-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Οπως και να χει,ακόμα και τα 660 είναι πολλά,σε συζήτηση με άγγλο συνάδελφο,του είπα ποσά θα δώσω γι αυτο το έτος,και έβαλε τα γέλια,στην Αγγλία πάνω απο 300£ δεν θα έδινα μου είπε.
Επηδει ειμαι Αγγλια τα ΤΚ πανε με τους ρυπους οποτε αν εχει παλια σχετικα τεχνολογια πληρωνεις και πανω απο 300 λιρες. Μαλιστα τα καινουρια αυτοκινητα εχουν και επιπλεον ΤΚ που δεν εινα λιγα 400-500 την πρωτη χρονια. Μετακομισε Αγγλια για να εχεις φθηνα δεξιοτιμονα αυτοκινητα και πληρωσε 1500 το χρονο σε ασφαλεια για αμαξι αξιας 13000.
Επισης πανω απο 2λτ ειναι πολυτελεια και εδω περα. Τα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι κατω απο 2λτ και ντηζελ φυσικα.Επειδή ήμουν αρκετά χρόνια Αγγλία, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι (εκτός από το ότι παίζει πολύ το ντίζελ).
Καταρχάς μας είχες γράψει μερικές σελίδες πριν για 3000 και 5000 λίρες (ή ευρώ?) ασφάλεια, και σε ρώτησα για τι αμάξι και τι οδηγό (ηλικία, ιστορικό,...). Δεν ξέρω αν απάντησες (δεν είδα κάτι, ίσως το προσπέρασα) αλλά και τα 1500 που γράφεις απέχουν πολύ από το συνηθες. Δεν είχα ποτέ 2λιτρο στην Αγγλία αλλά ο αδερφός μου που είχε (306 XSi) στο Λονδίνο πριν 5 χρόνια πλήρωνε 400 λίρες ασφάλεια το χρόνο (μικτή κιόλας) και λίγο πάνω από 180 τέλη.
To ΜΕΓΙΣΤΟ που πρέπει κάποιος να πληρώσει σήμερα (με το σύστημα με τους ρύπους που ισχύει από 2001 και μετά - διότι για ό,τι κυκλοφρόρησε πιο πριν είναι είτε 130 για τα 1549cc) αν 'ξερνάει' ακόμα και σα λεωφορείο το αμάξι του είναι περίπου 500 ευρώ. Για το δικό μου 2λιτρο θα πλήρωνα κάπου 280.
[EDIT]
Επειδή γράφτηκε κάτι για τον πρώτο χρόνο, ότι είναι μέχρι και 1000 λίρες....
Ποιος από δω θα είχε αντίρρηση να πάρει σπορ αμάξι και αντί να πληρώσει τα Ελληνικά 'τέλη ταξινόμησης' να πληρώσει Αγγλική τιμή + ακόμα και 1000 λίρες τον πρώτο χρόνο?!... -
Εκτός πραγματικότητας;
Όταν μου χρωστάει έμμεσα το κράτος χρήματα και δεν τα δίνει τι θέλει δηλαδή; Να κάνω τον μαλάκα και να του τα δώσω; Όταν μου χρωστάει προμηθευτής του δημοσίου χρήματα για μια δουλειά που του έκανα, στον οποίον του χρωστάει το κράτος κάποια εκατομμύρια ευρώ και ΔΕΝ τον πληρώνει και αυτός με τη σειρά του προσπαθεί να δώσει 100-200 ευρώ μήνα παρά μήνα ποιός είναι εκτός πραγματικότητας; Εγώ ή εσύ;
Δηλαδή το κράτος από τη μια κάνει στάση πληρωμών και δεν πληρώνει, ενώ την ίδια στιγμή επιβάλλει δυσβάσταχτους φόρους στους πολίτες και απαιτεί να πληρώσουν. Και πρέπει να τρέξουμε κιόλας. Ωραία λογική.
