Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Ενταξει,εχεις δικιο,αλλα μου τι δινει οτι εχω βγαλει τα ματια μου τοσα χρονια να διαβαζω(και αλλα τοσα ερχονται) και ξαφνικα εγινα η γενια της αραχτης και της αρπαχτης.Τα πηρα λιγο.
Κωστας.
Ναί ρε παιδιά , είσαστε οι μοναδικοί που διαβάσατε στον κόσμο . Είναι αστείο να μιλάτε σε ανθρώπους της ηλικίας 45+ γιά διάβασμα και γνώσεις . Μην συγκρίνουμε τα σχολεία που τελειώσατε εσείς με τα δικά μας.
ελα ρε φιλε kvlachos που καθεσαι και απαντας στον αδαη που επιασε το πληκτρολογιο να γραψει κανοντας διαλειμμα απο το ξυσιμο της μυτης του
Το ύφος σου φανερώνει το επίπεδο σου . Οταν εγώ έβλεπα τα ζόρια του νοσοκομειακού γιατρού στο Ρυθμιστικό , έβλεπα ταυτόχρονα και την ικανοποίηση στο πρόσωπο του γιά την προσφορά του στην κοινωνία . Ηταν βέβαια ρομαντικοί αυτοί οι γιατροί και γιά τα σημερινά δεδομένα , είναι ανεπίκαιροι .
Πάντως και γιά να τελειώνουμε , η συζήτηση ξεκίνησε γιά το ΕΚΑΒ και το μόνο που ζητάμε γιά πολλοστή φορά είναι όταν έχετε κινητοποίηση , να μην κινδυνεύουν άνθρωποι , τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο . Επίσης ορισμένοι , ευτυχώς όχι όλοι , να ξεκαβαλήσουν από το καλάμι , το ότι πήραν 20 στις πανελλήνιες , μπορεί γιά αυτούς να είναι θεικό , γιά την κοινωνία όμως είναι αδιάφορο .