-
Ανακοινώθηκαν ηδη,Συμμετοχες,ωραρια και ειδικες,στο σαιτ του αγωνα
-
-
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Να μια καλη κινηση για τη προωθηση του αθληματος . -
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr-news-article&article_id=16208&race_id=0
Να μια καλη κινηση για τη προωθηση του αθληματος .O ΕΛΕΜ μετά το ατύχημα του Παλάδιου δεν είχε γράψει ότι δε θα ξανακάνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις από φόβο μήπως γίνει κάτι με συνοδηγό κάποιον τρίτο.
Εκτός αν γίνει με ρυθμούς σβέλτης βόλτας.
Όπως και να γίνει πάντως καλό είναι. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr-news-article&article_id=16208&race_id=0
Να μια καλη κινηση για τη προωθηση του αθληματος .O ΕΛΕΜ μετά το ατύχημα του Παλάδιου δεν είχε γράψει ότι δε θα ξανακάνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις από φόβο μήπως γίνει κάτι με συνοδηγό κάποιον τρίτο.
Όπως και να γίνει πάντως καλό είναι.Προφανώς έχοντας μέσα κάποιον μη αγωνιζόμενο δεν θα πάει να 'σκοτώσει το θηρίο'' ούτε να πιάσει απόλυτο ρεκόρ χρόνου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όπως και να γίνει πάντως καλό είναι.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ.
ΕΤΣΙ, Η ΛΕΣΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ LICENCE ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΜΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ.
ΕΤΣΙ, Η ΛΕΣΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ LICENCE ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΜΕΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
....SORRY ΦΙΛΕ ΛΩΡΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΑΚΟΜΨΑ ΑΛΛΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ...ΚΑΛΤΣΕΣ ΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η LICENCE THΣ ΕΛΠΑ- ΕΘ.Ε.Α !!!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ.
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ....ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!
.....ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ!!!!!! -
Κυριοι εχετε απολυτο δικιο απο την οπτικη που το βλεπετε και σιγουρα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε ( εμεις ) , εσεις εχετε το αγγουρι πολυ κοντα σας..... Αλλα....... οποιος μπει σε αγωνιστικο , ζωστει στο μπακετ , μυρισει elf gas , φαει την ροπη και το als στο στομαχι δει και μια ασφαλισμενη χωματοδιαδρομη απο το φινιστρινι δεν θα ξεκολλαει μετα απο τους αγωνες
Δειτε το σαν μια επιβραβευση οσων ξεροσταλιαζουν πανω στα βουνα για να δουν ενα περασμα σας .
Μετα ποιος θα κρινει ή κοροιδεψει την επιδοση σας ? Ποιος δεν θα θαυμασει την προσπαθεια που κανετε μεσα απο τα κρανη ? Ξερετε ποσο καλυτερα νιωθω στο βουνο περιμενοντας , μονο και μονο επειδη εδω μεσα εχω την ευκαιρια να μιλησω με πολλα απο τα ινδαλματα μου ? -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Όπως και να γίνει πάντως καλό είναι.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.
ΕΤΣΙ, Η ΛΕΣΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ LICENCE ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΜΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Από τι στιγμή που σας παρέχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας τότε καλά (πάααααααρα πολύ καλά) επαναφέρετε αυτές τις βόλτες για τους θεατές.
Μακάρι να μπορεί αυτό να γίνεται στους περισσότερους αγώνες.Με την ευκαιρία, καλό αγώνα και καλό τερματισμό.
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον Gilles!
Aπο προσωπική εμπερία, θα πω ότι αυτός ο διαγωνισμός μπορεί να προσφέρει πολλά!!! Και όχι επειδή είναι ο Βωβός!!!
Μακάρι να το κάνουν αυτό και σε άλλους αγώνες και με άλλους οδηγούς!!!! Το συναίσθημα που σου δίνει μια τέτοια εμπειρία, έστω και σε ρυθμό βόλτας και 'παιχνιδιού' για τον οδηγό, είναι απίστευτη!!!! Ιδιαίτερα σε αυτό το επίπεδο!Σίγουρα όσα περισσότερα μέτρα ασφαλείας τόσο το καλύτερο!
Ας ετοιμάσουν τις πάνες, οι 3 τυχεροί!
-
Mονο μακαρι ? .....
Ειδικα αν τους τσονταρει ο Αρης και κανενα ακομα για το ακροπολις ..... ουουου εκει να δεις τι θα οτι επιτρεπεται .....χωρις να υπαρχει κινδυνος
-
Στο Ολυμπιακό Ράλλυ ο κόσμος μαζεύεται έτσι και αλλιώς.Έχουμε ''τρέλλα'' με τα αυτοκίνητα και τους αγώνες ράλλυ.