Και έπειτα, έστω ότι πληρώνουν όλοι. Τι θα αλλάξει Νίκο; Μην έχεις ψευδαισθήσεις. Όταν έχεις μια οικονομία στον πάτο, όταν παντού υπάρχει βαθιά ύφεση, με το να επιβάλλουν μόνο φόρους ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Εκτός αν εσύ ζεις σε άλλο κόσμο και πιστεύεις πως θα έρθει ανάπτυξη.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εκτός πραγματικότητας;Όταν μου χρωστάει έμμεσα το κράτος χρήματα και δεν τα δίνει τι θέλει δηλαδή; Να κάνω τον μαλάκα και να του τα δώσω; Όταν μου χρωστάει προμηθευτής του δημοσίου χρήματα για μια δουλειά που του έκανα, στον οποίον του χρωστάει το κράτος κάποια εκατομμύρια ευρώ και ΔΕΝ τον πληρώνει και αυτός με τη σειρά του προσπαθεί να δώσει 100-200 ευρώ μήνα παρά μήνα ποιός είναι εκτός πραγματικότητας; Εγώ ή εσύ;
Δηλαδή το κράτος από τη μια κάνει στάση πληρωμών και δεν πληρώνει, ενώ την ίδια στιγμή επιβάλλει δυσβάσταχτους φόρους στους πολίτες και απαιτεί να πληρώσουν. Και πρέπει να τρέξουμε κιόλας. Ωραία λογική.
Στο έγραψα και πριν Βασίλη...μην ψάχνεις να βρεις λογική, δεν υπάρχει. Δεν είναι μια ακόμη χρονιά. Είναι η χρονιά που η χώρα ή κατάρρευση αυτής κρέμεται από μια κλωστή. Είναι δυνατόν να σου βάλει 'λογικούς' φόρους?
Γιαυτό λέω και ξαναλέω...έχουμε καταλάβει τι περίοδο διανύουμε? Δεν υπάρχει λογική.-
Είναι γνωστό ότι το δημόσιο είναι κακοπληρωτής. Πολλοί συνεργάτες μας δεν συμμετέχουν ΚΑΝ σε διαγωνισμούς δημοσίου για αυτό τον λόγο.
Αλλά μη τα συγχέεις στο μυαλό σου. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα.
Γνωρίζεις ότι αν χρωστάς, το κράτος θα σε κυνηγήσει...αν σου χρωστάει ως προμηθευτή σε γράφει στα @@ του (εννοείται κακώς και δεν είναι δίκαιο κλπ κλπ).
(αν και τις επιστροφές τις έχει πιστώσει με αξιοσημείωτη ταχύτητα )
Τι θα κάνεις? Θα πας κόντρα? Θα φοροδιαφύγεις? ...κάντο, αλλά μη λες με σιγουριά και με κεφαλαία γράμματα ότι δε θα σου κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Και έπειτα, έστω ότι πληρώνουν όλοι. Τι θα αλλάξει Νίκο; Μην έχεις ψευδαισθήσεις. Όταν έχεις μια οικονομία στον πάτο, όταν παντού υπάρχει βαθιά ύφεση, με το να επιβάλλουν μόνο φόρους ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Εκτός αν εσύ ζεις σε άλλο κόσμο και πιστεύεις πως θα έρθει ανάπτυξη.
Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει. Σε τέτοια ασταθή αγορά, προβλέψεις δεν μπορείς να κάνεις. Αυτή τη στιγμή το βασικό που χρειάζεται η αγορά είναι ισορροπία και τόνωση της ψυχολογίας. Μόνο έτσι θα κινηθεί. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει ποιός είναι ο λογαριασμός για να κάνει τους υπολογισμούς του και να ξοδέψει ή όχι ώστε να δει αν τον παίρνει πχ να αλλάξει κάτι που έχει χαλάσει ή να το φτιάξει. Όλη η αγορά αυτό λέει αυτή τη στιγμή. Σήμερα μάλιστα είχα αυτή τη κουβέντα.
Πάντως, αν θες να ξέρεις, σύμφωνα με αναλυτές που έχω συζητήσει, το μοντέλο του Αλογοσκούφη με τους μειωμένους φόρους μας έφερε εδώ που είμαστε τώρα.
Αν μείωνε τους φόρους ΤΩΡΑ το μαγαζί θα έκλεινε. ...δε το καταλαβαίνεις? ...χρωστάς στη τράπεζα το δάνειο σου. Θα σου μείωσουν το επιτόκιο?
Προφανώς το κράτος και ειδικά οι αναλυτές έξω γνωρίζουν κάτι καλύτερο από εμάς ρε συ...αυτή είναι η δουλειά τους!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σε τέτοια ασταθή αγορά, προβλέψεις δεν μπορείς να κάνεις. Αυτή τη στιγμή το βασικό που χρειάζεται η αγορά είναι ισορροπία και τόνωση της ψυχολογίας. Μόνο έτσι θα κινηθεί. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει ποιός είναι ο λογαριασμός για να κάνει τους υπολογισμούς του και να ξοδέψει ή όχι ώστε να δει αν τον παίρνει πχ να αλλάξει κάτι που έχει χαλάσει ή να το φτιάξει. Όλη η αγορά αυτό λέει αυτή τη στιγμή. Σήμερα μάλιστα είχα αυτή τη κουβέντα.
