-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οκέϊκ το λένεΔε χρειάζονται διαλυτικά
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Οκέϊκ το λένε
Δε χρειάζονται διαλυτικά
Νομίζεις...
Είμαι ανιψιός του chuck norris και μπορώ να βάζω διαλυτικά όπου θέλω... -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Οπως σου ειπα αν δεν θελεις να πληρωσεις απλα το πουλας. ΤΚ ειναι φοροι οπως ειναι και ο φορος εισοδηματος ο ΦΠΑ κλπ.Απλοικο το παραδειγμα σου. Αν οι πατατες ειναι ακριβες απλα τρως κατι αλλο. Δεν ξερω κανεναν που πρεπει σωνει και καλα να τρωει πατατες ουτε να εχει 2λιτρο αμαξι.
Οσο για την τιμη της βενζινης αν δεν μπορεις να το πληρωσεις απλα δεν οδηγας.
Τωρα σε οποιον δεν αρεσουν ολοι αυτοι οι φοροι (οπως σε μενα) απλα τα μαζευεις και φευγεις σε μια χωρα που εχει χαμηλους φορους και φυσικα χανεις τα οποια καλα εχει η Ελλαδα.Δε θέλεις να καταλάβεις ή απλά το κάνεις επίτηδες
Ακόμα και αν δε το θέλω τα έχουμε ξανασυζητήσει. Δεν πουλιέται τίποτα γιατί του χρόνου ο κόσμος φοβάται να αγοράσει οτιδήποτε.
οταν θα πάει το ψωμί με το έτσι θέλω 5 ευρω θα σου πω εγω αν σε υποχρεώνει κανένας να φας ή όχι.Θέλεις να σου πουλήσω εγω 5-6 δίλιτρα που είναι τώρα στον Σπανό στην ίδια τιμή που είναι δίπλα καινουργια 1400αρια....?
Σκέψου όμως να είχες μόνο ρύζι (ή πατάτες) στην αποθήκη... Εκεί τρελάινονται στις απω ανατολής χώρες όταν ανεβαίνει το ρύζι
-
Πολυ γκρινια για 120ε. Αν δεν μπορεις να το πληρωσεις απλα το πουλας οσο οσο και συνεχιζεις την ζωη σου.
Από όλα όσα έγραψα αυτό κατάλαβες? Τα 120 ευρώ είναι το πρόβλημα ή η αυθαιρεσία σε ότι κάνουν?
Πήγαινει αυριο υποχρεωτικά στα goodys και πάρε τις πατάτες 100 ευρω. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όμως
Κανενας δεν προκειτε να με υποχρεωσει να παω στα Γκουντις (εχω να παω χρονια) οπως και εσενα δεν σε υποχρεωσε κανενας να εχει 2λιτρο αυτοκινητο.
-
Οπως σου ειπα αν δεν θελεις να πληρωσεις απλα το πουλας. ΤΚ ειναι φοροι οπως ειναι και ο φορος εισοδηματος ο ΦΠΑ κλπ.Απλοικο το παραδειγμα σου. Αν οι πατατες ειναι ακριβες απλα τρως κατι αλλο. Δεν ξερω κανεναν που πρεπει σωνει και καλα να τρωει πατατες ουτε να εχει 2λιτρο αμαξι.
Τωρα σε οποιον δεν αρεσουν ολοι αυτοι οι φοροι (οπως σε μενα) απλα τα μαζευεις και φευγεις σε μια χωρα που εχει χαμηλους φορους και φυσικα χανεις τα οποια καλα εχει η Ελλαδα.αν έχεις τον θεό σου τι άνθρωποι μπορούν και ψηφίζουν...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πραγματικά... Γιατί δεν υπάρχει κάποια 'ένωση ιδιοκτητών ΙΧ' ή κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα?...Hellooooo. Υπάρχει λέσχη, η ΕΛΠΑ.* σκύβει*
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πραγματικά... Γιατί δεν υπάρχει κάποια 'ένωση ιδιοκτητών ΙΧ' ή κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα?...
Hellooooo. Υπάρχει λέσχη, η ΕΛΠΑ.* σκύβει*
-
Τωρα σε οποιον δεν αρεσουν ολοι αυτοι οι φοροι (οπως σε μενα) απλα τα μαζευεις και φευγεις σε μια χωρα που εχει χαμηλους φορουςΤι απλή που είναι η ζωή τελικά!
Φίλε wantone, να στο θέσω ελαφρώς διαφορετικά. Πες ότι δε μιλάμε για αμάξι αλλά για ένα διαμέρισμα 60-70 τετραγωνικά που αγόρασες με -πες- 200.000 για να μείνεις με την κοπέλα/γυναίκα σου. Ξαφνικά, από εκεί που δεν πλήρωνες τίποτα, σου λεει το κράτος 'φέτος θέλω 10.000 ευρώ φόρο' και 'αυξάνω την τιμή του ρεύματος 500%'.
Τι κάνεις? 'Απλά το πουλάς' (όσο-όσο, γιατί κανείς δε θα το παίρνει πια εκτός κι αν το 'σκοτώσεις'...) και αλλάζεις χώρα? Δεν τα παίρνεις στο κρανίο?!...
Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ είναι το θέμα, το ότι δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, το ότι σου παίρνουν ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ και αν δεν έχεις ξυπνήσει νομίζεις ότι έχεις την επιλογή 'απλά να μην τα δώσεις', ΑΛΛΑ αγνοείς το ότι θα χάσεις ακόμα περισσότερα έτσι. Είτε λόγω πτώσης αξίας μεταπώλησης, είτε, είτε...
Aν εσύ αυτά τα βρίσκεις αποδεκτές πρακτικές από πλευράς κράτους και δε σε νευριάζουν, άστο, άδικα συζητάμε.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Οπως σου ειπα αν δεν θελεις να πληρωσεις απλα το πουλας. ΤΚ ειναι φοροι οπως ειναι και ο φορος εισοδηματος ο ΦΠΑ κλπ.
Απλοικο το παραδειγμα σου. Αν οι πατατες ειναι ακριβες απλα τρως κατι αλλο. Δεν ξερω κανεναν που πρεπει σωνει και καλα να τρωει πατατες ουτε να εχει 2λιτρο αμαξι.
Τωρα σε οποιον δεν αρεσουν ολοι αυτοι οι φοροι (οπως σε μενα) απλα τα μαζευεις και φευγεις σε μια χωρα που εχει χαμηλους φορουςΤι απλή που είναι η ζωή τελικά!
Φίλε wantone, να στο θέσω ελαφρώς διαφορετικά. Πες ότι δε μιλάμε για αμάξι αλλά για ένα διαμέρισμα 60-70 τετραγωνικά που αγόρασες με -πες- 200.000 για να μείνεις με την κοπέλα/γυναίκα σου. Ξαφνικά, από εκεί που δεν πλήρωνες τίποτα, σου λεει το κράτος 'φέτος θέλω 10.000 ευρώ φόρο' και 'αυξάνω την τιμή του ρεύματος 500%'.
Τι κάνεις? 'Απλά το πουλάς' (όσο-όσο, γιατί κανείς δε θα το παίρνει πια εκτός κι αν το 'σκοτώσεις'...) και αλλάζεις χώρα? Δεν τα παίρνεις στο κρανίο?!...
Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ είναι το θέμα, το ότι δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, το ότι σου παίρνουν ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ και αν δεν έχεις ξυπνήσει νομίζεις ότι έχεις την επιλογή 'απλά να μην τα δώσεις', ΑΛΛΑ αγνοείς το ότι θα χάσεις ακόμα περισσότερα έτσι. Είτε λόγω πτώσης αξίας μεταπώλησης, είτε, είτε...
Aν εσύ αυτά τα βρίσκεις αποδεκτές πρακτικές από πλευράς κράτους και δε σε νευριάζουν, άστο, άδικα συζητάμε.
Διάβασε εδώ πόσο βαθιά αντισυνταγματικό είναι το να απαξιώνει το κράτος την περιουσία σου ή να σε αναγκάζει να πουλήσεις λόγω υπέρμετρης φορολόγησης
http://www.google.co.uk/url?sa=t&source ... gA&cad=rja
Αναφέρεται στα ακίνητα αλλά μπορείς εύκολα να ανάγεις τα συμπεράσματά σου για τα αυτοκίνητα. Αυτά περί απλοϊκών λύσεων του στυλ 'πούλα το'.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ακόμα και αν δε το θέλω τα έχουμε ξανασυζητήσει. Δεν πουλιέται τίποτα γιατί του χρόνου ο κόσμος φοβάται να αγοράσει οτιδήποτε.
Αυτό είναι ψέμα, έχω προτείνει εδώ και έναν χρόνο στον κ. coyote να το αγοράσω στην τιμή των 6000 και αρνείται πεισματικά.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό είναι ψέμα, έχω προτείνει εδώ και έναν χρόνο στον κ. coyote να το αγοράσω στην τιμή των 6000 και αρνείται πεισματικά.
δε μπορώ να σου το δώσω τόσο
γνωριζόμαστε χρόνια... δε θέλω να σε κλέψω
Υ.Γ Ισχύει και κούρεμα του γκαζόν από μένα δωρεάν για τρία χρόνια
-
Τωρα σε οποιον δεν αρεσουν ολοι αυτοι οι φοροι (οπως σε μενα) απλα τα μαζευεις και φευγεις σε μια χωρα που εχει χαμηλους φορους και φυσικα χανεις τα οποια καλα εχει η Ελλαδα.Γιατί παλικαράκια μου υπέρμαχοι των διοδίων τρελαίνεστε. Ά όλα κι όλα.
Μην είστε κωλοτούμπες. Εγω στη θέση σας θα συμφωνούσα απόλυτα με το φίλο.
Όπως λέτε και με τα διόδια σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει ας πάρει τους παράπλευρους δρόμους, ας πάρει yaris, ας πάει να μείνει σε υπόγεια γκαρσονιέρα στην Κυψέλη.
