-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω ειμαι 132 και 1050 κιλα χωρις προγραμμα .
εισαι πιο ελαφρυς αλλα εχω τουρμπο και αμ κανουμε κοντρα σε καλη ασφαλτο στις δυο πρωτες πιστευω θα σε περασω δλδ θα φας σκονη .
μου πουλουσαν ενα τσιπακι της weber αλλα δεν το πηρα ο μακακας
παντως σε γλιστερο εχω προβλημα στην εκκινησηοντως και με δευτερες μπορει να με εχεις αντε για μιση καροτσα (λογω turbo ψηλα ) και εγω εχω ροπη σχετικα ψηλα.... και πιο πανω θα περνας για 3/4 καροτσας και μετα στα στροφιλικια θα κανεις στην ακρη καλα????
-
η καλια θελει παρακαλια... εβαλε το θεμα και μας εγραψε στα 2 της τα .... παπουτσια!
την πειραξατε κιολας λιγο η αληθεια... -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε παιδιά, τι είναι αυτό το MUSa;
Δεν ξερω τι ειναι...μαλλον δεν ηξερα,αλλα στην Ιταλια παει πολυ καλα
Ε τότε να το προτιμήσουμε. Έχω όμως κι άλλη μια ερώτηση. Αυτό το TSA τι ακριβώς είναι;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Είναι πολύ ποιοτικό πολύ στυλάτο και ξεχωριστό, και δεν κυκλοφορούν πολλά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστο γιατί τα περισσότερα μηχανικά μέρη είναι από Fiat όπως κινητήρας κιβώτιο κλπ....Φουλ αξιόπιστο δηλαδή.
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
Μούσα φυσικά. Οι εξαιρετικές πωλήσεις της στην Ιταλία αποδεικνύουν την ποιότητα αυτού του αυτοκινήτου. Στα συν του ο ημιάκαμπτος άξονας που είναι πιο ανθεκτικός στις καταπονήσεις και μεγαλώνει το χώρο αποσκευών και τα δοκιμασμένα μηχανικά μέρη από το πούντο του 1999 στο οποίο βασίζεται. Το πολύ καλό τιμόνι στρίβει χωρίς μεγάλη δύναμη γεγονός που δρα θετικότατα στα ταξίδια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του βέβαια είναι το εξαιρετικό ντιζάιν που διαφοροποιείται εντονότατα αισθητικά από το φίατ ιντέα, καθώς μόνο τα πολύ έμπειρα μάτια σχεδιαστών αυτοκινήτων μπορούν να ανακαλύψουν τις ανεπαίσθητες διαφορές . Επιπλέον προσφέρεται σε μία λογική τιμή εάν σκεφτούμε ότι η Λάντσια με το λανσάρισμα της νέας Δ έχει καθιερωθεί ακλόνητα πλέον σαν η τέταρτη πρίμιουμ μάρκα της Ιταλίας μετά τη Ferrari, τη λαμποργκίνι και τη μαζεράτι...
Το γκόλφ από την άλλη, έχει βρωμίσει ο τόπος από αυτά και αναρωτιέμαι το γιατί. Έχει το μικρότερο μεταξόνιο στην κατηγορία του, είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό το σκόντα το οκτάβια που το αγοράζουν μόνο οι ταρίφες. Χώρια που το φτιάχνουν οι γερμαναράδες που δεν τους πάω καθόλου...
να προσεχουμε τι γραφουμε λιγο...δηλαδη συγκρινεται ο ημιακαμπτος αξονας της μουσα, με την αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων του γκολφ , σε ανεση και ακριβεια αντιδρασεων; ο ημιακαμπτος ειναι λυση οικονομικη και τιποτα αλλο.ως προς τα υπολοιπα ολοι εχουμε τα γουστα μας και τα κοληματα μας , ο γερμανοιταλικος πολεμος καλα κρατει εδω μεσα κατα τα αλλα , ομως το να ποσταρουμε τα μειονεκτηματα της πλευρας που υποστηριζουμε σαν πλεονεκτημα , μην το σχολιασω περαιτερω καλυτερα...