Μόνο που με το πρώτο που έγραψες Νίκο έρχεσαι στα λόγια του Βασίλη (και πολλών άλλων):
μην ψάχνεις να βρεις λογική, δεν υπάρχει. Δεν είναι μια ακόμη χρονιά. Είναι η χρονιά που η χώρα ή κατάρρευση αυτής κρέμεται από μια κλωστή. Είναι δυνατόν να σου βάλει 'λογικούς' φόρους?
Γιαυτό λέω και ξαναλέω...έχουμε καταλάβει τι περίοδο διανύουμε? Δεν υπάρχει λογική.-
Ισορροπία και τόνωση της ψυχολογίας [για να κινθεί η αγορά] με φόρους χωρίς λογική....
Ωραίο κόλπο θα είναι αυτό. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
HiFi το κράτος μπορεί να βγάλει πολλαπλάσια από αυτούς που θα πιάσει να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες, χωρίς τέλη, χωρίς ασφάλειες, αν ασχοληθεί βέβαια...Αρκεί να ασχοληθεί με τις ζωάρες που οδηγάνε και μιλάνε το κινητό καθώς και με αυτές που σφάζουν το κόκκινο. Πολλά λεφτά λέμε...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Σε τέτοια ασταθή αγορά, προβλέψεις δεν μπορείς να κάνεις. Αυτή τη στιγμή το βασικό που χρειάζεται η αγορά είναι ισορροπία και τόνωση της ψυχολογίας. Μόνο έτσι θα κινηθεί. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει ποιός είναι ο λογαριασμός για να κάνει τους υπολογισμούς του και να ξοδέψει ή όχι ώστε να δει αν τον παίρνει πχ να αλλάξει κάτι που έχει χαλάσει ή να το φτιάξει. Όλη η αγορά αυτό λέει αυτή τη στιγμή. Σήμερα μάλιστα είχα αυτή τη κουβέντα.
Μόνο που με το πρώτο που έγραψες Νίκο έρχεσαι στα λόγια του Βασίλη (και πολλών άλλων):
μην ψάχνεις να βρεις λογική, δεν υπάρχει. Δεν είναι μια ακόμη χρονιά. Είναι η χρονιά που η χώρα ή κατάρρευση αυτής κρέμεται από μια κλωστή. Είναι δυνατόν να σου βάλει 'λογικούς' φόρους?
Ισορροπία και τόνωση της ψυχολογίας [για να κινθεί η αγορά] με φόρους χωρίς λογική....
Ωραίο κόλπο θα είναι αυτό.Δεν εγκρίνω τους φόρους και προφανώς δεν τους επικροτώ...αλλά αυτοί είναι. Μ'αυτό θα ζήσουμε.
Το να φοροδιαφύγουμε προφανώς και δεν είναι λύση, δε νομίζεις? Εκεί είναι η ουσία
Απλά με το να ξέρει επιτέλους ο κόσμος τι έχει να πληρώσει (όσο ακριβό κι αν είναι αυτό) ΙΣΩΣ φέρει την ισορροπία...ίσως!
-
Φίλε Νίκο συγνώμη αλλά ζεις σε άλλο σύμπαν
-
εγω νομιζω αυτη η επιβολη φορων στο ελληνικο κρατος ειναι υπερβολικη,σε σημειο τετοιο ωστε αν πριν ο ελληνας σκεφτοταν 1 φορα την φοροδιαφυγη,τωρα την σκεφτεται 10 φορες παραπανω.
δλδ εαν το διλιτρο πχ το χει στα 660 ευρω,ειναι θεωτητικα ανεκτο,αν και παλι συγκριτικα με την ποιοτητα των δρομων θεωρειται υψηλο.αλλα δεν σε βαζει σε σκεψεις περι αλλαγης πινακιδων απο αλλη χωρα,η διαφορα αλλα κολπα.
τωρα ομως αν τα αυξησει και αλλο,που θα γινει,η με την πλεον απαραδεκτη εισφορα,πολυς κοσμος νομιζω πλεον θα αναζητησει αλλες λυσεις.
