-
εδω εχω μπερδευτει και γω... λεω για το πουντο, ή με 95 ή με 120 αλογα το Sporting, χρωμα θα δουμε...
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
εδω εχω μπερδευτει και γω... λεω για το πουντο, ή με 95 ή με 120 αλογα το Sporting, χρωμα θα δουμε...αν διαλεξες punto για δικους σου λογους .... !! (θα διαλεγα σε τουρμπο 207 σε ατμοσφαιρα fiesta ) τοτε παρε ΜΟΝΟ το 120!!! μην πας στο αλλο γιατι αν του βαλεις και καμια 17αρα το 95 δεν τραβαει ΚΑΘΟΛΟΥ!! και ασε αν σου λενε ενταξει εχει τα γκαζακια του! το 95 με τα 17 αρια ΣΕΡΝΕΤΑΙ το 120 ειναι μια χαρα για το ειδος του αυτοκινητου!!! το λεω απο πειρα γιατι οδηγω αρκετες φορες grande punto 95 φιλου με τα 17αρια πανω!
-
εδω εχω μπερδευτει και γω... λεω για το πουντο, ή με 95 ή με 120 αλογα το Sporting, χρωμα θα δουμε...όχι βρε!παρε το σπορ κανά 500αρικο παραπάνω έχει!
η ζάντες του είναι πολύ ωραίες και εχει διζωνικό κλιμά και άλλα -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εδω εχω μπερδευτει και γω... λεω για το πουντο, ή με 95 ή με 120 αλογα το Sporting, χρωμα θα δουμε...
όχι βρε!παρε το σπορ κανά 500αρικο παραπάνω έχει!
η ζάντες του είναι πολύ ωραίες και εχει διζωνικό κλιμά και άλλατο 120 αρη ομως το αλλο θα το μετανιωσει!! εδω το 307 1,4 με πιο μεγαλο βαρος ειναι οριακα πιο γρηγορο στον αυτοκινητοδρομο και οριακα πιο αργο στα 0-100!!
τα εχω δοκιμασει πολλες φορες μαζι με το 95 πουντο και το ξερω πολυ καλα! -
ο 120αρης ειναι οντως πειρασμος και αποσο βλεπω ο 95αρης ειναι πολυ ηρεμος κινητηρας... οσο για το sport δεν ειναι τοσο η διαφορα των χρηματων αλλα για επαρχικους δρομους ειναι πολυ η 17αρες ζαντες, συν λιγο βαρυ το εσωτερικο του για τα γουστα μου (οπως το ειδα σε μια εκθεση).
αυριο μεσημερι θα τελειωσει πια το θεμα γιατι ηδη αργησα και θελει κανα 2μηνο να ερθει το αυτοκινητο, οποια εταιρια και ναναι αυτο. -
ο 120αρης ειναι οντως πειρασμος και αποσο βλεπω ο 95αρης ειναι πολυ ηρεμος κινητηρας... οσο για το sport δεν ειναι τοσο η διαφορα των χρηματων αλλα για επαρχικους δρομους ειναι πολυ η 17αρες ζαντες, συν λιγο βαρυ το εσωτερικο του για τα γουστα μου (οπως το ειδα σε μια εκθεση).
αυριο μεσημερι θα τελειωσει πια το θεμα γιατι ηδη αργησα και θελει κανα 2μηνο να ερθει το αυτοκινητο, οποια εταιρια και ναναι αυτο.λοιπον ενα πραγμα για το οποιο θαυμαζω το punto (πραγμα σπανιο για εμενα) ειναι για την ανεση με τα 17αρια .ειναι τοσο ανετο οσο ενα αλλο με 16 αρια!! δεν κοπαναει πουθενα εκτος απο σπανιες περιπτωσεις!!!
μονο τον 120 αρη ακουσε με ...δεν σ κοροιδευω μετα απο ενα τετραμηνο θα σου ειναι πολυ λιγα τα 95 και θα το βαρεθεις! -
Μολις παρηγγειλα το grande punto 120 t-jet racing ...
χρωμα γκρι underground, 13.290 + 400 μεταλλικο + 450 πινακιδες, συνολο 14.140 (14.000 το αφησε) και δωρο ταπα βενζινης + μεταλλικα καθρεφτακια + πατακια...
τελη ιουλιου θα ερθει...
ελπιζω να ειναι καλο.
ευχαριστω για την βοηθεια παιδια... -
χρωμα γκρι underground, 13.290 + 400 μεταλλικο + 450 πινακιδες, συνολο 14.140 (14.000 το αφησε) και δωρο ταπα βενζινης + μεταλλικα καθρεφτακια + πατακια...
τελη ιουλιου θα ερθει...
ελπιζω να ειναι καλο.
ευχαριστω για την βοηθεια παιδια...το σπορτ δεν είπαμε βρε!?
τέλη ιουλίου? άντε να περιμένεις τώρα -
Μολις παρηγγειλα το grande punto 120 t-jet racing ... ...Καλή επιλογή.
Καλοτάξιδο να είναι!...!...
-
καλοριζικο, καλοταξιδο
-
Καλοφόρετο να το χαρείς
-
τελη ιουλιου θα ερθει...
ελπιζω να ειναι καλο.
ευχαριστω για την βοηθεια παιδια...τιμη χωμα για το αμαξι/πακετο... ωραιος... καλοταξιδο!
-
-
καλοταξιδο φιλε μου να το χαρεις!! σωστος το 120 αρη θα εχει και γκαζι και κρατημα και ολα!!!!
να το χαρεις μεχρι το τλευταιο του ευρω!!!! -
παιδια ευχαριστω πολυ για τις ευχες αλλα και για τη βοηθεια, βεβαια το ποσοστο του πουντο στο δημοψηφισμα ηταν απο τα πιο μικρα αλλα ετσι δε γινεται και στην καθημερινη μας ζωη...?
αντε να δουμε τι λεει το εργαλειο... -
ζαντες εχει;
-
ναι ειναι στανταρ στον εξοπλισμο, 16αρες αλουμινιου
-
βαλε καμια φωτο απο εν ιδιο με το δικο σου
-
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... er_point=1
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 14 ΑΚΤΙΝΩΝ (ΦΑΡΔΙΕΣ - ΣΤΕΝΕΣ) 16' ΙΝΤΣΩΝ 'HAlFPIPE' - ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ 195/55
-
πενταθυρο βλεπω.
αν και μαρεσει πιο πολυ τριθυρο αλλα δεν πειραζει.
καλοταξιδοεχω δεν εχω φραγκα να παρω ενα τριθυρο
Kia Ceed vs Seat Ibiza vs Fiat Punto vs Ford Fiesta κλπ...