-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Οι δόσεις είναι άτοκες ;
εξαρταται αμα θες μισο σημα η 200 λιτρα μπενζινης δωρο
Καλύτερα 12 έντοκες δόσεις και μερικά σακκουλάκια μπετζίνας για δώρο ...
(σαν αυτά δηλ. )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι βρε? Δε σε καταλαβαίνω.
Απλά επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να μετακομίσω αρκετά μακριά από το χώρο εργασίας μου, δε θέλω να βάζω χλμ στο si. Θέλω να έχω ένα όχημα χαμάλη.
Κα τι έγινε; Καλύτερα να γράφεις χιλιόμετρα να το ευχαριστιέσαι. Εκτός και αν είναι σε κακούς δρόμους με αρκετό σταμάτα ξεκίνα και δεν θέλεις να ταλαιπωρείς το αυτοκίνητο. Αλήθεια, πόσα χιλιόμετρα έχει τώρα; Όταν την είχες πάρει θυμάμαι είχε 30'000;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τι βρε? Δε σε καταλαβαίνω.
Απλά επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να μετακομίσω αρκετά μακριά από το χώρο εργασίας μου, δε θέλω να βάζω χλμ στο si. Θέλω να έχω ένα όχημα χαμάλη.
Κα τι έγινε; Καλύτερα να γράφεις χιλιόμετρα να το ευχαριστιέσαι. Εκτός και αν είναι σε κακούς δρόμους με αρκετό σταμάτα ξεκίνα και δεν θέλεις να ταλαιπωρείς το αυτοκίνητο. Αλήθεια, πόσα χιλιόμετρα έχει τώρα; Όταν την είχες πάρει θυμάμαι είχε 30'000;
Δε θυμάσαι καλά.
Την είχα πάρει με 13.800. Τώρα έχει 34.600.
Αν τελικά πάμε εκεί που θα πάμε, έχει αρκετό σταμάτα/ξεκίνα, σπασμένους δρόμους και θέλω ένα δεύτερο αυτοκίνητο χαμάλη. Να μπορώ που λέει ο λόγος να πετάξω μέχρι και το καρτ μου μέσα, να φορτώνω εργαλεία, βενζίνες, λάστιχα...χωρίς να έχω το άγχος αν θα στάξει κάτι στην αλκαντάρα, αν θα το γρατζουνίσω, αν θα καβαλήσω πεζοδρόμιο, αν θα παρκάρω 1κμ μακριά κλπ.
Τώρα τι λένε οι υπόλοιποι παραπάνω...έχω πάρα πολύ χώρο να τους γράψω στα ...δόξα το Θεό
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τώρα τι λένε οι υπόλοιποι παραπάνω...έχω πάρα πολύ χώρο να τους γράψω στα ...δόξα το Θεό
-
respect to komis1....
-
Τα @@@ όμως, είναι si;;
Ή είναι απλά, σαν του λαουτζίκου;;; -
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
-
Ή τα ΄χεις μπρούτζινα, ή δεν τα ΄χεις...!!!!
-
Παιδια μη βαρατε, να ρωτησω κατι, 400 σελιδες δεν διαβαζονται.
Αν δεν ερθει το σημα, (ή μαλλον ειναι στην παλια διεθυνση και δεν μπορει να το στειλει καποιος.) πληρωνουμε μονο στην εφορία;
Μου ειπανε για τραπεζα, οτι δινεις το ποσο και μετα καπως παιρνεις το σημα. Ισχυει;
-
εγώ τον Νίκο τον καταλαβαίνω. Οι ανάγκες, τα έσοδα κ τα έξοδα του καθενός αφορόυν τον καθένα προσωπικά. Πολλές φορές αλλάζουν άρδην σε μία στιγμή. Εφόσον θέλεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο για χαμαλοδουλειές κ όλα όσα αναφέρεις, καλά θα κάνεις. Κ εγώ μαζί σου είμαι...
Π.χ. ένα ford fiesta, vw polo γύρω στα 4-5.000€ είναι αυτό που θέλεις... -
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Η φωτο μου θυμισε το 'eko tria arkidia'
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ τον Νίκο τον καταλαβαίνω. Οι ανάγκες, τα έσοδα κ τα έξοδα του καθενός αφορόυν τον καθένα προσωπικά. Πολλές φορές αλλάζουν άρδην σε μία στιγμή. Εφόσον θέλεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο για χαμαλοδουλειές κ όλα όσα αναφέρεις, καλά θα κάνεις. Κ εγώ μαζί σου είμαι...
Π.χ. ένα ford fiesta, vw polo γύρω στα 4-5.000€ είναι αυτό που θέλεις...To fiesta ε?
Δεν το είχα σκεφτεί...καλή ιδέα κι αυτό.
-
...και τα ΜΜΕ φτιάχνουν κλιμα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
...και τα ΜΜΕ φτιάχνουν κλιμα
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231141772Τι car.gr και πράσσειν άλογα; Eforia.gr και βρήκες το μεταχειρισμένο που έψαχνες σε απίστευτη τιμή
-
Κι εγώ τον καταλαβαίνω τον Νικ. Και δυστυχώς θα αναγκαστώ κι εγώ να κρατήσω το δίλιτρο γιατί δεν έχω άλλο μέσο για να πηγαίνω στο βενζινάδικο να βάζω βενζίνη.
Ούτε στο συνεργείο για να κάνω σέρβις.
Ούτε στο πλυντήριο για να το πλύνω.
Ούτε στον λαστιχά για να αλλάξω λάστιχα.
Ούτε στον ευθυγραμμισά για να κάνω ευθυγράμμιση.
Ούτε στο ΚΤΕΟ για έλεγχο.
Ούτε στα φανάρια για να μου γλαστρώνουν το παρμπρίζ οι λαθρομετανάστες.Και μόνο στην ιδέα ότι πηγαίνω πχ για σέρβις του δίλιτρου ή στο πλυντήριο με το λεωφορείο τρελαίνομαι. Ευχαριστώ γκάις δεν θα πάρω. Και στην τελική δικό μου είναι ό,τι θέλω το κάνω. Και μην μου πολυκολλάς Στέλλα γιατί κρατάω μαχαίρι.
-
Κακία και εμπάθεια μεν, αλλά έχει πλάκα!
-
Νταμιτζάνες ξίδι θέλουν μερικοί
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Π.χ. ένα ford fiesta, vw polo γύρω στα 4-5.000€ είναι αυτό που θέλεις...To fiesta ε?
Δεν το είχα σκεφτεί...καλή ιδέα κι αυτό.
Και που 'σαι Νικόλα, μην ξεχαστείς και πάρεις κανένα τυχαίο Fiesta.
Fiesta ST (2.0) το λένε αυτό που ψάχνεις. Σούπερ στις χαμαλοδουλειές (και όχι μόνο), δεν κολλάει πουθενά! -
Παρε το δικο μου στ νικο.340 αλογακια. Αλλα ειναι 2,3:-(
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Παιδια μη βαρατε, να ρωτησω κατι, 400 σελιδες δεν διαβαζονται.Αν δεν ερθει το σημα, (ή μαλλον ειναι στην παλια διεθυνση και δεν μπορει να το στειλει καποιος.) πληρωνουμε μονο στην εφορία;
Μου ειπανε για τραπεζα, οτι δινεις το ποσο και μετα καπως παιρνεις το σημα. Ισχυει;
Τελικα τι ισχυει;
Τέλη κυκλοφορίας