οποτε συγκεντρωτικα αντι να κερδιζει χανει,μην ξεχναμε βεβαια και ποσο θα αυξηθει και η καταθεση πινακιδων.το θεμα σε αυτο το κρατος ειναι οτι η σχεση μεταξυ φορολογιας και ακριβειας που επικρατει, ειναι εντελως δυσαναλογη με την γενικοτερη εικονα του κρατους και με αυτα που πραγματικα σου προσφερει.δλδ η ποιοτητα ζωης ενος μεσοελληνα πλεον ειναι αισχρη.
'ποιοτητα ζωης' σαφως ειναι μια εκφραση που πλεον εχει εξαφανισθει απο το μυαλο των ελληνων.
πλεον εχουμε μπει στο θεμα επιβιωσης και μονο. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Διαβασα εν ταχυ καμια 20αρια σελιδες που είχα μείνει πίσω.Για μενα η οδηγηση είναι μια απόλαυση που δεν την κόβω με τίποτα.
Αναγκαστικα αφου μου αρέσει η Ελλάδα και ξέρω ότι όσο δεν υπάρχει πάταξη της φοροδιαφυγης και αλλαγή κουλούρας, που είναι η πηγη του κακου που περνάμε σήμερα, τα ΤΚ θα τρώνε πολύ ξύλο.
Δεν έχω την απαίτηση από κανένα συμπολίτη μου να του περάσει από το μυαλό του ότι αν είμασταν εντάξει με τις φορολογικές υποχρεώσεις μπορει τα ΤΚ να ηταν 50% κάτω και υπολογισμένα με τον σωστό τρόπο.Λυπάμαι που θα σου πω ότι με τίποτα δεν ισχύει αυτό. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι εν μέρει η φοροδιαφυγή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ότι τα λεφτά φαγώνονται στις λαμογιές, τους μισθούς και τις αμοιβές των χαραμοφάηδων.
Έχει τύχει να έχω έλθει σε επαφή με την σαπίλα και ξέρω. Αμέτρητες ορδές δημοσίων καθήμενων που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τα... ξύνουν. Δύο άτομα είχαν διοριστεί σε οργανισμό που δεν είχε καν γραφεία, κάθονταν στα σπίτια τους και έπαιρναν κανονικό μισθό, με επιδόματα κλπ.!! Ο οργανισμός αυτός επί δύο και πλέον έτη λειτουργούσε στα χαρτιά και πλήρωνε μόνο στην περιοχή μου πέντε τέτοιους 'υπαλλήλους'. Αλλά και μετά που απέκτησε γραφεία, οι 'υπάλληλοι' δεν είχαν... αντικείμενο! Φυσικά πήγαινε κάθε μέρα μόνο ένας από αυτούς, εκ περιτροπής. Ο οργανισμός είχε κάποια σχέση με επιμόρφωση ή εκπαίδευση, ούτε εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς όταν μου τα λέγανε. Και φυσικά έπαιρνε και επιχορήγηση από την Ε.Ε.!! Δεν γνωρίζω αν ακόμα υπάρχει, αλλά πιθανολογώ ότι θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.
Β' παράδειγμα: Όποιος έχει πραγματοποιήσει συναλλαγές με τις 'αναπτυξιακές' Α.Ε. των Δήμων, γνωρίζει οτι σε αυτές δεν υπάρχει απολύτως κανένας έλεγχος με βάση το δημόσιο λογιστικό, διότι δεν είναι δημόσιες, αλλά ιδιωτικού δικαίου!. Αποτέλεσμα τα διοικητικά συμβούλια και ιδίως οι πρόεδροί τους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως διορίζονται άμεσα από τον Δήμαρχο, να διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ ανά την Ελλάδα χωρίς κανέναν έλεγχο! Το τι εικονικά τιμολόγια εκδίδονται και πληρώνονται για ανύπαρκτα έργα, που υπάρχουν μόνο στα χαρτιά, δεν περιγράφεται!
Φυσικά λοιπόν, ακόμα και αν είμασταν εντάξει στις φορολογικές υποχρεώσεις μας, δηλαδή να δίνουμε το... 50% των εισοδημάτων μας στο κράτος (βλέπε http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=289822, το μόνο που θα γινόταν θα ήταν να τρώνε ακόμα περισσότεροι χαραμοφάηδες και λαμόγια.
Και μετά έρχονται να φορολογήσουν όλους εμάς που κάναμε το λάθος να εμπιστευτούμε το κράτος, όταν διακήρυττε ότι τα τεκμήρια τελειώσανε και ότι δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Όταν αγοράσαμε τα κυβικά γιατί μπορούσαμε με βάση τα δεδομένα εκείνης της εποχής.
