Βασίλη, καλό είναι όταν γράφεις κάποια πράγματα να τα γράφεις σωστά, αλλιώς δημιουργείς εντυπώσεις και εντάσεις από το πουθενά. Το εικονίδιο που έβαλα είχε να κάνει με τα 250 ευρώ λιγότερα που θα πληρωθούν, δες το λίγο. Όχι για το ύψος των τελών. Δεν χαίρομαι ΠΡΟΦΑΝΩΣ για το ύψος των τελών. Αν είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια πράγματα Βασίλη.
Άρα εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω. Τι ακριβώς είναι προκλητικό? Που θα πληρώσουμε 250 ευρώ λιγότερα απ’ότι υπολογίζαμε?
Με την ίδια λογική, θα μπορούσα κι εγώ να θεωρήσω προκλητικό ότι κάποιοι έχουν τη καβάτζα του 2ου αυτοκίνητου και έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν πινακίδες…κι εγώ θα πληρώσω 850 ευρώ για τα τέλη. Αυτό δεν είναι προκλητικό?
Σχετικά με το Picanto. Άλλο γράφω, άλλο απαντάς. Διάβασέ το πάλι.
Σχετικά με τις συνθήκες τις αγοράς. Σου γράφω ότι δε θα επηρεαστώ? Με 40% αυξημένα τέλη και κεφαλικό φόρο προφανώς και επηρεάζομαι. Τι να κάνω? Να γίνω φοροφυγάς? Να τα βάψω μαύρα? Θα τα πληρώσω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή (για 59348η φορά). Που θέλεις να καταλήξεις? Με πιέζεις για τι πράγμα? Να το πουλήσω? Δε καταλαβαίνω το επιχείρημά σου!
Σχετικά με το εταιρικό. Λάθος θυμάσαι, δεν έχω εταιρικό (έχουμε pool cars, δηλαδή μένει στην εταιρία) και το 500 δεν είναι δικό μου. Είναι της γυναίκας μου και ΠΡΟΦΑΝΩΣ το χρησιμοποιεί για να πάει στη δουλειά της και να κάνει τις δικιές της δουλειές. Εναλλακτική δεν έχω, το είπα.-
Δεν προτείνω σε κανέναν να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα, ούτε πιέζω κάποιον για κάτι. Για τον εαυτό μου έγραψα ότι ενώ τα θεωρώ απαράδεκτα υψηλά τα τέλη, δεν έχω άλλη εναλλακτική και είμαι υποχρεωμένος να τα πληρώσω.
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σ’αυτό?!
Άλλοι λοιπόν έχουν την εναλλακτική του «θείου στο εξωτερικό», άλλοι 2ο και 3ο αυτοκίνητο, άλλοι δέχονται να πάρουν το ρίσκο των ξένων πινακίδων και άλλοι δέχονται να το σκοτώσουν και να χάσουν πολλαπλάσια περισσότερα χρήματα από το να το κρατήσουν. Εγώ αφενός δεν μπορώ και αφετέρου δεν θέλω να κάνω τίποτα από τα παραπάνω για 850 ευρώ.
Δε καταλαβαίνω ρε γμτ ώρες, ώρες…τούρκικα μιλάω?
Συγνώμη για το ύφος…αλλά ρε Βασίλη διάβαζε καλύτερα τα ποστ μου και μη βγάζεις συμπεράσματα