-
mx5 για το jimba ittai του πραγματος
-
Ρε παιδιά τυχαία έβαλα την αγγελία. Γενικά αναφερόμουνα στην Boxster.
Όπελ GT...
Ήμουνα πολύ fan, αλλά από τη στιγμή που πήρε το μάτι μου ότι κυκλοφορεί κάπου αλλού επί της γης με το όνομα Daewoo με ξενέρωσε απίστευτα.
ΜAZDA MX-5 2.0 SPORT 6MT ....... 26.315 € τελική τιμή με τις μειώσεις
Αυτό ναι μάλιστα. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή βάσει τιμής. Αλλά 30+ για ΜΧ είναι λιγουλάκι κάπως.
α) Θέλεις να κάνεις το κέφι σου, γουστάρεις ο αέρας να χαιδεύει ανέμελα τα μαλλιά σου τα βράδια του καλοκαιριού και τις ηλίολουστες μέρες του χειμώνα. Αυτοί που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία είναι λιγότερο από το 10% των αγοραστών αυτοκινήτων με ανοιχτή οροφή και συνήθως πρόκειται για μοτοσυκλετιστές που η γυναίκα τους πρήζει να αφήσουν τους δύο τροχούς, ή απλά μεγάλωσαν και κουράστηκαν...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/159053 -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αμαν ρε παιδια μαυτη τη πισω κινηση,αμαξι αγοραζει ο ανθρωπος οχι διαφορικο.
σαυτην την κατηγορια και με τοσα λεφτα ολα καλα ειναι,αλλα η μερσεντες ξεχωριζει,πως να το κανουμε δλδ το αστρο κανει την διαφορα.Βρε Ιταλάκιας, όπως είπες κι εσύ αυτοκίνητο αγοράζεις... όχι σηματάκι! Αν τα άλλα είναι καλύτερα σπορ αυτοκίνητα (πιο γρήγορα πιο διασκεδαστικά κλπ) γιατί να πάρει την Μερκ; Επειδή έχει αστεράκι στο καπώ; Δεν το περίμενα από ιταλόφιλο αυτό... θα σε αναφέρω στο Ανώτατο Αρχιερατικό Συμβούλιο Ιταλικών Μηχανών Οδηγικού Πάθους και πράσινο φίδι που σε έφαγε... (το Biscione του θυρεού των Visconti).
-
και το μερσεντες γρηγορο ειναι και διασκεδαστικο,το εχω οδηγησει αλλωστε.
και ενας λαντσιακιας παντα μερσεντες θα επαιρνε. -
βασικα ειχα την ζ4 2.0 για εναμισισ χρονο και μπορω να σου πω καποιες λεπτομερειουλες αν θελεις και οτι αλλο θες ρωτας κι εσυ...επισης εχω οδηγησει και μιατα αλλα το 1.8....
επισης πριν αρχισω να σου πω οτι την οδηγικη απολαυση που λες δεν θα την βρεις σε κανενα απ τα μοντελα που λες....αν βρεις 3λιτρη μπεμπα η s2000 εκει αλλαζει το θεμα...
εγω θα πω πως το μιατα δεν θα το επαιρνα ποτε γιατι πολυ απλα δεν χωραω...ειναι υπερβολικα μικρη η καμπινα και δεν ειμαι χοντρος ειμαι αδυνατος 1.86 υψος...απλα δεν μου εκανε κατι...σιγουρα εχει καποια συν αλλα απο χωρο στην καμπινα και χωρο αποσκευων ξεχνα το....ειναι παιχνιδιαρικο αλλα εμενα δεν μου θυμιζει αυτοκινητο αλλα παιχνιδι....αν ησουν μικροτερος θα σου ελεγα ναι αλλα στα 29 οπως κι εγω δεν νομιζω να σου κανει....