Το άσχημο για μένα και για άλλους θεατές των αγώνων είναι να βλέπουμε τους ανθρώπους που μας χαρίζουν θέαμα,να τσακώνονται μεταξύ τους και να μην μπορούν να τα βρουν για το σπορ ή το χόμπι τους που υποτίθεται ότι αγαπάνε το ίδιο όλοι τους.Πάντως είναι καλή κίνηση αυτή και μακάρι να είμαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα καθήσουν στη θέση του συνοδηγού (χλωμό).
Άντε να έρθει το Σαββατοκύριακο να ξαμοληθούμε στις ειδικές του οροπεδίου της Φολόης. -
Μείον 3 mitsubishi Ν4 από τις συμμετοχές προτού ακόμα κατεβούν για τεχνικό έλενχο?
Πόσοι να ξεκινήσουν άραγε? -
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έγραψε:
Μείον 3 mitsubishi Ν4 από τις συμμετοχές προτού ακόμα κατεβούν για τεχνικό έλενχο?
Πόσοι να ξεκινήσουν άραγε?Κακο αυτο.
Ξερουμε ποιοί ειναι; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ξερουμε ποιοί ειναι;Στό έγραψα αλλού
-
Επίτρεψέ μου να σου πω, πως αυτό που κάνεις είναι αγενές για το χώρο που σε φιλοξενεί και για τους υπόλοιπους χρήστες του, ελπίζω να καταλαβαίνεις το γιατί...
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επίτρεψέ μου να σου πω, πως αυτό που κάνεις είναι αγενές για το χώρο που σε φιλοξενεί και για τους υπόλοιπους χρήστες του, ελπίζω να καταλαβαίνεις το γιατί...
(Moderator nass)
Eγώ πάλι από την πλευρά μου γιατί βλέπω αγενές να πώ σε άλλο φόρουμ ότι είναι γραμένο σε άλλο φόρουμ και να το ονομάσω?
ΔΗΛ, Είναι καλλύτερο να του είχα γράψει,Αντρέα στο έχω γράψει στο χχψψμμννκκλλ.gr.
Ε δεν το νομίζω γιατί τότε θα ήταν αγενές πρός το φόρουμ.και κάτι σαν διαφήμιση που απαγορεύεται από τον κανονισμό.
Τώρα γιατί δεν το έγραψα εδώ είναι δική μου υπόθεση και δεν είχα χρόνο για γράψιμο(κοινώς βαριόμουνα να γράψω τα ίδια πράγματα)
Εγ'ω πάντως επιμένω ότι δεν το βλέπω σαν αγενή συμπεριφορά το αντίθετο μ.αλιστα.Τώρα αν εσύ το βλέπεις έτσι τι να κάνουμε δεν συμφωνούνε όλοι σε όλα. -
(Moderator nass)
Eγώ πάλι από την πλευρά μου γιατί βλέπω αγενές να πώ σε άλλο φόρουμ ότι είναι γραμένο σε άλλο φόρουμ και να το ονομάσω?
ΔΗΛ, Είναι καλλύτερο να του είχα γράψει,Αντρέα στο έχω γράψει στο χχψψμμννκκλλ.gr.
Ε δεν το νομίζω γιατί τότε θα ήταν αγενές πρός το φόρουμ.και κάτι σαν διαφήμιση που απαγορεύεται από τον κανονισμό.
Τώρα γιατί δεν το έγραψα εδώ είναι δική μου υπόθεση και δεν είχα χρόνο για γράψιμο(κοινώς βαριόμουνα να γράψω τα ίδια πράγματα)
Εγ'ω πάντως επιμένω ότι δεν το βλέπω σαν αγενή συμπεριφορά το αντίθετο μ.αλιστα.Τώρα αν εσύ το βλέπεις έτσι τι να κάνουμε δεν συμφωνούνε όλοι σε όλα.Είχες τις ακόλουθες εναλλακτικές:
- Να του το πεις με ΡΜ (ίδιος ακριβώς κόπος αλλά δεν ενοχλείς κανέναν και στέλνεις την πληροφορία που θέλεις να στείλεις)
- Εφ΄όσον και στο άλλο Forum δείχνεις να γνωρίζεις πολύ καλά τους λόγους, δημοσίευσέ τους και στο παρόν Forum, 1 λεπτό θα σου πάρει.
Αντ΄αυτών, προτίμησες να μπεις στο φόρουμ 'Χ' και να γράψεις στα 2 σου μηνύματα 'βαριέμαι να τα γράφω και εδώ, αν θέλετε να πληροφορηθείτε μπείτε στο φόρουμ 'Υ' ' Ε, αυτό βαριέσαι δε βαριέσαι είναι αγενές για τους χρήστες του φόρουμ 'Χ' και είναι σα να τους 'φτύνεις' και αυτούς και το φόρουμ 'Χ'.
Οπως καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα παράβασης κανονισμού αλλά 'netiquette'. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω
(Moderator nass)
-
Οι 3 που δεν τρέχουν είναι Σουρλής και Δασκαλόπουλος (λόγω κάποιων ανταλλακτικών που δεν βρήκαν) και Κύρκος Jr. Ισως υπάρξουν και άλλοι.
31o Ολυμπιακο Ραλλυ