Μάλλον εσύ διάβαζε προσεκτικότερα τι γράφει ο φίλος! Εγραψε πουθενά για στριψίματα και ακρίβειες;
Στο μεγάλωσα....για δες τώρα.αν αναφέρεσαι σε αυτό :
Το πολύ καλό τιμόνι στρίβει χωρίς μεγάλη δύναμη γεγονός που δρα θετικότατα στα ταξίδια.
δεν εννοεί αυτό που γράφεις ο φίλος.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μούσα φυσικά.... Στα συν του ο ημιάκαμπτος άξονας που είναι πιο ανθεκτικός στις καταπονήσεις και μεγαλώνει το χώρο αποσκευών και τα δοκιμασμένα μηχανικά μέρη από το πούντο του 1999 στο οποίο βασίζεται....
Χώρια που το φτιάχνουν οι γερμαναράδες που δεν τους πάω καθόλου...αν είχε και σούστες θα είχε ακόμα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών γιατί ως γνωστόν η σούστα είναι πιο ανθεκτική και εξοικονομεί χώρο...
χώρια που δεν πάω και γω τους γερμαναράδες που πουλάνε μικρομεσαία με πολλαπλούς και ανεξάρτητες αναρτήσεις και δίσκους πίσω.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μούσα φυσικά. Οι εξαιρετικές πωλήσεις της στην Ιταλία αποδεικνύουν την ποιότητα αυτού του αυτοκινήτου. Στα συν του ο ημιάκαμπτος άξονας που είναι πιο ανθεκτικός στις καταπονήσεις και μεγαλώνει το χώρο αποσκευών και τα δοκιμασμένα μηχανικά μέρη από το πούντο του 1999 στο οποίο βασίζεται. Το πολύ καλό τιμόνι στρίβει χωρίς μεγάλη δύναμη γεγονός που δρα θετικότατα στα ταξίδια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του βέβαια είναι το εξαιρετικό ντιζάιν που διαφοροποιείται εντονότατα αισθητικά από το φίατ ιντέα, καθώς μόνο τα πολύ έμπειρα μάτια σχεδιαστών αυτοκινήτων μπορούν να ανακαλύψουν τις ανεπαίσθητες διαφορές . Επιπλέον προσφέρεται σε μία λογική τιμή εάν σκεφτούμε ότι η Λάντσια με το λανσάρισμα της νέας Δ έχει καθιερωθεί ακλόνητα πλέον σαν η τέταρτη πρίμιουμ μάρκα της Ιταλίας μετά τη Ferrari, τη λαμποργκίνι και τη μαζεράτι...
Το γκόλφ από την άλλη, έχει βρωμίσει ο τόπος από αυτά και αναρωτιέμαι το γιατί. Έχει το μικρότερο μεταξόνιο στην κατηγορία του, είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό το σκόντα το οκτάβια που το αγοράζουν μόνο οι ταρίφες. Χώρια που το φτιάχνουν οι γερμαναράδες που δεν τους πάω καθόλου...
να προσεχουμε τι γραφουμε λιγο...δηλαδη συγκρινεται ο ημιακαμπτος αξονας της μουσα, με την αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων του γκολφ , σε ανεση και ακριβεια αντιδρασεων; ο ημιακαμπτος ειναι λυση οικονομικη και τιποτα αλλο.ως προς τα υπολοιπα ολοι εχουμε τα γουστα μας και τα κοληματα μας , ο γερμανοιταλικος πολεμος καλα κρατει εδω μεσα κατα τα αλλα , ομως το να ποσταρουμε τα μειονεκτηματα της πλευρας που υποστηριζουμε σαν πλεονεκτημα , μην το σχολιασω περαιτερω καλυτερα...
Μάλλον εσύ διάβαζε προσεκτικότερα τι γράφει ο φίλος! Εγραψε πουθενά για στριψίματα και ακρίβειες;
Στο μεγάλωσα....για δες τώρα.......