η ζ4 2.0 την οποια ειχα ειναι ενα αρκετα καλο αμαξι θα ελεγα ,εχει πολυ ωραια θεση οδηγησης,την ωραιοτερη που εχω ζησει σε αυτοκινητο ακομα κι απ το 350ζ που εχω τωρα... σ αυτο βοηθαει και το φουσκωμα στο καπω που απο μεσα ειναι χαρμα οφθαλμων,,,νομιζεις οτι εισαι σε διαστημοπλοιο...απο ποιοτητα βραστα ισως επειδη φτιαχνεται στην αμερικη αλλα δεν μου αρεσε....τα φρενα δεν μου αρεσαν να πω την αληθεια οταν οδγησα ενα μεταγενεστερο 120 μου φανηκε πιο σπορ κι απ την ζ4 με εμφανη καλυτερα κρατηματα και φρενα...εχω ειχα την προ facelift εποχη,,,επισης το τιμονι ειναι πολυ ελαφρυ πραγμα που μου δημιουργουσε την αισθηση αυτοκινητου πολεως και οχι κατι σπορ....τραγικα ελαφρυ...
τα καλα της? εχει πολυ καλες επιδοσεις για διλιτρο και νομιζεις οτι εχεις τουλαχιστον αλλα 30-40 αλογακια,ο ηχος ειναι μπασος καταπληκτικος και φυσικα απ τα πιο ομορφα αυτοκινητα για μενα...επισης πολυ καλος χωρος αποσκευων 270 λιτρα με κουκουλα πανω....μια χαρουλα και για εκδρομουλες....
βαλε στα πλην οτι δεν παιρνει tuning και αν παρει θελει μια περιουσια...
για την slk μιλαμε για ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο ειδικα σε μαυρο αλλα δεν νομιζω να εχει οδηγικη απολαυση κι αυτο...με χαλαει που εχει γεμισει ο κοσμος αλλα δεν παυει να εχει σκληρη οροφη,κομπρεσσορα και να τα δινει απο χαμηλα και φυσικα πολυ καλο αποθηκευτικο χωρο...ενα πολυ κομπλε αμαξι ωστε να μην αγχωνεσαι με μαλακες οροφες και ιστοριες...εγω δεν θα το παιρνα σε σχεση με ζ4....
για το tt αν λες το καινουριο(η γυναικα μου εχει το προηγουμενο 180 αλογα) οπως και το παλιο ειναι ενα αυτοκινητο με διαχρονικο design και πολυ καλη ποιοτητα για μενα...ακομα και το προηγουμενο ειναι πολυ καλο τουλαχιστον αυτο που εχω εγω με φουλ εξτρα....πολυ ευχαριστο και για ωραιες βολτες...δοκιμασα το καινουριο πριν παρω το 350z γιατι ημουν αναμεσα σε tt και ζ4 3.0 και μπορω να σου πω με κερδισε το tt οσο περιεργο και αν σου φαινεται...πολυ καλη ποιοτητα ,ωραιο στο δρομο και προβλεψιμο και φυσικα για μενα το σημαντικοτερο? να το εχεις και να ασχολεισαι συνεχεια με 2-3 χιλιαρικα του δινει τουλαχιστον 50-70 αλογακια τουρμπισια και το αμαξι πεταει...ηδη και το μαμα με τα 200 πεταει...το τουρμπο κανει καλη δουλεια αν κι εμενα μου την σπαει το lag αλλα δεν μπορεις να τα χεις ολα στην ζωη...πιστευω η καλυτερη λυση....
για το opel gt δεν εχω αποψη αλλα φαινεται πολυ ομορφο και γρηγορο αρκετα αλλα εγω δεν θα παιρνα οπελ αφου υπαρχουν κι αλλες λυσεις κοντινες...
