-
Το έχω πει πολλές φορές, Είναι σίγουρο ότι δικηγορίστικα αυτό δεν καταπέφτει?
-
Μια μορφή διαμαρτυρίας θα μπορούσε να είναι μια νομότυπη, οργανωμένη αιφνιδιαστικά και μεσω ιντερνετ, αυτοκινούμενη σιωπηλή και ειρηνική πορεία πολλών ωρών π.χ από τις 10.00-14.00 από πολλούς πάνω από 3-4.000 αυτοκίνητα κυκλικά του υ.οικ ζ, όχι ότι θα βγει κάτι αλλά έτσι για την τιμή των όπλων.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πρακτικά, ότι γουστάρουν κάνουν, αφού εμείς ούτε ένα σύνδεσμο ελλήνων ιδιοκτητών αυτοκινήτων δε μπορούμε καλά-καλά να στήσουμε και να οργανωθούμε.
ετσι ακριβως!. εχει ξαναειπωθει...τοσοι & τοσοι συλλογοι,σωματεια,ενωσεις,σκ@τ@ υπαρχουν,
τπτ γι αυτο το ερημο το ΙΧ,που εχει καταντησει η κοτα που (εκανε) τα χρυσα αυγα...
τοσο δυσκολο ειναι να γινει κατι ρε παδια...? -
εγω παντως την παρασκευη με τον λογιστη θα αλλαξω την ημερομηνια με την πραγματικη βασει των χαρτιων που πηρα απο το υπ μεταφορων που εγινε η εισαγωγη.ειναι τρελο αμαξι 13 ετιας να φορολογειται σαν 4 ετιας!ΕΛΕΟΣ!
-
κοιταξα απο περιεργεια την δηλωση μου (Ε1) και ειδα οτι εχουν συμπληρωμενους τους μηνες κυριοτητας απο το 2012.
Τοτε ειχα καυαθεσει πινακιδες στις 7/1 (δεν πληρωσα τελη κυκλοφοριας για το 2012) και τις πηρα στις 17/2.
μου αφαίρεσαν 2 μηνακια, μηπως πρεπει να τους πω κι 'ευχαριστω';
(υπολογιζω να πληρωσω 366€ αντι για 440€ )βλεπω μετα τις διακοπες 'τακαρισμα' παλι...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τι κόσμο να δεις. Να βγουμε με το 2000 να πουμε ότι δεν έχω 400 ευρω. Θα με πιστέψει κανένας?
Το ότι ειναι κλοπή είναι ένα άλλο θέμαΔεν καταλαβα ,ναι δεν εχω να ΠΕΤΑΞΩ 400Ε +660Ε στα τέλη ,που ειναι το παραλογο
Μην ξαναρχισουμε τα ιδια ...που λεγονται απο καλοθελητες εδω μεσα και αλλου βεβαια ,
πριν 7 χρόνια πηρα 2λ ,με 3παιδια τι να επαιρνα vivio ? ,δε μπορει απο 370 ευρω τελη να εχουν παει
εκει που εχουν παει + φορος+ χαρατσι+ δε ξερω γω τι αλλο ..
Τι να κανουμε δηλαδη να σταυρωσουμε τα χερια και να στησουμε και κωλο σ'αυτους τους ΗλιθιουςΥ.Γ και μη μου πεις ότι ο αλλος εχει χασει τη δουλεια του και εγω 'χαμενη' την εχω
Έτσι, σωστός. Δηλαδή επειδή έχουμε οικογένεια και θέλουμε να την μετακινήσουμε με ασφάλεια (για να μην πω τι πρέπει να κουβαλάμε), και επειδή πήραμε όχημα με ελαφρώς αυξημένα κυβικά -και βεβαίως καθόλου ακριβά, τα είπαμε και χθες- πρέπει να πούμε και ευχαριστώ για τους ηλίθιους 'φόρους' ?!?!?
Όλοι οι άλλοι που μετράνε το πόσο πλούσιος είσαι από τα χρήματα που έχεις δώσει είναι ηλίθιοι και εμείς είμαστε οι έξυπνοι που το μετράμε με την ογκομέτρηση του κινητήρα...
Όσο για την δουλειά που μου είπε και μένα χθες κάποιος, και που δουλεύω για 800€ τι κατάλαβα ? Θα πρέπει να δώσω 6 (ΕΞΙ!!!!) μισθούς από τους 12 στην εφορία, χωρίς να υπολογίζω τα πάγια ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κλπ....και τα παιδιά τι θα φάνε ρε μάγκες ?
Άντε να μην πούμε τίποτα βαρύτερο...τόσα χρόνια η ίδια μ@λ@κι@....
Να προσθέσω και 'γω την δική μου οργή. Δηλαδή με τρία παιδιά είναι έγκλημα να πάρω ένα μεγάλο πολυμορφικό; Πλήρωσα τους απίστευτους φόρους όταν το πήρα (πάνω από 11.000 € ήταν οι φόροι στην τιμή αγοράς), πληρώνω εδώ και χρόνια με αιμορραγία τα 880 € τέλη κυκλοφορίας, και τώρα ζητάνε περίπου άλλο ένα 1.000άρικο; Και μάλιστα αναδρομικά για το 2012 (επιβεβαιωμένο, http://www.protothema.gr/economy/article/293427/oles-oi-allages-sti-forologia/ ), χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα; Που είναι ρε κάφροι η πολυτέλεια σε ένα πολυμορφικό; Τι δώρα είναι αυτά στους γερμανούς της Merc-Audi-Bmw των 1.800 κυβικών; Τι σχέση έχει ο κυβισμός του κινητήρα με την τιμή αγοράς;
Τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς οι τρίτεκνοι που αναγκαστικά πήραμε μεγάλο πολυμορφικό που επίσης αναγκαστικά έχει μεγάλο κινητήρα λόγω του βάρους του; Η αξία τους έχει γίνει μηδέν, να αγοράσουμε άλλο δεν μπορούμε, να αφήσουμε τα παιδιά μας χωρίς μετακίνηση δεν μπορούμε, τι διάολο θα κάνουμε;
Η απόφαση μου έχει ληφθεί. Στις επόμενες εκλογές, Χρυσή Αυγή και Γαία πυρί μιχθήτω. Ας καεί το σύμπαν με λίγα λόγια, δεν με νοιάζει τίποτα πλέον.
-
μάιστα...
...
Με τα νέα δεδομένα:- Οι ιδιοκτήτες ΙΧ με κινητήρα 1929 κυβικών και άνω, τα οποία ήταν σε κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του** 2012**, θα πάρουν και ένα δεύτερο εκκαθαριστικό φέτος για τον Φόρο Πολυτελείας, πέραν του φόρου εισοδήματος της χρονιάς.
...
- Οι ιδιοκτήτες ΙΧ με κινητήρα 1929 κυβικών και άνω, τα οποία ήταν σε κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του** 2012**, θα πάρουν και ένα δεύτερο εκκαθαριστικό φέτος για τον Φόρο Πολυτελείας, πέραν του φόρου εισοδήματος της χρονιάς.
-
Προτεινω :
Δημιουργια νεου θεματος με τιτλο ' ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΤΩΡΑ ' στο παρων φορουμ- Ορισμος ημερομηνιας ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ στις κατα τόπους ΔΟΥ ,με αναφορα εδω αριθμο( ΧΧΧ )-δου-αμαξι-ημνια αδειας.Θα μπορουσε να γινει την επομενη βδομαδα 15-19/7 ( πρεπει συντομα..) ,ώστε να θορυβηθουν οι ΣΑΙΝΗΔΕΣ στο ΟΙΚ. και να ειδοποιησουν τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ ,μπας και γινει τιποτα ...
2)κοινοποίηση του θεματος όπου μπορει ο καθενας σε ολα τα φορα αυτοκινητου ,facebook κτλ κτλ
Θα μου πει καποιος αφου θα πλερωσουμε αναδρομικα το 12 ,ναι αλλά θα γλυτωσεις το μισο σχεδον 13,τυχον ασφαλεια κτλ
και δεν κοστιζει τιποτα ,μονο ταλαιπωρια βεβαια για το καθενα μας ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !
Δεκτες προτασεις βελτιωσης των παραπανω ... -
Πολλά κυβικά και μεγάλο αυτοκίνητο = ασφάλεια;
Επειδή με αυτά κοροϊδεύατε τους εαυτούς σας τότε, δε χρειάζεται να τα χρησιμοποιείτε και σαν σοβαρά επιχειρήματα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επειδή με αυτά κοροϊδεύατε τους εαυτούς σας τότε, δε χρειάζεται να τα χρησιμοποιείτε και σαν σοβαρά επιχειρήματα.Αν αδυνατείς να συλλάβεις το συλλογισμό -και τις ανάγκες μας- μπορείς να πουλήσεις πνεύμα σε άλλο thread, είμαστε αρκετά εκνευρισμένοι όλοι εδώ μέσα για να ακούμε -και- τις δικές σου 'εξυπνάδες'...
-
εγω που είχα χρόνια 1400 ναι πιστεύω ότι ειναι πιο ασφαλές το 2000
-
Επειδή με αυτά κοροϊδεύατε τους εαυτούς σας τότε, δε χρειάζεται να τα χρησιμοποιείτε και σαν σοβαρά επιχειρήματα.Δεν σε αντιλαμβάνομαι. Ξέρεις πολλά αυτοκίνητα μη πολυμορφικά μεγάλα, που να χωράνε ΤΡΙΑ παιδικά καθίσματα πίσω; Ή δεν παρέχει ασφάλεια το μεγαλύτερο αυτοκίνητο σε σχέση με το μικρό; Δηλαδή αν συγκρουστεί π.χ. ένα S-Max με ένα Panda, την ίδια ζημιά θα πάθουν οι επιβάτες στα δύο αυτοκίνητα; Ή μήπως εννοείς κάτι άλλο που δεν πιάνω;
EDIT: Αν και με πρόλαβαν από πάνω, μάλλον πουλάς πνεύμα...
