-
Και δεν ειναι κακο αυτο , δεν νομιζω οτι υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ των φορουμ , ουτε κανεις σε υποχρεωνει να διαβαζεις μια μονο εφημεριδα !Πολλες φορες εχουν αναφερθει ειδησεις που δημοσιευτηκαν καπου αλλου πρωτα .
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι 3 που δεν τρέχουν είναι Σουρλής και Δασκαλόπουλος (λόγω κάποιων ανταλλακτικών που δεν βρήκαν) και Κύρκος Jr. Ισως υπάρξουν και άλλοι.ΔΕΝ ΤΡΕΧOYN ΑΚΟΜΑ ΧΑΛΚΙΑΣ-ΜΑΧΑΙΡΑΣ
-
φρεσκα νεα!!!! ΕΞΩ οι Αρμοδιος Πιτσος Χαλιβελακης (εβο) βλεπω πρωταθλητη το Νασουλα
-
Ο Παπαδημητρίου πρώτος και δεύτερος ο Νιώρας.
Περίπου 20 εγκατέλειψαν,οι περισσότεροι στην ειδική του Λάλα.
Εγκατέλειψε και ο Κύρκος και νομίζω και ο Νασούλας. -
Ευτυχώς που πήγαμε στην εκκίνηση χθές βράδυ στη πλατεία του Πύργου και τα είδαμε όλα
Πόλυ γκαντεμιά φέτος για τα πληρώματα.
Άν λένε ότι το Ακρόπολις είναι ο πιό σκληρός αγώνας του Παγκοσμίου,τότε το Ολυμπιακό είναι ο πιό σκληρός αγώνας του Πρωταθλήματος
Πάντως συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να τερματίσουν. -
-
Καλησπέρα σε όλους,
για να μην λέμε μόνο τα κακώς κείμενα του κάθε αγώνα, θεωρώ υποχρέωση μου, να ευχαριστήσω δημόσια τους συναθλητές μου, Ζούνη, Τσαπέκη και Καβαλαράκη που ρίσκαραν να καταστραφεί ο αγώνας τους και σταμάτησαν μέσα στην ειδική, να μας δώσουν πυροσβεστήρα, να σβήσουμε το αμάξι μας που καιγόταν.
Τέτοιες ενέργεις, αξίζουν και να αναφέρονται και να επιβραβεύονται και κοσμούν τον χώρο των Ελληνικών Αγώνων!!!!!!!!!
Επίσης να ευχαριστήσω τον κο Σπανό και την ομάδα του και τον κο Νιώρα και την ομάδα του, για την βοήθεια που μας προσέφεραν στο Σέρβις Πάρκ.
Κ.Δανίδης -
Μπράβο στα παιδιά και κρίμα για το αυτοκίνητο,Impreza δεν ήταν;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μπράβο στα παιδιά και κρίμα για το αυτοκίνητο,Impreza δεν ήταν;Ναί το Νο 20
θα δούμε αυριο τι ζημιά έπαθε, σήμερα ήταν μέρα γιορτης!!! -
ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι με χιουμορ στους αγωνες
μπραβα δανιδη (δεν ξερω το ονομα σου) αλλααυτη η ενεργεια σου πρεπει να ειναι σιγουρα προς μιμηση -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Μπράβο στα παιδιά και κρίμα για το αυτοκίνητο,Impreza δεν ήταν;
Ναί το Νο 20
θα δούμε αυριο τι ζημιά έπαθε, σήμερα ήταν μέρα γιορτης!!!Ηταν έκλπληξη για μένα που σε είδα στην απονομή. Συνήθως όσοι εγκαταλείπουν δεν εμφανίζονται ενώ υπάρχουν και αυτοί που κερδίζουν έπαθλα και εξαφανίζονται. Μπράβο που ήρθες παρά την ατυχία σου.
-
Ο χρήστης rallyfun έγραψε:
Ευτυχώς που πήγαμε στην εκκίνηση χθές βράδυ στη πλατεία του Πύργου και τα είδαμε όλα
Πόλυ γκαντεμιά φέτος για τα πληρώματα.
Άν λένε ότι το Ακρόπολις είναι ο πιό σκληρός αγώνας του Παγκοσμίου,τότε το Ολυμπιακό είναι ο πιό σκληρός αγώνας του Πρωταθλήματος
Πάντως συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να τερματίσουν.Εγκαταλείψεις δεν γίνονται πάντα λόγω σκληρών διαδρομών. Δύσκολες ειδικές ναι, σκλήρές όμως οχι, ειδικά η ειδική του Λάλα.
-
Ο χρήστης Geostrab έγραψε:
Ηταν έκλπληξη για μένα που σε είδα στην απονομή. Συνήθως όσοι εγκαταλείπουν δεν εμφανίζονται ενώ υπάρχουν και αυτοί που κερδίζουν έπαθλα και εξαφανίζονται. Μπράβο που ήρθες παρά την ατυχία σου.
Καλημέρα Σταύρο,
τόσα χρόνια με ξέρετε, κάποια στιγμή θα με μάθετε....
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθω να χειροκροτήσω, όλα τα παιδια που τόσες μέρες φάγαμε, ήπιαμε, ξενυχτήσαμε, μαζί όλες αυτές τις μέρες.
Δυστυχώς, και ζητώ συγγνώμη από όλους, έφυγα νωρίς, γιατί δεν με είχαν δει στο σπιτι και ανησυχούσαν ότι κατι έπαθα και δεν πηγαίνω.