αν τωρα δεν σε νοιαζουν ουτε οι χωροι ουτε τιποτα αλλα θες να μπαινεις και να γουσταρεις και φυσικα δεν σε νοιαζει τι θα πει η χαζογκομενα εξω απ τα μπουζουκια που κοιταει μονο το σημα δεν πα να ναι και 1000αρι χτυπα ενα καλο s2000 η μια 3λιτρη ζ4...εγω αν δεν ειχα φραγκα για 350ζ και ηθελα παλι καμπριο πισωκινητο θα πηγαινα καρφι για s2000 και γεια σας...και θα το κανα και τουμπανο με τον καιρο...και σου μιλαει τωρα ενας τρελος bmw ακιας που αλλαξοπιστησε με τον καιρο...τα τζαπανια πολυ απλα δεν παιζονται...για μενα τα γερμανικα που δεν παιζονται δεν ειναι προς το παρον για την τσεπη μου...bmw 335,135,m3,z4m,cayman s,911,κλπ κλπ....αν τα πιασω κατι τετοιο θα χτυπησω αλλα προς το παρον το 350 μου το πηρα με 18000 χλμ 42000 πριν ενα χρονο και απεριψα στο νερο μια boxster 2002...εννοειται και οι γερμανοι βγαζουν αυτοκινηταρες αλλα θες μια τραπεζα απο πισω...
και κατι αλλο εντελως φιλικα γιατι ειχα καμπριο και ξερω...θα το βαρεθεις γι αυτο αν δεν σε τρελαινει πηγαινε για κατι αλλο γιατι με τα λεφτα που διαθετεις βρισκεις αμαξαρες που θα σου προκαλουν πολυ μεγαλυτερο χαμογελο απο μια ανοιχτη οροφη...
-
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
και κατι αλλο εντελως φιλικα γιατι ειχα καμπριο και ξερω...θα το βαρεθεις γι αυτο αν δεν σε τρελαινει πηγαινε για κατι αλλο γιατι με τα λεφτα που διαθετεις βρισκεις αμαξαρες που θα σου προκαλουν πολυ μεγαλυτερο χαμογελο απο μια ανοιχτη οροφη...+1
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
και κατι αλλο εντελως φιλικα γιατι ειχα καμπριο και ξερω...θα το βαρεθεις γι αυτο αν δεν σε τρελαινει πηγαινε για κατι αλλο γιατι με τα λεφτα που διαθετεις βρισκεις αμαξαρες που θα σου προκαλουν πολυ μεγαλυτερο χαμογελο απο μια ανοιχτη οροφη...
+1
Σε αυτο που ειπες φιλε εχεισ μια αληθεια μου το εχουν πει φιλοι μου που ειχαν cabrio αλλα εχω φαγωθει να παρω..Τωρα απο την αλλη μερια αν κοιταξω κ για διθεσιο coupe το μονο που μενει ειναι το tt k i slk που συνδυαζει κ τα δυο..Απλα οπως ειπα κ πριν λογω μη υπαρξης γκαραζ κ πολλων αλλων αρνητικων δε θελω να μπλεξω με υφασματινη οροφη!!! (κουτσουλιες,σκισιματα,χρωμα οροφης απο ηλιο-γινεται μπεζ με το χρονο..Lol!!!).Αρα με βλεπω οπως προειπα για slk η το tt με το μοτερ 1.8 tfsi!!
-
Εγώ πάλι βρίσκομαι στο τρίτο μου roadster, πηγαίνω κάθε πρωί στη δουλειά μου ξεσκέπαστος (όπου βλέπεις κάθε πρωί αντικατέστησε με το όλα τα πρωινά του χρόνου), μόνο το μεσημέρι το κλείνω γιατί με ενοχλεί ο ήλιος. Έχω φίλους που μισούσαν τα ξεσκέπαστα και δήλωναν ότι δε θα το ανοίξουν ποτέ και λίγο μετά την αγορά, κινδύνευαν από ηλίαση... Και τώρα, ένα χρόνο μετά, δεν έχουν αλλάξει γνώμη στο ελάχιστο. Θα χρειαστείς βέβαια σκούφο και κασκόλ, αλλά στα τόσα χρήματα που θα δώσεις...
Καλή επιλογή σε ό,τι αποφασίσεις. Αν πάντως ήμουν στη θέση σου, με την κρίση που υπάρχει στην αγορά, δε θα αγόραζα καινούριο με τίποτα...
ΥΓ. Ρε Travelman, η λίστα σου δεν είναι πλήρης. Εγώ δε βρήκα πουθενά τη δική μου περίπτωση!
-
Ο χρήστης Dejan13 έγραψε:
+1
Σε αυτο που ειπες φιλε εχεισ μια αληθεια μου το εχουν πει φιλοι μου που ειχαν cabrio αλλα εχω φαγωθει να παρω..Τωρα απο την αλλη μερια αν κοιταξω κ για διθεσιο coupe το μονο που μενει ειναι το tt k i slk που συνδυαζει κ τα δυο..Απλα οπως ειπα κ πριν λογω μη υπαρξης γκαραζ κ πολλων αλλων αρνητικων δε θελω να μπλεξω με υφασματινη οροφη!!! (κουτσουλιες,σκισιματα,χρωμα οροφης απο ηλιο-γινεται μπεζ με το χρονο..Lol!!!).Αρα με βλεπω οπως προειπα για slk η το tt με το μοτερ 1.8 tfsi!!
Υπαρχουν πολυ καλες SLK (ελαφρως μτχ) σε αυτα τα λεφτα, πολυ καλο roadster, αρκετα παρεξηγημενο λογω προτιμησης ανθρωπων που εχουν ως βαση το 'φαινεσθαι' και λιγοτερο την χαρα της σπορ οδηγησης,
-με πηγαν βολτα σε πιστα, εχει τρομερο κρατημα, ικανοποιητικη δυναμη, πολυ στιβαρο πλαισιο και ειναι προβλεψιμο στο οριο- , πολυ καλη μεταπωληση οποτε ερθει ο καιρος,
και το ψυχολογικο και οχι μονο προτερημα της μεταλλικης οροφης, που ισχυει οχι μονο
λογω ελειψης προσωπικου χωρου σταθμευσης αλλα και γενικοτερα στις καθημερινες μετακινησεις... -
Υπάρχει και μια άλλη εναλλακτική που μπορεί τελικά να σου βγει και πιο φτηνή. Πάρε ένα μεταχειρισμένο MX-5 2ης γενιάς 1,6 που φαντάζομαι θα το βρεις αρκετά φτηνά. Κάνε την πλάκα σου για κανά χρόνο, δες πώς σου κάνει το θέμα cabrio και όποτε γουστάρεις το δίνεις και παίρνεις είτε SLK, είτε Ζ4, είτε ΤΤ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Υπάρχει και μια άλλη εναλλακτική που μπορεί τελικά να σου βγει και πιο φτηνή. Πάρε ένα μεταχειρισμένο MX-5 2ης γενιάς 1,6 που φαντάζομαι θα το βρεις αρκετά φτηνά. Κάνε την πλάκα σου για κανά χρόνο, δες πώς σου κάνει το θέμα cabrio και όποτε γουστάρεις το δίνεις και παίρνεις είτε SLK, είτε Ζ4, είτε ΤΤ.υπαρχει ομως και αλλη μια.
παιρνει μια πορσε η μια φεραρι για ενα χρονο,ξεναυλωνει με τα γκαζια τα παντιλικια κιολα αυτα και μετα την πουλαει αγοραζει ενα γκολφ 1.4 και ζει μια ηρεμη ζωη -
Οπως στην αρχη ημουν πιο κοντα στην slk αυτο αποφασισα τελικα (κατα 80%) λογω μεταλικης οροφης,image,αξιοπιστιας,επιδοσεων κ μεταπωλησης.Αν κ ασημι με μπορντο δερμα αυτο που εχω βρει πιστευω να ειναι καλη επιλογη.Ειναι 6ος/2005 με 65,000 km!!!Τι λετε?
-
Απο εξωτερικο δεν το σκεφτεσε????
-
καλυτερα να πας σε μια μαντρα και να παραγγειλεις απο εξωτερικο...στο λεω γιατι κι εγω εψαξα για ελληνικα αυτοκινητα και ηταν ξεσκισμενα και και μεσα και εξω και κακοσυντηρημενα,...αν παρεις απο γερμανια θα παθεις πλακα...οι ανθρωποι ειναι κυριοι θα νομιζεις οτι το πηρες καινουριο απο αντιπροσωπεια...εννοειτα θα παρεις μεταχειρισμενο μην πας και παρεις καινουριο ειναι χαζομαρα...3 μεταχειρισμενα εχω παρει απο γερμανια,τα εχω διαλεξει εγω απο γνωστο site και σε μια βδομαδα αφου ο μαντρας εστειλε καποιον που συνεργαζεται εκει μου ειπε ποια ειναι καλα και ποια οχι...και φυσικα κανενα προβλημα σε μια βδομαδα ειχε ερθει και σε 3 μερες ετοιμο...και προβλημα κανενα ουτε μηχανικα ουτε τιποτα...το πληρωνεις παραπανω απο αντιστοιχο μεταχειρισμενο στην ελλαδα αλλα ειναι σε τελεια κατασταση και ειναι ολα φουλ εξτρα....
και κατι αλλο τωρα για την σεντα...
μεταλλικη οροφη=εννοειται πολυ καλη φαση...αν και οι υφασματινες οπως τις λετε δεν ειναι καθολου υφασματινες και δεν ανοιγουν τοσο ευκολα οπως καποιοι νομιζουν...αυτα συνεβαιναν πριν 15 χρονια...
image=ποιο image?image για μενα ειναι κατι σε ferrari,lambo,aston martin,jaguar και γενικα μοντελα που δεν πολυκυκλοφορουν...οι mercedes πανε κι ερχονται σημερα...αυτο ισχυε πριν κατι χρονια που δεν υπηρχαν τροποι να παρεις αυτοκινητο παρα μονο μετρητοις...και επισης αν ησουν 20-22 ισως στα πιτσιρικια να επαιζε τετοιο θεμα...παντως για οποιον γνωριζει απο αυτοκινητα δεν νομιζω να του τραβηξεις την προσοχη ισα ισα με ενα ρχ8 φαινεσαι πιο γνωστης της αυτοκινησης...αν θες βεβαια να σε καμαρωνει ο πενηνταρης με την κοιλια και η μοντελα που ψαχνει να βρει πορτοφολι τοτε οκ...
αξιοπιστια...ουδεν σχολιον....μην τρελαθουμε κι ολας...
επιδοσεις...ποιες επιδοσεις? για ωραια βολτιτσα?τοτε ναι...και το esp δεν βγαινει πληρως...μπλιαχ!
μεταπωληση...αυτο το παραμυθι ρε παιδια ας κοπει...εχω πουλησει 3 bmw και πιστεψτε με δεν υπαρχει περιπτωση να πιασετε τα λεφτα που ονειρευεστε ειδικα τωρα που ολοι ξερουν τα κολπα και φερνουν παπαδες απο γερμανια...
και 100.000 και 150.000 χλμ να ειχε δεν νομιζω οτι εινα θεμα αριθμητικο αλλα θεμα σωστης συντηρησης και σωστης λειτουργιας...εδω πανε ακομα κατι τουτουνια του 80 δεν θα πηγαινει η slk του 05 και θα χαλασει ετσι ευκολα αλοιμονο...
εντελως φιλικα φιλε ετσι...δεν θελω να μπω σε πολεμο γερμανικων με αλλα κλπ...ειπες οτι θες οδηγικη ευχαριστηση,.,,αν μου ελεγες οτι θες να παρκαρεις εξω απ το κλαμπ και να ψωνιζεις 20χρονα αλλαζει το θεμα...
-
Μια porsche boxster!
-
παντως για να μην παρεξηγηθουμε ολα τα αυτοκινητα που αναφερεις ειναι εξαιρετικα απλα εσυ πρεπει να βρεις τι θελεις απο ενα αυτοκινητο...
αν θελεις χλιδη και ανεση παρε σεντα..
αν θελεις σπορ και χλιδα παρε μπεμπα η πορσικο
αν θελεις κοκπιτ και αδρεναλινη και tuning και να ασχολεισαι μια ζωη μαζι του παρε s2000
παντως κοιτα και για 350Ζ γιατι τωρα εχουν πεσει οι τιμες κατακορυφα...ισως βρεις και το καμπριο με κατι λιγοτερο απο 40.000 το κουπε το βρισκεις σιγουρα...
-
Ο χρήστης Dejan13 έγραψε:
Οπως στην αρχη ημουν πιο κοντα στην slk αυτο αποφασισα τελικα (κατα 80%) λογω μεταλικης οροφης,image,αξιοπιστιας,επιδοσεων κ μεταπωλησης.Αν κ ασημι με μπορντο δερμα αυτο που εχω βρει πιστευω να ειναι καλη επιλογη.Ειναι 6ος/2005 με 65,000 km!!!Τι λετε?Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνεις πλάκα περί αξιοπίστίας. Αν δείς τις έρευνες του JD Power η SLK είναι κάτω του μέσου όρου. Επίσης να σου αναφέρω 2 περιπτώσεις που ξέρω προσωπικά (ίδιο άτομο αλλά μυαλό δεν έβαλε με το πρώτο πάθημα...). Παίρνει λοιπόν την SLK 200 Kompressor πρώτης γενιάς. Μετά από σορεία μικροπροβλημάτων του μένει η οροφή μισάνοιχτη βραδιάτικα, ούτε ανοίγει ούτε κλείνει! Τσαντίζεται, την πάει στην Mercedes το άλλο πρωί και την αφήνει για πούλημα. Επειδή όμως ο συγκεκριμένος έχει πιο πολλά λεφτά από μυαλό, πριν φύγει περνάει μια και από την έκθεση και κλείνει την SLK 350, το καινούριο μοντέλο που του γυάλισε καθώς έκανε την βόλτα του στο εκθετήριο. Μετά από τρεις μήνες και ενώ πήγαινε πλακωμένα (δεν στέκει καλά το άτομο... για αυτό άλλοστε και ταιριάζουμε... ) σε μια πατημένη στροφή μέσα στην πόλη τα ηλεκτρονικά βγαίνουν off και τραβάει 1 τετ α κε (2 σβούρες βασικά) με πολλά χιλιόμετρα μέσα σε κεντρικότατο δρόμο της πολής. Ευτυχώς ήταν νύχτα και δεν χτύπησε κανέναν. Βλάβη εγκεφάλου είπαν. Το πούλησε με 7000 χιλιόμετρα μόνο καθώς το φοβήθηκε (έχει και 270 άλογα, είναι γρήγορο). Σίγουρα δεν φταίει το αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε λάθος, αλλά περιμένεις ότι το ESP δεν θα σε προδώσει (με την έννοια να χαλάσει πάνω στην ανάγκη) σε ολοκαίνουρια Mercedes. Μέχρι εκείνο το σημείο πάντως τον είχε κρατήσει... σίγουρα θα το είχε χάσει από την πρώτη μέρα που το πήρε αν δεν είχε ESP. Συμπέρασμα; Αν θες αξιοπιστία κοίτα αλλού.
-
Δεν συμφωνώ... υπάρχει βέβαια η μόδα που έχει κάνει τα ανοιχτά να πουλάνε (κι ας μην τα πολυανοίγουν) αλλά υπάρχουν και οι άλλοι οι λίγοι οι φανατικοί. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις από πριν τι είσαι.
Εγώ είχα roadster για 9 όμορφα χρόνια που έληξαν αναγκαστικά (καταστροφή του αυτοκινήτου, εγώ γλύτωσα για να μετανιώνω...). Το άνοιγα όποτε μπορούσα με υπό το μηδέν θερμοκρασίες, δεν παίζεται και δεν το αλλάζω με τα όσα άλογα και ακαμψία κλπ. Ανυπομονώ μέχρι την ώρα που θα μπορέσω να πάρω πάλι ανοιχτό.Η SLK ακόμα και η παλιά τα είχε όλα, δύναμη, χώρους, μούρη, οροφή, καλές αναρτήσεις και ποιότητα κύλισης και πολύ καλή ακαμψία.... δεν ήταν σπόρ όμως και μόνο τιμόνι δεν είχε κάτι που βελτιώθηκε στο νέο μοντέλο και μάλλον διορθώθηκε στο facelift.
Από πλευράς αξιοπιστίας κλπ έχει κάποια αδύνατα σημεία (ξεφλουδίζει) αλλά πρακτικά δεν χαλάει και προσφέρει πολλά για όχι πολλά.
Ποιο Roadster θα αγοραζατε μεχρι 35,000?