-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Γενικά, όχι πως έχει γίνει σούπερ αξιόπιστη η fiat ξαφνικά, αλλά δε νομίζω πως υστερεί από Γάλλους, Ισπανούς, και** τα 'φτηνά' των Γερμανών**. -
5?
6?
7? -
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Καινουργια alfa κολλητου μου,οταν λεμε καινουργια,αμαξι δυο ημερων και του επεσε ολο το ταμπλο στα ποδια
Aυτο που λενε 'οδηγοκεντρικο'?
-
Ε, δεν είναι και Saxo όμως.
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
cosygatos αν με ρωτάς όταν είδα το bravo το ερωτεύτικα κεραυνοβόλα αλλά όπως όλοι οι
κεραυνοβόλοι έρωτες με απογοήτευσε γιατί βγαίνει μόνο 5πορτο!!!!Και τι το κακό με τα 5πορτα; Τα 3πορτα το μόνο πλεονέκτημα που έχουν είναι οτι είναι πιο ωραία. Αν σου αρέσει τόσο το Bravo όσο λες τότε που είναι το κόλλημα;...
-
Την έξτρα ακαμψία που την πας στα 3θυρα;
-
Δεν είναι αυτός ο τόπος να συζητήσουμε το τούρμπο vs ατμόσφαιρα, το οποίο το έχουμε εξαντλήσει άλλοστε. Απλά ας κρατήσουμε ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές ονέιρων στα κορυφαία τους μοντέλα χρησιμοποιούν πολύστροφα ατμοσφαιρικά σύνολα, ακόμα και όσοι πιστέυουν στα τούρμπο (Porsche Carrera GT, Audi R8). Αυτό λέει τα λέει όλα πιστεύω. Όσο για την Mito... προτιμώ την ατμοσφαιρική 147 GTA.
-
Στα αυτοκίνητα χωρίς ακραίες απαιτήσεις στριψίματος, εγώ είμαι υπέρ των τούρμπο πάντως. Όχι γιατί τα ατμοσφαιρικά υστερούν τόσο, αλλά γιατί οι ίδιες επιδόσεις απαιτούν πολλά περισσότερα κυβικά και περισσότερα λίτρα βενζίνης.
Οποιοδήποτε αυτοκίνητο κυκλοφορεί με φορτίο και σε συνθήκες διαφορετικές του μποτιλιαρίσματος με τούρμπο είναι σαφώς πιο δυνατό, ευχάριστο, άνετο και ίσως και οικονομικότερο από το αντίστοιχο ατμοσφαιρικό. Χώρια ο λιγότερος θόρυβος στα ταξίδια λόγω μακρύτερου κιβωτίου.
-
Νομίζω ότι η έξτρα ακαμψία δεν ισχύει σε όλα, χάνεις επειδή από την μεγαλύτερη εμπρός πόρτα οιμεσαίες κολώνες είναι πιο πίσω. Πράγμα που αποτελεί και μειονέκτημα της ασφάλειας σε χτύπημα από τα πλάγια του οδηγού που μάλλον είναι πιο σημαντικό.
Δεν συζητάω για το πρακτικό μέρος της εισόδου ενηλίκων ή της τοποθέτησης μωρών παιδιών κλπ εννοείται ότι πλεονεκτεί το 5θυρο. Πιο πολύ στα 3θυρα με ενοχλεί ότι πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να φτάσεις την ζώνη ασφαλείας.... (εξαίρεση μερικά premium που έχουν βραχίονα που σου φέρνει τη ζώνη κοντά!) -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Νομίζω ότι η έξτρα ακαμψία δεν ισχύει σε όλα, χάνεις επειδή από την μεγαλύτερη εμπρός πόρτα οιμεσαίες κολώνες είναι πιο πίσω. Πράγμα που αποτελεί και μειονέκτημα της ασφάλειας σε χτύπημα από τα πλάγια του οδηγού που μάλλον είναι πιο σημαντικό.
Δεν συζητάω για το πρακτικό μέρος της εισόδου ενηλίκων ή της τοποθέτησης μωρών παιδιών κλπ εννοείται ότι πλεονεκτεί το 5θυρο. Πιο πολύ στα 3θυρα με ενοχλεί ότι πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να φτάσεις την ζώνη ασφαλείας.... (εξαίρεση μερικά premium που έχουν βραχίονα που σου φέρνει τη ζώνη κοντά!)Επιπλέον τα 5θυρα έχουν και πίσω τζάμια ανοιγόμενα και στην πρακτικότητα προσθέστε και την άμεση χρήση του πίσω καθίσματος π.χ. για να ακουμπήσεις κάτι όπως είναι ένα ρούχο ή μία τσάντα.
Σημειώστε και τον καθαρισμό. Με τις πίσω πόρτες καθαρίζεται άμεσα ο πίσω χώρος. Διαφορετικά σου βγαίνει η μέση στο 3θυρο.
α! και το βασικό. Τα καθίσματα στα 5θυρα τα φτιάχνεις μία καλή και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνέχεια τους μηχανισμούς και τις ράγες ...Τουλάχιστον αυτά διαπίστωσα μέσα σε 3 μέρες, μετά από 18 χρόνια σε 3θυρα ...
-
Καινουργια alfa κολλητου μου,οταν λεμε καινουργια,αμαξι δυο ημερων και του επεσε ολο το ταμπλο στα ποδια
Aυτο που λενε 'οδηγοκεντρικο'?
Ιαπωνικο αμαξι παντως τετοια δεν κανει.Εχει ενας θειος μου ενα σταρλετ,τι σκυλι ρε φιλε?τι σκυλος ειναι αυτος?
Tα Ιαπωνικα μετα βιας εχουν ταμπλο ρε φιλε...