Με την ευκαιρία, θέλω να πω, ότι εκκινήσεις, τερματισμοί και απονομές, είναι ευκαιρία, για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα μεταξύ μας.
Οσοι δεν έχουν πολλά χλμ να κάνουν, καλο είναι να παραμένουν, πάρουν δεν πάρουν κύπελλο, σαν ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσπάθειας των συναθλητών τους.ΥΓ, Σταύρο, δεν θα κόστιζε πολλά στον Δήμο, να βάλει έναν πρόχειρο μπουφέ στον χώρο της απονομής.
Ετσι θα δείχναμε, ότι τους τιμούμε καλύτερα, πολλές φορες ένα μπουκάλι νερό ή ένα χτύπημα στην πλάτη, για μερικούς, αξίζει παραπάνω από ένα κύπελλο. -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Ηταν έκλπληξη για μένα που σε είδα στην απονομή. Συνήθως όσοι εγκαταλείπουν δεν εμφανίζονται ενώ υπάρχουν και αυτοί που κερδίζουν έπαθλα και εξαφανίζονται. Μπράβο που ήρθες παρά την ατυχία σου.
Καλημέρα Σταύρο,
τόσα χρόνια με ξέρετε, κάποια στιγμή θα με μάθετε....
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθω να χειροκροτήσω, όλα τα παιδια που τόσες μέρες φάγαμε, ήπιαμε, ξενυχτήσαμε, μαζί όλες αυτές τις μέρες.
Δυστυχώς, και ζητώ συγγνώμη από όλους, έφυγα νωρίς, γιατί δεν με είχαν δει στο σπιτι και ανησυχούσαν ότι κατι έπαθα και δεν πηγαίνω.
Με την ευκαιρία, θέλω να πω, ότι εκκινήσεις, τερματισμοί και απονομές, είναι ευκαιρία, για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα μεταξύ μας.
Οσοι δεν έχουν πολλά χλμ να κάνουν, καλο είναι να παραμένουν, πάρουν δεν πάρουν κύπελλο, σαν ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσπάθειας των συναθλητών τους.ΥΓ, Σταύρο, δεν θα κόστιζε πολλά στον Δήμο, να βάλει έναν πρόχειρο μπουφέ στον χώρο της απονομής.
Ετσι θα δείχναμε, ότι τους τιμούμε καλύτερα, πολλές φορες ένα μπουκάλι νερό ή ένα χτύπημα στην πλάτη, για μερικούς, αξίζει παραπάνω από ένα κύπελλο.Αυτό να το πεις στον Δήμαρχο!
Επειδή δεν έχω κρατήσει το τηλέφωνό σου μόλις το δεις αυτό πάρε με στο κινητό. Σε θέλω για το Scenic. -
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!
-
Μετά και τον χθεσινό αγώνα, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η αντίληψη μου ότι οι συμμετέχοντες της κορυφαίας κατηγορίας Ν4 οδηγούν πολύ 'φυλαγμένα' (όσους τουλάχιστον έτυχε να δω στην 2η ειδική, άρα εξαιρούνται οι Βωβός-Ελ Εμ...). Αυτό ήταν βέβαια πολύ φυσικό, αφού στο συγκεκριμένο σημείο και μετά την εγκατάληψη των Βωβού-Ελ Εμ, μόλις από την 2η ειδική, κανείς δεν διεκδικούσε τίποτα....
Απόδειξη αυτών, σε μέτρηση με ραντάρ των ταχυτήτων στο ασφάλτινο κομμάτι της 2ης ε.δ. ακριβώς πριν μπούνε πάλι στο χώμα, δηλαδή σε δρόμο που δεν ευνοεί τα μικρά σε σχέση με τα μεγάλα, κανένα Ν4 δεν ξεπέρασε τα 136 Km/h ενώ οι πρωταγωνιστές της F2 ανεξαρτήτων κυβικών και κλάσεων ξεπέρασαν τα 140 km/h φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις τα 146 km/h. !!!!! Ενδεικτικό ότι η μάχη (και το θέαμα) είναι εκεί πίσω.....
Σε γενικές γραμμές πολύς κόσμος (καιρό είχα να δω τέτοια κοσμοσυρροή σε κοπάνα...) αλλά φτωχό θέαμα σε σχέση με άλλες διοργανώσεις...Κρίμα....
-
Δευτερος αγωνας 'σερι' που βλέπω θεατες στο βουνο.Αλλα,το 'Ολυμπιακο' φημιζεται πάντα για τους θεατες του,και ετσι θελουμε αλλωστε.
Η οργανωση σιγουρα προσπάθησε να κανει εναν υπέροχο αγωνα.Ολα μου φανηκαν τέλεια,και τους συγχαιρω.
Αλλα,πέρα απο το πανηγυρι και τα όμορφα παραλειπόμενα,ο κυριως αγωνας δεν ητανε και τοσο χορταστικος.Πολλές εγκαταλειψεις (το νέο κατεστημενο στους τελευταιους χωματινους αγωνες ) και λίγες μαχες.Η γκαλερυ του αγωνα βρισκεται εδω:
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η γκαλερυ του αγωνα βρισκεται εδω:
άντε ρε Αντρέα και την περίμενα πως και πως!
σε προάγω επίσημα σε αντιπρόσωπο θεατή των ελληνικών αγώνων.
Όλη η δράση, χωρίς τη σκόνη!
να'σαι καλά σε ευχαριστούμε πολύ -
-
31o Ολυμπιακο Ραλλυ