Αφού δε θέλετε να πληρώνει ο φτωχός φορολογούμενος τους αυτοκινητόδρομους και θέλετε να τους πληρώνετε μόνοι σας μέσω διοδίων, τώρα θα πληρώσετε και τα καυσαέριά σας μόνοι σας. Θα πληρώσετε στο κράτος και για τη διαμερισματάρα σας στα ΒΠ ή ΝΠ γιατί εμένα με το υπόγειο μου κόβει το ηλιοβασίλεμα.
Θέλετε να πληρώνετε διόδια ??? Θα πληρώσετε και 5000 ευρώ το χρόνο για τέλη για τα τρίλιτρά σας και άλλα 15000 για το διαμέρισμα.
Να δω τώρα τους νομοταγείς και αυτούς που νοιάζονται για το φτωχό και δε θέλουν να πληρώνει τους δρόμους γι'αυτούς. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε μπορώ να σου το δώσω τόσο
γνωριζόμαστε χρόνια... δε θέλω να σε κλέψω
Υ.Γ Ισχύει και κούρεμα του γκαζόν από μένα δωρεάν για τρία χρόνια
Καταναλώσεις στο 11 βλέπω. Το πατάμε, το πατάμε;
Τώρα που το σκέφτομαι έχεις και σπασμένο ψυγείο.
Πιστεύω με 10 ροζ είμαστε εντάξει και τα τέλη του '12 δικά μου. -
το ignore list ειναι σωτηριο
-
του σκίζουμε τα πέταλα... θα βγάλουμε όλα τα ευρω του
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Οπως σου ειπα αν δεν θελεις να πληρωσεις απλα το πουλας. ΤΚ ειναι φοροι οπως ειναι και ο φορος εισοδηματος ο ΦΠΑ κλπ.
Απλοικο το παραδειγμα σου. Αν οι πατατες ειναι ακριβες απλα τρως κατι αλλο. Δεν ξερω κανεναν που πρεπει σωνει και καλα να τρωει πατατες ουτε να εχει 2λιτρο αμαξι.
Τωρα σε οποιον δεν αρεσουν ολοι αυτοι οι φοροι (οπως σε μενα) απλα τα μαζευεις και φευγεις σε μια χωρα που εχει χαμηλους φορους και φυσικα χανεις τα οποια καλα εχει η Ελλαδα.Γιατί παλικαράκια μου υπέρμαχοι των διοδίων τρελαίνεστε. Ά όλα κι όλα.
Μην είστε κωλοτούμπες. Εγω στη θέση σας θα συμφωνούσα απόλυτα με το φίλο.
Όπως λέτε και με τα διόδια σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει ας πάρει τους παράπλευρους δρόμους, ας πάρει yaris, ας πάει να μείνει σε υπόγεια γκαρσονιέρα στην Κυψέλη.
Αφού δε θέλετε να πληρώνει ο φτωχός φορολογούμενος τους αυτοκινητόδρομους και θέλετε να τους πληρώνετε μόνοι σας μέσω διοδίων, τώρα θα πληρώσετε και τα καυσαέριά σας μόνοι σας. Θα πληρώσετε στο κράτος και για τη διαμερισματάρα σας στα ΒΠ ή ΝΠ γιατί εμένα με το υπόγειο μου κόβει το ηλιοβασίλεμα.
Θέλετε να πληρώνετε διόδια ??? Θα πληρώσετε και 5000 ευρώ το χρόνο για τέλη για τα τρίλιτρά σας και άλλα 15000 για το διαμέρισμα.
Να δω τώρα τους νομοταγείς και αυτούς που νοιάζονται για το φτωχό και δε θέλουν να πληρώνει τους δρόμους γι'αυτούς.πάλι τα ίδια.. είναι δυνατόν να τα πιστεύεις αυτά που λες..... ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕ>>>>>>>
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Διάβασε εδώ πόσο βαθιά αντισυνταγματικό είναι το να απαξιώνει το κράτος την περιουσία σου ή να σε αναγκάζει να πουλήσεις λόγω υπέρμετρης φορολόγησης
http://www.google.co.uk/url?sa=t&source ... gA&cad=rja
Δεν ξέρω, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η φορλόγηση στην Ελλάδα είναι τίγκα στην 'αρχή της αναλογικότητας' (ειδκά στα τέλη κατοχής κυβικών).
-
Εκτός από την χαρμόσυνη είδηση δείτε και φωτό
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111363283
υ.γ. η φωτό αφιερωμένη στον φίλο Κογιότι
-
ειλικρινα μου πηρες τη μπουκια απο το στομα...
το Σουμπαρού ντυμενο με στρινγκάκι ολα τα λ7
http://www.imerisia.gr/showpic.asp?pic= ... 274789.JPG -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ειλικρινα μου πηρες τη μπουκια απο το στομα...το Σουμπαρού ντυμενο με στρινγκάκι ολα τα λ7
http://www.imerisia.gr/showpic.asp?pic= ... 274789.JPGκαλά μην σπρώχνεστε... θα μου αφιερώσεις κάτι άλλο
Τέλη κυκλοφορίας