Δεν βλεπω κατι λαθος. ο φιλος λεει οτι ο ημιακαμπτος ειναι στα ΣΥΝ.δηλαδη υπερτερει του γκολφ που εχει πολλαπλους συνδεσμους.σιγουρα ειναι γερος ο ημιακαμπτος αλλα απο εκει και περα δηλαδη τα αυτοκινητα με πολλαπλους παιρνουν την αναρτηση στο χερι;
οι πολλαπλοι συνδεσμοι ειναι ανωτερο συστημα εφ ολης της υλης , οπως το παρουσιαζει το θεμα δηλαδη οι πολλαπλοι ειναι στα μειονεκτηματα του γκολφ.... -
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
Στο μεγάλωσα....για δες τώρα.......
Δεν βλεπω κατι λαθος. ο φιλος λεει οτι ο ημιακαμπτος ειναι στα ΣΥΝ.δηλαδη υπερτερει του γκολφ που εχει πολλαπλους συνδεσμους.σιγουρα ειναι γερος ο ημιακαμπτος αλλα απο εκει και περα δηλαδη τα αυτοκινητα με πολλαπλους παιρνουν την αναρτηση στο χερι;
οι πολλαπλοι συνδεσμοι ειναι ανωτερο συστημα εφ ολης της υλης , οπως το παρουσιαζει το θεμα δηλαδη οι πολλαπλοι ειναι στα μειονεκτηματα του γκολφ....αστο μην την ψαχνεις!! σημερα ειδα μια musa και ενταξει ασε δεν το συνεχιζουμε...απλα το αυτοκινητο ΔΕΝ αξιζει!!! οτι και αν λενε οι ιταλοφιλοι...ακομα και με την δελτα να συγκρινεις το golf 6 ειναι ανωτερο παντου εκτος φυσικα απο την σχδιαση και την αισθηση πολυτελειας που εκει η lancia ειναι στο γηπεδο της!
οποιος μιλαει για την musa ειναι για γελια! ΜΟΝΟ πορτ πακαζ εχει!!! -
Και έλεγα να το βάλω, να μην το βάλω...
Τελικά χρειαζόταν το σωστό εμότικον να βάλω στο αρχικό πόστ μου οπότε το βάζω αναδρομικά...
-
-
o ιταλακιας ομως δεν τσιμπησε
-
σωστόςςςςς
-
Mα ειναι δυνατον καποιος λογικος ανθρωπος να επιλεξει το Musa εναντι του Golf, ακομα και 'υποθετικα' ?
-
εν το μεταξυ η αλλη εχει εξαφανιστει απ το φορουμ
-
εν το μεταξυ η αλλη εχει εξαφανιστει απ το φορουμκαλα παιζει να ξεχασε τον κωδικο της για να κανει συνδεση
-
Και έλεγα να το βάλω, να μην το βάλω...Τελικά χρειαζόταν το σωστό εμότικον να βάλω στο αρχικό πόστ μου οπότε το βάζω αναδρομικά...
μαλιστα....αυτα παθαινει οποιος διαβαζει γρηγορα.....
-
εν το μεταξυ η αλλη εχει εξαφανιστει απ το φορουμαπο την πρωτη στιγμη δε το ειχα επισημανει οτι την εκανε?
κανονικα θα επρεπε να κλειδωθει το θεμα. -
Ειχα τη τιμη σημερα να συναντησω στο δρομο μου το λεωφορειακι για το οποιο συζηταμε Πλεον καταλαβα οτι αυτος που εκανε το θεμα μας κανει πλακα για να ψαρωσουν οι απανταχου ιταλακιδες
-
Εγώ πάλι υποψιάζομαι πως kalia είναι το καλλιτεχνικό του Busso.
-
Λόκα. Αν η kalia επιστρέψει και θέλει να ανοιχτεί, ας στείλει pm.
ti na dialeksw? WV Golf TSA h Lancia MUSa ?