-
Να την πληρώσει ο κουτοπονηρος τότε και όχι αυτοί που δεν φταίνε.
Περίεργη η λογική σου. -
μα πάντα πρέπει να πληρώνει ο απατεώνας όταν τον πιάνουν. Απλά εδω δεν τον ψάχνουν
πχ συνάντάξεις
εισπράτουν αλλοι για τον τον ... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν έχουν βρει λύση. Απατεώνες είναι.
Τέτοια λύση έχουμε σε όλα τα επίπεδα, δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο
Αμα κλέβεις τη ζυγαριά είσαι απατεώνας, δεν έχει σχέση με την αγορά του αυτοκινήτου.Θέλω να πω ότι αν σε σταματήσουν και το μετρήσουν φαίνεται ότι είσαι απατεώνας
Περιμενεις να σκασει λεφτα το κρατος για βανακια που να εχουν τα μηχανηματα και να αρχισουν να μετρανε στους δρομους ? Εδω κλησεις καλα καλα δεν κοβει η τροχαια (ΟΤΑΝ βλεπεις τροχαια), θεωρω τρελο το να γινει κατι τετοιο (στο εξωτερικο βεβαια γινεται).
Να την πληρώσει ο κουτοπονηρος τότε και όχι αυτοί που δεν φταίνε.
Περίεργη η λογική σου.Ισως ζεις σε αλλη χωρα αλλα εγω θεωρω πως οι περισσοτεροι ειναι κουτοπονηροι. Δεν εχω δει λιγους να βγαζουν μαυριλλα απο πισω ειτε σε αμαξια 20ετιας ειτε σε 10ετιας.
-
Αυτό δε σημαίνει ότι θα πληρώνουν τέλος όσοι έχουν παλιό αμάξι
Είναι η ίδια ιστορία με τα τεκμήρια.
Δε ξέρω αν είσαι κλέφτης και σε θεωρώ κλέφτη και βάζω τεκμήριο -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό δε σημαίνει ότι θα πληρώνουν τέλος όσοι έχουν παλιό αμάξι
Είναι η ίδια ιστορία με τα τεκμήρια.
Δε ξέρω αν είσαι κλέφτης και σε θεωρώ κλέφτη και βάζω τεκμήριοΣτην ιδια χωρα ζουμε ολοι και γνωριζουμε πολυ καλα τι ισχυει για τους περισσοτερους. Αναγκαστικα αν το περασουν αυτο το μετρο θα 'καουν' και καποιοι που ειναι σωστοι.
-
μα το μέτρο είναι για τα ταμεία, δεν είναι για το περιβάλλον
Είναι σαν την άδεια του ψαρά που πληρώναμε?
Εδώ δε ξέρουμε ποιος πληρώνεται από συντάξεις και θέλαμε καταγραφή ερασιτεχνών ψαράδων -
Τελευταίες φήμες...Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας από 80 γρ./Co2 κλπ
http://www.inewsgr.com/96/midenika-teli ... -ypoik.htmΕδώ έχει πολλή γέλιο το αρθρο..
Εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ
Από «Ιερά εξέταση» φαίνεται πως θα περνούν τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα καθώς από τη μία μεριά το κράτος χάνει εκατομμύρια ευρώ από τον ΦΠΑ που «χάνεται» ενώ από την άλλη μεριά έχει εξελιχθεί σε «σπορ» για κάποιους εμπόρους το γύρισμα χιλιομέτρων στα κοντέρ των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα αφενός να χάνει χρήματα το υπουργείο Οικονομικών και βέβαια να υπάρχουν χιλιάδες εξαπατημένοι καταναλωτές οι οποίοι απέκτησαν ένα αυτοκίνητο που μπορεί ο χιλιομετρητής να δείχνει 50.000 χλμ. ενώ στην πραγματικότητα να έχει διανύσει πάνω από 200.000 χλμ.!Θα ελέγχουν λέει αν είναι γυρισμένα τα χιλιόμετρα
-
για 25 ευρω μια χαρά σας βγήκε
εμείς πληρώνουμε 660 χωρίς λόγο -
φτωχια?
-
Πραγματικα υπαρχει Ελληνας που να πιστευει πως ειχαμε ποτε μια τοσο ασχετη κυβερνηση? Ναι οι αλλοι ολοι ηταν λαμογια και ετρωγαν αλλα τουλαχιστον τετοια καταντια δεν ειχαμε ξαναδει.........Σε ολα οχι απλα σε 'σκεψεις' για τα τελη κυκλοφοριας.....
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως θα υπολογίζουν τον φόρο πολυτελείας στα μεταχειρισμένα. Βάση της τιμής που δηλώνεις ότι το αγόρασες ή αφαιρώντας από την αρχική τιμή του σαν καινούργιο την απώλεια σε ποσόστωση που αυτοί θα πουν ότι θα ισχύει?
-
Τη ακριβώς πληρώνετε σε τέλη+φόρο πολυτελείας όση έχετε δίλιτρα του 2005-2009 ρε παιδιά?
-
660 & 300... Αντε να δουμε φετος.....
-
Μια απο τα ιδια με τον w115.
-
Ευχαριστώ παιδιά!
-
Εγώ δεν πληρώνω τίποτα ,τοκανα καθιστικό με ηχοσύστημα και digital tv
-
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τη συνέντευξη του προέδρου του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, Γιώργου Βασιλάκη στη ραδιοφωνική εκπομπή Men & speed των Τρακουσέλη-Πουρναράκη στον Παραπολιτικά FM.
Αναφέρει φυσικά ότι η διαβούλευση συνεχίζεται και ότι δεν υπάρχει κάτι 100% οριστικό αλλά τονίζει εμφατικά δύο φορές ότι δε θα υπάρξει αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας.Επίσης...''φαντάζομαι πως θα υπάρξει ένα μικρό όφελος σε αυτοκίνητα μικρά, μεσαία και μικρομεσαία, μεγαλύτερων κυβικών''.http://www.newsauto.gr/apokalipsi-ti-ip ... 0&at_tot=1
-
Αυτό έλειπε ν'αλλάξουν τα τέλη ! Ποιος θα το έκανε o Γιάννης ; Πάρτε κυβικά να έχετε... ,όσο για τους εισαγωγείς στο ίδιο μήκος κύματος και αυτοι ,το μονο που τους νοιαζει είναι οι πωλησεις νέων ιχ ,σχετικα με τον υπολογισμό του τέλους ταξινόμησης με βάση την λιανικη τιμή μην τυχόν και αυξηθεί πολύ που θα αυξηθεί βεβαίως...,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΛΗ και ειδικά για ιχ
-
Μηδέν καινούργια στο μέλλον Μόνο έτσι θα καταλάβει ο Βασιλάκης
-
Αν μπορούσαμε 'εμείς' ως καταναλωτές να συμφωνήσουμε και να πάμε να τα παρκαρουμε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αλλά βλέπεις είμαστε λαός ανάδελφος ...
Υ.Γ είπαμε 'εμείς' είμαστε αυτοί που πληρώνουμε χιλιάρικα ετησίως και ματωνουμε ,αλλά δεν πρεπει να είμαστε ουτε πολλοί ουτε με καταναλωτική συνείδηση...
Τέλη κυκλοφορίας