-
Δεν συζητάω για το πρακτικό μέρος της εισόδου ενηλίκων ή της τοποθέτησης μωρών παιδιών κλπ εννοείται ότι πλεονεκτεί το 5θυρο. Πιο πολύ στα 3θυρα με ενοχλεί ότι πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να φτάσεις την ζώνη ασφαλείας.... (εξαίρεση μερικά premium που έχουν βραχίονα που σου φέρνει τη ζώνη κοντά!)Επιπλέον τα 5θυρα έχουν και πίσω τζάμια ανοιγόμενα και στην πρακτικότητα προσθέστε και την άμεση χρήση του πίσω καθίσματος π.χ. για να ακουμπήσεις κάτι όπως είναι ένα ρούχο ή μία τσάντα.
Σημειώστε και τον καθαρισμό. Με τις πίσω πόρτες καθαρίζεται άμεσα ο πίσω χώρος. Διαφορετικά σου βγαίνει η μέση στο 3θυρο.
α! και το βασικό. Τα καθίσματα στα 5θυρα τα φτιάχνεις μία καλή και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνέχεια τους μηχανισμούς και τις ράγες ...Τουλάχιστον αυτά διαπίστωσα μέσα σε 3 μέρες, μετά από 18 χρόνια σε 3θυρα ...
Eπισης με 5θυρο κανεις πιο ευκολα σεξ στο αμαξι.
Ειδικά όταν έχει και πανοραμική οροφή...
-
...στα μετεωρα με πανοραμικη οροφη ...:Μα στα Μετέωρα πήγες και εσύ ρε παιδί μου;;
Εκεί έχει περισσότερη κίνηση και από την Κηφισίας ... -
Eπισης με 5θυρο κανεις πιο ευκολα σεξ στο αμαξι.
Ειδικά όταν έχει και πανοραμική οροφή...
Nαι αλλα το τριημερο εκανα σεξ στα μετεωρα με πανοραμικη οροφη και τα αμαξια που κατεβαινανε λογω κλισης βλεπανε τα παντα και κορναρανε...δεν λεει αν και καυλωτικο
3 μερες σεξ....http://believe-or-not.blogspot.com/2007 ... ecord.html
-
...στα μετεωρα με πανοραμικη οροφη ...:
Μα στα Μετέωρα πήγες και εσύ ρε παιδί μου;;
Εκεί έχει περισσότερη κίνηση και από την Κηφισίας ...Aσε,εχω καταντησει μουνοδουλος.Γνωριμια απο facebook.Τι να κανω....
Facebook ε;
Και Μετέωρα ε;Αντε γεια! Πάω να ανοίξω λογαριασμό στο facebook ... ! ... !
-
κανενα απο τα δυο δεν ειναι σπορ σε αισθηση αυτοκινητα για εμενα!!!ενα ηταν το απολυτο hot hatch...... το 106 ραλλυ
ηταν και ειναι μοναδικο ......τελεια και παυλα..... αρα μιας και τα ΔΥΟ δεν εχουν αυτο το κατι στην αισθηση και δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στα στροφιλικια φυσικα το.......fiat ειναι παρα πολυ καλο αυτοκινητο και πολυ ομορφο μιας και ειναι ιταλικο φυσικα..... με κλειστα τα ματια το .........φιατ -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
κανενα απο τα δυο δεν ειναι σπορ σε αισθηση αυτοκινητα για εμενα!!! ενα ηταν το απολυτο hot hatch...... το 106 ραλλυ
ηταν και ειναι μοναδικο ......τελεια και παυλα..... αρα μιας και τα ΔΥΟ δεν εχουν αυτο το κατι στην αισθηση και δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στα στροφιλικια φυσικα το.......fiat ειναι παρα πολυ καλο αυτοκινητο και πολυ ομορφο μιας και ειναι ιταλικο φυσικα..... με κλειστα τα ματια το .........φιατμονο για ελλαδα.
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ατμόσφαιρα ιζ ντεντ...
σωστος
Α ναι; Κάποιος να στείλει ένα memo στην Ferrari, Lamborghini, Quattro (R8), M Division κλπ γιατί αυτοί οι άσχετοι πιστεύουν ότι η ατμόσφαιρα είναι ανώτερη.
ΥΓ: Με την γενίκευση έχω πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ το Abarth προτιμώ. Όμως σε σχέση με το Abarth σαφώς προτιμώ ένα ατμοσφαιρικό Clio RS.
Ρε παλήκαρε (sic) μιλάμε για φυσιολογικά πορτοφόλια. Πλέον σε μικρομεσαία, μίνι και γενικότερα hatch καταστάσεις το turbo είναι μονόδρομος. Αν έχουν μείνει 1-2 εξαιρέσεις (Type R, Mazda MX5-RX8, Clio RS) είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Εδώ και το Twingo RS απέναντι στο 500 Abarth δείχνει υπερβολικά αργό.
Γενικότερα πάντως στη συγκεκριμένη σύγκριση το Swift είναι υπερβολικά λίγο απέναντι στο Abarth από πολλές απόψεις. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οντως στην ελλαδα.....και αγγλια και γαλλια !!!!! ηταν και παραμενει εστω με το ζορι ακομα και σημερα το απόλυτο hot hatch!με ποια κριτηρια ομως??
γιατι να μην ειναι πχ το focus rs I που για χρονια ισωπεδωνε τον ανταγωνισμο(ακομα και με πολυ περισσοτερα αλογα) και ειναι πραγματικα σκληροπυρηνικο αυτοκινητο οχι 106 με σκληρα αμορτισερ.επισης το τελευταιο πραγματικο rallye ηταν το 8v..
το 16v (που στην ελλαδα το ονομασαν ετσι, οπως και σημερα το 207) , αν και δε το ελεγαν rallye ηταν πολυ καλυτερο..
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps