-
κ. coyote με τα ΤΚ που θα πληρωσετε φετος, θα πρεπει να σας μιλαμε στον πληθυντικο πλεον
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κ. coyote με τα ΤΚ που θα πληρωσετε φετος, θα πρεπει να σας μιλαμε στον πληθυντικο πλεονέτσι γιατί όταν σε γνωρίσω στην πεθερά μου να νομίζει ότι είμαι σπουδαίος
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κ. coyote με τα ΤΚ που θα πληρωσετε φετος, θα πρεπει να σας μιλαμε στον πληθυντικο πλεον
έτσι γιατί όταν σε γνωρίσω στην πεθερά μου να νομίζει ότι είμαι σπουδαίος
η πεθερα ειναι σιγουρη αλλιως δε θα σου εδινε τη κορη της
-
Την εντυπωσίασα με τα κυβικά μου
-
σιγουρα εντυπωσιασες τον Υπ. Οικονομικων
ακουσα οτι ετοιμαζει συγχαρητηρια επιστολη για τους κατοχους πανω απο 1800κκ. Μαλιστα μετα απο προτροπη του ΓΑΠ, θα περιεχει και μια λευκη επιταγη στην οποια θα μπορεις να συμπληρωνεις ενα ποσο της αρεσκειας σου το οποιο θα πηγαινει για την εξοφληση του χρεους μας.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
έτσι γιατί όταν σε γνωρίσω στην πεθερά μου να νομίζει ότι είμαι σπουδαίος
σορυ για το (αλλα η κουβεντα για τα τελη 'πονάειειειει' )
Πάει ο Μητσάρας στα μπουζούκια και βλέπει τον Βαρδινογιάννη. Τον πλησιάζει και του λέει:
- Κύριε Βαρδινογιάννη, θέλω να μου κάνετε μια μεγάλη χάρη. Βλέπετε… περιμένω την κοπέλα μου και θα ήθελα να την εντυπωσιάσω. Μπορείτε όταν έρθει να περάσετε μπροστά από το τραπέζι μας και να μου πείτε “Γεια σου ρε Μητσάρα φίλε μου”;
- Άσε μας ρε φίλε, του λέει ο Βαρδινογιάννης. Και που σε ξέρω εγώ;
- Έχετε δίκιο κύριε Βαρδινογιάννη. Δε με ξέρετε, μια εξυπηρέτηση θέλω ο φτωχός. Δεν σας κοστίσει τίποτα και για μένα σημαίνει πολλά. Η κοπέλα μου θα με πάρει με καλό μάτι για τις γνωριμίες που έχω.
- Ωραία, θα σου κάνω τη χάρη. Κάτσε στο τραπέζι σου κι όταν έρθει, μετά από λίγο θα περάσω.
- Χίλια ευχαριστώ κύριε Βαρδινογιάννη! Με σώζετε!
Κάθεται λοιπόν ο Μητσάρας και λίγο αργότερα έρχεται και η κοπέλα του. Τους πλησιάζει ο Βαρδινογιάννης και λέει: - Γεια σου ρε Μητσάρα φίλε μου! Τί κάνεις;
Και του απαντάει ο Μητσάρας: - Φύγε από εδώ ρε βλάκα! Πάλι δανεικά θέλεις;
-
-
-
Το θέμα είναι το κάθε κράτος να οδηγήσει τους πολίτες του σε μείωση της κατανάλωσης μέσω της φορολογίας και όχι απλά να βγάλει ότι μπορεί όπως μπορεί.
Αν ψάχνουν για λεφτά μπορούν: Να αυξήσουν τον φόρο στην βενζίνη, να φορολογήσουν τα υπερπολυτελή, ενεργοβόρα ΙΧ κατά την αγορά τους, να αρχίζουν να κόβουν κλήσεις στα παράνομα σταθμευμένα, τα βάλουν διόδια στο κέντρο κλπ.
Το μέτρο ο δίλιτρος ή ο δυομισάλιτρος να δώσει €500 το μόνο που πετυχαίνει είναι να πουλάει η Merc περισσότερα 1.8-1.6 K.
-
Αν ψάχνουν για λεφτά μπορούν: Να αυξήσουν τον φόρο στην βενζίνη, να φορολογήσουν τα υπερπολυτελή, ενεργοβόρα ΙΧ κατά την αγορά τους, να αρχίζουν να κόβουν κλήσεις στα παράνομα σταθμευμένα, τα βάλουν διόδια στο κέντρο κλπ.
Η βενζίνη είναι η ακριβώτερη στην ΕΕ σε απόλυτους αριθμούς λόγω της υπέρμετρης φορολογίας με αποτέλεσμα η κατανάλωση να έχει πέσει κατά 30% περίπου σε σχέση με την περίοδο 2008. Τα υπερπολυτελή φορολογούνται αγρίως και ουδείς τα αγοράζει εδώ και καιρό, και πάλι ανεκαθεν ήταν ελάχιστα. Τα ενεργοβόρα αυτοφορολογούνται μέσω της δίψας τους για βενζίνα, δεν χρειάζεται να το κάνει και κατά την αγορά τους. Οι κλήσεις δεν θα σώσουν το κράτος από τη πτώχευση. Τα διόδια στο κέντρο θα βαράνε μύγες για τον απλούστατο λόγο ότι η κυκλοφορία έχει πέσει δραματικά.
Άλλο μέτρο? (σοβαρό εννοείται ). -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η βενζίνη είναι η ακριβώτερη στην ΕΕ σε απόλυτους αριθμούς λόγω της υπέρμετρης φορολογίας με αποτέλεσμα η κατανάλωση να έχει πέσει κατά 30% περίπου σε σχέση με την περίοδο 2008. Τα υπερπολυτελή φορολογούνται αγρίως και ουδείς τα αγοράζει εδώ και καιρό, και πάλι ανεκαθεν ήταν ελάχιστα. Τα ενεργοβόρα αυτοφορολογούνται μέσω της δίψας τους για βενζίνα, δεν χρειάζεται να το κάνει και κατά την αγορά τους. Οι κλήσεις δεν θα σώσουν το κράτος από τη πτώχευση. Τα διόδια στο κέντρο θα βαράνε μύγες για τον απλούστατο λόγο ότι η κυκλοφορία έχει πέσει δραματικά.
Άλλο μέτρο? (σοβαρό εννοείται ).επιπλεον φορο σε ολα, 3πλασιασμος τεμηριων, ΦΠΑ στο 45%, 5πλασιασμος στα τελη κυκλοφοριας για πανω απο 1000κκ
-
Εως 30% διαβασα τα νεα τελη..Οδευουμε προς την καταστροφη
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εως 30% διαβασα τα νεα τελη..Οδευουμε προς την καταστροφηΚλιμακωτά ή πάνω σε όλους; Πού το διάβασες;
Μιλάμε πως οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ... Έχει νεκρώσει το σύμπαν κι αυτοί δεν μπορούν να πάρουν μια 'απλή' απόφαση κι αφήνουν τις φήμες και τις συνομωσιολογίες να οργιάζουν ! -
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 2&catid=13
Το μεσοπρόθεσμο “πέρασε” από το υπουργικό και κατατέθηκε στη Βουλή. Πάνω, πάνω φιγουράρει η έκτακτη εισφορά σε όλους η οποία ξεκινάει απ' τα 8.000 ευρώ εισόδημα, απ΄ τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους που θα κληθούν να καταβάλουν νέο φόρο 1-3%, αλλά και όλοι οι μισθωτοί ως και 7%.
Θα επιβληθεί αρχικά για δύο χρόνια και το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει να εισπράξει για φέτος 400 εκατ. ευρώ και του χρόνου άλλο 1,4 δισ.
Η αμέσως επόμενη αιμορραγία θα έρθει για όλους με τα τέλη στα αυτοκίνητα που θα αυξηθούν ως και 30%. -
Μην βιαζεστε...ας περιμενουμε την επισημη ανακοινωση να κλαψουμε ολοι παρεα.
Εχω διαβασει απο αυξηση 10%-20%-30% εως ΚΑΙ εκτακτη εισφορα 150€ για τους 2λτ!
Οποτε ας περιμενουμε να δουμε τι θα ανακοινωσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μην βιαζεστε...ας περιμενουμε την επισημη ανακοινωση να κλαψουμε ολοι παρεα.Εχω διαβασει απο αυξηση 10%-20%-30% εως ΚΑΙ εκτακτη εισφορα 150€ για τους 2λτ!
όντως κάθε κανάλι-όμιλος λέει τα δικά του για όλα τα μέτρα κ όχι μόνο τα τέλη
πότε θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα μέτρα ρε παιδιά? -
Σημερα αναμενεται η ταφοπλακα!
Ακουγεται οτι θα τα παρει κι απ´τον Chuck Norris
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Μην βιαζεστε...ας περιμενουμε την επισημη ανακοινωση να κλαψουμε ολοι παρεα.
Εχω διαβασει απο αυξηση 10%-20%-30% εως ΚΑΙ εκτακτη εισφορα 150€ για τους 2λτ!
όντως κάθε κανάλι-όμιλος λέει τα δικά του για όλα τα μέτρα κ όχι μόνο τα τέλη
πότε θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα μέτρα ρε παιδιά?θα ανακοινωθουν μολις σιγουρεψουν οτι θα ψηφιστουν και δε θα τρεχουν για καλπες μεσα στον Ιουλη...
-
-
Αυτά τα περί 30%, μάλλον για να φανούν λίγα τα 20% μου φαίνονται...
Τέλη κυκλοφορίας