Αυτά προς γνώση και του Nikos και κάποιων άλλων που απερίσκεπτα κατά τη γνώμη μου δηλώνουν ότι θα πληρώσουν τα χαράτσια χωρίς διαμαρτυρία, διότι δεν είναι του χαρακτήρα τους η διαμαρτυρία.
Εγώ πάλι, όπως είπα σε προηγούμενο ποστ μου, αν και προς το παρόν έχω τα χρήματα, από αντίδραση και εκδήλωση διαμαρτυρίας, θα καταθέσω τις πινακίδες μου για δύο μήνες τουλάχιστον, και επίσης ότι μπορώ θα κάνω, στα πλαίσια της νομιμότητας πάντα, για να τους δείξω ότι δεν είμαστε κουτορνίθια. Η κατάσταση δεν σηκώνει πλέον σκυμμένα κεφάλια.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ωραίο κόλπο θα είναι αυτό.Δεν εγκρίνω τους φόρους και προφανώς δεν τους επικροτώ...αλλά αυτοί είναι. Μ'αυτό θα ζήσουμε.
Το να φοροδιαφύγουμε προφανώς και δεν είναι λύση, δε νομίζεις? Εκεί είναι η ουσία
Απλά με το να ξέρει επιτέλους ο κόσμος τι έχει να πληρώσει (όσο ακριβό κι αν είναι αυτό) ΙΣΩΣ φέρει την ισορροπία...ίσως!
Μα εκεί είναι το πρόβλημα ρε φίλε! Διάβασε τι γράφεις. Το λες και μόνος σου. Με το να ξέρει ο κόσμος τι έχει να πληρώσει! Για να πάρω ένα νέο αυτοκίνητο, μηχανάκι, σκάφοος, ο,τιδήποτε, θέλω ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ! Αλλιώς τα κρατάω τα Ευρουλάκια που κατάφερα να βάλω στην άκρη και ΟΤΑΝ με το καλό με πείσει το κράτος ότι δε θα μου τη φέρει πισώπλατα με βάση αυτά που θ' αγοράσω, ΤΟΤΕ θα τα ξοδέψω (να κινηθεί και η αγορά).
Ξέρεις εσύ Νίκο τι έχεις να πληρώσεις, θεωρείς, με την τακτική που ακολουθεί το κράτος (='παίρνω ΟΣΑ ΘΕΛΩ με Ο,ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ από ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ)??...
-
Βρε Νίκο...
Θεωρώ ότι κανείς δε ξέρει τι έχει να πληρώσει για του χρόνου. Για φέτος κουτσά/στραβά...μάθαμε.
Δε λέω ότι έχει έρθει η ισορροπία προφανώς...αλλά ότι αυτό (η ισορροπία) θα φέρει μια ΠΙΘΑΝΗ βελτίωση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρε Νίκο...Θεωρώ ότι κανείς δε ξέρει τι έχει να πληρώσει για του χρόνου. Για φέτος κουτσά/στραβά...μάθαμε.
Δε λέω ότι έχει έρθει η ισορροπία προφανώς...αλλά ότι αυτό (η ισορροπία) θα φέρει μια ΠΙΘΑΝΗ βελτίωση.
για να ερθει ομως η ισορροπια χρειαζεται εμπιστοσυνη, η οποια φυσικα καθε μερα ειναι και λιγοτερη
-
Ο χρήστης dimgr έγραψε:
Εγώ πάλι, όπως είπα σε προηγούμενο ποστ μου, αν και προς το παρόν έχω τα χρήματα, από αντίδραση και εκδήλωση διαμαρτυρίας, θα καταθέσω τις πινακίδες μου για δύο μήνες τουλάχιστον, και επίσης ότι μπορώ θα κάνω, στα πλαίσια της νομιμότητας πάντα, για να τους δείξω ότι δεν είμαστε κουτορνίθια. Η κατάσταση δεν σηκώνει πλέον σκυμμένα κεφάλια.+1
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως, αν θες να ξέρεις, σύμφωνα με αναλυτές που έχω συζητήσει, το μοντέλο του Αλογοσκούφη με τους μειωμένους φόρους μας έφερε εδώ που είμαστε τώρα.
Αν μείωνε τους φόρους ΤΩΡΑ το μαγαζί θα έκλεινε. ...δε το καταλαβαίνεις?:lol: ...χρωστάς στη τράπεζα το δάνειο σου. Θα σου μείωσουν το επιτόκιο?:lol:
Προφανώς το κράτος και ειδικά οι αναλυτές έξω γνωρίζουν κάτι καλύτερο από εμάς ρε συ...αυτή είναι η δουλειά τους!:)
Αυτα τα λεει μεγαλοαναλυτης( ) του 'πρασινου ηλιου'?
