-
warning, multi-quote ahead :
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ξέρεις που ζούμε και πως λειτουργεί το κράτος???Ναι ναι ναι
η τοποθέτηση που κάνεις είναι μονοπλεύρη και δεν λαμβάνεις υπόψην το περιβάλλον και τις μεταβολές του...
Εγώ πάλι την θεωρώ την τοποθέτησή μου πολύπλευρη και περιβαλλοντικά ορθή.
στην ελλάδα λοιπόν τα πολλά κυβικά έχουν συνδεθεί χρόνια τώρα με ένδειξη οικονομικής άνεσης...
(Ερ.)Απο ποιούς?
(Απ.) Από αφελείς.
(τεκμηρίωση) Τι είναι ένδειξη οικονομικής άνεσης, μία 320d cabrio 2000κ.εκ των 75χιλ ευρώ ή ένα Rexton 2300κ.εκ των **29χιλ **ευρώ?να στο πω πιο απλά, είναι το 75 μεγαλύτερο του 29?
είναι μούρη ρε παιδί μου...
Sonata 2.4 και C180BE, ποιό είναι ποιό ΜΟΥΡΑΤΟ????
τα σέρβις τους είναι υπερτιμημένα οι τιμές τους κλπ κλπ κλπ...
Τι πιστεύεις έχει ακριβότερο σέρβις, μία Elise 1800 κ.εκ ή ένα Rav4 ? Εδώ δεν απαντάω, το αφήνω σαν τροφή για σκέψη
το κλίμα αυτό εκμεταλλεύεται η κυβέρνηση για να επιβάλει ΛΑΙΚΟΦΑΝΗ μέτρα που κριτικάρονται μεν δεν προκαλόυν εκρήξεις δε...
Συμφωνώ απόλυτα, όσα περιέγραψες με τις απόψεις σου, όσο παράλογα και αν είναι και όσο πανεύκολα και αν καταρρίπτονται (δες τα εξυπνακίστικα παραδείγματα που σου ανέφερα) είναι αυτά που οδηγούν στην κάθε κυβέρνηση στις γελοίες αυτές χρεώσεις στα τέλη.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Προφανως ο Nikos120i δεν μετραει τα εξοδα.
Έχω ένα δέντρο έξω από το σπίτι που βγάζει 500εύρα
Πότε έχει ανθοφορία?
Θέλω σπόρους!!!! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με λιγότερο Απο 40000 το χρονο m3??
Οικογένεια δεν έχετε ;;
Σπίτια ;;
Διακοπές σε κάνετε;;
Έκτακτες ανάγκες δεν έχετε ;;Δε το συνεχίζω. Σου απάντησα. Και για να είμαι ακριβής μιας και το ανέφερες, προσωπικά η si το χρόνο μου κοστίζει:
Ασφάλεια: 900 ευρώ (μεικτή)
Βενζίνη: 200 ευρώ το μήνα
Τέλη: 600 ευρώ το χρόνο (πλέον)
Σέρβις: 250 ευρώ το χρόνο (λάδια, φίλτρα κλπ)
Σύνολο το μήνα: 350 ευρώ. -
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Για να εχεις τετοιο αμαξι αξιας 40.000 ευρω και καρτ που βλεπω στην υπογραφη σου, ε συγνωμη αλλα ενταξει κατι καταλαβαινω.Λάθος καταλαβαίνεις.
Και εν πάση περιπτώσει δε θα δώσω αναφορά πόσο αγόρασα τι...εκτός αν είσαι εφοριακός.
-
Για να εχεις τετοιο αμαξι αξιας 40.000 ευρω και καρτ που βλεπω στην υπογραφη σου, ε συγνωμη αλλα ενταξει κατι καταλαβαινω.
Λάθος καταλαβαίνεις.
Και εν πάση περιπτώσει δε θα δώσω αναφορά πόσο αγόρασα τι...εκτός αν είσαι εφοριακός.
Αν ημουν εφοριακος θα ειχα κι εγω 320 η κατι αναλογο.
-
Έχω ένα δέντρο έξω από το σπίτι που βγάζει 500εύρα
Ρε συ του έχεις ρίξει κανένα λίπασμα;
Το δικό μου μέχρι 200ευρα το έχω καταφέρει να βγάζει...
-
Ας επανέλθουμε στο θέμα και ας αφήσουμε τις προωπικές επιθέσεις[mod]
-
Ο Παπακωνσταντινου δηλωσε στην επιτροπη της βουλης οτι αυτη η αλλαγη των τελων θα κοστισει στο Δημοσιο 80 εκατ, ευρω.... και οτι 65% των ιδικτητων θα πληρωσουν λιγωτερα απο περυσι.... συνεχιστε τωρα την διαμαχη για δικαια η αδικα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ο Παπακωνσταντινου δηλωσε στην επιτροπη της βουλης οτι αυτη η αλλαγη των τελων θα κοστισει στο Δημοσιο 80 εκατ, ευρω.... και οτι 65% των ιδικτητων θα πληρωσουν λιγωτερα απο περυση.... συνεχιστε τωρα την διαμαχη για δικαια η αδικα...Φανταζομαι οτι εννοει σε σχεση με περυσι που υπηρχε και το χαρατσι παλαιοτητας και μεγαλου κυβισμου.
-
Προφανώς... Εγώ για παράδειγμα, που έχω 'νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας' 1300άρι, θα πληρώσω 120 ευρώ, έναντι 93 πέρυσι.
-
Κι εγώ νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει ο 224.v είναι ότι ο Παπακωνσταντίνου βλέπει μπροστά του ένα Excel με νουμεράκια και παίζει, κι εμείς καθόμαστε κι ασχολούμαστε με το αν είναι δίκαιο ή όχι. Στα πατάρια του!
-
Ε δεν γινεται ομως να καταργηθουν τα τελη ,πως να το κανουμε δλδ.
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Κι εγώ νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει ο 224.v είναι ότι ο Παπακωνσταντίνου βλέπει μπροστά του ένα Excel με νουμεράκια και παίζει, κι εμείς καθόμαστε κι ασχολούμαστε με το αν είναι δίκαιο ή όχι. Στα πατάρια του!+100000
και μας το παιζει και ανετος αφου οι αλλοι περυσι μας γ..σαν με τις εμπνευσεις τους, που ομως τις αφησε να ισχυσουν για να μαζεψει... λεφτα...
-
Σε λίγο που θα έχουμε γεμίσει πάλι με αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, και θα καταθέτουν τις παλιές, ας μείνουν με την απορία γιατί δεν τους βγαίνουν τα νούμερα...
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σε λίγο που θα έχουμε γεμίσει πάλι με αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, και θα καταθέτουν τις παλιές, ας μείνουν με την απορία γιατί δεν τους βγαίνουν τα νούμερα...μακαρι να μπορουσε να γινει αυτο ευκολα...
ακομη και αν γινοταν σε βαθμο που θα εχανε σημαντικα εσοδα, θα προσπαθουσε να παρει λεφτα απο αλλου: πχ αυξηση στα καυσιμα.
δε γλυτωνεις με τιποτα στην Ελλαδα
-
δε νομιζω να λεω κατι καινουριο, αλλα πλεον στα χωρια και γενικα στην επαρχια,
αυξανουν συνεχως τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν χωρις πινακιδες.Φανταζομαι τα ανασφαλιστα και οσα δεν πληρωνουν τελη θα ειναι αλλα τόσα
Παντως αρκετες φορες που με σταματησαν για ελεγχο, δε μου ζητησαν ουτε ασφαλιστηριο, ουτε το χαρτακι (αποδειξη) πληρωμης των τελων.
Για ΚΤΕΟ ουτε λογος.Αν ειναι ετσι, κι (οπως προαναφέρθηκε) δεν εχεις σκοπο να το πουλησεις γιατι να τα πληρωνεις;
Σε καποιο παλιο αυτοκινητο με τα τελη καποιων ετων το ξανα αγοραζεις -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σε λίγο που θα έχουμε γεμίσει πάλι με αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, και θα καταθέτουν τις παλιές, ας μείνουν με την απορία γιατί δεν τους βγαίνουν τα νούμερα...
μακαρι να μπορουσε να γινει αυτο ευκολα...
ακομη και αν γινοταν σε βαθμο που θα εχανε σημαντικα εσοδα, θα προσπαθουσε να παρει λεφτα απο αλλου: πχ αυξηση στα καυσιμα.
δε γλυτωνεις με τιποτα στην Ελλαδα
Εδώ ο κάθε μπούλης τύπου Πατίστα και το έχει με ξένα νούμερα. Εγώ γιατί να συνεχίσω να πληρώνω τους (αποδεδειγμένα) ηλίθιους που δεν ξέρεις κάθε μέρα τι θα σκαρφιστούν για να στα πάρουν;
Αν το πάρει κανείς απόφαση μια χαρά εύκολα γίνεται.
Μια σύγκριση τιμών πχ της Merc E Class σε Γερμανία-Ελλάδα αρκεί για να καταλάβει κανείς τι χρυσοπληρώνουμε στο ελληνικό κράτος και αντί για ευχαριστώ σου κοπανάει και ηλίθια τέλη (χώρια φόρους σε βενζίνες και και και)...
Τιμές Γερμανίας
Τιμές Ελλάδας -
Tι εγινε ρε παιδια ξαφνικα σας επιασε να μην πληρωσετε,τοσες δεκαετιες πληρωνουμε τελη.
Καλα αυτα που λετε οτι δεν θα πληρωσετε τακουω βερεσε,στο ταμειο θα πατε κι εσεις. -
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
.......Καλα αυτα που λετε οτι δεν θα πληρωσετε τακουω βερεσε,στο ταμειο θα πατε κι εσεις.Fixed!
Τέλη κυκλοφορίας