-
-
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
-
ξεκινησαμε
-
κι ομως οι ιταλοι εχουν μεγαλη εμπειρια στο θεμα τουρμπο .
-
εννοείς την 75 america που έπιανε φωτιά στο engine-bay απ'τη ζέστη?
-
-
εγω θυμαμαι turbo σε uno γνωστου μου που σε 5 χρονια το αλλαξε για 350,000 δραχμες τοτε!!!
-
η λαντσια μπετα με τον κομπρεσορα επιανε φωτια;
ουτε το δικο μου εχει παθει τιποτα μεχρι τωρα,μηπως τα πουντοτζιτα επιαναν κιαυτα φωτια; -
To μαντέμι δεν σου ράγισε;
-
-
ναι στα 105.000 χλμ
-
Μάλιστα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
κι ομως οι ιταλοι εχουν μεγαλη εμπειρια στο θεμα τουρμπο .Δηλαδή οι γάλλοι δεν έχουν καθόλου εμπειρία;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ουτε το δικο μου εχει παθει τιποτα μεχρι τωρα
To μαντέμι δεν σου ράγισε;
ναι στα 105.000 χλμ
-
λοιπόν Ιταλακηδες και Γερμανακηδες το clio TCe δυστυχώς για σας είναι τέρας αξιοπιστίας
-
Τι ιταλικα, γερμανικα και γαλλικα ρε παιδια;Αυτοκίνητα των 2-3 χρόνων.
Οικογένεια θα κάνει ο άνθρωπος .Δεν θα έχει πολυτέλειες να δίνει λεφτά συνέχεια σε συνεργεία. -
Ο χρήστης nipe81 έγραψε:
Οικογένεια θα κάνει ο άνθρωπος .Δεν θα έχει πολυτέλειες να δίνει λεφτά συνέχεια σε συνεργεία.Έτσι, αν θέλει να φάει ψωμί ας πάρει γιάπωνα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οικογένεια θα κάνει ο άνθρωπος .Δεν θα έχει πολυτέλειες να δίνει λεφτά συνέχεια σε συνεργεία.Έτσι, αν θέλει να φάει ψωμί ας πάρει γιάπωνα
ακουστε και τον ταξιτζη μια φορα επιτελους!
-
Εφόσον σκέφτεσαι για οικογένεια κτλ, γιατί δεν κοιτάς και το Λεόν 1.4 TSi?
Πιό μεγάλο, πολύ πιο καλές αποδόσεις απο όλα τα παραπάνω, και οικονομικό.
(Πήρα το θάρρος να στο προτείνω επειδή κοιτάς το Ibiza)Με το 50% στο φόρο και το 10% της Seat, βγαίνει σε τιμή .... κελεπούρι γι αυτά που ζητάς !
Πάντως όπου και να καταλήξεις, κάνε ένα test drive σε όλα πρώτα.Εκεί θα καταλάβεις ποιό ακριβώς θέλεις.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
λοιπόν Ιταλακηδες και Γερμανακηδες το clio TCe δυστυχώς για σας είναι τέρας αξιοπιστίαςΦταίει το οτι είναι πολλά πολλά χρόνια στην αγορά και πλέον θεωρείται δοκιμασμένη λύση.
Kia Ceed vs Seat Ibiza vs Fiat Punto vs Ford Fiesta κλπ...