοκίνητα το κάνει και στα σπίτια αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς π.χ. φόροι στο λογαριασμό της ΔΕΗ, εισφορές αλληλεγγύης κλπ... Υποχρεωτικά χαράτσια που επιβάλλονται με το έτσι θέλω.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι η εκάστοτε κρατική εξουσία είναι η εκλογική επιλογή του λαού.
-
Δεν μπορώ να μην πολιτικολογήσω. Ο λαός έβγαλε δύο φορές ΣΥΡΙΖΑ του οποίου το πρόγραμμα έλεγε ξακάθαρα 'θα μεγαλώσουμε το κράτος όσο πάει'. Αυτό το τελευταίο πάει πακετάκι με αύξηση φόρων. Παρακαλώ λοιπόν όσοι κλαψομ....ζουν παραπάνω για τα αυξημένα τέλη ενώ έχουν ψηφίσει Τσίπρα να πάψουν να κάνουν την πάπια ή να επισκευθούν κανένα γιατρό.
Τέλη κυκλοφορίας