Οχι οτι ο 'καθηγητης' εκανε τις καλυτερες κινησεις, αλλα σε σχεση με την 'μαγειρικη' του Παπα-ντινου, (μεγαλος 'μαγειρας' απο την εποχη Σημιτη... ) και το limit up στα spreads, απεχει ΜΑΚΡΑΝ.
Εχεις κανενα ονομα απο αυτους του φανταστικους αναλυτες Νικο, να ξερουμε και εμεις, που να ριχνουμε καμμια ντοματα, γιαουρτι και κανενα αυγο?
Αν μειωνε τους φορους, ΤΩΡΑ το μαγαζι θα εκλεινε?
Μαλιστα...Αφου το λενε οι 'αναλυτες', κατι ξερουν καλυτερα... -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φίλε Νίκο συγνώμη αλλά ζεις σε άλλο σύμπανπασοκικο. μην τον ξυπνησεις
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν μείωνε τους φόρους ΤΩΡΑ το μαγαζί θα έκλεινε. ...δε το καταλαβαίνεις? ...χρωστάς στη τράπεζα το δάνειο σου. Θα σου μείωσουν το επιτόκιο?
Προφανώς το κράτος και ειδικά οι αναλυτές έξω γνωρίζουν κάτι καλύτερο από εμάς ρε συ...αυτή είναι η δουλειά τους!
τι κανει το κρατος και οι αναλυτες;;;; τι;;;;;;;
οπως να σε βαζει μεσα 600 μυρια τη χρονια που θελεις λεφτα. τρομερη αναλυση δημοτικου
επισης σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει, ενα απο τα ζητουμενα ειναι και η μειωση επιτοκιων για να ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ τα δανεια
anyway, σε πρασινο τοιχο δεν εχει νοημα
off topic
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
πασοκικο. μην τον ξυπνησεις
κοίτα εγω καταλαβαίνω τι λέει ο Νίκος. Ελπίζει ότι θα τελειωσει εδω η ιστορία και με τα +(όσα θέλουν) θα τελειώσουμε.
Και προφανώς δε θα ασχοληθεί με περίεργες λύσεις
Αν όμως του έλεγε κάποιος δωσε το αμάξι σου και πάρει στα ίδια λεφτά A4 1.8T μπορεί και να απαντούσε, οκ το κάνω... για να γλυτώσω έξοδα, αν και δεν είνα η πρώτη μου προτεραιότητα.
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δηλαδή πρέπει να μπει ταμπέλα στον Nikos! επειδή έχει κάποιες απόψεις? Και να πω ότι δεν τις δικαιολογεί ή δεν επιχειρηματολογεί για την ορθότητά τους, να πω εντάξει, αλλά πιστεύω έχει εξηγήσει και αναλύσει την άποψή του.
-
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:
τελος καλοκαιριου θα μας ερθει το μπιλιετάκι για να πληρωσουμε έκτακτη εισφορά (θα βαλω εδω ΜΟΝΟ για τα αυτοκινητα).
Για τη χρηση του 2010 : 54005%=270€
Για τη χρηση του 2011 : 88005%= 440€ (αυτο λογικα θα ερθει με το νεο ετοςαρα τα 710€ θα τα δωσουμε ετσι κι αλλιως (εκτος αν μετα τις διακοπες (;) παραδωσουμε πινακιδες και μειωσουμε το τεκμηριο,
ΑΝ παραδωσουμε πινακίδες τελος του χρονου, γλυτωνουμε 660€ τελη, +440€ εκτακτη εισφορα (αν δεν αυξηθει στο μεταξυ) + την ασφαλεια και οτι εξοδα προκυπτουν απο την κινηση του οχηματος
Οι υπολογισμοι εγιναν για διλιτρο > 5 ετων
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δηλαδή πρέπει να μπει ταμπέλα στον Nikos! επειδή έχει κάποιες απόψεις? Και να πω ότι δεν τις δικαιολογεί ή δεν επιχειρηματολογεί για την ορθότητά τους, να πω εντάξει, αλλά πιστεύω έχει εξηγήσει και αναλύσει την άποψή του.
κοιτα απλως τι εγραφε στο ιδιο θεμα πριν 20 μηνες
Τέλη κυκλοφορίας