-
Ε ας έπαιρνες πολυμορφικό τότε, αλλά μάλλον το τζιπ έδειχνε καλύτερα...
Γελοίος και άδικος ο φόρος και έχετε κάθε λόγο να σπαζεστε.
Αλλά αυτά τα επιχειρήματα του στυλ, αμαρτισα για το Παιδί μου είναι για γέλια.
Δε βλέπω που είναι το κακό να πει κανείς πήρα τριλιτρο επειδή γούσταρα -
Ο χρήστης dimgr έγραψε:
Επειδή με αυτά κοροϊδεύατε τους εαυτούς σας τότε, δε χρειάζεται να τα χρησιμοποιείτε και σαν σοβαρά επιχειρήματα.Δεν σε αντιλαμβάνομαι. Ξέρεις πολλά αυτοκίνητα μη πολυμορφικά μεγάλα, που να χωράνε ΤΡΙΑ παιδικά καθίσματα πίσω; Ή δεν παρέχει ασφάλεια το μεγαλύτερο αυτοκίνητο σε σχέση με το μικρό; Δηλαδή αν συγκρουστεί π.χ. ένα S-Max με ένα Panda, την ίδια ζημιά θα πάθουν οι επιβάτες στα δύο αυτοκίνητα; Ή μήπως εννοείς κάτι άλλο που δεν πιάνω;
EDIT: Αν και με πρόλαβαν από πάνω, μάλλον πουλάς πνεύμα...
Έχει φίλος μου το S-Max (το 2.5Τ) και ήταν το μοναδικό που του πρότεινα για να βάλει τρία isofix καθίσματα πίσω (στα extra καθίσματα, το πήρε εξαρχής 7θεσιο).
Και για να προσθέσω, ποια και πόσα αυτοκίνητα χωράνε πίσω καροτσάκια, μπανιέρες, παρκοκρέβατα και λοιπά συμπράγκαλα για 2-3 παιδιά, όταν πρέπει να μετακινηθείς οικογενειακά ? Πολυμορφικά και SUV.
Από ότι βλέπω η 'εξυπνάδα' των εμπνευστών της φορολογίας αυτής έχει επεκταθεί και σε μέλη του παρόντος forum....
-
Γιατί φωνάζετε? Αφού τα Cayenne γράφτηκαν σε εταιρίες και πληρώνουν ψίχουλα από κάπου πρέπει να βγάλουν οι άνθρωποι.
Οπότε καλά κάνουν να πληρώσουν τα υπερπολυτελή Hyundai Elantra, τα S Max, τα Fiesta κλπ κλπ ας παίρνατε Lotus δάνεια έδιναν...Στοίχημα ότι οι βουλγαρικές πινακίδες θα πολλαπλασιαστούν.
-
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΡΕ ΣΤΑ τρολλ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙς
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ε ας έπαιρνες πολυμορφικό τότε, αλλά μάλλον το τζιπ έδειχνε καλύτερα...Δες καλύτερα τι έχει...
-
Τα έσοδα είναι σίγουρα γιατί ειναι αναδρομικά
-
Προφανώς μόνο οι ιδιοκτήτες S-MAX είχαν 3 παιδιά που χρειαζόταν καθισματάκια ISOFIX.
Σοβαρευτείτε και μη γράφετε βλακείες.btw δεν υπονοώ ότι οι φόροι είναι δίκαιοι, αλλά ο παραλογισμός του κράτους δε φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από τον δικό σας.
-
Προφανώς μόνο οι ιδιοκτήτες S-MAX είχαν 3 παιδιά που χρειαζόταν καθισματάκια ISOFIX.
Σοβαρευτείτε και μη γράφετε βλακείες.btw δεν υπονοώ ότι οι φόροι είναι δίκαιοι, αλλά ο παραλογισμός του κράτους δε φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από τον δικό σας.
Προφανώς είτε είσαι μικρός είτε χωρίς παιδιά. Έχεις ψάξει ποια αυτοκίνητα παίρνουν τρία καθίσματα isofix ? Ποια χωράνε παρκοκρέβατο ? Ποια χωράνε μωρουδιακή μπανιέρα ? Ποια χωράνε διπλά καρότσια για δίδυμα ? Και η λίστα συνεχίζεται...
Δεν υπάρχει κανένας παραλογισμός από μέρους μας, και η πρόταση που χρησιμοποιείς είναι σφόδρα προσβλητική. Μέχρι να ενημερωθείς σχετικά και να μην λες μπούρδες, ας κρατήσουμε μόνο το 'δεν υπονοώ ότι οι φόροι είναι δίκαιοι' γιατί το υπόλοιπο post σου είναι για πέταμα...
Τέλη κυκλοφορίας